amirusa
Registered User
جواهر مونيخي در دستان پادشاهى اسپانيا
Sent from my iPad using Tapatalk
![uqa9ugab.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimg.tapatalk.com%2Fd%2F14%2F07%2F18%2Fuqa9ugab.jpg&hash=48af23a108ffe3c2e0253b1a2d7f1328)
این خالکوبی امضا مال پیوستنش به رئاله؟ 2015 هست اگه چشمام درست ببینه!!!جواهر مونيخي در دستان پادشاهى اسپانيا
![]()
2015 که میشه سال دیگهاین خالکوبی امضا مال پیوستنش به رئاله؟ 2015 هست اگه چشمام درست ببینه!!!
بن شدم گیج میزنم :دی2015 که میشه سال دیگه
اینی که من میبینم 14 آگوست 2103
Sent from my GT-I9300
خخخخخ راس میگی..2013.بن شدم گیج میزنم :دی
باز من 1 سال دیگه گفتم!! بهتر از تویه!! به قرن 22 رسیدی!!!![]()
خخخخخخخخخخخاین خالکوبی امضا مال پیوستنش به رئاله؟ 2015 هست اگه چشمام درست ببینه!!!
اگه اشتباه نکنم تولد پسرشه!2015 که میشه سال دیگه
اینی که من میبینم 14 آگوست 2103
Sent from my GT-I9300
خیلیم درست کردی :دیاگه اشتباه نکنم تولد پسرشه!
تو رو دیگه چرا بن کردن تو که بچه ی خوبی بودی فقط بعضی وقت ها فتنه با پا می کردی!بن شدم گیج میزنم :دی
باز من 1 سال دیگه گفتم!! بهتر از تویه!! به قرن 22 رسیدی!!!![]()
الان منو منشن کردی یا نتیجه ام رو!! :دی@hamedovic54065783
حال کردی با اینکه الگری اومد جای کنته،موراتا رو کردیم تو پاچشون؟ :دی
نوبتیم باشه نوبت تو پاچه کردن خدیراستآرسنال آماده باش
Sent from my GT-I9300
با @عمو بنچمارکر یجا گرفتنمون دیگه!!تو رو دیگه چرا بن کردن تو که بچه ی خوبی بودی فقط بعضی وقت ها فتنه با پا می کردی!
Benchmarker رو هم زدن بن کردن!
کلا به نظر هوادارای رئال اهمیت نده، تیمی که اشنایدر و روبن و ماکلله و اوزیل و حالا هم دیماریا رو می خواد بفروشه، هواداراش بازیکنایی مثل موراتا و خدیرا رو اصلا آدم حساب نمی کننالان منو منشن کردی یا نتیجه ام رو!! :دی
فکر کنم دعوای کنته و ماروتا سر موراتا بوده!!! این میگفته بگیریم اون میگفته نه!!! :دی (امیدوارم این دفعه سوتی نداده باشم)
الگری رو آوردن که موراتا رو بگیرن!!
بعد @pirouz3 میگه خرید خوبیه! خوب ببین چی میگه این!!! :دی
من رانی رو بهش ترجیح میدم!
یعنی گل گفتی این حامدویچ فتنه ست همش تقصیر خودش بود فتنه درست کرد هم خودشم هم ما رو اسیر فتنه کرد :general306:تو رو دیگه چرا بن کردن تو که بچه ی خوبی بودی فقط بعضی وقت ها فتنه با پا می کردی!
Benchmarker رو هم زدن بن کردن!
نمیدونم چرا فقط من از اون تاپیک قسر در رفتم، شوما نمیدونی عایا؟!یعنی گل گفتی این حامدویچ فتنه ست همش تقصیر خودش بود فتنه درست کرد هم خودشم هم ما رو اسیر فتنه کرد :general306:
آقا این فتنست!نمیدونم چرا فقط من از اون تاپیک قسر در رفتم، شوما نمیدونی عایا؟!
آقا بده مگه عمو شدی یه شبه؟یعنی گل گفتی این حامدویچ فتنه ست همش تقصیر خودش بود فتنه درست کرد هم خودشم هم ما رو اسیر فتنه کرد :general306:
دلیلشو بهت تو پ.خ گفتم چون تو اون بحث دومیه شرکت نکردینمیدونم چرا فقط من از اون تاپیک قسر در رفتم، شوما نمیدونی عایا؟!