• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
اون فصلی که میلان و یووه به فینال چمپیونز لیگ رسیدن با اینکه قبل بازی طرفدار یووه بودم چون شایستگی بیشتری داشت و رئال رو حذف کرده بود ولی تو بازی به برد میلان راضی شدم به خاطر روی کاستا و شوا که هیچکدوم هیچ جام معتبری تو کارنامه شون نداشتند
روی کاستا برای من تکرار نشدنیه نمی دونم چقدر ازین بشر خوشم میومد بعد باجو و باتی گل اگر می موند فکر کنم اسطوره ارتمیو فرانکی می شد

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اون سالی بی نظیر بود که تا هفته آخر قهرمان مشخص نبود و لاتزیو اینتر رو برد....
بعد از رفتن سرجیو کرانیوتی لاتزیو خیلی تضعیف شد.، ندود، ورون و خیلی از ستاره هاش به تیمهای دیگه رفتن اما با یه سری بازیکن معمولی جلوی رم قوی اون موقع عالی بازی میکرد.
من بنده ی نوعی که بارسایی هستم اعتراف میکنم در برهه ی زمانی 2001 تا 2004 در مقطعی دلا کپیتاله حساسیتش و زیباییش بیشتر از الکلاسیکو بود. واقعا لاتزیوی مانچینی عالی و زیبا بازی میکرد. الان رسما شده یک تیم معمولی. (با یاد آوری بازیهای اون موقع فقط میتونم بگم توتی ناکام بزرگ توپ طلا هستش. توتی واقعا به حقش نرسید)!!!
پارما، فیورنتینا، لاتزیو، رم، اینتر، میلان، یووه هفت خواهر تکرار نشدنی هستند :(

این عکس هم تقدیم به دوست داران توتی.....

1480643_531941603567930_289692800_n.jpg

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
مربی زن تو فوتبال مردان دیده بودید؟:eek::D
Helena_Costa.jpg

باشگاه کلرمون که در لیگ دسته دو فرانسه بازی می کند هلنا کاستا سرمربی سابق تیم ملی فوتبال زنان ایران را به عنوان سرمربی خود انتخاب کرد تا نخستین باشگاه فرانسوی باشد که یک زن را به عنوان سرمربی خود انتخاب می‌کند.
این باشگاه فرانسوی در بیانیه‌ای بر روی سایت خود نوشت:
"کاستا 36 ساله هدایت چند تیم از جمله تیم ملی فوتبال ایران و قطر را بر عهده گرفته است. او در باشگاه بنفیکا هم مربیگری کرده است. کلرمون با کاستا وارد دوران جدیدی خواهد شد. می خواهیم با 17 بازیکن جدید قرارداد ببندیم و تیم را متحول کنیم. بازیکنان جوان و خوبی به تیم خواهند آمد."
کاستا یکی از استعدادیابهای باشگاه سلتیک بود. او همچنین هدایت نوجوانان بنفیکا را برعهده گرفت.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
اون فصلی که میلان و یووه به فینال چمپیونز لیگ رسیدن با اینکه قبل بازی طرفدار یووه بودم چون شایستگی بیشتری داشت و رئال رو حذف کرده بود ولی تو بازی به برد میلان راضی شدم به خاطر روی کاستا و شوا که هیچکدوم هیچ جام معتبری تو کارنامه شون نداشتند
روی کاستا برای من تکرار نشدنیه نمی دونم چقدر ازین بشر خوشم میومد بعد باجو و باتی گل اگر می موند فکر کنم اسطوره ارتمیو فرانکی می شد
منم طرفداره میلان بودم اما تو اون فینال نمیتونستم تنها طرفدار میلان باشم کار به جایی رسیده بود داشتم بازیکنهای هر دو تیم رو میشماردم هر کدوم بازیکن ایتالیایی بیشتری داشت طرفدار اون میشدم
دقیقا رو اسمهایی دست گذاشتی که منم عاشقشونم روی کاستا حاضر بودم نه پیرلو بازی کنه و نه ریوالدو فقط بتونم روی کاستا رو بازیشو ببینم توی نیمه نهایی امسال بین یووه - بنفیکا یه ثانیه دیدمش روحم شاد شد و باجیو دوست داشتنی شاید اگه نگم محبوبترین بازیکن ایتالیا چرت گفتم خیلی دوست داشتنی بود یه مدت زوج رونالدو تو اینتر بود بهشون میگفتن زوج روبی رونی همینطور باتی گل شهر فلورانس
اون موقع فوتبال خیلی جذابتر بود رفتیم تو نوستالژیا
من خیلی خاطره دارم از سری آ و تیم ملی ایتالیا

اینم یه دلامدونینای با حال و جنجالی این بازیو یادمه با فشفشه زدن تو کمر دیدا دروازه بان میلان بعدش زمین فشفشه بارون شد :

n_real_aviles_industrial_rui_costa_materazzi-153420.jpg

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
منم طرفداره میلان بودم اما تو اون فینال نمیتونستم تنها طرفدار میلان باشم کار به جایی رسیده بود داشتم بازیکنهای هر دو تیم رو میشماردم هر کدوم بازیکن ایتالیایی بیشتری داشت طرفدار اون میشدم
دقیقا رو اسمهایی دست گذاشتی که منم عاشقشونم روی کاستا حاضر بودم نه پیرلو بازی کنه و نه ریوالدو فقط بتونم روی کاستا رو بازیشو ببینم توی نیمه نهایی امسال بین یووه - بنفیکا یه ثانیه دیدمش روحم شاد شد و باجیو دوست داشتنی شاید اگه نگم محبوبترین بازیکن ایتالیا چرت گفتم خیلی دوست داشتنی بود یه مدت زوج رونالدو تو اینتر بود بهشون میگفتن زوج روبی رونی همینطور باتی گل شهر فلورانس
اون موقع فوتبال خیلی جذابتر بود رفتیم تو نوستالژیا
من خیلی خاطره دارم از سری آ و تیم ملی ایتالیا

اینم یه دلامدونینای با حال و جنجالی این بازیو یادمه با فشفشه زدن تو کمر دیدا دروازه بان میلان بعدش زمین فشفشه بارون شد :

مشاهده پیوست 586884
چند تا عکس درخواستی از دیونه بازی های دی کانیو...

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
چند تا عکس درخواستی از دیونه بازی های دی کانیو...
di-canio_il.jpg

دی کانیو یه شرور دوست داشتنی بود خیلی با حال بود این سلام فاشیستیشو موقعی که تو لاتزیو بود رو دقیقا یادمه تو بازی آ اس رم - لاتزیو

اما ماجراهایه جالبی هم قبلتر از لاتزیو داشت تو یه بازی داور بهش کارت قرمز نشون داد داور رو هل داد انداختش زمین فدراسیون انگلیس چند ماه محرومش کرد این لحظه هل دادن داور لینک : http://dl1.video.varzesh3.com/video/clip/uclip/havashi/dicanio.mp4

اما چند سال بعد تو یه بازی دیگه بازیکن حریف رو زمین مصدوم بود و دیکانیو راحت میتونست گل بزنه اما توپ رو با دست گرفت و بازی رو ادامه نداد همون سال جایزه بازی جوانمردانه سال رو فدراسیون انگلیس بهش میده اینم لینک فیلم : http://host19.aparat.com//public/us...88/6d6c361eb6b496af051ba0efeef4fb9b861383.mp4

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
مشاهده پیوست 586925

دی کانیو یه شرور دوست داشتنی بود خیلی با حال بود این سلام فاشیستیشو موقعی که تو لاتزیو بود رو دقیقا یادمه تو بازی آ اس رم - لاتزیو

اما ماجراهایه جالبی هم قبلتر از لاتزیو داشت تو یه بازی داور بهش کارت قرمز نشون داد داور رو هل داد انداختش زمین فدراسیون انگلیس چند ماه محرومش کرد این لحظه هل دادن داور لینک : http://dl1.video.varzesh3.com/video/clip/uclip/havashi/dicanio.mp4

اما چند سال بعد تو یه بازی دیگه بازیکن حریف رو زمین مصدوم بود و دیکانیو راحت میتونست گل بزنه اما توپ رو با دست گرفت و بازی رو ادامه نداد همون سال جایزه بازی جوانمردانه سال رو فدراسیون انگلیس بهش میده اینم لینک فیلم : http://host19.aparat.com//public/us...88/6d6c361eb6b496af051ba0efeef4fb9b861383.mp4
:D
اونو فیفا بهش داد دی کانیو اولین و تنها ایتالیایی ایه که اون جایزه رو گرفته> http://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_Fair_Play_Award
بازی مقابل اورتون بود
یه سری دیونه بازی هم تو ساندرلند داشت، به عنوان مربی!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کلا این دی کانیو متعادل نبود ولی متعصب بود

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
دوستان یکی یه تاپیک نقل و انتقالات بزنه، بازارش داره داغ میشه
لیورپول به 3 تا بازیکن پیشنهاد رسمی داده که الکس سانگ بارسا شناخته‌ترینه بین شون.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
چرا خودت نمیزنی؟
الکس سانگ هم قراردادش بند خاصی نداره از طرف آرسنال! و راحت میشه جذبش کرد!
البته اگه آرسنال پیشنهادی نده که فکر نکنم بده!

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
این همه کاربر بزرگتر من جسارت نمیکنم.
به وارم و کولینکوف هم پیشنهاد رسمی داده، سردار آزمون رو هم میخواد ولی هنوز پیشنهاد رسمی نداده.
به نظرم سانگ بازیکن خوبی نیست، خصوصیات دفاعیش خیلی زیاده و کند هم هست. هر تیمی بتونه خاوی مارتینز رو بخره سود کرده.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
نمی دونم تو این سردار آزمون چی دیدن که همه دنبالشن؟
خاوی مارتینز رو یجا خوندم آرسنال و بارسا دنبالشن!! بارسا که بوسکتس رو داره نمیدونم میخواد چیکار؟ خود خاوی مارتینز هم علاقه ای نداره فکر کنم بره تیمی که رو نیمکت باشه!
الان STVG شما هافبک دفاعی مگه بازی نمی کنه!!؟

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
همینو بگو، آخرش هم فکر نکنم بره جایی :D
بارسا برای وسط یه بازیکن درگیرتر نیاز داره، بوسکتس خصوصیات دفاعیش تکمیل نیست، تو تخریب بازی حریف که اصلا خوب نیست...دریبل‌هاش هم اکثرا فوتسالیه (نکته آخر نظر شخصیه)
لیورپول که فعلا دنبال مارتینز نیست، جداییش از بایرن هم تقریبا واضحه. اگر بره آرسنال می‌تونه خیلی برای آرسنال مفید باشه. این فصل اکثر گل‌هایی که خوردین به خاطر ضعف در عملکرد خط هافبک بوده.
استیون آره هافبک دفاعی بازی می‌کنه ولی اگر یه هافبک دفاعی دیگه داشته باشیم اونوقت جرارد می‌تونه یه خط بیاد جلوتر و بازی‌ساز

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
مدالهای قهرمان لیگ برتر:
احتمال خیلی زیاد میرسه به من سیتی، وستهم عمرا بتونه از این تیم بیشتر از یه مساوی بگیره:
10273411_865621956795554_4866833008174214338_n.jpg

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
باووو فصل بعد تو لیگ برتر فرانسه سرمربی یک تیم خانم خواهد بود . . .

پ ن : امسال بانوان جزیزه کی قهرمان شد؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سیتی 2 0 جلو افتاده و لیورپول 1 0 عقب افتاده.

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
اگه چلسی ببازه آرسنال بره میاد سوم یا نه تفاضلش کمه؟

بالا