• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
هوادارای چلسی هم دیگه حرفی برای گفتن ندارند. من به خود باشگاه توهین نمی‌کنم ولی فوتبال چلسی، فوتبال کثیفیه.
جهنم آنفیلد همین بود آقای احسان خان، تیمتون 85 دقیقه تو دفاع بود و شوت از هر طرف میخورد به اتوبوس تون. جهنم همین بود.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
بله من هنوزم شانس لیورپول رو بالاتر از همه میدونم

اما خب چوب خدا رو نمیشه کاریش کرد

جرارد توعون همون پاس به عقب چند سال پیش رو داد

و اگه لیورپول قهرمان نشه هیچوقت خودشو نخواهد بخشید

چلسی گل بزن نبود
جرارد برد رو بهشون تقدیم کرد

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
به نظر من چلسی بدون اون گل هم می برد. روز لیوپول نبود و خیلی با استرس بازی کردن. بازی با نوریچ هم همینطوری بازی کردن و بازی با سیتی هم بعد 2-2 واقعا شانس آوردن. فشار زیادی روشون. اما واقعا تا اینجا شاهکار کرده راجرز...

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
این بود سوارز ؟ اون بود کاستا ؟
چرا بازیکنای بزرگ در برابر چلسی که میوفتن از لحاظ شخصیتی و بودن در بازی محو و تحقیر میشند ؟

چلسی کابوس همیشگی تمام تیمهای بزرگ

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
من فقط می‌خوام این احسان خان بیاد یه دفاعی هر چند بی‌منطقی هم از تمارض‌های نیمه دوم بکنه.
اصلا دفاعی برای این قضیه هست؟ من واقعا می‌ترسم مورینیو و تیمش این ویروس رو به بقیه تیم‌های اروپا انتقال بدن.

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467

یکطرفه ترین گزارشی بود که در عمرم شنیدم
سیانکی خودشو جر داد اما نتونست

داور خودشو کشت در تمام صحنه ها تا کرنر و اوت بگیره اما نتونستند مثه بقیه ی بازیها سر چلسی رو ببرن زیر آب
اینجا که نتونست دشمن شاد بشه

ایشالا قهرمانی در چمپیونز لیگ
اگر ایشالا امسال چلسی قهرمان بشه تنها تیمی هست که 3 سال متوالی در اروپا (لیگ قهرمانان و اروپا ) داره اول میشه

هر چند سال دیگه کولاک تر میایم و اشک خیلی ها رو در میاریم

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
سوآرز همونی ـه که تو چند فصلی که جلو چلسی بود 3گل زد 3گلی که سالم بود ولی آفساید گرفته شد نمونه ش بازی برگشت . ..

یه چیزی بوده که BA سفره ی شکر پهن میکرده :D

:general410::general601:

اینا همش توجیهه . فشار سخته

بجای این چیزا تیمها برند خطوط دفاعی شونو تقویت کنند . به هر حال دروازه بان و بازی هم 5-6 نفرند
همه ش که اون 2-3 تا نیستند

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان بنظر من واژه دفاع اتوبوسی یک حرف اشتباه هستش. این نوع دفاع و ضد حمله یک تاکتیک خاص هستش که هر مربی هم از عهده اجراش تو زمین بر نمیاد. هفته پیش رءال هم جلوی بایرن از همین تاکتیک استفاده کرد. بازی امروز رو ندیدم ولی مثلا وقتی تیمهای گواردیولا تقریبا با همه نفرات در نیمه حریف حاضرمیشن و دفاعهای آخر تا نزدیکی خط وسط میان و حتی از مهاجم هدف کلاسیک استفاده نمیکنه تا بازیکنهای بیشتری رو در نیمه حریف برای پاسکاری و ایجاد فضا در اختیار داشته باشه، نمیشه انتظار داشت که تیم روبرو با همه بازیکنها دفاع نکنه. این رو کلی میگم و بنظر من تاکتیک دفاع و ضد حمله در فوتبال امروزی جایگاه خودش رو پیدا کرده و مخصوصا در برابر تاکتیک تیمهایی که با نفرات زیاد در حمله شرکت میکنن مثل بایرن و بارسا، ضد تاکتیک محسوب میشه که اجرای بدون نقصش هم یک هنره که از عهده هر مربی برنمیاد.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326

یکطرفه ترین گزارشی بود که در عمرم شنیدم
سیانکی خودشو جر داد اما نتونست

داور خودشو کشت در تمام صحنه ها تا کرنر و اوت بگیره اما نتونستند مثه بقیه ی بازیها سر چلسی رو ببرن زیر آب
اینجا که نتونست دشمن شاد بشه

ایشالا قهرمانی در چمپیونز لیگ
اگر ایشالا امسال چلسی قهرمان بشه تنها تیمی هست که 3 سال متوالی در اروپا (لیگ قهرمانان و اروپا ) داره اول میشه

هر چند سال دیگه کولاک تر میایم و اشک خیلی ها رو در میاریم
سیانکی؟؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟ :-D

Sent from my GT-I9300

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
ولی مورینیو یکم خجالت هم نمیکشه! اخه این چه طرز خوشحالی کردن هست! اونم در روز در گذشت ــه تیتا ویلانووا!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان به نتایج 3 هفته اخیر ساندرلند توجه کردین! سه هفته پبش تیم 20ام جدول بود ولی الان با یک بازی کمتر تیم 16ام. با سیتی تو ورزشگاه اتحاد 2-2 مساوی کرد در حالیکه تا دقیقه 88 بازی 2-1 جلو بود. چلسی رو تو ورزشگاه خانگی چلسی 2-1 شکست داد و امروز هم تو ورزشگاه خودش از سد کاردیف با 4 گل گذشت. این تیم سهم بسزایی در تعیین قهرمان این فصل داره.

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
طرفداران لیورپول هیـــــــــــــــــــــــس
هیچی نگید بهترِ !چی می خواید بگید ؟ خدایی چی دارید بگید ؟
با این که بردیم ولی بازم یه پنالتی 100% برامون گرفته نشد !
من از یه طرفدار بارسا و لیورپول که جفتشون همیشه کارش تحقیر شدن جلو چلسی هست توقع ندارم این سبک بازی رو بپسنده !
توقع ندارم بعد از 25 سال با اون انگیزه با اون تیم تو جهنم شون اونم جلو چلسی 2 وقتی می بازید بیاید از سبکِ ما دفاع کنید
حق دارید بسوزید !فوتبالِ ما همینه !بسوزید که نمی تونید با تیمِ اصلی بهمون یه گل بزنید !آرزتون رو تقریبا تبدیل به پودر کردیم !
اون مشت های مورینیو هم همش تو دهنِ اتحادیه بودش !مرسی مورینیو و مرسی با غیرت های چلسی.....

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
ولی مورینیو یکم خجالت هم نمیکشه! اخه این چه طرز خوشحالی کردن هست! اونم در روز در گذشت ــه تیتا ویلانووا!
روز درگذشت ویلانوا؟
امروز سومشه!

Sent from my GT-I9300

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
روز درگذشت ویلانوا؟
امروز سومشه!

Sent from my GT-I9300

تا هفته نشه نمیگن هفته دیگه باوو میگن روز:D

خوب مردک مرده . به اون طرف در انگلیس چه ربطی داره
نکنه جرارد که داشت عرق شرم میریخت و ناراحت بود در عزای تیتو بوده ؟

جمع کن بابا این حرفا رو
دیگه باخت و شرم که توجیه نداره . جرارد کک مکی باید از رو بره

آها ب یاد ندارید ویلانوا چه کرد باهاتون مکتب بارسا چه کرد باهاتون :D

چه ربطی ب توجیح داره! شما اصن شناخت درستی در مورد توجیح دارید که اینقدر توجیح توجیح میکنید؟:D

آدم ککی مَکی باشه بهتر از اینه که ب کاپیتانی بنازه ـه که Raper هست :D

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
تبریک قهرمانی

فرستاده شده از GT-I9192ِ من با Tapatalk

بالا