• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ببین یه سال یونایتد سر حال نبود هنوز ۲ هفته مونده قهرمان مشخص نیست
پارسال یونایتد ۴ هفته مونده قهرمان شده بود

حالا متوجه شدید قهرمانی به این اسونیا هم نیست

این یونایتد بود که طوری عمل کرده بود که بعضیها فکر میکردن قهرمان شدن ساده است

حالا ارزش کار اسطوره ای به اسم سر الکس فرگوسن کبیر بیشتر مشخص میشه

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
این موزس اگر این فصل تو چلسی بود سه تا بازی هم که بهش می‌رسید حداقل 6 امتیاز به ضرر چلسی کار می‌کرد:
https://vine.co/v/M6MjgZ7wTnY

مستجاب الدعوه نداریم تو فروم؟ یه دعا بزنه لیور قهرمان شه خشکه باهاش حساب می‌کنم :دی
دفاع رو تو نقل و انتقالات ترمیم کنیم فصل بعد دهن هرچی تیمه سرویسه با این خط حمله. خدافظ.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این موزس اگر این فصل تو چلسی بود سه تا بازی هم که بهش می‌رسید حداقل 6 امتیاز به ضرر چلسی کار می‌کرد:
https://vine.co/v/M6MjgZ7wTnY

مستجاب الدعوه نداریم تو فروم؟ یه دعا بزنه لیور قهرمان شه خشکه باهاش حساب می‌کنم :دی
دفاع رو تو نقل و انتقالات ترمیم کنیم فصل بعد دهن هرچی تیمه سرویسه با این خط حمله. خدافظ.

با اینکه من به عنوان یه منچستری از لیورپول خوشم نمیاد و کتمان هم نمیکنم اما خب منصفانه بگم بین سیتی و لیورپول از نظر فوتبال لیورپول محق تر هست چون با بضاعت کمتری وارد رقابت شده
اما خب قهرمانی اونم در یه لیگ سخته. شما 2 دهه ای هست که تو کورس قهرمانی نبودید و امسال متوجه شدید که چقدر فشار روی تیم زیاد هست و یه اشتباه همه زحمات یه تیم رو به باد میده. مطمئن باش که اگه لیورپول قهرمان نشه بعضی هوادارای افراطی شروع میکنن به کوبیدن جرارد و اونو مقصر میشناسم.
با اینکه اعتقاد دارم بلایی که سر جرارد اومد پاسخ به اون حرکت ناجوانمردانه اش تو اون بازی جلو سیتی و پاس به عقب عمدش بود و از نظر من حقش بود اما دلم براش میسوزه که به پای این تیم موند و کلی زحمت کشید براش و ناجی لیورپول تو اون فینال استانبود بود اما الان اگه قهرمان نشن بعضیها بهش کنایه میزنن و ارزشهاش رو میبرن زیر سوال

البته فوتبال ورزش معجزه هاست. احتمالش خیلی کمه که سیتی ببازه تو بازیهای اینده اما خب هنوزم میتونید امیدوار باشید.
کلا سیتی همیشه با شانس قهرمان میشه. اون فصل هم که تو دقیقه اخر قهرمانی رو از ما گرفتن شانسی بود و انصافا قهرمان واقعی ما بودیم. یادم نمیره کمیته داوران چقدر در حق سیتی لطف کرد.
بالوتلی لگد میزد تو سر بازیکن حریف که رو زمین بود بعد داور اخراجش نمیکرد. حتی کارت زرد هم نمیداد و بعد اقای بالوتلی دقیقه 93ی گل میزد که داور برای اون بازی 2 دقیقه وقت تلف شده گرفته بود

اون قهرمانیشون مفت نمی ارزید.

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
عاقا ما عجب غلطی کردیم هوادار لیورپول-هلند-استقلال شدیم :D تا یک قدمی قهرمانی همیشه میرن ولی اون آخر آبو قطع میکنن:general707:

البته امسال داوری بیچاره کرد ها خداییش . همین بازی دیشب پنالتی رو جرارد گرفته نشد(یارو کم مونده بود دیگه پی پی کنه روش! ) بازی رفت با سیتی رفت با چلسی و............................

البته من از اول میدونستم امسال جام بره مَن سی تی ـــــــــه . از لحاظ مهره با تموم تیمهای لیگ برتری اختلاف بسیار داره! !

و در آینده ب نظرم این موج واردات بازیکن از این ور و اون ور تو مَن سیتی لیگ جزیره رو کثیف خواهد کرد! حالا تیمهای بدبختی مثل آرسنال و لیورپول کلی بازیکن بریتانیایی پرورش بدن :(

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته جناب مهرداد خیلی وقتها میشه داور بیشتر از اون چیزی که اعلام میشه وقت اضافه میگیره این دلیل بر حمایت داوری نمیشه

شما برو بازیهای اون فصل رو ببین. متوجه میشی
الان مثلا بازیکن لیورپول به دلیل کارت قرمز 3 جلسه محروم شد. یا رامیرز چلسی به دلیل اون حرکت مشتش 4 جلسه محروم شد

ماریو بالوتلی !! بازیکن افتاده بود زمین بعد با پا زد تو سرش. اخراج نشد. اخر بازی هم گل زد. جالب اینجاست که محروم هم نشد !! بازیهای بعد هم اومد گل زد
هم میدونیم اون فصل داورا چقدر به سیتی لطف کردند. امسال هم کم نبوده. کم گل افساید نزدن

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
جناب مهرداد نظرتون در موردن فروش سوارز به مادرید چیه ...؟
امکان پذیر هستش به نظر شما ؟
ممنون...

Sent from my HTC One X using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عاقا ما عجب غلطی کردیم هوادار لیورپول-هلند-استقلال شدیم :D تا یک قدمی قهرمانی همیشه میرن ولی اون آخر آبو قطع میکنن:general707:

البته امسال داوری بیچاره کرد ها خداییش . همین بازی دیشب پنالتی رو جرارد گرفته نشد(یارو کم مونده بود دیگه پی پی کنه روش! ) بازی رفت با سیتی رفت با چلسی و............................

البته من از اول میدونستم امسال جام بره مَن سی تی ـــــــــه . از لحاظ مهره با تموم تیمهای لیگ برتری اختلاف بسیار داره! !

و در آینده ب نظرم این موج واردات بازیکن از این ور و اون ور تو مَن سیتی لیگ جزیره رو کثیف خواهد کرد! حالا تیمهای بدبختی مثل آرسنال و لیورپول کلی بازیکن بریتانیایی پرورش بدن :(

البته ارسنال بازیکن انگلیسی کم داره . پرورش دهنده هست اما بیشتر خروجی های موفقش فرانسوی هستند. ولی خب تیم قابل احترامیه.
لیورپول و یونایتد فکر میکنم تو بیگ 4 ها بیشترین انگلیسی یا با ارفاق بریتانیایی (اسکاتلند / ولز ) رو دارن.
منسچتر یونایتد : رونی - اسمالینگ - فردیناند - اوانز - یانگ - کریک - فلچر - ولبک - کلورلی - یانوزای ( که فکر میکنم هنوز معلوم نیست کجایی میخواد بشه) - فیل جونز -
لیورپول : جرارد - رحیم استرلینگ - استوریج - فلاناگان - جانسن

امیدوارم این قضیه واردات بازیکن رو یه سر و سامونی بهش بدن. الان تیمهایی مثل سیتی و چلسی بعضی مواقع یه انگلیسی هم ندارن و این واقعا بده.
اگه جلو واردات رو بگیرن یا محدودیت بذارن اونوقت تیمهایی مثل منچستر و ارسنال و لیورپول میرن اون بالا چون اکادمی خوب دارند.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
جناب مهرداد نظرتون در موردن فروش سوارز به مادرید چیه ...؟
امکان پذیر هستش به نظر شما ؟
ممنون...

تجربه به من میگه. پرز هر بازیکنی رو بخواد میخره چون از نظر مالی یکی بهترین مدیرهای دنیاست اما خب خریدهاش همیشه موفق نیستند. ولی به نظر من سوارز تو رئال زیر سایه رونالدو میره . مثل نیمار که زیر سایه مسی هست.
حاشیه هم زیاد داره سوارز

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
البته ارسنال بازیکن انگلیسی کم داره . پرورش دهنده هست اما بیشتر خروجی های موفقش فرانسوی هستند. ولی خب تیم قابل احترامیه.
لیورپول و یونایتد فکر میکنم تو بیگ 4 ها بیشترین انگلیسی یا با ارفاق بریتانیایی (اسکاتلند / ولز ) رو دارن.
منسچتر یونایتد : رونی - اسمالینگ - فردیناند - اوانز - یانگ - کریک - فلچر - ولبک - کلورلی - یانوزای ( که فکر میکنم هنوز معلوم نیست کجایی میخواد بشه) - فیل جونز -

امیدوارم این قضیه واردات بازیکن رو یه سر و سامونی بهش بدن. الان تیمهایی مثل سیتی و چلسی بعضی مواقع یه انگلیسی هم ندارن و این واقعا بده.
اگه جلو واردات رو بگیرن یا محدودیت بذارن اونوقت تیمهایی مثل منچستر و ارسنال و لیورپول میرن اون بالا چون اکادمی خوب دارند.
البته عدنان انتخاب کرد، مربی تیم ملی بلژیک هم اسمشو تو لیست جام جهانیش قرار داد

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757

یه سردار عزیز محمدی میخواد جزیره تا یه دستی روشون بکشه:(

با وجود ـــــــــه تیم هایی مثل مَن سیتی و چلسی(چلسی همراه با مورینیو البته ) لیگ جزیره کم کم داره برام میمیره :(

قول میدم فصل بعد سیتی 6هفته مونده تا پیان فصل جشن میگیره باور نداری BookMark کن :D

البته زیر 19سال ـه های لیورپول 90 درصدشون اینگیلیسی هستن! تیم بانوانش که فقط یک نفر خارجی داره و قهرمانم شده بود :D

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
تجربه به من میگه. پرز هر بازیکنی رو بخواد میخره چون از نظر مالی یکی بهترین مدیرهای دنیاست اما خب خریدهاش همیشه موفق نیستند. ولی به نظر من سوارز تو رئال زیر سایه رونالدو میره . مثل نیمار که زیر سایه مسی هست.
حاشیه هم زیاد داره سوارز
اما نظر منو بازی دیشب عوض کرد...
با این اشکای که سوارس ریخت بعیده تیم بعدی داشته باشه
ممنون

alavlav

Registered User
لایک‌ها
23
یه سردار عزیز محمدی میخواد جزیره تا یه دستی روشون بکشه:(

با وجود ـــــــــه تیم هایی مثل مَن سیتی و چلسی(چلسی همراه با مورینیو البته ) لیگ جزیره کم کم داره برام میمیره :(

قول میدم فصل بعد سیتی 6هفته مونده تا پیان فصل جشن میگیره باور نداری BookMark کن :D

البته زیر 19سال ـه های لیورپول 90 درصدشون اینگیلیسی هستن! تیم بانوانش که فقط یک نفر خارجی داره و قهرمانم شده بود :D
انگلیس فوتبال نداره
تیم ملیشون که هیچ وقت هیچی نبوده
لیگشون هم این سالها به لطف مالکان خارجی و مربیان و بازیکنان خارجی هم که به یه جایی رسیده
اگر حضور لزیونر در لیگ های اروپایی ممنوع میشد و قرار بود لیگ های اروپایی فقط با حضور بازیکنان بومی انجام بشن قطعا لیگ انگلیس ضعیفترین لیگ اروپا میشد.

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
انگلیس فوتبال نداره
تیم ملیشون که هیچ وقت هیچی نبوده
لیگشون هم این سالها به لطف مالکان خارجی و مربیان و بازیکنان خارجی هم که به یه جایی رسیده
اگر حضور لزیونر در لیگ های اروپایی ممنوع میشد و قرار بود لیگ های اروپایی فقط با حضور بازیکنان بومی انجام بشن قطعا لیگ انگلیس ضعیفترین لیگ اروپا میشد.

این همه ریشه و... داره میگه فوتبال نداره:( آدم تاریخچه و شکل گیری باشگاه هاشون رو میخونه کیفور میشه دقیقا مثل زندگی نامه ماشین آمریکایی ها:D

حداقل از آلمان و ایتالیا لیگش جذاب تره و بیتره (وحتی اسپانیا)

الان مثلا خود تیم ملی آلمان چندتا بازی کن بومی داره:D ؟

alavlav

Registered User
لایک‌ها
23
این همه ریشه و... داره میگه فوتبال نداره:( آدم تاریخچه و شکل گیری باشگاه هاشون رو میخونه کیفور میشه دقیقا مثل زندگی نامه ماشین آمریکایی ها:D

در این مورد مارادونا به طعنه گفته انگلیسیها فوتبال رو اختراع کردند ولی خودشون هیچی ازش نمی دونن
راستم گفته
البته انگلیسیها ورزش فوتبال رو اختراع نکردند بلکه قوانین امروزی فوتبال رو وضع کردند و اولین باشگاه های فوتبال در این کشور تاسیس شد.

حداقل از آلمان و ایتالیا لیگش جذاب تره و بیتره (وحتی اسپانیا)

الان لیگ اسپانیا بهترین لیگ دنیاست
فینال تمام اسپانیایی و نیمه نهایی لیگ اروپا که دو تیمش اسپانیایی بودن و 6 قهرمانی تیم های اسپانیایی در هزاره سوم تا این لحظه و 3 قهرمانی تیم ملی اسپانیا در اروپا در جهان موید این مطلب هست.
لیگ ایتالیا هم با مشکلات مالی مواجه هست و گرنه سالها بهترین لیگ دنیا بود. اون موقع که لیگ ایتالیا آقایی می کرد لیگ انگلیس لیگ چهارم اروپا بود چون هنوز امثال ابراموییچ سرو کلشون پیدا نشده بود.
لیگ آلمان هم اگه تیماشونو به خارجیا می فروختن الان خیلی از لیگ انگلیس موفق تر بودن. هر چند بایرن و دورتموند و مخصوصا دورتموند بدون خرج های کلان تیم فوق العاده ای هست.

نژاد با ملیت فرق می کنه
بازیکنای خارجی لیگ انگلیس و دیگر لیگ ها خارجی هستند ولی دورگه های تیم ملی آلمان آلمانی هستند و متولد آلمان و فقط تبارشون از طرف پدری یا مادری به خارج میرسه.
انگلیس هم 7 - 8 تا از این بازیکنای دورگه و خارجی تبار داره و همینطور فرانسه و هلند

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
آخه مارادونا کی باشه که این حرفو زده:D حداقل آقای صدر میگفت یه چیزی...

الان بهترین اسپانیاست ولی قبلا ها همیشه رقابت بهترین لیگ بین انیگیلیس و ایتالیا بوده . . .

الان لیگ ایتالیا کوجاست؟ فک نکنم حتی 4م دنیا باشه:D دربی هاشون 1گل بیشتر نداره:D این چرخ ـه روز ـه گارـه دیگه . . هـــــــــــــــی روزگاز

البته تیم های اینگیلیسی 16بار ب فینال جام باشگاه ها راه یافتن و 11بار قهرمان شدن

نژاد دقیقا نقطه عطف ملیت هست :D خیلی ضایع ست مثلا اشکان دژاگــــــه نژاد ایرانی (با ریش و پشم و دماغ عقابی ) بره تو مثلا تیم ملی اینگیلیس که همه Soft هستن بازی کنه:D

alavlav

Registered User
لایک‌ها
23
آخه مارادونا کی باشه که این حرفو زده:D حداقل آقای صدر میگفت یه چیزی...

الان بهترین اسپانیاست ولی قبلا ها همیشه رقابت بهترین لیگ بین انیگیلیس و ایتالیا بوده . . .

الان لیگ ایتالیا کوجاست؟ فک نکنم حتی 4م دنیا باشه:D دربی هاشون 1گل بیشتر نداره:D این چرخ ـه روز ـه گارـه دیگه . . هـــــــــــــــی روزگاز

البته تیم های اینگیلیسی 16بار ب فینال جام باشگاه ها راه یافتن و 11بار قهرمان شدن

نژاد دقیقا نقطه عطف ملیت هست :D خیلی ضایع ست مثلا اشکان دژاگــــــه نژاد ایرانی (با ریش و پشم و دماغ عقابی ) بره تو مثلا تیم ملی اینگیلیس که همه Soft هستن بازی کنه:D
مارادونا همونه که با دست خدا به انگلیس گل زد و انتقام مالویناس رو از انگلیسیهای خبیث گرفت.
لیگ انگلیس تا قبل ابراموویچ هیچی نبود و به جز منچستر 99 بیست سال بود که هیچ تیمی قهرمان اروپا نشده بود.
الان هم رئال هم بارسا هم اتلتیکو از همه تیمای انگلیسی بهترن و بازی چلسی اتلتیکو کاملا نشون داد این مساله رو
اگه به رقابتی بودن باشه لیگ ایران باید بهترین لیگ دنیا باشه
لیگ بنگلادشم خیلی رقابتیه پس لابد بهترین لیگ دنیاست.

پس استوریج و استرلینگ و ولکات و فردیناند و اشلی یانگ و اشلی کول که همشون سیاه پوست افریقایی و جامائیکایی تبار هستن بین انگلیسیهای سفید و soft چیکار می کنن؟ وین رونی هم که تیم ملیشون خلاصه میشه در اون ایرلندی تبار هست.
یانوزای بلژیکی هم می خواستن ملیتشو عوض کنن بیارنش انگلیس ولی با هوشیاری بلژیک رو انتخاب کرد.

بالا