• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
حدسم درست بود، مشخص بود دقایق آخر بازهم گل میخورن.
رئال امسال فقط آلمانی ها رو حذف کرد. شالکه، دورتموند و حالا بایرن.
مهرداد کاش اون شب مزخرف رو یادمون نمی اوردی. با خطا و زور هل دادن امیدهامون رو بر باد دادند. خوشحالم در آستانه ی جام جهانی آلمانها کاملا بی روحیه شدند

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
1538932_1029163673790515_1613662631230065348_n.jpg

نوشیدنی بایرنی ها

Sent from my GT-I9300

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یعنی واقعا دارم فکر میکنم منچستر ما که حال و روز خوبی نداره میومد بالا عمرا اینطوری حذف میشد.
خاک بر سر اون مویس که اینقدر ترسو بازی کرد.

بایرن یه موقعیت هم نتونست روی دروازه رئال ایجاد کنه. اگه مویس ترسو مثل کارلتو شجاع بود الان شاید بایرنی در کار نبود.
لعنت به مویس

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
اگر بخایم منطقی ببینیم
یچیزی هست

رئال در تمام خطوط ابزار کامل داره

اگر بفرض چلسی هم فردا شب بره

در دفاع تقریبن 2 تیم یکسان هستند . شاید ککمی بشه گفت چلسی دفاعشون بهتره ( یکم )
در خطوط میانی هم تقریبن 2 تیم یکسانند ( هافبکای رئال کمی بهترند ) (یکم)

اما در خط حمله بنزما . بیل . کریس واقعا خط حمله شون تهاجمی هست

من گمون کنم اگر رئال و چلسی فینال باشن مورینیو نیاد کاملن خطوط دفاعی و ببنده چون در برابر رئال نمیشه اتوبوسی کار کرد

2 تیم تفکرات دفاعی دارن اما رئال کمتر . اگر چلسی و رئال فینال باشن به نظرم زیباتر میشه تا آتلتیکو و رئال
عزیزم نیازی نیست شما دیگه نظر بدی
تو خواب پنبه دانه هاتو دیدی
با چه رویی اومدی پست دادی تو انجمن
یه در خواست بده مدیر کلا از سایت حذفت کنه
:D:p:android32:
راستی لپاتم قرمز شده اینقدر اشک نریز(عمو فدا)
اشکای رونالدو هم تو خواب ببین امشب
:android04:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
یعنی واقعا دارم فکر میکنم منچستر ما که حال و روز خوبی نداره میومد بالا عمرا اینطوری حذف میشد.
خاک بر سر اون مویس که اینقدر ترسو بازی کرد.

بایرن یه موقعیت هم نتونست روی دروازه رئال ایجاد کنه. اگه مویس ترسو مثل کارلتو شجاع بود الان شاید بایرنی در کار نبود.
لعنت به مویس
10268625_550766738375183_4612309006114279733_n.jpg

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
بایرن میبره . هر چند امشب رئال به سبک دفاع ناوبری و مافوق اتوبوسی بازی میکنه اما دفاعش پتانسیلشو ندارن
آیا دوباره اشک های کریس رونالدو رو در حذف از لیگ قهرمانان میبینیم ؟

فینال بایرن . چلسی امشب دیدنی خواهد بود

جمع کن پسر جان

جمع کن کاسه کوزتو

دیگه ادعای بی خود نکن...

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بایرنیها هییییییییییییییییییس!!!دیگه نیبینم از قدرت مطلق اروپا بودن و این حرفا بزنید!!!از ریالی که که بارسا دبلش کرد 5 تا خوردید پس دیگه ساکت شید...:)
تبریییییییییییک ویژه به ریالیها،به احتمال قوی 10همین جام رو به اسم خودتون بنویسید مگر اینکه اون تیم کثیف بیاد بالا و باز کثافت کاریاش گل کنه!!!
البته من امیدوارم اتلتیکو بیاد بالا و قهرمان بشه...:D
حالا جالبه شما هم این وسط آب رو گل آلود می کنی و با یه حالت کودکانه می خوایی ماهی بگیری! هر بازی شرایط خاص خودش رو داره
کاری که رئال کرد .... در لیگ قهرمانان سابقه داشته بایرن در زمین خودش از تیمی 4 تا بخوره؟ اونم بایرنی که رکورد زودترین قهرمانی در بوندس لیگا رو شکسته بود؟ در چنین شرایطی فقط میشه رک و مستقیم رئال رو تحسین کرد بدون بحث های حاشیه ای و گل آلود کردن آب!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
بزرگترین ضربه رو به بایرن لیگ مسخرش و قهرمانی زود هنگامش بهش زد. این تیم ۶ هفتست اصلا تلاشی نمی کنه تو لیگ، تو کورس قهرمانی و بازی با انگیزه تو لیگ نیستن. کلا تنبل شدن.
ژابی آلونسو چرا اون خطا رو زد؟ ۳-۰ بود و بازی تمام شده بود!!! حالا کی به جاش بازی می کنه؟

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
ایارامندی
ولی این کجا و آن کجا

Sent from my GT-I9300

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
حالا جالبه شما هم این وسط آب رو گل آلود می کنی و با یه حالت کودکانه می خوایی ماهی بگیری! هر بازی شرایط خاص خودش رو داره
کاری که رئال کرد .... در لیگ قهرمانان سابقه داشته بایرن در زمین خودش از تیمی 4 تا بخوره؟ اونم بایرنی که رکورد زودترین قهرمانی در بوندس لیگا رو شکسته بود؟ در چنین شرایطی فقط میشه رک و مستقیم رئال رو تحسین کرد بدون بحث های حاشیه ای و گل آلود کردن آب!
بارسا امسال شانس نیاورد
جام هم ک نمیگیره
میتونه به الکلاسیکوها افتخار کنه

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
بایرنیها هییییییییییییییییییس!!!دیگه نیبینم از قدرت مطلق اروپا بودن و این حرفا بزنید!!!از ریالی که که بارسا دبلش کرد 5 تا خوردید پس دیگه ساکت شید...:)
تبریییییییییییک ویژه به ریالیها،به احتمال قوی 10همین جام رو به اسم خودتون بنویسید مگر اینکه اون تیم کثیف بیاد بالا و باز کثافت کاریاش گل کنه!!!
البته من امیدوارم اتلتیکو بیاد بالا و قهرمان بشه...:D
مشخصا میخوای این جا کل را بندازی و با تعریف از مادرید بارسا رو به رخ به کشی گلم شما بیل زن بودی باغچه خودتو بیل میزدی پارسال ۴تا نمیخوردی

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
دوستانی که فوتبال آلمان و بایرن رو بی رقیب می دیدن بهتره یکم در تفکراتشون تجدید نظر کنن! یک مربی کل فوتبال آلمان رو زیر سوال برد!
تیمی که نیاز به یک گل داره و از دقیقه یک جلو میکشه و حمله میکنه، اون هم جلو تیمی که استاد ضد حمله است! حقش همینه!
رونالدو هم که رکوردشکنی میکنه امسال! امسال هم بهترین بازیکن سال خواهد شد! البته جام جهانی هم خیلی موثره!
از اون طرف هم شدیداً طرفدار اتلتیکوئم که چلسی رو حذف کنه، این فصل کم کم داشت از مورینیو خوشم میومد که این اواخر کلاً ازش متنفر شدم دوباره(الان احسان میاد میگه استمفوردبریج و 6گل!!) !!
کلاً جدا از اینکه از چلسی خوشم نمیاد، ترجیح میدم 90 دقیقه فینال چمپیون بازی جذابی باشه، نه دفاع 11 نفره!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ولی کارواخال واقعا فوق العاده بازی کرد. فکر کنم تیم ملی هم فیکس باشه جای اربلوآ

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
رئال کارش خوب بود اما بایرن این فصل تیم گنده ای نبود. اسمش بخاطر عمکلردش در سال گذشته از تیم امسالش خیلی بزرگتر بود.
رئال هم که یک شبِ ره 100 ساله رو نرفت که. همون تیم تمام فصل بود و اما با نمایشی منسجم تر. بایرن به سیتی باخت، با من یو و آرسنال مساوی کرده بود و ... اینها پیامهایی از ضعف بایرن نسبت به سال گذشته بودش

این دفعه رئال رو به درجه تقدیس نرسونید که اگه فصل بعد مثل این بایرن باخت زیر سوالش ببرید.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
دوستانی که فوتبال آلمان و بایرن رو بی رقیب می دیدن بهتره یکم در تفکراتشون تجدید نظر کنن! یک مربی کل فوتبال آلمان رو زیر سوال برد!
تیمی که نیاز به یک گل داره و از دقیقه یک جلو میکشه و حمله میکنه، اون هم جلو تیمی که استاد ضد حمله است! حقش همینه!
رونالدو هم که رکوردشکنی میکنه امسال! امسال هم بهترین بازیکن سال خواهد شد! البته جام جهانی هم خیلی موثره!
از اون طرف هم شدیداً طرفدار اتلتیکوئم که چلسی رو حذف کنه، این فصل کم کم داشت از مورینیو خوشم میومد که این اواخر کلاً ازش متنفر شدم دوباره(الان احسان میاد میگه استمفوردبریج و 6گل!!) !!
کلاً جدا از اینکه از چلسی خوشم نمیاد، ترجیح میدم 90 دقیقه فینال چمپیون بازی جذابی باشه، نه دفاع 11 نفره!!
البته به خاطر او ن ۶ تا هم هستا یکم از مورینیو دل خوری :D:D

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
نه عزیز اون بازی که بد بازی کردیم و خوردیم! ول کن بحث اونجا رو! من شروع کنم تا صبح بحث میکنم!
منظورم وقت کشی دهه 80ایش برابر اتلتیکو و لیور بود!

بالا