• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستان لطفا مواظب پستهایی که میزنید باشید. از الان بد ریپورت ها روی چند پست اومده که بزودی حذف خواهند شد.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
حالا جالبه شما هم این وسط آب رو گل آلود می کنی و با یه حالت کودکانه می خوایی ماهی بگیری! هر بازی شرایط خاص خودش رو داره
کاری که رئال کرد .... در لیگ قهرمانان سابقه داشته بایرن در زمین خودش از تیمی 4 تا بخوره؟ اونم بایرنی که رکورد زودترین قهرمانی در بوندس لیگا رو شکسته بود؟ در چنین شرایطی فقط میشه رک و مستقیم رئال رو تحسین کرد بدون بحث های حاشیه ای و گل آلود کردن آب!
مشخصا میخوای این جا کل را بندازی و با تعریف از مادرید بارسا رو به رخ به کشی گلم شما بیل زن بودی باغچه خودتو بیل میزدی پارسال ۴تا نمیخوردی
اتفاقآ اصلا همچین قصدهایی ندارم و خوشحالم که بارسا امسال هیچ جامی نگرفت....:)
فقط میخوام اون بایرنیهای پر رویی که پارسال در نبود مسی و کاپیتان و با 2 3 تا گل مردود افسار اومد دستشون و دروازشون طلسم شد و با ضد حمله ها گلهای بعدی رو زدن بفهمن که همچین اتفاقی واسه تیم خودت هم میتونه بیافته!!!پس نباید زیاد ذوق میکردید چون آخرش اینطوری تو ذوقتون میزنن!!!;)
و اینکه بایرن بهترین تیم اروپاست خنده دار ترین جوکی هست که تا حالا شنیدیم،بایرن رو چه به بهترین بودن تو اروپا!؟تو لیگ بوق آلمان شاید ولی اروپا که جای بچه ها نیست!!!:)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یک دوست رئالی لطف کنه یه اماری از حضور رئال در فینال ها و برد ها و باخت هاش در فینال های سی ال بذاره.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
رئال کارش خوب بود اما بایرن این فصل تیم گنده ای نبود. اسمش بخاطر عمکلردش در سال گذشته از تیم امسالش خیلی بزرگتر بود.
رئال هم که یک شبِ ره 100 ساله رو نرفت که. همون تیم تمام فصل بود و اما با نمایشی منسجم تر. بایرن به سیتی باخت، با من یو و آرسنال مساوی کرده بود و ... اینها پیامهایی از ضعف بایرن نسبت به سال گذشته بودش

این دفعه رئال رو به درجه تقدیس نرسونید که اگه فصل بعد مثل این بایرن باخت زیر سوالش ببرید.
بایرن فصل پیش هم به آرسنال باخته بود اونم در مونیخ! حتی به تیم نه چندان مطرح باته بوریسف از لیگ بلاروس 3-1 باختن! با والنسیا هم مساوی کردن!
بایرن فصل پیش آنچنان هم مقتدر نبود تنها بارسلونا نتیجه ی عجیب و دور از انتظاری گرفت!
رئال رو هم به درجه تقدیس نرسوندیم برام مهم هم نیست که فصل بعد چه نتیجه ای بگیره ولی 2 مسابقه بود که حتی اگه نخوام بهش اعتراف کنم ولی بازم ته دلم تحسینش می کنم! یکی بازی با شالکه که 6-1 بردن یکی هم بازی امشب , هر دو تا مسابقه رو واقعا تمیز بازی کردن
یعنی دقیقا همون بازیی که یه هوادار فوتبال از تیمش می خواد!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
10330454_1029231623783720_5410946074127700700_n.jpg

این نویر حقش بود زیادی ادعاش میشد دیگه

Sent from my GT-I9300

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
هر چی فصل پیش بایرن زد همه رو ترکوند این فصل رئال از دماغ بایرن درش اوورد o_O زدن داغون کردن بایرنو :general107:
بهتره فردا چلسی بیاد بالا که فینال قشنگتر بشه :general601: اگه اتلتیکو بیاد بالا حال نمیده مثل بازیهای لالیگا میشه :general602:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
مزدک هنوز داره تلاش میکنه بایرن رو بفرسته فینال
مزدک میرزایی تو یه مصاحبه گفته بود از بچگی هوادار رئال بوده و آرزوش اینه که یبار مستقیم از سانتیاگو برنابئو بازی رئال رو گزارش کنه.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
10330454_1029231623783720_5410946074127700700_n.jpg

این نویر حقش بود زیادی ادعاش میشد دیگه

Sent from my GT-I9300
دقیقآااااااااا!!!
یعنی متنفرم از این غرور و اعتماد به نفس کاذب جناب نویر که امروز بدجوری شکستن و لهش کردن!!!:general206:دمشون گرم...:D

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
دوستانی که فوتبال آلمان و بایرن رو بی رقیب می دیدن بهتره یکم در تفکراتشون تجدید نظر کنن! یک مربی کل فوتبال آلمان رو زیر سوال برد!
تیمی که نیاز به یک گل داره و از دقیقه یک جلو میکشه و حمله میکنه، اون هم جلو تیمی که استاد ضد حمله است! حقش همینه!
رونالدو هم که رکوردشکنی میکنه امسال! امسال هم بهترین بازیکن سال خواهد شد! البته جام جهانی هم خیلی موثره!
از اون طرف هم شدیداً طرفدار اتلتیکوئم که چلسی رو حذف کنه، این فصل کم کم داشت از مورینیو خوشم میومد که این اواخر کلاً ازش متنفر شدم دوباره(الان احسان میاد میگه استمفوردبریج و 6گل!!) !!
کلاً جدا از اینکه از چلسی خوشم نمیاد، ترجیح میدم 90 دقیقه فینال چمپیون بازی جذابی باشه، نه دفاع 11 نفره!!
اروم باش اخوی میدونم اوج عصبانیت شما از چلسی و مورینیو کی بیشتر شد 6تا خوردین شما میای اینجا جز نقد چلسی کار دیگه ای نداری؟فکر نمیکنی پستهات کلیشه ای شده؟

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
نه عزیز اون بازی که بد بازی کردیم و خوردیم! ول کن بحث اونجا رو! من شروع کنم تا صبح بحث میکنم!
منظورم وقت کشی دهه 80ایش برابر اتلتیکو و لیور بود!
چیشده از حالا از تیم خودت ابی گرم نشد رفتی سمت اتلتیکو و لیورپول کلا جالب شما حرف میزنی مثل مربی لیورپول که میگه چرا چلسی اینجور دفاع میکرد گل نزدن و بازی تیمش تو جهنم انفیلد:general304::general304: رو اینجور توجیه میکرد میزاشتن میگفت چرا چلسی نزاشت ببریم 1سال اومدن صدر الان فکر میکنه جز بزرگان قرار گرفته

بالا