aliran93
Registered User
- نوشتهها
- 646
- لایکها
- 684
با شما حرف نزدم که پستمو کوت میکنیدجالبه نه اینکه اکثر ریالیا (از 2005 تا 2010 که رونالدو اومد) طرفدار ریال شدن!!!
شما ریالیا همتون از اوایل قرن 21 که ریال همه ستاره ها رو یه جا جمع کرده بود و واقعآ هم کهکشانی بودن طرفدارش شدین وگرنه از 2005 که حکومت بارسا بر لالیگا آغاز شده کسی نیومده سراغ ریال تا 2010 که باز یه عده به خاطر رونالدو و از امسال هم به خاطر درخشش مقطعیش اضافه میشن!!!
کلا حرف خنده داری هس که یه ریالی به سایر طرفدارا این حرفا رو بزنه!!!
یا یه ایتالیایی که 4 بار جام جهانی رو برده بیاد به یه طرفدار اسانیا گیر بده!!!خود همین ایتالیا از 2006 کلی طرفدار پیدا کرده!!!
کلآ اکثریت ایرانیا ذات و اخلاقشون اینه که میرن سراغ تیمای قوی!!!
------------------------------------------------------------------
من خودمو میگم خدا شاهده وقتی بارسا زیر سایه ریال و اون همه ستارش بود طرفدارش شدم و اصلا هم فکر نمیکردم اینقدر پیشرفت کنه که بیاد ریال رو برای عقب نموندن مجبور به همچین خرجهایی و شکستن رکوردهای خرید خودش بکنه!!!
جالبه الان که بارسا قوی تر شده اونقدری که اون زمان دوسش داشتم الان ندارم!!!2002 اسپانیا رو هم دوست داشتم و حتی بازی با کره گریه کردم و تیم خیلی دوست داشتنی بود ولی فقط 2002 اونم به خاطر حذف آرژانتین!یا لیورپول که اولین تیممه و دوران طلاییش حتی قبل به دنیا اومدنم تموم شده!!!
اینکه وقتی یه تیمی تو اوجش هست بیای طرفدارش بشی کار سختی نیست،همه میشن!!!اینکه بیای طرفدار یه تیم معمولی بشی و بعدآ پیشرفتش رو ببینی خیلی جذابه و میچسبه...
بارسا و اسپانیا هم این 4 5 سال اخیر طرفدارشون زیاد شده چون تو اوج بودن همونطور که ریال اواخر قرن 20 و اوایل 21 اون موقع طرفدارش زیاد شده!!!ایتالیا 2006 و 94، میلان دهه 90!!!و چلسی آبراموویچ و مورینیو به بعد و... که خیلی زیاده مثالش!!!(حتی سیتی و پی اس جیِ الان!!!)
من حرف از رونالدو زدم ؟ الان نقش رونالدو چیه این وسط
چرا اینقدر با قیض صحبت میکنید ؟ مشخصه عقده ی زیادی دارید :دی
من چیزی که دیدمو میگم و واقعا هم همینطوره.طرفدارهای بارسا و رءال هم همینطورین و کم سن و سال و زود جوشن ولی من بحث ملی رو پیش کشیدم و هیچ ربطی به موضوعی که مطرح کردید نداشت
محض اطلاعتون و بی هیچ شعاری من مسی رو به اندازه رونالدو دوست دارم و از سال 1373 بازی های باشگاهی تیم های مختلف رو نگاه میکردم.و طرفدار باشگاهم و نه شخص ولی به ستاره ها احترام میذارم
کل صحبتم با اون آقایی بود که گفت طرفدارای اسپانیا روشنفکر و منطقی هستن.
که صد البته با گذاشتن اون عکس در پست 11303 روشنفکری و منطقی بودن خودشون رو نشون دادن
شما هم روشنفکری ....