• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
بنظر سر همین قضایای نقل و انتقالات بود!!! یوونتوسی بعد از 3 تا لیگ، یه چمپیونز میخوان که وقتی فهمیده با این روند مدیران به دست نمیاره تصمیم به جدایی گرفته!!!
3-2-5 ؟؟
3-5-2 :general106:
اره خودش گفته بود پوگبا یا ویدال رو بفروشین قطع همکاری میکنم ویدال به منچستر خیلی نزدیکه
باو همون 2-5-3 اشتباه چاپی بود :D

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
مارو بگو فک کردیم جوان آینده دار باشگاهمون رفت یووه..نشد موراتا رو بکنیم تو پاچشون حیف :D کنته چرا استعفا دادی آخه
Sent from my GT-I9300
تو پاچه ی ما هم که نمیشه!! ونگر کشید بیرون ازش!! بنظر مال خودتونه! ولی بازیکن آینده داریه!! 2 3 سال دیگه یه پا تورس میشه!!

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
مارو بگو فک کردیم جوان آینده دار باشگاهمون رفت یووه..نشد موراتا رو بکنیم تو پاچشون حیف :D کنته چرا استعفا دادی آخه

Sent from my GT-I9300
به به کم کم داره گندتون درمیاد :D نمیدونم یک المانی چه ربطی رئال داره ؟ o_O باوو شوما باید بایرنی باشی دورتموندی باشی هامبورگی باشی بایرلورکوزنی باشی نه رئالی o_O
:D

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
تو پاچه ی ما هم که نمیشه!! ونگر کشید بیرون ازش!! بنظر مال خودتونه! ولی بازیکن آینده داریه!! 2 3 سال دیگه یه پا تورس میشه!!
تورس همین الانشم تو جیب کوچیکشه :D تو استپ کردن توپ هم مشکل داره این بشر نمیدونم یووه چطوری واسه این 20 تا میخواست بده...بعدشم عرضم به خدمتت که "میخند؟" همین آرسن ونگرتون هم دنبالش بود..بفهمه یووه بیخیالش شده دوباره میره سراغش :D میره توو پاچه خودتون.

Sent from my GT-I9300

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
به به کم کم داره گندتون درمیاد :D نمیدونم یک المانی چه ربطی رئال داره ؟ o_O باوو شوما باید بایرنی باشی دورتموندی باشی هامبورگی باشی بایرلورکوزنی باشی نه رئالی o_O
:D
گند چی درمیاد اونوقت؟ :D والا من از قبل جام جهانی هم آلمانی بودم پستام هست...بماند که در دوران طفولیت و چمپیونز 99 که بدجوری هم سوختم آلمانی و بایرنی بودم.

Sent from my GT-I9300

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
گند چی درمیاد اونوقت؟ :D والا من از قبل جام جهانی هم آلمانی بودم پستام هست...بماند که در دوران طفولیت و چمپیونز 99 که بدجوری هم سوختم آلمانی و بایرنی بودم.

Sent from my GT-I9300
المانی رو که میدونم المانی هستی ولی رئالی رو نمیدونستم اخه المان و رئال ؟ o_O جور از اب درنمیان

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
المانی رو که میدونم المانی هستی ولی رئالی رو نمیدونستم اخه المان و رئال ؟ o_O جور از اب درنمیان
آره زیاد بهم دیگه نمیخوره قبول دارم..پدیده نادری هستم :دی نمیگم از بایرن خوشم نمیاد الانشم ولی دوران کودکی بایرن رو خیلی بیشتر دوز میداشتم.

Sent from my GT-I9300

Prima

Registered User
لایک‌ها
345
اتفاقا رئالی طرفدار آلمان زیاد دیدم!
هر کی طرفدار آلمان هست لزوما طرفدار یکی از باشگاه های آلمانی نیست
هر کی طرفدار آلمان هست لزوما بایرنی نیست ولی هر کی بایرنی هست مسلما آلمانی هست.;)
این چیزی هست که در مورد باشگاه های دیگه ندیدم مثلا خیلی از طرفدارای چلسی و منچستر رو دیدم که طرفدار تیم ملی انگلیس نیستن یا رئالی ها و بارسایی های زیادی که طرفدار اسپانیا نیستن یا حتی بدشون میاد

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
اتفاقا رئالی طرفدار آلمان زیاد دیدم!
هر کی طرفدار آلمان هست لزوما طرفدار یکی از باشگاه های آلمانی نیست
هر کی طرفدار آلمان هست لزوما بایرنی نیست ولی هر کی بایرنی هست مسلما آلمانی هست.;)
این چیزی هست که در مورد باشگاه های دیگه ندیدم مثلا خیلی از طرفدارای چلسی و منچستر رو دیدم که طرفدار تیم ملی انگلیس نیستن یا رئالی ها و بارسایی های زیادی که طرفدار اسپانیا نیستن یا حتی بدشون میاد
اما هر کی طرفدار ایتالیا هست لزوما طرفدار یکی از باشگاه های ایتالیا هست ;)

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
کاستا هم رسمی شد ...
فیلیپه لوئیز هم بزودی رسمی میشه ...
لیگ برتر آماده باش

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
کاستا هم رسمی شد ...
فیلیپه لوئیز هم بزودی رسمی میشه ...
لیگ برتر آماده باش
نميدونم چرا احساس مي کنم امسال مورينيو جام نميگيره و با لگد ابرامويچ ميندازتش بيرون!!!!
اميدوارم فقط احساس باشه!!

sent from hell

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
نميدونم چرا احساس مي کنم امسال مورينيو جام نميگيره و با لگد ابرامويچ ميندازتش بيرون!!!!
اميدوارم فقط احساس باشه!!

sent from hell

راستش احساسِ من که میگه تو انگلیس جامی برا بقیه نمی زاره امسال !
پارسال با اون تورسِ اوشکول و تیمِ ناقص و بدونِ مهاجم تا 4 تا اروپا رسوندمون و امسال که تیم کاملا آماده تر شده امیدم خیلی بیشتره ...
پ.ن: این نام کاربری رو احساس می کنم تو ویکیـــ وی بیـــ هم دیدم:cool:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
راستش احساسِ من که میگه تو انگلیس جامی برا بقیه نمی زاره امسال !
پارسال با اون تورسِ اوشکول و تیمِ ناقص و بدونِ مهاجم تا 4 تا اروپا رسوندمون و امسال که تیم کاملا آماده تر شده امیدم خیلی بیشتره ...
پ.ن: این نام کاربری رو احساس می کنم تو ویکیـــ وی بیـــ هم دیدم:cool:
اميدوارم دنيا بکامت باشه!!!
ولى احساس ديگه دست خود ادم نيست!!!
بنظر خودت اگه امسال جام نگيره ميندازنش بيرون از ليگ برتر يا نه؟؟؟
و اينکه بله اين نام کاربرى اونجا هم هست!!!

sent from hell

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
اميدوارم دنيا بکامت باشه!!!
ولى احساس ديگه دست خود ادم نيست!!!
بنظر خودت اگه امسال جام نگيره ميندازنش بيرون از ليگ برتر يا نه؟؟؟
و اينکه بله اين نام کاربرى اونجا هم هست!!!

sent from hell

ممنون ، و همچنین به کامِ شما آرسنالی های عزیز (!)
امسال هیچ عذری برا جام نگرفتن نداره مورینیو و اگه نگیره 99.99% آبراموریچ بیرونش می کنه ....

Prima

Registered User
لایک‌ها
345
اما هر کی طرفدار ایتالیا هست لزوما طرفدار یکی از باشگاه های ایتالیا هست ;)
یکی دیگه هم هست:
aliran93
که میگه طرفدار متعصب ایتالیاست ولی رئالی هست.;)
بگردی بازم پیدا می کنی
البته در مورد ایتالیا معمولا طرفداران باشگاه های ایتالیا طرفدار تیم ملی ایتالیا هم هستن
با این حرف خواستی بگی طرفدارای ایتالیا متعصبترن ولی این حرف در مورد باشگاه های دیگر کشورها هم صادقه مثلا طرفداران انگلیس هم معمولا طرفدار یکی از باشگاه های انگلیسی هستن یا طرفدارای اسپانیا معمولا رئالی هستن یا بارسایی و طرفدارای ایتالیا هم میلانی و رمی و یووه ای ولی برعکسش صادق نیست.مثلا هر کی رئالی بود حتما طرفدار اسپانیا نیست ولی من تا حالا ندیدم کسی بایرنی باشه ولی طرفدار آلمان نباشه
حتی من اینتری ها و میلانی های زیادی هم دیدم که طرفدار آلمان هستن
اگه می بینی هر کی طرفدار آلمان هست حتما بایرنی نیست چون لیگ آلمان محبوبیت لیگ انگلیس و ایتالیا و اسپانیا رو نداره
همونطور که هر کی طرفدار هلند هست حتما طرفدار آژاکس و ایندهوون نیست
یا هر کی طرفدار برزیل و آرژانتین هست حتما طرفدار باشگاه های برزیلی و آرژانتینی نیست یا شاید خیلیاشون اسم تیمای برزیل و آرژانتین رو هم ندونن و نفهمن کی اصلا قهرمان شد
با اینحال به نظر من طرفداران اصیل تر آلمان که کم هم نیستن کسانی هستن که طرفدار بایرن و بوندسلیگا هستن و حتی بازی تیم های میان جدولی بوندسلیگا رو هم که واسه مردم عادی جذابیتی نداره میشینن نگاه می کنن و گرنه لالیگا و لیگ برتر که تو بورسن

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مورینیو معمولا سال دوم میترکونه اتفاقا.

Sent from my GT-I9300
مطمئنا همینطوره، این فصل تنها نقطه ضعفش این بود:

1148936_1033929433313939_5793838366297490868_n.jpg

بالا