bahram_warrior
Registered User
اصن تو خوبی..الان جواب میدم دوباره کوت میکنی و این بحث تا فردا ادامه داره....فقط یادت باشه خودت شروع کردی قضیه رو اونم با بحث شخصی راجبه طرف مقابل، آخرشم تحمل نداری بهت برمیخوره...فقط اگه هنوزم حس میکنی جوابی واسه همون پست سایت گل داری تک تک مواردشو که اونجا مطرح شده همینجا جواب بده...روی صحبتتم لازم نیس با من باشه که دوباره یچیزی میگم بهت برمیخوره که چرا راجبه طرف مقابل صحبت میکنی..اگرم جوابی واسه اون مقاله توو چنته نداری که هیچی.باز زدی جاده خاکی؟
من شرمندم، خیلی عذر میخوام که شما از توانایی های فرا قانونیتون برای خرید بازیکن ما استفاده کردید، امر میکردید دو دستی تقدیم میکردیم.
من اگه یه پست گذاشتم که اشاره به داستان تایید و ثابت شده انتقال دی استفانو داشت که ازش هم دفاع میکنم شما بصورت پیگیر داری در مورد سوارز و بارسا ترول میزاری. من دلیل واسه گیر دادن به دی استفانو داشتم شما چه تمایلی به این کارا داری مگر همونی که تو پست اول گفتم؟هرچند من مشکلی با این کارت ندارم اصلا فقط خواستم نجوا های ندای درونت رو واست به زبان ساده بنویسم.
بهت میگم شما بیرون زمین تسویه حساب میکنید همینه دیگه. مشکل ما با شما در مورد نتایج زمین فوتبال نبوده و نیست اما دقیقا مشکل شما همینه
حق؟ WTF :general107: خداااااا:general208:
این چیزا به کارت نمیاد، شما نفس عمیق بکش، یا همون نسخه قبلی رو اجرا کن جواب میده.
پ.ن: راستی استاد چامسکی، شما که به شیوه و اصول بحث کردن اعتقاد داری ببین یه پست گذاشتی نصفش پرداختن به شخص طرف مقابل بوده نه بحث اصلی.به این میگن فرافکنی
Sent from my GT-I9300
Last edited: