hamedovic5406
Registered User
- نوشتهها
- 105
- لایکها
- 135
@A1C1Eدلیلشو بهت تو پ.خ گفتم چون تو اون بحث دومیه شرکت نکردی
بحث جلوه های بصری منظورشه!!!
:general106::general106::general106::general106::general106:
@A1C1Eدلیلشو بهت تو پ.خ گفتم چون تو اون بحث دومیه شرکت نکردی
من قبلنم چیزی نگفته بودم و تعجب میکنم از این حرف!!!خوب تو این جواب هایی که دادید یخورده ملو تر نوشتید و این خوبه چون ما دعوا نداریم باهم و جو دوستانه باید باشه
اصلا نیاز نبود حرف رونالدو وسط کشیده بشه چون اصلا ربطی نداشت به هیچ موضوعی
و نفهمیدم کدوم قسمت از حرفم غلط بود چون واقعیت هارو گفتم
واصلا به سن و سال کسی کار ندارم و ادعایی هم مبنی بر سن و سال ندارم.
اگه بانک ها و رسانه های مادرید از رءال حمایت میکنن شک نکن کاتالونیا که سودای جدایی داره به منتخب خودش خوب میرسه و کم نمیاره از مادرید.بماند که تیم محبوبتون تو سفرهایی که به اسراءیل میرن و تو مکان های مقدسشون به دید و بازدید میپردارن کم پول نصیبتون نمیشه
دیگه از اسپانسرینگ پشت پیرهنتون و ... میشه فهمید کم درآمد ندارید.
خودت خوب میدونی اگه بارسا بخواد حال رءال رو بگیره فقط پیشنهاد رو میبره بالا و نمیخره.ولی نیمار رو خریده و جمع پولی که صرف شده از پول بیل بالا رفته
در ضمن بیل دو تا گل حساس تو دوتا فینال زده و 100 تا خرجش شده.نیمار که بیشتر خرجش شده ما فقط دایو هاش رو دیدیم.البته من نیمار رو دوست دارم و امیدوارم این فصل بهتر شه
قطعا برای من فقط قدرت ملاک نیست چون اون موقع که طرفدار ایتالیا شدم از اون قوی تر بود
مورینیو هم همزمان با کاکا و رونالدو نیومد و فصل 2010-2011 اومد
درضمن مربی که مثل بازیکن واسش پول نمیدن که.دستمزد سالیانه و ... داره.مگر بخوان قراردادش رو فسخ کنن و غرامت بدن به باشگاه مبدا
فعلا هم خرج های شما از ما بیشتر بوده و مشخصه که کی میخواد کمبودهاش رو با پول رفع کنه و انگار حداقل الان لاماسیاتون دارن غاز میچرونن.
تو فوتبال هم چیزی به نام دومی وجود نداره.یا باید قهرمان بشی و یا ببازی و حذف شی که سال 94 سر ایتالیای عزیزم اومد
بدرود
من تو اين بحث بى طرفمن قبلنم چیزی نگفته بودم و تعجب میکنم از این حرف!!!
چرا دادا بحث رونالدو دقیقآ جواب اون ریالیهایی بود که بعد اومدنش اومدن طرفدار ریال شدن و به بارساییها هم خرده میگیرن،بحثم کلی بود و فقط جواب شما رو ندادم که!!!
منظورم از غلط طرز بد نوشتن بود،در مورد تیم ملی اسپانیا و بارسا(الان دیدم پیامتونو و یادم نیست دقیقا در مورد کدوم بحث میکردیم!)
اینکه از مادرید حمایت میشه اصلا قابل مقایسه با بارسا نیست و دارن از پول بیت المالمیریزن تو جیب اینا و حق بقیه مردم اسپانیا رو میخورن!!!بارسام مجبوره با اینو اون قرارداد تبلیغ ببنده تا بتونه ضعفهاشو جبران کنه!!!
منم نگفتم نمیخواست بخره ولی میگم نیاز جدی به هیچ کدوم اینا نبود و اگه ریال رو اینا دست نمیزاشت به احتمال زیاد اصلا بارسا هم نمیرفت سمتشون و نمیگرفتشون!!!
والا زدن دروازه خالی یا تک به تک به پینتو هنری نیست،این پینتو یه تنه(البته با کمک بارترا و ماسکی!) همه ی جامها رو از بارسا رو گرفت فصل پیش!!!
امیدوارم همونطور که گفتید باشه و ملاک نباشه ولی خب این سوال پیش میاد که بین بالای 200 تا کشور چرا ایتالیا!!!
در مورد مورینیو گفتم که دقیق یادم نیست ولی خوب 1 فصل بعدش اومده و در مورد قیمتشم حرف نزدم!!!خود مورینیو هم کلی طرفدار داره و بی شک شناخته شده ترین و پر سر و صداترین مربی دنیاس هر چند خیلیها از لحاظ تاکتیک و شخصیتی قبولش ندارن...
بعله این فصل خرج ما بیشتر بوده چون این خرجها باید طی این چند فصل انجام میشد ولی نشد و فصل پیش این زخم یه جا دهن باز کرد و باید یه پوستی مینداخت این بارسا!!!دیگه ضعیف ترین تیمها هم نحوه ی امتیاز گیری از بارسا رو فهمیده بودن سال قبل!!!ولی خب ببینیم امسال ریال و بارسا چیکار میکنن!!!(تیمی که فصل پیش درخشیده و تازه قوی تر هم شده و تیمی که بدترین عملکرد چند فصل اخیرش رو داشته و از دروازه بان بگیر تا مربی عوض شده!)
لاماسیا هم چیزیش نشده و مثل گذشته با قدرت به کار خودش ادامه میده!!!بد شانسی آوردن فقط و مثلآ بازیکن توپی مثل کوئنکا با یه مصدومیت افتضاح فوتبالش از بین رفت متاسفانه!!!امسال بیشتر از تولیدات لاماسیا میبینین و میشنوین چون یه مربی خودی اومده جای مارتینویی که شاید تو خوابشم نمیدید یه روزی سرمربی تیمی مثل بارسا بشه و لقمه بزرگتر از دهنش برداشته بود که نتیجشو هم دیدیم!!!:general509:
بالاخره دیدن بازیها زیاد از یه تیم شرطه و نایب قهرمانی تو جام جهانی هم افتخار کمی نیست!!!همین گریه ها و ناراحتیهای بعد فینال تیم بازنده باعث میشه کلی طرفدار جدید پیدا کنن...
ویرایش:ایشالا امسال ریال و بارسا رو میبینیم که چیکار میکنن،بقیش بمونه برای بعد...![]()
شما چرا جلو بارسا 5 تا و 6 تا خوردید بعد به بایرن 5 تا زدید؟ : ))من تو اين بحث بى طرف
اما بيت المال رو خوب نيومدى،،
يه درصد فكرشو بكن مادريد با اين همه درامد و قدمت بخواد پول مردم و مو بخوره
پس ما چرا تو روزنامه ها چيزى سر اين بحث ب وجود نيومده
سر خريد: بيل رو خريديم نيمارو بيشتر از قيمت بيل خريديد
سوارز رو خريديد خامس رو داريم ميخريم تازه فعلا معلوم نيس
فك كنم يادت رفت ه دو سال پيش امار يوفا از خرج و مخارج بارسا جلو تر از مادريد بود.. جلو تر از همه ى تيما ،،،،
پينتو رو قبول جلوى بايرن چرا هفت تا خورديد ؟
همون بايرن رو ما ٥ تا زديم ،،،،
خلاصه امسالم نزديك ه يه چند ماه بيشتر نمونده ،،،،،
ببينيم چى ميشه ،،،
در كل همين تيم خودتون رو من خودم دوس دارم قويتر خريداى خيلى خوب ببينم تا مادريدم بفهمه كجاى كاره و عقب نمونه و الكلاسيكو بهتر و هيجان انگيزتر بشه
Sent from my iPad using Tapatalk
دوست خوبم رفتيم كه حق شمارو پس بگيريم كه گرفتيمشما چرا جلو بارسا 5 تا و 6 تا خوردید بعد به بایرن 5 تا زدید؟ : ))
حالا سوا از بحث كل كل اگه من سر برد بايرن مقابل بارسا يه بچه ى دوازده سالام كه به اون برد گير ميدمدوست ندارم یه آرژانتینی رو با لباس ریال ببینم،نه هر جا میخواد بره،ریال نمونه فقط...
حق با شماس،من 2 سالمه اصلا شایدم کمتر،بای...حالا سوا از بحث كل كل اگه من سر برد بايرن مقابل بارسا يه بچه ى دوازده سالام كه به اون برد گير ميدم
شما سر اين قضيه ٧ تا ٩ ساله اين ( كه يه ارژانتى رو نميخواين تو لباس مادريد ببينيد)
Sent from my iPad using Tapatalk
يا بن شدن يا اينترنت ندارن يا مسافرتن يا .....خوب آلمان هم قهرمان جهان شد
ولی می خوام ببینم اونایی که میگفتن آلمان هیچ وقت قهرمان نمیشه کجان؟
اونایی که میگفتن خوشبختانه تا حالا قهرمانی آلمان رو ندیدم و از این به بعد هم نخواهم دید کجان؟
اونایی که میگفتن آلمان شخصیت قهرمانی نداره کجان؟
اونایی که میگفتن آلمان نفرین شدست برای همین قهرمان نمیشه کجان؟
اونایی که میگفتن انقدر به ناکامی های آلمان در فینال ها و نیمه نهایی ها خندیدم که دلم به حالشون میسوزه کجان؟
اونایی که میگفتن آلمانی های بدبخت اونقدر تو فینال ها باختن که دیگه اعتماد به نفس ندارن و اگه تو فینال یه تیم ضعیف هم جلوشون وایسه می بازن کجان؟
اونایی که میگفتن تنها آرزوم در این شب های عزیز اینه که امسال آلمان قهرمان نشه کجان؟
همشونم تو این فروم بودن
راستی کروس هم رفت رئال
اونایی که میگفتن این آلمانی های لعنتی ناسیونالیستن و هیچ وقت ستاره هاشون رو نمیفروشن کجان؟؟
یا اللهخوب آلمان هم قهرمان جهان شد
اونایی که میگفتن خوشبختانه تا حالا قهرمانی آلمان رو ندیدم و از این به بعد هم نخواهم دید کجان؟
اونایی که میگفتن انقدر به ناکامی های آلمان در فینال ها و نیمه نهایی ها خندیدم که دلم به حالشون میسوزه کجان؟
اونایی که میگفتن آلمانی های بدبخت اونقدر تو فینال ها باختن که دیگه اعتماد به نفس ندارن و اگه تو فینال یه تیم ضعیف هم جلوشون وایسه می بازن کجان؟
اونایی که میگفتن تنها آرزوم در این شب های عزیز اینه که امسال آلمان قهرمان نشه کجان؟
همشونم تو این فروم بودن
بعضی حرفا مثل یه زخم می مونن که مثل خوره روح ادمو می خورن و حتی اگه در اوج شادی باشه با شنیدنش حالت گرفته میشه از این همه غرض ورزی بی مورد
راستی کروس هم رفت رئال
اونایی که میگفتن این آلمانی های لعنتی ناسیونالیستن و هیچ وقت ستاره هاشون رو نمیفروشن کجان؟
هیچ تیمی دوست نداره بهترین بازیکناش رو از دست بده مخصوصا اگر تیم بزرگی مثل بایرن مونیخ باشه مسلما کروس خودش دوست داشته بره و گرنه بازیکن اگر خودش دوست نداشته باشه و با تیم مشکلی نداشته باشه که هیچ تیمی به زور بازیکن خودش رو نمیروشه!یا الله
از آخر به اول جواب میدم
هنوزم حرف اونا درسته،جدایی کروس در پی مشکلاتش با بایرن بود. بایرن ترجیح میداد قبل از اینکه فصل آینده بصورت آزاد جدا بشه این فصل ازش درآمدی داشته باشه.
بقیه سوالا یه جواب داره
اولا که اروم باشید، بخدا از این برد و باختها زیاد هست، نه باید با باختش نا امید شد و نه با بردش مغرور و در عرش.
آلمان به اوج رفتنش رو مدیون نردبان تیکی تاکا بود. خوشبختی آلمان در حذف ایتالیا و اسپانیا بود، دو تا تیمی که در جام جهانی 2006، یورو2008، جام 2010 و یورو 2012 نتونست از سدشون عبور کنه.
خوشبختی آلمان از بی لیاقتی مهاجم های آرژانتین بود که در مهم ترین بازی عمرشون تک به گل ها رو فاجعه زدند.
آلمان بهترین تیم جام بود، شکی درش نیست. زیبا هم بازی کرد، اما واقعیت اینه که آلمان فقط در برابر پرتغال و برزیل عالی بود و در باقی بازیها اونقدر هم خوب نشون نداد.
آلمان خیلی خوش شانس بود، پرتغال در نیمه اول پپه رو از دست داد و 10 نفره شد و برزیل بدون 2 ستاره اصلیش حاضر شد. مربیان پرتغال و برزیل فاجعه بودند، بی نهایت وابسته به ستاره هاشون. فاجعه بودنشون محدود به بازی با آلمان نبود، پرتغال از گروهش بالا نیومد، برزیل هم که اصلا تیم روی فرمی نبود و قائدتا باید دربرابر شیلی میباخت، فقط حیف که شوت مهاجم شیلی در دقیقه 120 به تیر دروازه برخورد کرد وگرنه برزیل خیلی وقت قبل بازی حذف میشد. همون برزیل بی حال حالا بدون نیمار و سیلوا اینبار جلوی آلمان حاضر شد.
بدون شک آلمان از بقیه تیمها نمایش بهتری داشت اما در این موفقیت در و تخته خیلی خوب باهم جفت شدند تا قهرمان بشن.
از اخراج مسخره پپه گرفته، تا مصدومیت و محرومیت نیمار و سیلوا و شاهکار هیگواین و پالاسیو.
ادیت: تبریک هم به طرفدارانش. از قدیمی هاش گرفته تا این جدیداش که هرجا سر میچرخونم میبینم دارم میبینم. یه دفعه ای خیلی زیاد شدن. جلل الخاق. البته جسارت نباشه مقصودم شما نبودی بهیچ وجه
والا من که آدرسی ازشون ندارم! ولی واقعا کجان؟خوب آلمان هم قهرمان جهان شد
همشونم تو این فروم بودن
بعضی حرفا مثل یه زخم می مونن که مثل خوره روح ادمو می خورن و حتی اگه در اوج شادی باشه با شنیدنش حالت گرفته میشه از این همه غرض ورزی بی مورد
راستی کروس هم رفت رئال
اونایی که میگفتن این آلمانی های لعنتی ناسیونالیستن و هیچ وقت ستاره هاشون رو نمیفروشن کجان؟
در همین نزدیکیوالا من که آدرسی ازشون ندارم! ولی واقعا کجان؟
یکیشون همینوالا من که آدرسی ازشون ندارم! ولی واقعا کجان؟
دقیقا :general601:در همین نزدیکی