LambOfChips
Registered User
شما نمونه بارز یک نژاد پرست و ضد مسیح هستید ! من با مناظره با شما کنار میکشم
SomeBodyFuckMe
SomeBodyFuckMe
انگلیس فوتبال نداره
تیم ملیشون که هیچ وقت هیچی نبوده
لیگشون هم این سالها به لطف مالکان خارجی و مربیان و بازیکنان خارجی هم که به یه جایی رسیده
اگر حضور لزیونر در لیگ های اروپایی ممنوع میشد و قرار بود لیگ های اروپایی فقط با حضور بازیکنان بومی انجام بشن قطعا لیگ انگلیس ضعیفترین لیگ اروپا میشد.
در این مورد مارادونا به طعنه گفته انگلیسیها فوتبال رو اختراع کردند ولی خودشون هیچی ازش نمی دونن
راستم گفته
البته انگلیسیها ورزش فوتبال رو اختراع نکردند بلکه قوانین امروزی فوتبال رو وضع کردند و اولین باشگاه های فوتبال در این کشور تاسیس شد.
الان لیگ اسپانیا بهترین لیگ دنیاست
فینال تمام اسپانیایی و نیمه نهایی لیگ اروپا که دو تیمش اسپانیایی بودن و 6 قهرمانی تیم های اسپانیایی در هزاره سوم تا این لحظه و 3 قهرمانی تیم ملی اسپانیا در اروپا در جهان موید این مطلب هست.
لیگ ایتالیا هم با مشکلات مالی مواجه هست و گرنه سالها بهترین لیگ دنیا بود. اون موقع که لیگ ایتالیا آقایی می کرد لیگ انگلیس لیگ چهارم اروپا بود چون هنوز امثال ابراموییچ سرو کلشون پیدا نشده بود.
لیگ آلمان هم اگه تیماشونو به خارجیا می فروختن الان خیلی از لیگ انگلیس موفق تر بودن. هر چند بایرن و دورتموند و مخصوصا دورتموند بدون خرج های کلان تیم فوق العاده ای هست.
نژاد با ملیت فرق می کنه
بازیکنای خارجی لیگ انگلیس و دیگر لیگ ها خارجی هستند ولی دورگه های تیم ملی آلمان آلمانی هستند و متولد آلمان و فقط تبارشون از طرف پدری یا مادری به خارج میرسه.
انگلیس هم 7 - 8 تا از این بازیکنای دورگه و خارجی تبار داره و همینطور فرانسه و هلند
خوشم اومد ازت :general504: بیشتر اینجا پست بده (از طرف یک ایتالیایی) Forza Italiaمارادونا همونه که با دست خدا به انگلیس گل زد و انتقام مالویناس رو از انگلیسیهای خبیث گرفت.
لیگ انگلیس تا قبل ابراموویچ هیچی نبود و به جز منچستر 99 بیست سال بود که هیچ تیمی قهرمان اروپا نشده بود.
الان هم رئال هم بارسا هم اتلتیکو از همه تیمای انگلیسی بهترن و بازی چلسی اتلتیکو کاملا نشون داد این مساله رو
اگه به رقابتی بودن باشه لیگ ایران باید بهترین لیگ دنیا باشه
لیگ بنگلادشم خیلی رقابتیه پس لابد بهترین لیگ دنیاست.
پس استوریج و استرلینگ و ولکات و فردیناند و اشلی یانگ و اشلی کول که همشون سیاه پوست افریقایی و جامائیکایی تبار هستن بین انگلیسیهای سفید و soft چیکار می کنن؟ وین رونی هم که تیم ملیشون خلاصه میشه در اون ایرلندی تبار هست.
یانوزای بلژیکی هم می خواستن ملیتشو عوض کنن بیارنش انگلیس ولی با هوشیاری بلژیک رو انتخاب کرد.
شما یه وقت خودتو ناراحت نکنی سارا جوووون، کجا بودی تا حالا؟ پارسال دوست امسال هیچی؟یعنی تو فصلی هم که ما تو کورس نبودیم، نتونستن قهرمان شن :دی همش از اشتباه جرارد شروع شد. تا باشه دیگه عمدا پاس به عقب به دروگبا نده:دی
از اتحادیه هم که خودمون حذف شون کردیم :دی
دوست دارم قیافه عادل رو وقتی نتیجه رو فهمید بدونم چطوری بوده!
در کل این فصل، فصل خوبی بود! من که لذت بردم :لول:
فک کنم برد تو این بازی نباشهبه نظرتون امشب سیتی چه نتیجه ای میگیره ؟
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
2-0 به سود من سیتیبه نظرتون امشب سیتی چه نتیجه ای میگیره ؟
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
پی اس جی هم تخلفاتش بیشتر از سیتی هستالبته قراره که حال سیتی رو فصل بعد بگیرن. چون تخلف داشته احتمالا محدودیت بازیکن خارجی خواهد داشت.
شما با خیابانی نسبتی نداری؟مونده فقط لالیگا که اونم صددصد یکی از بین اتلتیکو - بارسا و رئال هست:general711::general711::general711::general711: