hamedovic5405
Registered User
این فقط آمار گل هاست! 1001 پارامتر هست! ولی این فقط یکی رو بررسی کرده!تا الان هرچی مهاجم فروختن به زمین گرم خورده تو تیم جدیدش :| خفن ترینش هم تورس به ما :|
![]()
البته در به زمین گرم خوردن تورس و اوون که شکی نیست!
این فقط آمار گل هاست! 1001 پارامتر هست! ولی این فقط یکی رو بررسی کرده!تا الان هرچی مهاجم فروختن به زمین گرم خورده تو تیم جدیدش :| خفن ترینش هم تورس به ما :|
![]()
این فقط آمار گل هاست! 1001 پارامتر هست! ولی این فقط یکی رو بررسی کرده!
البته در به زمین گرم خوردن تورس و اوون که شکی نیست!
تو خود لیورپول هم همچین خوب نبودن!کراوچ و هسکی هم همینطور ....
تو خود لیورپول هم همچین خوب نبودن!
دوست عزیزمعنی کنقشنگ لیورپولیها رو اسکل فرض کرده!! هر فصل تلاش میکنه از تیم بره!!! :دی
![]()
معنیش رو حوصله ندارم! ولی کلی تعریف کرده از باشگاه و این که همه چی خوب بوده و طرفدارها خیلی خوب بودن و واسم مثثه خونه بوده و ... !!دوست عزیزمعنی کن
Sent from my HTC One_M8
Haha funny post!
هاهاهاهاها
بیخیال باو..خداییش من با اومدنش به بارسا نه مشکلی داشتمو دارم..اتفاقا پارسال هم با اومدن نیمار دقیقا همین قضیه بود..بسی لذت بردم همون اومدن نیمار باعث رسوایی بارسا شد و آخرشم یه فصل بدون جام رو روو دستون گذاشت.بماند که الان میتونم پستای اونموقع تاپیکتون رو روو کنم که چقد با خوشحالی ادعا میکردن که با 57 تا بخدمت گرفتینش و گرت بیل رو رئال با قیمت هنگفتی گرفته .ولی الان صحبت 100تاست...چندروزی بود میخواستم یه پستی شبیه به همینی که امروز تو گل زدن رو بزنم و دوباره به شعار فراتر از باشگاهتون که دیگه فقط یه شعاره کنایه بزنم که اگه یادت باشه همون سر جریان کناره گیری روسل بعد از افتضاحاتش همینجا مطرح شد..دوستانی مثه حامد و اصلان هم شرکت کردن..باشگاهی که تا چندوقت پیش به اسپانسر روی پیراهن اعتقادی نداشت الان فک کنم تو آستر لباس و شرتم تبلیغ میزنهبهرام یه نفس عمیق بکش و اینطوری به خودت تلقین کن که سوارز میتونه به بالابردن سطح لالیگا کمک کن، مطمئن باش این دوکار کمک میکنه آرومتر بشی![]()
رسوایی؟ فکر کنم همه چیز مشخصه و رای دادگاه هم حاکی از همین مطلب بود. همه چیز شفاف بوده. خرید نیمار یک پکیج بین بارسا و سانتوس بوده که 57 میلیون یوروش مستقیم برای خرید نیمار هزینه شد. اینو همه میدوننبیخیال باو..خداییش من با اومدنش به بارسا نه مشکلی داشتمو دارم..اتفاقا پارسال هم با اومدن نیمار دقیقا همین قضیه بود..خیلی حال کردم همون اومدن نیمار باعث رسوایی بارسا شد و آخرشم یه فصل بدون جام رو روو دستون گذاشت..چندروزی بود میخواستم یه پستی شبیه به همینی که امروز تو گل زدن رو بزنم و دوباره به شعار فراتر از باشگاهتون که دیگه فقط یه شعاره کنایه بزنم که اگه یادت باشه همون سر جریان کناره گیری روسل بعد از افتضاحاتش همینجا مطرح شد..دوستانی مثه حامد و اصلان هم شرکت کردن..باشگاهی که تا چندوقت پیش به اسپانسر روی پیراهن اعتقادی نداشت الان فک کنم تو آستر لباس و شرتم تبلیغ میزنه(بنظرم اینتل بود) این دیگه چه مدل تبلیغیه که دیده هم نمیشه
بارسا پیشگام تبلیغات شده ظاهرا..من قدیما فک میکردم تبلیغ باید دیده شه :دی اگه یادتم باشه اونموقع ادعات این بود که اگه نگا کنی کمترین تعداد خطا رو بارساییها تو یه فصل لالیگا دارن
اونوقت چجوری آوردن بازیکنی مثه سوارز رو توجیه میکنی؟ من از اومدن سوارز بینهایت خوشحالم چون وجهه ساختگی بارسا و ادعاهای توخالیش رو بیش از پیش خراب میکنه.
Sent from my GT-I9300
کسی که همین الانش هنوز هم جریان نیمار رو که رسانه ای هم شده قبول نداره رو اصلا توقع بحث سازنده ازش ندارمرسوایی؟ فکر کنم همه چیز مشخصه و رای دادگاه هم حاکی از همین مطلب بود. همه چیز شفاف بوده. خرید نیمار یک پکیج بین بارسا و سانتوس بوده که 57 میلیون یوروش مستقیم برای خرید نیمار هزینه شد. اینو همه میدونن
فصل بدون جام؟ نیمار؟ ردیفی؟
نیمار توی بدو ورودش با گلزنی در برابر اتلتیکو باعث شد تیم مارتینو سوپرکاپ اسپانیا رو صاحب بشه. روند نتایج بد بارسا در فصل گذشته: یا اینیستا مصدوم بود، یا پیکه مصدوم، یا مسی و یا نیمار و والدس، پویول هم که نبود، یا چندتایی با هم نبودند یا همه باهشم. بارسا در تمامی مسابقات ناقص بود و در آخر فصل کلا دفاع نداشت، سانگ و ماسکرانو توی دفاع بودند. جو زده نشو. بارسا اگه نتیجه نگرفت مشکلش نیمار نبود هرچند که معلوم شد مدیرای باشگاهتون کلی هزینه کردند که شکایت از بارسا پیگیری بشه و شانتاژ خبری انجام دادند حتی ریاست سوم باشگاهتون با فشار روی فیفا باعث محرومیت از خرید بازیکن شد که در نهایت هیچ کاری از پیش نبرد. مشکل شما رئالی های اینه که همیشه دوست داشتید خارج از زمین تسویه حساب کنید.
مشکل تبلیغات چیه؟ خب وقتی یه بیل رو 100 و خرده ای میلیون میخرید و ترنسفر مارکت رو قهوه ای میکنید اونم به واسطه وامهای بانکی بدون بهره همین میشه که تیم های دیگه مجبورن برای مقابله با تورم از هر روشی برای تبلیغات استفاده کنند.
میدونی خیلی چیزا توی این دنیا حل میشه، برد ها، باخت ها، خاطرات تلخ و شیرین اما زخم های کهنه همیشه کهنه تر میشن.
برخی از شما طرفدارای رئال هم همیشه درگیر این زخم های کهنه هستید :general709:
باز زدی جاده خاکی؟کسی که همین الانش هنوز هم جریان نیمار رو که رسانه ای هم شده قبول نداره رو اصلا توقع بحث سازنده ازش ندارمخدایی چجوری روت میشه بشر؟ آخه تعصب کورکورانه تا کجا؟ زخم کهنه؟ مرد حسابی دی استفانو سرشو گذاشت زمین عمش بود اومد اینجا پست زد نمیدونم تو تابوت هم این مسایل رو میبره با خودش؟ یا شوما بودی؟ دی استفانویی که حتی بازیشم ندیدی اونوقت طرفدارای رئال رو به زخم کهنه میچسبونی؟لامصب رو که نیس
من جدا باهات بحثی ندارم الانشم خودت شروع کردی دوباره..بحث وقتی خوبه که یه حس متقابلی باشه ازینکه طرفت تسلیم حقه و میتونه نظرش تغییر کنه...من همچین ذهنیتی نسبت بهت ندارم حقیقتا.
پ.ن: این تن بمیره چی میزنی میای این پستارو میزاری؟جنسش حرف نداره.
Sent from my GT-I9300