• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
علت تساوی دیشب رئال مشخص شد جواد خیابانی
:general304::general304::general304::general304:

به گزارش افکارنیوز، سایت هواداری رئال مادرید در ایران، به انتقاد از نحوه گزارش جواد خیابانی پرداخت و در مطلبی با عنوان "خیابانی امشب عروسی می گیرد؟" گزارش وی در بازی رئال مادرید و وایادولید در شبكه ۳ را به نقد كشید.

در این مطلب می خوانیم: مدت ها بود که لحن و صدای دوست نداشتنی جواد خیابانی را روی بازی های رئال مادرید محبوبمان نمی شنیدیم، چه بسا که گزارش گزارشگران کم تجربه شبکه ورزش به مراتب بهتر و دلپسندتر بود.

سال هاست که آرزو می کنیم که خیابانی گزارش هایش یک اپسیلون، فقط یک اپسیلون بهتر شود اما زهی خیال باطل. او نه تنها به جلو حرکت نمی کند، بلکه پشتک به عقب در صحبت هایش مشهود است.

خیابانی علاقه زیادی داشت که رئال مادرید به وایادولید ببازد تا بارسلونای محبوبش در لالیگا شانس داشته باشد. اتفاقی که به طرز واضحی در لحن گزارشش می شد مشاهده کرد.

شاید اگر کورنومتر می گذاشتیم، دقایق صحبت کردن خیابانی در این بازی در مورد رئال مادرید به مراتب کمتر از بارسلونا و منچسترسیتی بود.

به واقع مشخص نبود که خیابانی با خودش چند چند است. تقریبا ده بار در مورد نتایج بارسلونا و تیره روزی های این تیم که از قضا تیم محبوبش است، صحبت کرد. چندین و چند بار هم از سیتی صحبت کرد و به تمجید از ژکو، مهاجم سیتی پرداخت و در مورد سابقه پلگرینی در لالیگا گفت. حرف هایی که مشخص نبود چه ارتباط به بازی رئال و وایادولید دارد!

گویا آقا جواد نمی دانست که صحبت هایش به گوش بازیکنان وایادولید نمی رسد تا دلگرمی پیدا کنند. مدام از آنها می خواست که مساوی بگیرند و قوت قلب برای سقوط به دسته دوم داشته باشند! هر چند که تیرش به سنگ خورد. حالا بارسلونای محبوبش نیاز به یک معجزه عجیب و غریب برای بردن لالیگا دارد و به نظر می رسد که سال اقتضاح تاتا و تیمش دارد تکمیل می شود.

در دقایق پایانی بغض را می شد در صدای آقا جواد حس کرد. او بازیکنان وایادولید را به خاطر دادن پاس اشتباه ملامت می کرد و کم بود که روی آنتن زنده به خاطر پیروزی رئال، بزند زیر گریه!

اما وقتی که وایادولید گل را زد، شور و شوق در همه وجودش موج می زد. اما شگفت انگیز این بود که تا قبل از گل تساوی، رئال را بخت اصلی لالیگا می دانست و بعدش شانس رئال را ۵ درصد شمرد! حالا باید دید که او امشب عروسی می گیرد؟ ما که بعید می دانیم از خوشحالی خوابش ببرد!

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
رئال در فصلی که ضعیفترین بارسای چند سال اخیر رو هم شاهد بودیم بازم نتونست قهرمان بشه
با چه کسانی ؟؟ بیل . رونالدو . ایسکو . بنزما . دی ماریا . کاسیاس . راموس . آلونسو و پپه و گرانترین های دنیا
خیلی افت داره

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
رئال در فصلی که ضعیفترین بارسای چند سال اخیر رو هم شاهد بودیم بازم نتونست قهرمان بشه
با چه کسانی ؟؟ بیل . رونالدو . ایسکو . بنزما . دی ماریا . کاسیاس . راموس . آلونسو و پپه و گرانترین های دنیا
خیلی افت داره
بله با افت بارسا تو این فصل موافقم
اما کاش ترکیب اصلی مادرید و تو ارنا یه نگاه بنداری تا یاداور سنگین ترین شکست مونیخ شه
بیل اول فصل مصدوم و در موردش کاش با نیمار بارسلونا با این همه مصدومیت یه مقایسش کنی ..
رونالدو وسط فصل و اخر فصل مصدوم
دی ماریا مصدوم
بنزما که بماند جای بحث کردن نداره
واران اول فصل مصدوم
اربلوا مصدوم
خسه مصدوم
خدیرا مصدوم
کاسیاس نیمکت نشین
په په تو اوج حساسیت مصدوم
یه تیم دیگه چا کاری از دستش بر میاد با این همه مصدوم
کاش چند بازی که مسی افت کرده یه نگاهی به شرایط جدول تو لالیگا با چمپیونز بندازی...
و با مصدومیت این بازی کن همه میگن بارسا افت کرده با افت یه بازیکن حالا اگه این همه مصدو داشته باشه چی؟
این مادرید ه با این هم مصدوم یه جام و برده..
به سخت ترین فینال اروپا رسیده
با حذف سه تیم قدر المانی که رتبه ۱ تا ۳ کشورش و نو دارن اونم با نتیجه ۱۶ به ۳
من که راضیم
کاش به نیمکت ذخیره ما یه نگاهی بندازی این همه پول خرج شده اما مفت گرونن
ایسکو موراتا کاسمیرو و نمنونه ی اخر که لالیگا رو ازمون گرفت
با این همه خریدای فصل بعد لرزه به هر تیمی تو اروپا میندازه
و در اخر
hala madrid

Sent from my HTC One X using Tapatalk

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
بارسلونا بیشتر از رئال مصدوم داره از فیکس ها والدز پیکه پویول آلبا نیمار مصدومن بقیه تو فصل حداقل یبار مصدوم شدن به غیر از سسک و پدرو

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
خیلی افت داره
نوشتت کامل نیست با اندکی دخل و تصرف درستش اینه :
رئال در فصلی که ضعیفترین بارسای چند سال اخیر رو شاهد بودیم به سد قویترین اتلتیکویی که این چند سال اخیر شاهدش بودیم برخورد کرد و نتونست قهرمان بشه

برگرفته از کتاب توصیه هایه عمو بنچمارکر عهد عتیق

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
نوشتت کامل نیست با اندکی دخل و تصرف درستش اینه :
رئال در فصلی که ضعیفترین بارسای چند سال اخیر رو شاهد بودیم به سد قویترین اتلتیکویی که این چند سال اخیر شاهدش بودیم برخورد کرد و نتونست قهرمان بشه

برگرفته از کتاب توصیه هایه عمو بنچمارکر عهد عتیق
اتلتیکو قوی بود ولی چرا برای مقام دومی از پس ضعیفترین بارسای چند سال اخیر هم بر نمیاد؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اتلتیکو قوی بود ولی چرا برای مقام دومی از پس ضعیفترین بارسای چند سال اخیر هم بر نمیاد؟

ممکنه زود قضاوت کرده باشید

شاید اتلتیکو تو نیوکمپ پیروز میدان باشه

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172

بارسا اگه بازی بعد رو ببره به احتمال 90 درصد قهرمان میشه... فکر نکنم تو این هفته های آخر بارسا هدیه دوستان مادریدی رو پس بفرسته.

این تیم بی انگیزه ترین بارسای این مدت بود وگرنه تو این فصل سه تا بازی بارسا جلوی رئال فوق العاده بود... یادمون نره به چه راحتی قویترین تیم انگلیس رو این بارسا برد ولی جلوی تیم های ضعیف نتایجش فاجعه بود.

====
فصل خوب دوستان مادریدی (اتلتیکو و رئال) رو هم بهشون تبریک میگم، امیدوارم تیمی که حقش هست لیگ قهرمانان رو ببره. به هر حال فکر کنم به همه ثابت شده در حال حاضر لالیگا با اختلاف بهترین لیگ دنیا هست.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
ببینیم چی پیش میاد ولی اتلتیکو با دو تا تساوی هم قهرمانه....بارسا الان انگیزه پیدا کرده ولی کافیه اتلتیکو خوب اتوبوس پارک کنه ، کاری که این یه ساله جلو بارسا خوب انجام داده...از سوپرکاپ به اینور یادم نمیاد بارسا تونسته باشه اتلتیکو رو ببره ولی برعکسش اتفاق افتاده.

Sent from my GT-I9300

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
ببینیم چی پیش میاد ولی اتلتیکو با دو تا تساوی هم قهرمانه....بارسا الان انگیزه پیدا کرده ولی کافیه اتلتیکو خوب اتوبوس پارک کنه ، کاری که این یه ساله جلو بارسا خوب انجام داده...از سوپرکاپ به اینور یادم نمیاد بارسا تونسته باشه اتلتیکو رو ببره ولی برعکسش اتفاق افتاده.

Sent from my GT-I9300

الان فکر کنم بیشتر پای غرور بازیکن های بارسا وسط هست... تو بازی رفت لیگ قهرمانان هم فقط بدشانسی و کورتوا جلوی برد بارسا رو گرفتند. از اون طرف اتلتیک لیگ قهرمانان رو هم داره و باید به فکر اون جام هم باشه، کلا درگیر بودن این تیم تو دو تا جام کاملا به نفع بارسا و رئال هست.

کلا شانس برد بارسا جلوی الچه رو خیلی کمتر از برد بارسا جلوی اتلتیک میدونم... با این بازی هایی که از بارسای این اواخر دیدم این تیم میتونه هم دو تا بازی رو ببره و هم دو تا بازی رو ببازه.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
بعضی بازیها هستند خیلی ربطی به جدول ندارن من تو لیگ ایتالیا توی این چند سال زیاد دیدم توی دربی رم تیم آاس رم برای قهرمانی میجنگید ولی لاتزیو یا میانه جدول بود یا اون پایینا اما در کمال تعجب این لاتزیو بود که میبرد در صورتی که لاتزیو خیلی ضعیفتر از رم بود

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425

من منظورم رئال بود که نمی تونه از پس ضعیفترین بارسای این چند سال اخیر هم بربیاد و فاصلش رو هم باهاش تو جدول زیاد کنه

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
من منظورم رئال بود که نمی تونه از پس ضعیفترین بارسای این چند سال اخیر هم بربیاد و فاصلش رو هم باهاش تو جدول زیاد کنه
واسه اینکه رئال با این همه مصدوم تو خط حمله نتونست تیم حریف رو متقاعد کنه تا واسش 2 تا 2تا گل بخودی بزنه :دی
10313145_1037589109614638_6612890800644690025_n.jpg

من که مصاحبش رو نشنیدم ولی اگه واقعا همینارو گفته بوده عجب پیشگوی قابلیه! :D

Sent from my GT-I9300

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
10313145_1037589109614638_6612890800644690025_n.jpg

من که مصاحبش رو نشنیدم ولی اگه واقعا همینارو گفته بوده عجب پیشگوی قابلیه! :D

Sent from my GT-I9300

کلاً بعد از تموم شدن بازیشون با سیتی حسابی جو کاپیتان تیم قهرمان بودن گرفته بودتش. بازیکن ها رو جمع کرد تا حلقه بزنن و واسشون یه سخنرانی حماسی کوچیک کرد. همون موقع یه حسی بهم می گفت این آخرش یه خرابکاری ای می کنه!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بعضی بازیها هستند خیلی ربطی به جدول ندارن من تو لیگ ایتالیا توی این چند سال زیاد دیدم توی دربی رم تیم آاس رم برای قهرمانی میجنگید ولی لاتزیو یا میانه جدول بود یا اون پایینا اما در کمال تعجب این لاتزیو بود که میبرد در صورتی که لاتزیو خیلی ضعیفتر از رم بود
کلا دربی قابل پیشبینی نیست!

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
مخصوصا دربی دلا کپیتاله!!!!!!
اوه اره من خودم طرفدار میلانم ولی باور کن دلاکاپیتاله رو به دلامدونینا ترجیح میدادم قبلا لیگ ایتالیا خععععلی با حال بود واقعا حیف شد لیگ ایتالیا افت کرد :(

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
باشگاه های ایتالیا یه دوره ای خیلی خوب بود
اون سالی که میلان و لاتزیو تو کورس قهرمانی بودند و در آخر میلان قهرمان شد، طرفدار لاتزیو بودم چقدر حرص خوردیم
از نظر ملی که ایتالیا هنوز سروره

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
باشگاه های ایتالیا یه دوره ای خیلی خوب بود
اون سالی که میلان و لاتزیو تو کورس قهرمانی بودند و در آخر میلان قهرمان شد، طرفدار لاتزیو بودم چقدر حرص خوردیم
از نظر ملی که ایتالیا هنوز سروره
من همین الانم باشگاهای ایتالیا و کمی باشگاه انگلیس رو نگاه میکنم لاتزیو زمان اریکسون خیلی قوی بود . یه سالی بود که دیکانیو تو لاتزیو بود عجب دربی هایی رو میدیدیم پر حاشیه و جنجالی دیکانیو هی سلام فاشیستی میکرد هی اخراج میشد . فینال کوپا ایتالیا فوق العاده بود هم بازیش وهم حاشیه ش من کلا عاشق حاشیه هستم :D
اون ایتالیا که اصلا عشقمه اره ایتالیا مثل باشگاهاش اونقدرها افت نکرده هنوزم قویه مخصوصا موقعهایی که یووه قوی باشه تیم ملی ایتالیا هم قویه

بالا