• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
باز زدی جاده خاکی؟
من شرمندم، خیلی عذر میخوام که شما از توانایی های فرا قانونیتون برای خرید بازیکن ما استفاده کردید، امر میکردید دو دستی تقدیم میکردیم.
من اگه یه پست گذاشتم که اشاره به داستان تایید و ثابت شده انتقال دی استفانو داشت که ازش هم دفاع میکنم شما بصورت پیگیر داری در مورد سوارز و بارسا ترول میزاری. من دلیل واسه گیر دادن به دی استفانو داشتم شما چه تمایلی به این کارا داری مگر همونی که تو پست اول گفتم؟ ;) هرچند من مشکلی با این کارت ندارم اصلا فقط خواستم نجوا های ندای درونت رو واست به زبان ساده بنویسم. :D
بهت میگم شما بیرون زمین تسویه حساب میکنید همینه دیگه. مشکل ما با شما در مورد نتایج زمین فوتبال نبوده و نیست اما دقیقا مشکل شما همینه :p
حق؟ WTF :general107: خداااااا:general208:
این چیزا به کارت نمیاد، شما نفس عمیق بکش، یا همون نسخه قبلی رو اجرا کن جواب میده.

پ.ن: راستی استاد چامسکی، شما که به شیوه و اصول بحث کردن اعتقاد داری ببین یه پست گذاشتی نصفش پرداختن به شخص طرف مقابل بوده نه بحث اصلی. ;) به این میگن فرافکنی
اصن تو خوبی..الان جواب میدم دوباره کوت میکنی و این بحث تا فردا ادامه داره....فقط یادت باشه خودت شروع کردی قضیه رو اونم با بحث شخصی راجبه طرف مقابل، آخرشم تحمل نداری بهت برمیخوره...فقط اگه هنوزم حس میکنی جوابی واسه همون پست سایت گل داری تک تک مواردشو که اونجا مطرح شده همینجا جواب بده...روی صحبتتم لازم نیس با من باشه که دوباره یچیزی میگم بهت برمیخوره که چرا راجبه طرف مقابل صحبت میکنی..اگرم جوابی واسه اون مقاله توو چنته نداری که هیچی.

Sent from my GT-I9300

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دلگیر نشو بهرام، شاید بهتر باشه این بحث ادامه پیدا نکنه، اما فقط به همین موارد اشاره میکنم.
یه زمانی من و بچه های بارسا توی همین تاپیک به مقاله های گل استناد میکردیم دوستان رئالی میگفتن گل یه سایته زرده و یه نویسنده این رو نوشته و سندیت لازم رو نداره و این حرفا!!! اما الان....
شما فقط یه فقره کارتون سایت گل رو در مورد فصل بعد بارسا ببین، سه تا سگ در نوک حمله. از این تندتر هم میشه؟ من که یادم نمیاد بدتر از این هم سابقه داشته باشه.
شما بدتر از این حرفا هم بزنی ما بهمون بر نمیخوره اما چون خیلی تاکید داشتی بحث باید هدفمند و منطقی برای رسیدن به نتیجه باشه و بر اساس اصول پیگیری بشه یکم اصول بحث و گفتگوی پستت رو به چالش کشیدم، همین.
در پایان هم هیچکدوم از طرفدار های بارسا حداقل در این فروم منکر بی لیاقتی و منفعت طلبی شخص روسل نبوده و نیست، طبعا تخلفات شخصی یک مدیر نمیتونه بنیان یه سیستم با قدمتی بیش از 100 سال رو زیر سوال ببره و به چالش بکشه. حکایت بارسا و روسل همین داستانه و بس. نه کمتر و نه بیشتر
مخلصم

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
دلگیر نشو بهرام، شاید بهتر باشه این بحث ادامه پیدا نکنه، یه زمانی من و بچه های بارسا توی همین تاپیک به مقاله های گل استناد میکردیم دوستان رئالی میگفتن گل یه سایته زرده و یه نویسنده این رو نوشته و سندیت لازم رو نداره و این حرفا!!! اما الان....
شما فقط یه فقره کارتون سایت گل رو در مورد فصل بعد بارسا ببین، سه تا سگ در نوک حمله. از این تندتر هم میشه؟ من که یادم نمیاد بدتر از این هم سابقه داشته باشه.
شما بدتر از این حرفا هم بزنی ما بهمون بر نمیخوره اما چون خیلی تاکید داشتی بحث باید هدفمند و منطقی برای رسیدن به نتیجه باشه و بر اساس اصول پیگیری بشه یکم پستت رو به چالش کشیدم، همین.
در پایان هم هیچکدوم از طرفدار های بارسا حداقل در این فروم منکر بی لیاقتی و منفعت طلبی شخص روسل نبوده و نیست، طبعا تخلفات شخصی یک مدیر نمیتونه بنیان یه سیستم با قدمتی بیش از 100 سال رو زیر سوال ببره و به چالش بکشه. حکایت بارسا و روسل همین داستانه و بس. نه کمتر و نه بیشتر
مخلصم
نه والا دلگیر نیستم..رفرنس قرار دادن سایت گل رو هم من یکی دوسالی میشه این تاپیک رو دنبال میکنم من ندیدم حداقل..حتما مال قبلش بوده که من نبودم..درسته گل همچین سایت قابل استنادی هم شاید نباشه ولی قرارم نیس هرچی مینوسه غلط باشه...لااقل این مقالشبنظر من که اینجوری نبود..این پستش هم خبر نیس که آدم راحت بگه کذبه و ردش کنه...نظر یه نویسندشونه...از نظر برخی میتونه درست باشه و برخی غلط ولی با استدلال.

Sent from my GT-I9300

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
تیتر دیلی میل خیلی عجیب بود ولی واقعیت داشت :دی

تصورشو بکنید په په با سابقه لگد کردن و سوارز با سابقه گاز گرفتن! چه شود :دی
منو یاد رزیدنت اویل میندازه :دی

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
نه والا دلگیر نیستم..رفرنس قرار دادن سایت گل رو هم من یکی دوسالی میشه این تاپیک رو دنبال میکنم من ندیدم حداقل..حتما مال قبلش بوده که من نبودم..درسته گل همچین سایت قابل استنادی هم شاید نباشه ولی قرارم نیس هرچی مینوسه غلط باشه...لااقل این مقالشبنظر من که اینجوری نبود..این پستش هم خبر نیس که آدم راحت بگه کذبه و ردش کنه...نظر یه نویسندشونه...از نظر برخی میتونه درست باشه و برخی غلط ولی با استدلال.

Sent from my GT-I9300
فرصت کردی لینک مقاله رو بزار یا پی ام کن واسم. مرسی
بازم میگم، روسل مرکز مافیای انتقال بازیکن اروپا بوده، دلسوز بارسا هم نیست و نبوده. نه من بلکه خیلی از بچه ها هم مشتاق انتخابات زودرس هستیم که این عروسک خیمه شب بازیش بارتومئو هم کنار بره شاید لاپورتا برگرده هرچند اونم یه نیمچه اختلاس هایی انجام داد اما به این ابعاد گند نزد و تقریبا دلسوزتر بود.
تیتر دیلی میل خیلی عجیب بود ولی واقعیت داشت :دی

تصورشو بکنید په په با سابقه لگد کردن و سوارز با سابقه گاز گرفتن! چه شود :دی
منو یاد رزیدنت اویل میندازه :دی
شک نکن توی الکلاسیکو شدیدا باهم درگیر هستند، سوارز به امید اخراج شدن پپه و پپه به امید اخراج سوارز
هرچند آنچلوتی جنتلمن تر از این حرفاست که بازیکنش رو تشویق به چنین کاری کنه اما اگه اون بنده خدا بود حتما چنین ترتیبی اتخاذ میکرد ;)

اما:
troll_football_image_0607383a42c97d91b65937fb78b3558a.jpg

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
هاهاهاهاها
اندر احوالات ال کلاسیکو با حضور سوارس
tesypy6y.jpg

Sent from my HTC One_M8
یکی پیدا شد جولوی پپه وحشیو بگیره
یادت رفته 2 3 ماه پیش ارزوت بود بیاد رئال؟ من که یادم نرفته

Last edited:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
هاهاهاهاها
اندر احوالات ال کلاسیکو با حضور سوارس
tesypy6y.jpg

Sent from my HTC One_M8
کاری به رئال و بارسا ندارم! ولی @amirusa تا 2 ماه پیش به خدا و پنش تن و ... متوصل شده بودی بیاد رئال ها!!!
الان با این بیشتر خودت رو ترول کردی تا بارسا رو!!!!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
ایشون خودشون رو جزء کادر مدیریتی باشگاه میدونستن و خیلی با اطمینان صحبت میکردن در مورد اومدن سوارز و اینه جوابشون.البته ایرادی بهش وارد نیست تاثیرات رسانه هاست که هرکی رو فرمه به این دو باشگاه لینک میشه درصورتی که شاید مسءولان باشگاه اصلا نخوان اون بازیکن رو...

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
دوست عزیز شما همون اقای هستین که دوتا یوزر دارین ?
اخرش ما نفهمیدیم با کدوم یک از یوزراتون کل کل کنیم...

Sent from my HTC One_M8
بنده دوتا تيم دارم نه يوزر!!!:)
ولي اگه اين حرفا آرومت ميكنه من اصلاً ٥ تا يوزر دارم،با هر كدوم ميتوني!!!;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
بنده دوتا تيم دارم نه يوزر!!!:)
ولي اگه اين حرفا آرومت ميكنه من اصلاً ٥ تا يوزر دارم،با هر كدوم ميتوني!!!;)

Sent from my iPhone using Tapatalk
دو تا تیم دو تا یوزر پس بحث با شما بی فایده اس...
خوش باشین...

Sent from my HTC One_M8

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
کمر برزیل شکست

پ ن: ما همه باهم رفیقیم - ما
همه باهم رفیقیم

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
من سه هفته است به خاطر اثباب کشی اصلا نت ندارم...در نبودمون هم ول کن نیستن عزیزان
آقا من عوض میکنم....به کی باید درخواست بدیم؟
یه تاپیک هست واسه تغییر نام کاربری که الان بستس! :دی
با @ARMF در میون بزار که جونت به لب رسیده و دیگر تاب تحمل نداری! بلکه بتونی عوض کنی!!
البته عوضم کنی بازم گیر میدن :دی

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
یه تاپیک هست واسه تغییر نام کاربری که الان بستس! :دی
با @ARMF در میون بزار که جونت به لب رسیده و دیگر تاب تحمل نداری! بلکه بتونی عوض کنی!!
البته عوضم کنی بازم گیر میدن :دی
@ARMF داداش همونطور که حامد عزیز هم فرمودن من جونم به لبم رسیده، نمیتونم n ماه صبر کنم که اون یکی تاپیک باز بشه
کارت زرد و قرمز هم ندارم هیچ یه امتیاز هم به خاطر خرید ایکس‌باکس دارم. میشه بدون کارهای اداری این اسم کاربری‌مون عوض بشه اینقدر ملت گیر ندن که مولتی‌یوزری و فلان؟

بالا