• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
مورینیو قبل بازی یه طوری گفته بود تیم دوم رو می‌فرستم که ما گفتیم الان 9 نفر از 11 نفر رو نمیشناسیم. هرکی هست و نیست رو بازی دادی که عزیز من. اون کالاس هم از خود تری بهتر داره دفاع می‌کنه :دی
اگر لیورپول شخصیت قهرمانی داشته باشه که من میگم داره نیمه دوم این نتیجه رو برمی‌گردونه. خدا رو شکر راجرز مربی جسوریه و هیچ چیزی ازش بعید نیست.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
کدوم پاس به عقب؟
جریانش چی بوده؟
چند فصل پیش، جرارد یه پاس رو به عقب تو آنفیلد داد که چلسی ببره و یونایتد قهرمان نشه. حالا این اتفاق یه جورایی تکرار شد. شاید این بلا نشون میده جرارد اون توپ رو از عمد داد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
همون پاس به عقبی که تو بازی چند سال پیش تو بازی چلسی داد تا تو انفیلد چلسی لیورپول رو شکست بده و یونایتد قهرمان نشه

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چند فصل پیش، جرارد یه پاس رو به عقب تو آنفیلد داد که چلسی ببره و یونایتد قهرمان نشه. حالا این اتفاق یه جورایی تکرار شد. شاید این بلا نشون میده جرارد اون توپ رو از عمد داد.
پیروز جان انصافا جرارد اون پاس به عقب رو از عمد داد

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
چلسی فقط اینو
ctcaebuybkludtfus9b8.jpg
کم داشت تو دفاع!

واقعا زشت ترین فوتبال رو همیشه چلسی با مورینو دیدم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب مجازاتی بود برای جرارد

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
فوتبال همینه، اون موقع که من میگفتم لیگ خیلی مونده تا تمام شه، به من میگفتید پیروز اصرار داره که شگفتی واسه لیورپول رخ بده. فوتبال یعنی این، فوتبال یعنی اتفاقات... الان لیورپول به تفاضل گل نمیرسه، باید منتظر بمونه تا امتیاز از دست بده سیتی...

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
فدای سر کاپیتان،وقتی بازی مساوی بود بدتر از عربها وقتو تلف میکردید!!!نیمه دوم میخوایید چیکار کنید!!!؟
هندی در کار نبود،حتی فلانو وقتی توپ به دستش خورد شوکه شد،بچه 7 ساله هم که فوتبال میبینه میدونه اون هند نبود،البته تعصب چه کارا که نمیکنه...
هنوز یه نیمه مونده،از ترکیب 1-10-0-0 تون رد میشیم و بازی رو میبریم،هر چند با یه مساوی هم قهرمانیمون قطعیه!!!
جهنم انفیلد :general304::general304::general304::general304::D:D:D:D:Dفرارکن دیگه نبینم راجب چلسی صحبت کنی

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
واقعا نحوه بازی چلسی آبرو بره، خیلی زشت و کریه شده وجهه این تیم.
دفاع کاملا اتوبوسی و تمارض‌های کاملا مشخص (در حدی که داور به میکل تذکر می‌داد که نکن زشته) رو هیچ تیم دیگه‌ای تو انگلیس به اجرا نمیذاره
دو نفر بدون هیچ درگیری مصدوم میشن و آه و ناله می‌کنن بعد بدون هیچ گونه مداوایی از سوی پزشک تیم 15 ثانیه بعد دوباره خوب میشن و میان توی زمین.
بردین بهتون تبریک می‌گم ولی خود هوادارای چلسی هم می‌دونن که مزخرف‌ترین فوتبال ممکن رو بازی می‌کنند. این چیزی که امروز من دیدم اسمش فوتبال نبود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
الان شانس سیتی زیاد شد
باید دید امشب چیکار میکنه

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
واقعا نحوه بازی چلسی آبرو بره، خیلی زشت و کریه شده وجهه این تیم.
دفاع کاملا اتوبوسی و تمارض‌های کاملا مشخص (در حدی که داور به میکل تذکر می‌داد که نکن زشته) رو هیچ تیم دیگه‌ای تو انگلیس به اجرا نمیذاره
دو نفر بدون هیچ درگیری مصدوم میشن و آه و ناله می‌کنن بعد بدون هیچ گونه مداوایی از سوی پزشک تیم 15 ثانیه بعد دوباره خوب میشن و میان توی زمین.
بردین بهتون تبریک می‌گم ولی خود هوادارای چلسی هم می‌دونن که مزخرف‌ترین فوتبال ممکن رو بازی می‌کنند. این چیزی که امروز من دیدم اسمش فوتبال نبود.
فرار کنین برین جهنم انفیلد جهنم انفیلد :general304::general304::general304::general304::general304::general304:

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
امیدوارم سیتی امتیاز از دست بده، اما با این ستاره هایی که داره، خیلی سخته، البته کریستال پالاس رو فرمه... الان چلسی هم برگشت به کورس، 2 تا تیم آماده رو در زمینشون شکست داد، یکی سیتی، یکی هم لیورپول... البته وقت تلفیشون یکم رو مخ بود بازم، اما دفاعشون واقهاً بی نقص بود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شما که قهرمانی رو تبریک می گفتی تا 1 هفته پیش!!!
بله من هنوزم شانس لیورپول رو بالاتر از همه میدونم

اما خب چوب خدا رو نمیشه کاریش کرد

جرارد توعون همون پاس به عقب چند سال پیش رو داد

و اگه لیورپول قهرمان نشه هیچوقت خودشو نخواهد بخشید

چلسی گل بزن نبود
جرارد برد رو بهشون تقدیم کرد

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
جهنم انفیلد :general304::general304::general304::general304::D:D:D:D:Dفرارکن دیگه نبینم راجب چلسی صحبت کنی
جهنم نبود که عین اعراب بازی نمیکردید،خجالت نمیکشی به این آبروریزی افتخار هم میکنی؟؟؟
روی یه اتفاق کل بازی افتاد دست یه تیم کثیف که بارسای گواردیولا نتونسته دروازه 10 نفرشو باز کنه،عیبی نداره،به همین پیروزی خوش باشید و قهرمان شدن لیورپولو ببینید و حال کنید...:)

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
جهنم نبود که عین اعراب بازی نمیکردید،خجالت نمیکشی به این آبروریزی افتخار هم میکنی؟؟؟
روی یه اتفاق کل بازی افتاد دست یه تیم کثیف که بارسای گواردیولا نتونسته دروازه 10 نفرشو باز کنه،عیبی نداره،به همین پیروزی خوش باشید و قهرمان شدن لیورپولو ببینید و حال کنید...:)
ببین لازم نبود هجومی بازی کنیم تمام تمرکز تیم روی بازی 4شنبه هست مهم نتیجه بود که گرفتیم اونم بدون بازیکنهای کلیدی

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
امیدوارم سیتی امتیاز از دست بده، اما با این ستاره هایی که داره، خیلی سخته، البته کریستال پالاس رو فرمه... الان چلسی هم برگشت به کورس، 2 تا تیم آماده رو در زمینشون شکست داد، یکی سیتی، یکی هم لیورپول... البته وقت تلفیشون یکم رو مخ بود بازم، اما دفاعشون واقهاً بی نقص بود
سیتی بدون شک میده،اونم جلو تیم دوم شهر لیورپول که واسه سهمیه اروپا میجنگه...:)

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
ببین لازم نبود هجومی بازی کنیم تمام تمرکز تیم روی بازی 4شنبه هست مهم نتیجه بود که گرفتیم اونم بدون بازیکنهای کلیدی
ما هم نیازی نبود هجومی بازی کنیم و با بازی بسته تر راحت با گرفتن 1 امتیاز سرنوشت قهرمانی 100% تو دست خودمون میموند ولی اینجاس که فرق تیم با شخصیت و ریشه دار با یه تیم تازه به دوران رسیده که وقتی نیاز به برد داره،عرب بازی درمیاره!معلوم میشه...:)

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
یعنی دم مورینیو گرم یکی از معدود و بهترین لحظاتی بود که باهاش حال کردم خصوصا وقتی چلسی گل دوم رو زد و اون حرکات رو انجام داد
بر خلاف خیلی ها که بخاطر عجز و ناتوانایی تیمشون در گلزنی چلسی رو به اتوبوس تشبیه می کنن من این تیم رو بخاطر سبک کاملا محکم و منسجم و بدون اشتباه تحسین می کنم!
اگه سیتی هم یکم سرمربیش مثل مورینیو کار کشته تر بود می تونست حداقل یه مساوی توی آنفیلد بگیره و جام رو به این راحتی در اختیار لیورپول نمی گذاشت

بالا