• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
واقعا با این دوتا دفاع میانی بایرن {دانته و بواتنگ} تو همین 4تا هم اومدن معجزه بوده
حاضرم شرط ببندم هاشم بیگ زاده جفتشونو باهم دریبل میکنه
میختاریان خدا ازت نگذره اگه دقت کرده بودی بازی برگشت رئال
الان شاید دورتموند فینال بود

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
حذف یک تیم آلمانی دیگر باز هم دست یک ایتالیایی در کار است
از همه چیز گفتید جز آنجلوتی که بنظر من نقش اصلی رو در حذف پی در پی تیمهای آلمانی داشت 3 تا تیم برتر آلمانو حذف کرد 17 گل زد و فقط 4 گل خورد

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
واقعا با این دوتا دفاع میانی بایرن {دانته و بواتنگ} تو همین 4تا هم اومدن معجزه بوده
حاضرم شرط ببندم هاشم بیگ زاده جفتشونو باهم دریبل میکنه
میختاریان خدا ازت نگذره اگه دقت کرده بودی بازی برگشت رئال
الان شاید دورتموند فینال بود
مشکل از سبک مسخره تیکی تاکاست که وظیفه این دو تا مدافع رو چند برابر میکنه و ازشون میخواد مثه هافبک تو حمله شرکت کنن و اونا رو دست تنها میزاره تو دفاع کردن...خیلی باید بی نقص کار کنن که همچین چیزی امکان نداره...همه مدافعا سوتی میدن ماشین که نیستن..همین مشکل رو بارسا هم داره...اگه فصل بعد هم مدافع خوب بگیره بازم ازین گلهایی که این فصل خورد، خواهد خورد...دفاعی نیس که اشتباه نکنه...همین پپه و راموس تو بازی برگشت دورتموند فاجعه بودن و اگه سوتی نمیدادن دورتموند گل نمیزد..حالا اگه دست تنها باشن و کسی نباشه پشت سر سوتیشونو جمع کنه کارشون تمومه....اینم خلایی هست که دقیقا سبک بازی بایرن و بارسا کاملا ایجاد میکنه ...مدافع کناریها که رسما تو کار دفاع شرکت نمیکنن و فقط هافبک بازیسازن..وقتی برمیگردن که همه بازیکنها برگشتن...کل وظیفه دفاع کردن میفته گردن این دفاع وسطا...چرا این مدافعا پارسال خوب بودن؟ امسال بد شدن؟...گواردیولا توقع زیادی از مدافع وسطاش داره...هر توپی میاد این دوتا باید جمع کنن وگرنه میره که درواره باز شه...
دقت کردی نویر چندتا توپ رو پشت سر دفاع جمع کرد؟اگه جلو نمیومد بایرن تا دو رقمی شدن هم جا داشت..فقط بهت یادآور بشم با بیرون اومدن نویر دوتا دروازه خالی رو کریس و بیل نزدن.

10250112_1029198437120372_8440852424694608220_n.jpg

10252056_1029810963725786_3853452535461106422_n.jpg

Sent from my GT-I9300

Last edited:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
اروم باش اخوی میدونم اوج عصبانیت شما از چلسی و مورینیو کی بیشتر شد 6تا خوردین شما میای اینجا جز نقد چلسی کار دیگه ای نداری؟فکر نمیکنی پستهات کلیشه ای شده؟
:general304::general304::general304:
خیر من کار دیگه ای جز نقد چلسی ندارم! عزیز من کلاً در مورد 2 چیز نظر میدم طی این چند هفته، یکیش چمپیونز و یکیش پریمیر، که چلسی هم هر دو طرف جزو مدعی هاست!! وگرنه بیکار نیستم بیام در مورد سیستم 9-1 نظر بدم!
اگه خوشت نمیاد میتونم مثل بقیه اتوبوس و تیم تازه به دوران رسیده و .... بجای اسم چلسی بکار ببرم تا بجای چلسی اتوبوس رو نقد کنم!
ضمناً با چه منطقی پست های من میشه کلیشه ولی شما که یک جمله رو 68 بار تکرار میکنی میشه جملات نو و غیر کلیشه ای!؟:general509::general509:
چیشده از حالا از تیم خودت ابی گرم نشد رفتی سمت اتلتیکو و لیورپول کلا جالب شما حرف میزنی مثل مربی لیورپول که میگه چرا چلسی اینجور دفاع میکرد گل نزدن و بازی تیمش تو جهنم انفیلد:general304::general304: رو اینجور توجیه میکرد میزاشتن میگفت چرا چلسی نزاشت ببریم 1سال اومدن صدر الان فکر میکنه جز بزرگان قرار گرفته
چه ربطی داره آخه، من اگه از وقت کشی چلسی خوشم نیاد یعنی رفتم سمت اتلتیکو و لیورپول!!
این دیگه چه منطقیه !؟:general707:

Last edited:

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
این همون بارسایی هست که تیمهای ته جدولی هم این روزا میتونن ببرنش و میبرنش!!!
مسی و نیمار که که نصف روزهای اوجشون هم نیستن،از الکسیس و پدرو هم که استفاده نمیکنه مربی،والدز و پیکه هم که نیستن و بی برنامگی هم از سر و پای تیم میباره!!!
با اینکه مسی رو خیلی دوست دارم و روش تعصب دارم ولی باید بگم اگه جام جهانی هم مثل این روزاش بازی کنه(که البته خیلی بعیده)به سرنوشتی مثل رونالدینیو دچار میشه و تموم میشه دورانش!!!
بایرن ریال رو راحت میزنه و شرط هم میبندم رو صعود بایرن ولی به نظرم برنده چلسی اتلتیکو قهرمان میشه چون این روزا اتوبوسا بهتر نتیجه میگیرن تا تیمهای هجومی!!!
------------------------------------
راستی سوارز بازه ی 10 کارته شدنش هم گذشته و باید تا اخر فصل 10 تا کارت دیگه بگیره و 15 کارته بشه تا 3 بازی محروم بشه!!!خخخ
لیگ قهرمانان که قهرمانش بایرنه، هر طور روی کاغذ بررسی کنی سه تیم دیگه نیمه نهایی در حد بایرن نیستند

آرسنال هم چراغ خاموش رفت فینال حذفی، امیدوارم بتونن قهرمان بشن.

بایرن . چلسی در فینال رو 3 خرداد در لیسبون مشاهده نمایید
بایرن - اتلتیکو، فینال.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
بایرن به احتمال خیلی زیاد یه پای فینال هست ولی امیدوارم برنده بازی چلسی اتلتیکو قهرمان بشه...
حریفشم بایرن
دوستان بایرنی تبریک میگم بهترین قرعه چه از لحاظ تیم و چه از لحاظ میهمان یا میزبان بودن
یاداوری

Sent from my HTC One X using Tapatalk

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
از همه چیز گفتید جز آنجلوتی که بنظر من نقش اصلی رو در حذف پی در پی تیمهای آلمانی داشت 3 تا تیم برتر آلمانو حذف کرد 17 گل زد و فقط 4 گل خورد
دقیقا

منم بخاطر کارلتو هست که دوست دارم رئال قهرمان بشه درست مثل سالها پیش که کاپلو مربی رئال بود . کلا ایتالیایی ها بهترین مربی ها رو دارن

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
آقا این ایتالیا گربه سیاه آلمانه
باور کن اگه مربیشون انجلوتی نبود نمی باختیم
فوتبال آلمان همیشه مقابل سبک ایتالیایی مشکل داشته:general409:
امسالم از شانس ما هر چی تیم آلمانی بود خورد به رئال و هر چی رکورد مثبت تیم های آلمانی مقابل رئال داشتن شکسته شد از جمله اولین پیروزی رئال در طول تاریخ در خاک آلمان و در مقابل شالکه و اولین پیروزیشون در مونیخ

Last edited:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
دقیقا

منم بخاطر کارلتو هست که دوست دارم رئال قهرمان بشه درست مثل سالها پیش که کاپلو مربی رئال بود . کلا ایتالیایی ها بهترین مربی ها رو دارن
دقیقاً!
نمونه بارزش هم دیمتئو بود و هست که تونست قهرمان چمپیونز بشه! کسی که تا حالا تجربه سرمربی گری نداشت به نظرم!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
دقیقاً!
نمونه بارزش هم دیمتئو بود و هست که تونست قهرمان چمپیونز بشه! کسی که تا حالا تجربه سرمربی گری نداشت به نظرم!
دقیقا!
دقیقا بعدی رو یکی بیاد :دی

Sent from my GT-I9300

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مشکل از سبک مسخره تیکی تاکاست که وظیفه این دو تا مدافع رو چند برابر میکنه و ازشون میخواد مثه هافبک تو حمله شرکت کنن و اونا رو دست تنها میزاره تو دفاع کردن...خیلی باید بی نقص کار کنن که همچین چیزی امکان نداره...همه مدافعا سوتی میدن ماشین که نیستن..همین مشکل رو بارسا هم داره...اگه فصل بعد هم مدافع خوب بگیره بازم ازین گلهایی که این فصل خورد، خواهد خورد...دفاعی نیس که اشتباه نکنه...همین پپه و راموس تو بازی برگشت دورتموند فاجعه بودن و اگه سوتی نمیدادن دورتموند گل نمیزد..حالا اگه دست تنها باشن و کسی نباشه پشت سر سوتیشونو جمع کنه کارشون تمومه....اینم خلایی هست که دقیقا سبک بازی بایرن و بارسا کاملا ایجاد میکنه ...مدافع کناریها که رسما تو کار دفاع شرکت نمیکنن و فقط هافبک بازیسازن..وقتی برمیگردن که همه بازیکنها برگشتن...کل وظیفه دفاع کردن میفته گردن این دفاع وسطا...چرا این مدافعا پارسال خوب بودن؟ امسال بد شدن؟...گواردیولا توقع زیادی از مدافع وسطاش داره...هر توپی میاد این دوتا باید جمع کنن وگرنه میره که درواره باز شه...
دقت کردی نویر چندتا توپ رو پشت سر دفاع جمع کرد؟اگه جلو نمیومد بایرن تا دو رقمی شدن هم جا داشت..فقط بهت یادآور بشم با بیرون اومدن نویر دوتا دروازه خالی رو کریس و بیل نزدن.

Sent from my GT-I9300

زمانی که پپ مربی بارسا بود بارها شد که نشون بده خیلی افراطی از تفکراتش دفاع میکنه. مخصوصا در مورد نفوذ مدافعان کناری. مثلا آلوس رو میبرد میذاشت کنار مسی و پشت سرش خالی بود.
دیشب هم توی مصاحبه بعد از بازی باز هم از تیکی تاکاش دفاع کرد و گفت مشکل این بود که کم پاس دادیم.
مشکل نوع پاس ها و سرعتشون بود و مغز متفکری وسط زمین نداشتند. فکر میکنم تیکی تاکا جز توسط بارسا و اسپانیا و بواسطه ژاوی قابل اجرا نیستش. این بنده خدا هم داره وقتش رو تلف میکنه

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
زمانی که پپ مربی بارسا بود بارها شد که نشون بده خیلی افراطی از تفکراتش دفاع میکنه. مخصوصا در مورد نفوذ مدافعان کناری. مثلا آلوس رو میبرد میذاشت کنار مسی و پشت سرش خالی بود.
دیشب هم توی مصاحبه بعد از بازی باز هم از تیکی تاکاش دفاع کرد و گفت مشکل این بود که کم پاس دادیم.
مشکل نوع پاس ها و سرعتشون بود و مغز متفکری وسط زمین نداشتند. فکر میکنم تیکی تاکا جز توسط بارسا و اسپانیا و بواسطه ژاوی قابل اجرا نیستش. این بنده خدا هم داره وقتش رو تلف میکنه
کامل قبول دارم...به قول خودت اینا ادای تیکی تاکا رو پشت باکس درمیوردن...من نمیدونم این ژاوی و اینیستا برن جایگزینشون کی میخواد بیاد واقعا...

Sent from my GT-I9300

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
کامل قبول دارم...به قول خودت اینا ادای تیکی تاکا رو پشت باکس درمیوردن...من نمیدونم این ژاوی و اینیستا برن جایگزینشون کی میخواد بیاد واقعا...

Sent from my GT-I9300
وقتی برن پرونده ی تیکی تاکا بسته میشه. دیشب از دیدن بازی ضعیف لام و آلابا حسرت میخوردم. فصل قبل بی نظیر بازی میکردن. تیکی تاکا دست و پای بازیکنان رو بدجور میبنده. شخصا انتظارات بیشتری از پپ داشتم. بازهم پلن جدیدی نداشت چیزی که مورینیو همیشه داره

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
این که چه طوری به تیم هایی که دفاع اتوبوسی دارن گل بزنی توفینال معلوم میشه
مورینیو یا انجلوتی یکدومشون جوابو پیدا می کنه

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
اگه تیکی تاکای پپ تو بارسا جواب میداد علت اصلیش مثلث ژاوی ،اینیستا و مسی بود.خیلی وقت ها گره بازی رو اینا باز میکردن و به علت قدرت حفظ توپشون توپ رو هم به سختی از دست میدادن.سال آخر حضور پپ تو بارسا که بارسا افت کرد ،علتش افت این 3 نفر بودن.یعنی برگ های برنده
حالا برگ برنده پپ تو بایرن کیه ؟ روبن خودخواه؟ ریبری وحشی ؟مانزوکیچ عصبی ؟ ☺

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
چون طرفدار فوتبال اسپانیام صرفا به جهت اسپانیایی بودن ریال و بلایی که پارسال تیمهای آلمانی سر اسپانیایی ها دراوردن، از نتیجه بازی دیشب خوشحال شدم.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
این که چه طوری به تیم هایی که دفاع اتوبوسی دارن گل بزنی توفینال معلوم میشه
مورینیو یا انجلوتی یکدومشون جوابو پیدا می کنه
یعنی میخوای بگی رئال هم اتوبوسی دفاع میکنه ؟ o_O من نمیدونم این کلمه دفاع اتوبوسی رو کی اختراع کرد ؟o_O

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
راستی یکی از دوستان که گفت باز هم حذف یک آلمانی به دست یک ایتالیایی خواستم بگم که در فینال 97 و 98 در دو فصل پیاپی یوونتوس که در بهترین دوران خودش بود به ترتیب توسط دو مربی آلمانی یعنی هیتسفلد با دورتموند و هایکنس با رئال شکست خورد. در سال 2007 هم همین رئال با مربگیری کاپلوی ایتالیایی توسط بایرن حذف شد. و چندین مورد دیگه
گفتم که در جریان باشید!
از 4 مربی هم که تاکنون تونستن با 2 تیم مختلف قهرمان اروپا بشن 2 تاشون آلمانی بودن
و اگر کارلتو داره رئال رو بعد 12 سال قهرمان اروپا می کنه یوپ هایکنس در سال 98 رئال رو بعد از 32 سال قهرمان اروپا کرد!

• Like
Reactions: al2

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
از 4 مربی هم که تاکنون تونستن با 2 تیم مختلف قهرمان اروپا بشن 2 تاشون آلمانی بودن
و اگر کارلتو داره رئال رو بعد 12 سال قهرمان اروپا می کنه یوپ هایکنس در سال 98 رئال رو بعد از 32 سال قهرمان اروپا کرد!
هنوز کو تا قهرمانی
چلسی یا آتلتیکو هرکدوم بیان بالا حریف دست و پا بسته ای نیستن
و تا 3 خرداد هزار تا اتفاق ممکنه بیافته

بالا