اروم باش اخوی میدونم اوج عصبانیت شما از چلسی و مورینیو کی بیشتر شد 6تا خوردین شما میای اینجا جز نقد چلسی کار دیگه ای نداری؟فکر نمیکنی پستهات کلیشه ای شده؟
:general304::general304::general304:
خیر من کار دیگه ای جز نقد چلسی ندارم! عزیز من کلاً در مورد 2 چیز نظر میدم طی این چند هفته، یکیش چمپیونز و یکیش پریمیر، که چلسی هم هر دو طرف جزو مدعی هاست!! وگرنه بیکار نیستم بیام در مورد سیستم 9-1 نظر بدم!
اگه خوشت نمیاد میتونم مثل بقیه اتوبوس و تیم تازه به دوران رسیده و .... بجای اسم چلسی بکار ببرم تا بجای چلسی اتوبوس رو نقد کنم!
ضمناً با چه منطقی پست های من میشه کلیشه ولی شما که یک جمله رو 68 بار تکرار میکنی میشه جملات نو و غیر کلیشه ای!؟:general509::general509:
چیشده از حالا از تیم خودت ابی گرم نشد رفتی سمت اتلتیکو و لیورپول کلا جالب شما حرف میزنی مثل مربی لیورپول که میگه چرا چلسی اینجور دفاع میکرد گل نزدن و بازی تیمش تو جهنم انفیلد:general304::general304: رو اینجور توجیه میکرد میزاشتن میگفت چرا چلسی نزاشت ببریم 1سال اومدن صدر الان فکر میکنه جز بزرگان قرار گرفته
چه ربطی داره آخه، من اگه از وقت کشی چلسی خوشم نیاد یعنی رفتم سمت اتلتیکو و لیورپول!!
این دیگه چه منطقیه !؟:general707: