LambOfChips
Registered User
به کی؟! :-D
Sent from my GT-I9300
محسن قهرمانی رو میگه که بازی رافت گل سوآرز رو آفساید اعلام کرد
به کی؟! :-D
Sent from my GT-I9300
احسان، عزیز من بیا یه کم منطقی باشیم انصافا. شما تو بازیهایی که اینها رو هم داشتید همه ش تو دفاعید، نمیشه بگی به خاطر عدم وجود اینها چلسی این یک بار رو استثنائا این طوری بازی کردهبه قول دوستی چک تری هازارد مصدوم رامیرس محروم تقزیبا تیم دوم بودیم بازیکنها هم برای بازی مهم بازی چهارشنبه تو استراحت
چجور میخواستیم بازی کنیم اشتباه هست اتوبوسی گفتن به این روش بازی
ایندفعه ریسک نکرد پاس دادیاد اون گلی افتادم که چلسی دی ماتیو با همین تعویض تورس تو وقتهای اضافه به بارسا زد.
Sent from my GT-I9300
دمش گرم خیلی از خودگذشتگی میخواستایندفعه ریسک نکرد پاس داد
و ترول این عکسچکیده ای از تفکرات امروز مورینیو که شاگردانش در زمین به اجرا گذاشتن:
مشاهده پیوست 579118
اقای خاص هست دیگه....احسان، عزیز من بیا یه کم منطقی باشیم انصافا. شما تو بازیهایی که اینها رو هم داشتید همه ش تو دفاعید، نمیشه بگی به خاطر عدم وجود اینها چلسی این یک بار رو استثنائا این طوری بازی کرده
از این ها بگذریم من فقط میخوام نظرت رو در مورد حرکت مورینیو کنار زمین که توپ رو گرفته بود نمیداد به فلاناگان یا اون تمارضهای واضح بدونم.
دوستان جواب این کاربر @farzad.sadeshi4 رو ندید لطفا، فقط ریپورت کنید.
واقعا شعور و شخصیت بحث رو ندارن.
اگر ضد فوتبال اسمش خاص بودنه که عبدالقادر الحنطاوی از همه خاص تره.اقای خاص هست دیگه....
خدا رو شکر, بالاخره خود هوادارای لیورپولم متوجه شدن که تیمشون شخصیت قهرمانی نداره.اگر لیورپول شخصیت قهرمانی داشته باشه که من میگم داره نیمه دوم این نتیجه رو برمیگردونه.
هنوزم حافظه تاریخیت خوبه، دمت گرم :دیخدا رو شکر, بالاخره خود هوادارای لیورپولم متوجه شدن که تیمشون شخصیت قهرمانی نداره.