• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
هنوزم حافظه تاریخیت خوبه، دمت گرم :دی
البته که داره. لیورپول امروز 5 بار بازی رو برگردوند. اتوبوسه دیگه، کاریش نمیشه کرد. واقعا لذت می‌برین از این بردها؟
دوست من توقع نداشته باش که چلسی با این همه مصدوم و با تیم سوم بیاد تو زمین حریف و ۹۰ دقیقه حمله کنه و از همه مهم تر دنبال دبل کردن بود که کرد و بی جامی رسید به ۲۵ سال
البته حیف که امروز عادل جان بازی رو گزارش نکرد کمی حرس میخورد لذت میبردیم
بیشترین کیفی که کردم تورس پاس داد و خودش گل نزد حالا چلسی با بازی اتوبوسی میبره شما با پنالتی فکر کنم جراردی عزیز بعد از مسی بزرگترین گل زن در پنالتی هست :دی
بسی لذت بردم از این بازی
تنها قدم نزن ما با توایم تا ۲۵ سال دیگر :دی
اینم بگم بزرگترین اشتباه لیورپول از دست دادن بنیتس بود اگر فرصت بیشتری داشت الان از منچسترم جلو بودید که البته افسانست
in geri city trust LOOL

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
دوست من توقع نداشته باش که چلسی با این همه مصدوم و با تیم سوم بیاد تو زمین حریف و ۹۰ دقیقه حمله کنه و از همه مهم تر دنبال دبل کردن بود که کرد و بی جامی رسید به ۲۵ سال
البته حیف که امروز عادل جان بازی رو گزارش نکرد کمی حرس میخورد لذت میبردیم
بیشترین کیفی که کردم تورس پاس داد و خودش گل نزد حالا چلسی با بازی اتوبوسی میبره شما با پنالتی فکر کنم جراردی عزیز بعد از مسی بزرگترین گل زن در پنالتی هست :دی
بسی لذت بردم از این بازی
تنها قدم نزن ما با توایم تا ۲۵ سال دیگر :دی
اینم بگم بزرگترین اشتباه لیورپول از دست دادن بنیتس بود اگر فرصت بیشتری داشت الان از منچسترم جلو بودید که البته افسانست
in geri city trust LOOL
از این قسمتش خوشم اومد
تیم سوم
دبل
مصدومیت
زمین حریف
بعد ۲۵ سال
فردوسی پور
پنالتی جرارد
افسانه
توقع بیش از حد
و ۲۵ سال اینده
راستی یه چیزی و جا گذاشتی جرارد باید تو این بازی گریه میکرد نه تو بازی ه با سیتی خخخخخخ

Sent from my HTC One X using Tapatalk

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
شخصا واسم تفاوتی نمیکنه، اما لیورپول و سیتی هر دو لایق قهرمان شدن هستند. توی بخش های از فصل سیتی لایقتر نشون داد و در بخش هایی لیورپول
سیتی هفته ی دیگه میهمان اورتون هستش و لیورپول 2 بازی نسبتا راحت پیش رو داره. البته بازی های چلسی هم سادست.
در کل امیدوارم لیورپول قهرمان بشه چون این فصل واقعا خوب بوده و به خاطر اینکه به نسبت دیگر تیمها هزینه ی پایینی داشته قهرمانیش دلگرم کننده تره.

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
امشب جرارد بدجور زانو زد . خیلی زشته وقتی یه کاپیتان زانو بزنه

لمپارد همیشه سرتر از جرارد بوده و هست

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
پیش بینی نتایج لیگ قهرمانان اروپا :

در فینال 2 تیم بایرن مونیخ و چلسی رو خواهیم دید

سه شنبه : بایرن 3- رئال 1

چهارشنبه :

چلسی 1 - آتلتیکو 0

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
چلسی و مورینیو منفورترین فوتبال تاریخ لیگ جزیره رو به نمایش گزاشتن امروز و مطمئن باشید ادامه دار هم خواهد بود ...

90دقیقه 11نفره دفاع کنی و بشینی به امید اشتباه حریف و میلیون ها تماشاگر هم به ... !
تو مادرید جرات همچین تاکتیک هایی نداشت ... چون همون بازی بوسیله تماشاگرا هووو میشد ... ولی خوب میدونه اینبار جایی اومده که هدف همه چیز رو توجیه میکنه !

یعنی چی تو سطح اول فوتبال بیای وقت کشی کنی اونم به بدترین شکل ! فقط افرادی که تومور چلسی دارن از دیدن بازی های این تیم لذت میبرن و بس ...
شما حرص نخور
چیشد راستی شما از جزیره کوچ کردی لالیگا؟

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
والا ترکیب دوم زمین حریف کلی مصدوم میخواستن هجومی بازی کنن
حالا یه سری هم هستن تیمشون هیچی نشد میان میشن منتقد چلسی
حیف شد جرارد هم گریه نکرد هم اینکه پنالتی قسمتش نشد
شیرجه سوارز هم خبری نبود البته رحیم یه شیرجه رفت ولی جواب نداد غیب نداره
بازی با ساندرلند ترمز چلسی رو کشیدنند چون میدونستن لیورپول از پس چلسی بر نمیاد عیب نداره اتحادیه عزیز میبین هرچقدر هم برای چلسی مشکل تراشیدید بازم ولی تو کورس موند .............

Last edited:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
والا ترکیب دوم زمین حریف کلی مصدوم میخواستن هجومی بازی کنن
حالا یه سری هم هستن تیمشون هیچی نشد میان میشن منتقد چلسی
حیف شد جرارد هم گریه نکرد هم اینکه پنالتی قسمتش نشد
احسان جان ول کن کل نرو با لیورپولیا ۲۵ سال دیگه میدونی خودت دیگه بیخیال تنها قدم نزن :دی
جزیره از سال بعد هم ۳ غول داره چلسی /یونایتد /سیتی
البته لیورپول هم برای سهمیه میجنگه با اورتون یک سال فرگوسن رفت اینا اومدن بالا
دوستانی که میگن مورینیو منفور هست بدونن بعد از گواردیولا بهترین مربی دنیا هست راجرز اگر تونس یه جام بیاره بعدش طرفدارا کل کل کنن ۲۵ سال پایین بودین یکم جنبه داشته باشین اخه :دی
این تنها قدم نزن شعارش من رو یاد اهنگ مهران انداخت البته مال اون با من قدم بزن بود :دی

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
بوسکوف افسانه‌ای درگذشت

امروز هم جهان فوتبال دچار غمی بزرگ شد، زیرا ووجادین بوسکوف افسانه ای چشم از جهان فرو بست.

10308151_670106843059752_6674282232824986363_n.jpg

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
منچستری‌های بی‌فکر و متعصب آب رو بریزن همونجایی که میسوزه، ما هنوزم برای قهرمان شدن شانس داریم، یه تیم دیگه شهرمون داره که دبل تون کرد، همون بازی بعد سیتی رو میزنه زمین بعد قیافه شما دیدنی میشه
ببین کارشون به کجا کشیده که از چلسی بالا میرن، من بودم میرفتم می‌مردم.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
منچستری‌های بی‌فکر و متعصب آب رو بریزن همونجایی که میسوزه، ما هنوزم برای قهرمان شدن شانس داریم، یه تیم دیگه شهرمون داره که دبل تون کرد، همون بازی بعد سیتی رو میزنه زمین بعد قیافه شما دیدنی میشه
دوست من به به که به شوخی خدا با فوتبال معروف هست هم جام رو لمس کرد اما جرارد شما نه
_59744399_bebe.jpg

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
البته ببخشید جام رو لمس کرده عکسش رو پیدا کردم زمان تولد و پیداش دایناسور ها بوده :دی:D
littlestevie.jpg

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175

pakroo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آقا این سایت مشرق یه صفحه ویژه جام جهانی زده منکه حال کردم خداییش تموم اخبار و حواشی و... توش هست به خدا سایت من نیست ها اونایی که اینکاره هستن میدونن مشرق چیه...من برای اینکه دیدم همه علاقه مندان جمع هستن معرفی کردم اینم لینکش جام جهانی 2014 برزیل

• Like
Reactions: al2

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

دوست عزیز اولا یکم تند نرو. الان شما منچستری ها رو اینطوری خطاب قرار میدید یه مقدار به طرز گفتار خودتون و بعضی دوستان لیورپولی دقت کردید ؟
ثانیا هنوز که قهرمانی لیورپول مسجل نشده. اجازه بدید تا اخر فصل . اگر انشالله قهرمان شدید اونوقت .
ثالثا این قهرمانی که شما اینقدر در تب و تابش هستید و انصافا هم این فصل تیم شما لیاقتش رو داره برای ما خیلی اتفاق افتاده. پس منچستری ها جام ندیده نیستند :)

و در اخر اینکه خود دوستان لیورپولی قبل بازی از جهنم انفیلد و پر پر کردن چلسی حرف میزدن. حالا که نتیجه بازی بر وقق مرادشون نیست به جای اینکه خرده بگیرن به تاکتیک سرمربی خودشون به تیم حریف گیر میدن.
خب همه میدونن که چلسی شیوه اتوبوسی رو پیاده میکنه تو بازیهای حساس که نمیخواد ببازه. راجرز هم مسلما اینو میدونسته و خب اینکه موفق نشده این شیوه رو مغلوب بکنه بحثش جداست
مثل این میمونه که بپرسن چرا یه تیم میبازه ؟ و بعد پاسخ بدن که تقصیر تیم حریف هست که بازی رو میبره.

جدای از بازی چلسی که خب مورد قبول خیلی ها نیست مشخص شد که انفیلد برای این تیم جهنم نبود.

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
دوست عزیز اولا یکم تند نرو. الان شما منچستری ها رو اینطوری خطاب قرار میدید یه مقدار به طرز گفتار خودتون و بعضی دوستان لیورپولی دقت کردید ؟
ثانیا هنوز که قهرمانی لیورپول مسجل نشده. اجازه بدید تا اخر فصل . اگر انشالله قهرمان شدید اونوقت .
ثالثا این قهرمانی که شما اینقدر در تب و تابش هستید و انصافا هم این فصل تیم شما لیاقتش رو داره برای ما خیلی اتفاق افتاده. پس منچستری ها جام ندیده نیستند :)

و در اخر اینکه خود دوستان لیورپولی قبل بازی از جهنم انفیلد و پر پر کردن چلسی حرف میزدن. حالا که نتیجه بازی بر وقق مرادشون نیست به جای اینکه خرده بگیرن به تاکتیک سرمربی خودشون به تیم حریف گیر میدن.
خب همه میدونن که چلسی شیوه اتوبوسی رو پیاده میکنه تو بازیهای حساس که نمیخواد ببازه. راجرز هم مسلما اینو میدونسته و خب اینکه موفق نشده این شیوه رو مغلوب بکنه بحثش جداست
مثل این میمونه که بپرسن چرا یه تیم میبازه ؟ و بعد پاسخ بدن که تقصیر تیم حریف هست که بازی رو میبره.

جدای از بازی چلسی که خب مورد قبول خیلی ها نیست مشخص شد که انفیلد برای این تیم جهنم نبود.
مهرداد جان من مشخصا یه سری افراد رو جدا کردم و حرف بدی هم نزدم. میشه دقیقا بفرمایید من کجا و در کدوم پست حرفی مغایر با قوانین زدم؟
پ.ن: یک سری‌ها هستند که فقط دنبال توهین به سایر تیم‌ها هستند و از کل‌کل فقط بازخوانی یک مشت تاریخ و یا توهین به خصوصیات فردی بازیکنان رو بلدند. مثالش همین آقای فرزاد خان که از عصر تا به حال این سومین باریه که در رابطه با کک مک جرارد پست زده. این مغایر با قوانینه و من از شما و ARMF به عنوان مدیر بی‌طرف انتظار داشتم برخورد جدی رو صورت بدید چون ریپورت هم کردیم ولی خب ظاهرا شما هم همیشه نمی‌تونید به عنوان یه طرفدار منچستر بی‌طرف به قضایا نگاه کنید.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مهرداد جان من مشخصا یه سری افراد رو جدا کردم و حرف بدی هم نزدم. میشه دقیقا بفرمایید من کجا و در کدوم پست حرفی مغایر با قوانین زدم؟
پ.ن: یک سری‌ها هستند که فقط دنبال توهین به سایر تیم‌ها هستند و از کل‌کل فقط بازخوانی یک مشت تاریخ و یا توهین به خصوصیات فردی بازیکنان رو بلدند. مثالش همین آقای فرزاد خان که از عصر تا به حال این سومین باریه که در رابطه با کک مک جرارد پست زده. این مغایر با قوانینه و من از شما و ARMF به عنوان مدیر بی‌طرف انتظار داشتم برخورد جدی رو صورت بدید چون ریپورت هم کردیم ولی خب ظاهرا شما هم همیشه نمی‌تونید به عنوان یه طرفدار منچستر بی‌طرف به قضایا نگاه کنید.

دوست من صحبت خلاف قوانین نکردید.
اما خب خوب هست کلماتی که استفاده میکنید رو یکم با وسواس انتخاب کنید. طرفدار افراطی در بین همه هست در این فروم
منچستری و لیورپولی و ابی و قرمز و .... هم نداره
من متوجه صحبت شما شدم اما خب به هر حال کلام شما طوری بود که مخاطبش همه منچستری ها هستند. (حداقل اینطور به نظر میرسید)
در رابطه با برخورد ، مسلما برخورد میشه. من حقیقتش حالم خیلی ناخوش هست 2 3 روز و انفلوآنزای بدی گرفتم برای همین زیاد پشت سیستم نمیشینم و با تبلت میام. اونجا هم امکان بررسی ریپورتها نیست
اما مسلما همه ریپورت ها بررسی میشه

بله بنده هوادار منچستر یونایتد هستم برای بیش از 2 دهه و افتخار میکنم که یونایتدی هستم اما این علاقه من باعث نمیشه که در حق بچه های این فروم که دوستان من هستند بی انصافی کنم.
پس لطفا در حق بنده و بقیه مدیرا کم لطفی نکنید.

خود بنده امروز چند تا پست تو تاپیک منچستر پاک کردم چون محتواش کل کل بود.

بالا