• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
یکی دیگه هم هست:
aliran93
که میگه طرفدار متعصب ایتالیاست ولی رئالی هست.;)
بگردی بازم پیدا می کنی
البته در مورد ایتالیا معمولا طرفداران باشگاه های ایتالیا طرفدار تیم ملی ایتالیا هم هستن
با این حرف خواستی بگی طرفدارای ایتالیا متعصبترن ولی این حرف در مورد باشگاه های دیگر کشورها هم صادقه مثلا طرفداران انگلیس هم معمولا طرفدار یکی از باشگاه های انگلیسی هستن یا طرفدارای اسپانیا معمولا رئالی هستن یا بارسایی و طرفدارای ایتالیا هم میلانی و رمی و یووه ای ولی برعکسش صادق نیست.مثلا هر کی رئالی بود حتما طرفدار اسپانیا نیست ولی من تا حالا ندیدم کسی بایرنی باشه ولی طرفدار آلمان نباشه
حتی من اینتری ها و میلانی های زیادی هم دیدم که طرفدار آلمان هستن
اگه می بینی هر کی طرفدار آلمان هست حتما بایرنی نیست چون لیگ آلمان محبوبیت لیگ انگلیس و ایتالیا و اسپانیا رو نداره
همونطور که هر کی طرفدار هلند هست حتما طرفدار آژاکس و ایندهوون نیست
یا هر کی طرفدار برزیل و آرژانتین هست حتما طرفدار باشگاه های برزیلی و آرژانتینی نیست یا شاید خیلیاشون اسم تیمای برزیل و آرژانتین رو هم ندونن و نفهمن کی اصلا قهرمان شد
با اینحال به نظر من طرفداران اصیل تر آلمان که کم هم نیستن کسانی هستن که طرفدار بایرن و بوندسلیگا هستن و حتی بازی تیم های میان جدولی بوندسلیگا رو هم که واسه مردم عادی جذابیتی نداره میشینن نگاه می کنن و گرنه لالیگا و لیگ برتر که تو بورسن

ممنون از توجهتون

بله من نسبت به تیم ملی ایتالیا علاقه و تعصب بشدت زیادی دارم (دلیلشم طرفدارهای ایتالیا درک میکنن) ولی از نظر باشگاهی رءال تیم محبوبم هست

البته بازی های میلان رو پیگیری میکنم و 2-3سالی هست که واسش غصه میخورم

هم نسل های من اکثرا طرفدار ایتالیا،فرانسه و آلمان هستن(در اروپا )

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
ممنون از توجهتون

بله من نسبت به تیم ملی ایتالیا علاقه و تعصب بشدت زیادی دارم (دلیلشم طرفدارهای ایتالیا درک میکنن) ولی از نظر باشگاهی رءال تیم محبوبم هست

البته بازی های میلان رو پیگیری میکنم و 2-3سالی هست که واسش غصه میخورم

هم نسل های من اکثرا طرفدار ایتالیا،فرانسه و آلمان هستن(در اروپا )
:general509:

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
ما آدم زشت نداریم فقط آدم فقیر داریم!
lolrot.gif
245.gif

7eaawmtkqb6ayqc7p0sy.png

Prima

Registered User
لایک‌ها
345
اخه ایتالیایی باشی بعد طرفدار رئال بشی :general509:
الان یادم افتاد یه کاربر F A R A M A R Z هم از کاربران فعال این بخش بود که طرفدار ایتالیا بود ولی رئالی بود
یه حسام H-C هم بود که آس رمی بود و استارتر تاپیک رم ولی طرفدار آرژانتین

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
الان یادم افتاد یه کاربر F A R A M A R Z هم از کاربران فعال این بخش بود که طرفدار ایتالیا بود ولی رئالی بود
یه حسام H-C هم بود که آس رمی بود و استارتر تاپیک رم ولی طرفدار آرژانتین
اقا تسلیم شدیم ولی باور کنین یکم عجیبه

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
اقا تسلیم شدیم ولی باور کنین یکم عجیبه
آخه خوب ربطی نداره
من خود تیم ملی ایتالیا رو دوست دارم به خاطر فلسفه ی بازیش،به خاطر عاطفی بودنش و هزار تا دلیل دیگه که قبلا هم گفتم باید طرفدارش باشی تا بفهمی

باشگاه میلان رو هم دوست دارم و تقریبا تیم دوممه از لحاظ باشگاهی

غوهای سپید رو از نوجوانی دوست داشتم .به خاطر پدرم که تو ارتش سمتی داشت از همون اوایلی که م ا ه و ا ر ه اومده بود(شایدم قبل ترش) ماهم داشتیم و بازی های بایرن مونیخ و رءال رو خیلی نیگاه میکردم و از بینشون رءال رو انتخاب کردم و پیوندش گره خورد تو قلبم :دی

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
آخه خوب ربطی نداره
من خود تیم ملی ایتالیا رو دوست دارم به خاطر فلسفه ی بازیش،به خاطر عاطفی بودنش و هزار تا دلیل دیگه که قبلا هم گفتم باید طرفدارش باشی تا بفهمی

باشگاه میلان رو هم دوست دارم و تقریبا تیم دوممه از لحاظ باشگاهی

غوهای سپید رو از نوجوانی دوست داشتم .به خاطر پدرم که تو ارتش سمتی داشت از همون اوایلی که م ا ه و ا ر ه اومده بود(شایدم قبل ترش) ماهم داشتیم و بازی های بایرن مونیخ و رءال رو خیلی نیگاه میکردم و از بینشون رءال رو انتخاب کردم و پیوندش گره خورد تو قلبم :دی
والا چی بگم سلیقه اییه اما از نظر من قابل قبول نیست مخصوصا برا طرفدار ایتالیا
منم طرفدار ایتالیام اما اصلا تو مخم نمیره یه روز بیام طرفدار رئال یا بارسلون بشم o_O اخه منی که طرفدار ایتالیام طرفدار بازیکناش طرفدار بازیگراش غذا تیپ فرهنگ زبونشون و حتی مافیا خلافکاری و کالچو پولی چطور میتونم طرفدار یه تیم دیگه بشم که با تمام این دوست داشتنهام تناقض داره
منی که ایتالیایی هستم و عاشق حرف زدن و دست تکون دادن بازیکنا حین اعتراض به داور هستم چطور میتونم همزمان عاشق گل زدن رائول گونزالس بشم که بعد گل حرکت ماتادورها رو درمیاره ؟
نمیدونم
شاید چون من فقط جنبه فوتبال رو در نظر نمیگیرم و کلا عاشق کشور ایتالیا هستم با همه چیزش

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
والا چی بگم سلیقه اییه اما از نظر من قابل قبول نیست مخصوصا برا طرفدار ایتالیا
منم طرفدار ایتالیام اما اصلا تو مخم نمیره یه روز بیام طرفدار رئال یا بارسلون بشم o_O اخه منی که طرفدار ایتالیام طرفدار بازیکناش طرفدار بازیگراش غذا تیپ فرهنگ زبونشون و حتی مافیا خلافکاری و کالچو پولی چطور میتونم طرفدار یه تیم دیگه بشم که با تمام این دوست داشتنهام تناقض داره
منی که ایتالیایی هستم و عاشق حرف زدن و دست تکون دادن بازیکنا حین اعتراض به داور هستم چطور میتونم همزمان عاشق گل زدن رائول گونزالس بشم که بعد گل حرکت ماتادورها رو درمیاره ؟
نمیدونم
شاید چون من فقط جنبه فوتبال رو در نظر نمیگیرم و کلا عاشق کشور ایتالیا هستم با همه چیزش

خودت هم اشاره کردی شما جنبه های فرافوتبالی رو هم در نظر داری.همینه کل اختلاف

اگه خاطرتون باشه توی همین تاپیک از مالدینی ستایش کردم و گفتم تکرار نشدنیه و اسطوره ی زنده ی منه.عاشق پیرلو ، دل پیرو ، باجو ، نستا ، ویه ری و... بودم و هستم

قطعا من فرهنگ ایتالیایی رو دوست دارم یا فیلم های مافیایی که به سبک مافیای ایتالیا ساخته شده نظیر پدرخوانده که قطعا سالی یکی دوبار میبینمش

ولی یکم تو حرفات زمینه های نژاد پرستی رو میشه تشخیص داد.

اینم اضافه کنم نسبت به کشور اسپانیا هیچ احساسی ندارم و یا گاوبازیشون و ...

خود باشگاه رءال رو دوست دارم به خاطر صلابتش و بهترین بودنش و یه سری چیزای دیگه که سلیقه ایه...

Last edited:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849

اگه خاطرتون باشه توی همین تاپیک از مالدینی ستایش کردم و گفتم تکرار نشدنیه و اسطوره ی زنده ی منه.عاشق پیرلو ، دل پیرو ، باجو ، نستا ، ویه ری و... بودم و هستم

ولی قطعا من فرهنگ ایتالیایی رو دوست دارم یا فیلم های مافیایی که به سبک مافیای ایتالیا ساخته شده نظیر پدرخوانده که قطعا سالی یکی دوبار میبینمش

یعنی شما جنبه های فرافوتبالی رو در نظر نمیگیری ؟ فقط فوتبال ؟

نژاد پرستی ؟ :D از چه نظر فوتبالی یا غیر فوتبالی ؟

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
یعنی شما جنبه های فرافوتبالی رو در نظر نمیگیری ؟ فقط فوتبال ؟

نژاد پرستی ؟ :D از چه نظر فوتبالی یا غیر فوتبالی ؟

به پست قبلیم دو جمله دیگه اضافه کردم درمورد اسپانیا

قطعا یه سری چیزای فرافوتبالی رو هر طرفداری در نظر داره ولی شما غرق در این چیزای غیر فوتبالی هستی.وگرنه همون اول گفتم من خیلی تعصب دارم به این کشور و مسایل عاطفی بی تاثیر نیست .شما نمیدونی من چند بار گریه کردم واسه این تیم که پدرم بهم میگفت پاشو خرس گنده مرد که گریه نمیکنه :دی

ولی بیشتر فوتبال بوده تا دیگر مسایل

نظر من اینه شما در هر دو گزینه نژادپرست هستی :D

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425

قطعا من فرهنگ ایتالیایی رو دوست دارم یا فیلم های مافیایی که به سبک مافیای ایتالیا ساخته شده نظیر پدرخوانده که قطعا سالی یکی دوبار میبینمش

اینم اضافه کنم نسبت به کشور اسپانیا هیچ احساسی ندارم و یا گاوبازیشون و ...

خود باشگاه رءال رو دوست دارم به خاطر صلابتش و بهترین بودنش و یه سری چیزای دیگه که سلیقه ایه...
کلا طرفدارای ایتالیا همشون کمی تا قسمتی نژادپرست هستن
برعکس طرفدارای اسپانیا که همشون روشنفکر و منطقی هستن و میونه ای با نژادپرستی ندارن

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
به پست قبلیم دو جمله دیگه اضافه کردم درمورد اسپانیا

قطعا یه سری چیزای فرافوتبالی رو هر طرفداری در نظر داره ولی شما غرق در این چیزای غیر فوتبالی هستی.وگرنه همون اول گفتم من خیلی تعصب دارم به این کشور و مسایل عاطفی بی تاثیر نیست .شما نمیدونی من چند بار گریه کردم واسه این تیم که پدرم بهم میگفت پاشو خرس گنده مرد که گریه نمیکنه :دی

ولی بیشتر فوتبال بوده تا دیگر مسایل

نظر من اینه شما در هر دو گزینه نژادپرست هستی :D
باز این وسط یه چیزی مبهمه اینکه بقول خودت این همه تیم ایتالیا رو دوست داری قطعا باید مثلا بعد یه چیزی مثل جام جهانی بگردی دنبال تیمی که توش ایتالیایی باشه که باز لذت ببری نه بری بازیهای رئال رو ببینی
به هر حال شاید این هم نوعی دیگه از دوست داشتن باشه که برا من تا حدودی عجیبه

در مورد نژاد پرست دقیقا نمیدونم چه پستی از من دیدی اگه پستهایی مثل نفرتم از بالوتلی رو میگی که بازم میگم بالوتلی ایتالیایی نیست غناییه همونطور که جوزپه روسی که متولد امریکاست امریکایی نیست و ایتالیایه نمیشه به صرف اینکه کسی جایی به دنیا بیاد اونجایی بشه مثل یک ژاپونی که تو نیویورک بدنیا میاد این تا ابد ژاپونیه نه امریکایی . این در مورد فوتبال
در مورد غیر فوتبالیش رو که میگی بعید میدونم تازه من ضد نژادپرستی اونم از نوع ایرانیش هستم که تو فروم زیاد دیده میشه

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
باز این وسط یه چیزی مبهمه اینکه بقول خودت این همه تیم ایتالیا رو دوست داری قطعا باید مثلا بعد یه چیزی مثل جام جهانی بگردی دنبال تیمی که توش ایتالیایی باشه که باز لذت ببری نه بری بازیهای رئال رو ببینی
به هر حال شاید این هم نوعی دیگه از دوست داشتن باشه که برا من تا حدودی عجیبه

در مورد نژاد پرست دقیقا نمیدونم چه پستی از من دیدی اگه پستهایی مثل نفرتم از بالوتلی رو میگی که بازم میگم بالوتلی ایتالیایی نیست غناییه همونطور که جوزپه روسی که متولد امریکاست امریکایی نیست و ایتالیایه نمیشه به صرف اینکه کسی جایی به دنیا بیاد اونجایی بشه مثل یک ژاپونی که تو نیویورک بدنیا میاد این تا ابد ژاپونیه نه امریکایی . این در مورد فوتبال
در مورد غیر فوتبالیش رو که میگی بعید میدونم تازه من ضد نژادپرستی اونم از نوع ایرانیش هستم که تو فروم زیاد دیده میشه

خوب وقتی شما به دو چیز علاقه داری (حالا کم و زیادش رو بی خیال ) برای هردو وقت میذاری . من دورا دور حواسم به ایتالیا هست و الان خیلی خوشحال هستم به خاطر قضیه کونته.ولی چون شما کلا علاقت محدود به کشور ایتالیاست و هیچ وقت نخواستی طعم خارج از ایتالیا رو بچشی حقیقتا سخته و عجیبه و من کاملا بهت حق میدم.ولی ممکنه و شدنیه و من و هزاران نفر دیگه هم نمونش هستیم

من برای هیچ تیمی اشک نریختم الا ایتالیا که نشون از رابطه ی عمیق احساسی بینمون میده و این حرفا برای یک طرفدار غیر ایتالیایی شاید خنده دار باشه

من اسم شما رو نمیدونم ولی دوست عزیز ، من و شما عاشق تیمی هستیم که اگر در بدترین شرایطش باشه (از هر نظری) باز هم همه ازمون میترسن .همین کافیه

در مورد نژاد پرستی هم منظورم فوتبالی بود دیگه وگرنه من خارج از این محیط فوتبالی با شما معاشرت که نداشتم که همچین جسارتی کنم
یه مقدار شوخی کردم باهات :D

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
خوب وقتی شما به دو چیز علاقه داری (حالا کم و زیادش رو بی خیال ) برای هردو وقت میذاری . من دورا دور حواسم به ایتالیا هست و الان خیلی خوشحال هستم به خاطر قضیه کونته.ولی چون شما کلا علاقت محدود به کشور ایتالیاست و هیچ وقت نخواستی طعم خارج از ایتالیا رو بچشی حقیقتا سخته و عجیبه و من کاملا بهت حق میدم.ولی ممکنه و شدنیه و من و هزاران نفر دیگه هم نمونش هستیم

من برای هیچ تیمی اشک نریختم الا ایتالیا که نشون از رابطه ی عمیق احساسی بینمون میده و این حرفا برای یک طرفدار غیر ایتالیایی شاید خنده دار باشه

من اسم شما رو نمیدونم ولی دوست عزیز ، من و شما عاشق تیمی هستیم که اگر در بدترین شرایطش باشه (از هر نظری) باز هم همه ازمون میترسن .همین کافیه

در مورد نژاد پرستی هم منظورم فوتبالی بود دیگه وگرنه من خارج از این محیط فوتبالی با شما معاشرت که نداشتم که همچین جسارتی کنم
یه مقدار شوخی کردم باهات :D
اره من محدود به ایتالیا هستم حتی سمپدوریا هم روبرو رئال یا بارسا باشه طرفدار سمپدوریام :D
منم خوشحالم کنته استعفا داد البته به شرط اینکه مربی تیم ملی بشه
قربونت
ممنون

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
کلا طرفدارای ایتالیا همشون کمی تا قسمتی نژادپرست هستن
برعکس طرفدارای اسپانیا که همشون روشنفکر و منطقی هستن و میونه ای با نژادپرستی ندارن

طرفدارهای اسپانیا ؟ چند نفرن ؟
من قصد توهین ندارم و هیچ نظری در مورد شما ندارم گرامی ولی من طرفدارهی اسپانیارو تو یه محدوده ی سنی خاص و پایین دیدم که بعد از نتایج درخشانش تو جام جهانی تغییر تیم دادن.یک تیم بی ریشه ولی همیشه با ستاره

نژاد پرستی فوتبالی با غیر فوتبالی فرق داره ولی در کل پسندیده نیست و این حرفتون در مورد طرفدارهای ایتالیا رو کمی قبول دارم

ولی در مورد اسپانیا خیر

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
با توجه به اینکه کیلور ناواس یحتمل میره به رئال مادرید، صد در صد یکی از 2 دروازه بان حال حاضر جدا میشه!!!
بنظرتون کدومه؟
کاسیاس :دی
جالبه آخه ایجنت دیگو لوپز گفته از رفتن لوپز خبری نیس.

Sent from my GT-I9300

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
طرفدارهای اسپانیا ؟ چند نفرن ؟
من قصد توهین ندارم و هیچ نظری در مورد شما ندارم گرامی ولی من طرفدارهی اسپانیارو تو یه محدوده ی سنی خاص و پایین دیدم که بعد از نتایج درخشانش تو جام جهانی تغییر تیم دادن.یک تیم بی ریشه ولی همیشه با ستاره

نژاد پرستی فوتبالی با غیر فوتبالی فرق داره ولی در کل پسندیده نیست و این حرفتون در مورد طرفدارهای ایتالیا رو کمی قبول دارم

ولی در مورد اسپانیا خیر
جالبه نه اینکه اکثر ریالیا (از 2005 تا 2010 که رونالدو اومد) طرفدار ریال شدن!!!
شما ریالیا همتون از اوایل قرن 21 که ریال همه ستاره ها رو یه جا جمع کرده بود و واقعآ هم کهکشانی بودن طرفدارش شدین وگرنه از 2005 که حکومت بارسا بر لالیگا آغاز شده کسی نیومده سراغ ریال تا 2010 که باز یه عده به خاطر رونالدو و از امسال هم به خاطر درخشش مقطعیش اضافه میشن!!!
کلا حرف خنده داری هس که یه ریالی به سایر طرفدارا این حرفا رو بزنه!!!
یا یه ایتالیایی که 4 بار جام جهانی رو برده بیاد به یه طرفدار اسانیا گیر بده!!!خود همین ایتالیا از 2006 کلی طرفدار پیدا کرده!!!
کلآ اکثریت ایرانیا ذات و اخلاقشون اینه که میرن سراغ تیمای قوی!!!
------------------------------------------------------------------
من خودمو میگم خدا شاهده وقتی بارسا زیر سایه ریال و اون همه ستارش بود طرفدارش شدم و اصلا هم فکر نمیکردم اینقدر پیشرفت کنه که بیاد ریال رو برای عقب نموندن مجبور به همچین خرجهایی و شکستن رکوردهای خرید خودش بکنه!!!
جالبه الان که بارسا قوی تر شده اونقدری که اون زمان دوسش داشتم الان ندارم!!!2002 اسپانیا رو هم دوست داشتم و حتی بازی با کره گریه کردم و تیم خیلی دوست داشتنی بود ولی فقط 2002 اونم به خاطر حذف آرژانتین!یا لیورپول که اولین تیممه و دوران طلاییش حتی قبل به دنیا اومدنم تموم شده!!!
اینکه وقتی یه تیمی تو اوجش هست بیای طرفدارش بشی کار سختی نیست،همه میشن!!!اینکه بیای طرفدار یه تیم معمولی بشی و بعدآ پیشرفتش رو ببینی خیلی جذابه و میچسبه...
بارسا و اسپانیا هم این 4 5 سال اخیر طرفدارشون زیاد شده چون تو اوج بودن همونطور که ریال اواخر قرن 20 و اوایل 21 اون موقع طرفدارش زیاد شده!!!ایتالیا 2006 و 94، میلان دهه 90!!!و چلسی آبراموویچ و مورینیو به بعد و... که خیلی زیاده مثالش!!!(حتی سیتی و پی اس جیِ الان!!!)

Last edited:
بالا