این موزس اگر این فصل تو چلسی بود سه تا بازی هم که بهش میرسید حداقل 6 امتیاز به ضرر چلسی کار میکرد:
https://vine.co/v/M6MjgZ7wTnY
مستجاب الدعوه نداریم تو فروم؟ یه دعا بزنه لیور قهرمان شه خشکه باهاش حساب میکنم :دی
دفاع رو تو نقل و انتقالات ترمیم کنیم فصل بعد دهن هرچی تیمه سرویسه با این خط حمله. خدافظ.
البته جناب مهرداد خیلی وقتها میشه داور بیشتر از اون چیزی که اعلام میشه وقت اضافه میگیره این دلیل بر حمایت داوری نمیشه
عاقا ما عجب غلطی کردیم هوادار لیورپول-هلند-استقلال شدیم تا یک قدمی قهرمانی همیشه میرن ولی اون آخر آبو قطع میکنن:general707:
البته امسال داوری بیچاره کرد ها خداییش . همین بازی دیشب پنالتی رو جرارد گرفته نشد(یارو کم مونده بود دیگه پی پی کنه روش! ) بازی رفت با سیتی رفت با چلسی و............................
البته من از اول میدونستم امسال جام بره مَن سی تی ـــــــــه . از لحاظ مهره با تموم تیمهای لیگ برتری اختلاف بسیار داره! !
و در آینده ب نظرم این موج واردات بازیکن از این ور و اون ور تو مَن سیتی لیگ جزیره رو کثیف خواهد کرد! حالا تیمهای بدبختی مثل آرسنال و لیورپول کلی بازیکن بریتانیایی پرورش بدن
جناب مهرداد نظرتون در موردن فروش سوارز به مادرید چیه ...؟
امکان پذیر هستش به نظر شما ؟
ممنون...
Sent from my HTC One X using Tapatalk
البته عدنان انتخاب کرد، مربی تیم ملی بلژیک هم اسمشو تو لیست جام جهانیش قرار دادالبته ارسنال بازیکن انگلیسی کم داره . پرورش دهنده هست اما بیشتر خروجی های موفقش فرانسوی هستند. ولی خب تیم قابل احترامیه.
لیورپول و یونایتد فکر میکنم تو بیگ 4 ها بیشترین انگلیسی یا با ارفاق بریتانیایی (اسکاتلند / ولز ) رو دارن.
منسچتر یونایتد : رونی - اسمالینگ - فردیناند - اوانز - یانگ - کریک - فلچر - ولبک - کلورلی - یانوزای ( که فکر میکنم هنوز معلوم نیست کجایی میخواد بشه) - فیل جونز -
لیورپول : جرارد - رحیم استرلینگ - استوریج - فلاناگان - جانسن
امیدوارم این قضیه واردات بازیکن رو یه سر و سامونی بهش بدن. الان تیمهایی مثل سیتی و چلسی بعضی مواقع یه انگلیسی هم ندارن و این واقعا بده.
اگه جلو واردات رو بگیرن یا محدودیت بذارن اونوقت تیمهایی مثل منچستر و ارسنال و لیورپول میرن اون بالا چون اکادمی خوب دارند.
البته ارسنال بازیکن انگلیسی کم داره . پرورش دهنده هست اما بیشتر خروجی های موفقش فرانسوی هستند. ولی خب تیم قابل احترامیه.
لیورپول و یونایتد فکر میکنم تو بیگ 4 ها بیشترین انگلیسی یا با ارفاق بریتانیایی (اسکاتلند / ولز ) رو دارن.
منسچتر یونایتد : رونی - اسمالینگ - فردیناند - اوانز - یانگ - کریک - فلچر - ولبک - کلورلی - یانوزای ( که فکر میکنم هنوز معلوم نیست کجایی میخواد بشه) - فیل جونز -
لیورپول : جرارد - رحیم استرلینگ - استوریج - فلاناگان - جانسن
امیدوارم این قضیه واردات بازیکن رو یه سر و سامونی بهش بدن. الان تیمهایی مثل سیتی و چلسی بعضی مواقع یه انگلیسی هم ندارن و این واقعا بده.
اگه جلو واردات رو بگیرن یا محدودیت بذارن اونوقت تیمهایی مثل منچستر و ارسنال و لیورپول میرن اون بالا چون اکادمی خوب دارند.
اما نظر منو بازی دیشب عوض کرد...تجربه به من میگه. پرز هر بازیکنی رو بخواد میخره چون از نظر مالی یکی بهترین مدیرهای دنیاست اما خب خریدهاش همیشه موفق نیستند. ولی به نظر من سوارز تو رئال زیر سایه رونالدو میره . مثل نیمار که زیر سایه مسی هست.
حاشیه هم زیاد داره سوارز
انگلیس فوتبال ندارهیه سردار عزیز محمدی میخواد جزیره تا یه دستی روشون بکشه
با وجود ـــــــــه تیم هایی مثل مَن سیتی و چلسی(چلسی همراه با مورینیو البته ) لیگ جزیره کم کم داره برام میمیره
قول میدم فصل بعد سیتی 6هفته مونده تا پیان فصل جشن میگیره باور نداری BookMark کن
البته زیر 19سال ـه های لیورپول 90 درصدشون اینگیلیسی هستن! تیم بانوانش که فقط یک نفر خارجی داره و قهرمانم شده بود
انگلیس فوتبال نداره
تیم ملیشون که هیچ وقت هیچی نبوده
لیگشون هم این سالها به لطف مالکان خارجی و مربیان و بازیکنان خارجی هم که به یه جایی رسیده
اگر حضور لزیونر در لیگ های اروپایی ممنوع میشد و قرار بود لیگ های اروپایی فقط با حضور بازیکنان بومی انجام بشن قطعا لیگ انگلیس ضعیفترین لیگ اروپا میشد.
این همه ریشه و... داره میگه فوتبال نداره آدم تاریخچه و شکل گیری باشگاه هاشون رو میخونه کیفور میشه دقیقا مثل زندگی نامه ماشین آمریکایی ها
حداقل از آلمان و ایتالیا لیگش جذاب تره و بیتره (وحتی اسپانیا)
الان مثلا خود تیم ملی آلمان چندتا بازی کن بومی داره ؟
الان مثلا خود تیم ملی آلمان چندتا بازی کن بومی داره ؟
مارادونا همونه که با دست خدا به انگلیس گل زد و انتقام مالویناس رو از انگلیسیهای خبیث گرفت.آخه مارادونا کی باشه که این حرفو زده حداقل آقای صدر میگفت یه چیزی...
الان بهترین اسپانیاست ولی قبلا ها همیشه رقابت بهترین لیگ بین انیگیلیس و ایتالیا بوده . . .
الان لیگ ایتالیا کوجاست؟ فک نکنم حتی 4م دنیا باشه دربی هاشون 1گل بیشتر نداره این چرخ ـه روز ـه گارـه دیگه . . هـــــــــــــــی روزگاز
البته تیم های اینگیلیسی 16بار ب فینال جام باشگاه ها راه یافتن و 11بار قهرمان شدن
نژاد دقیقا نقطه عطف ملیت هست خیلی ضایع ست مثلا اشکان دژاگــــــه نژاد ایرانی (با ریش و پشم و دماغ عقابی ) بره تو مثلا تیم ملی اینگیلیس که همه Soft هستن بازی کنه
نژاد دقیقا نقطه عطف ملیت هست خیلی ضایع ست مثلا اشکان دژاگــــــه نژاد ایرانی (با ریش و پشم و دماغ عقابی ) بره تو مثلا تیم ملی اینگیلیس که همه Soft هستن بازی کنه