• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
من یکبار گفتم که این دوتا یوزر ارتباطی با هم ندارن... مورد جدی برای تغییر نام کاربری نیست. از یک طرف اگر کسی اصرار بر تحریک دیگران بخاطر این دوتا یوزر داره گزارش بدید تا برخورد بشه. اما ازطرف دیگه اگر اصرار به تغییر نام کاربریتون دارید، نام جدید رو از طریق پیغام شخصی برای من بفرستید تا با مدیران مربوطه مطرح کنم...

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
یوتیوب واسه من فیلتر نیست چه جالب

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
مال ديروزه

fifa.JPG

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
خدا رو شکر جام جهانی هم تموم شد ....
پیش بسوی فوتبالِ باشگاهیِ اروپا
We Are Blue
We Are Cooming
Chelsea Fc
:rolleyes:

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
رقم قرارداد اديداس با يونايتد تنها ٤٠ مليون كمتر از رقمي هست كه گليزر ها سال ٢٠٠٥ منچستر رو خريدن
یعنی مالک نگو بگو زالو مکیدن این باشگاهو این دوستان امریکایی با وام باشگاهو خریدن تمام درامد های باشگاهو خرج بازپرداخت وام و کیف و کوک خودشون کردن بازیکن مازیکن هم که کلا تعطیل مقایسه خرید های منچستر تو این چند ساله با باشگاهی مثل ارسنال که کمتر پول خرج میکنه هم اینو نشون میده که منچستر از نظر خرج کردن برای تیم اون رده های اخر لیگ هست اندازه این تاتنهام هم خرج نکرده:Dامسال هم احتمالا همون وضعیت پارسال رو خواهد داشت

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
گاردین زده کنته رفتنی شده!!!
اگه جدا بشه! 90% سرمربی ایتالیاست!
ولی سوالی که بوجود میاد دقیقاً کی با بازیکن ها مذاکره میکرده و میکنه!! مثلاً همین سانچزمون! یا اورا!!!
یا الان رفتن ویدال و پوگبا دست کیه؟؟ :دی

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
این خبرو داشته باشین!!!! درسته منبعش فارسه ولی فکر کن 1%
به گزارش خبرگزاری فارس، یکی از بازیکنانی که پس از بازی‌های جام جهانی 2014 برزیل مورد توجه برخی تیم‌ها به دلیل عملکردش قرار گرفت، مهرداد پولادی مدافع پرسپولیس بود.

از همین رو این بازیکن ابراز تمایل کرد تا فوتبالش را در اروپا دنبال کند. با اتمام جام جهانی ۵ تیم مذاکرات اولیه خود را با نماینده این بازیکن انجام داده‌اند. این ۵ تیم سه تیمش حاضر در لیگ انگلیس هستند که یکی از آنها در لیگ قهرمانان اروپا است و ۲ تیم دیگر در لیگ برتر حضور دارند.

همچنین یک پیشنهاد از فرانسه و یک پیشنهاد هم از سوئیس برای پولادی رسیده که مذاکرات لازم با این تیم‌ها هم انجام شده اما همه چیز قرار است مکتوب شود و سپس پولادی نظرش را اعلام کند.
اگه راست باشه خیلی باحاله!!

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
بهتره بگی اوه اوه آنتونیه کونته سرمربی ایتالیا شد!
اون که اره مطمئنا خوشحال میشم سرمربی ایتالیا باشه :D اما چه سریع اتفاق افتاد o_O همشم سر گدا بازیه مسئولای یووه بوده از اون ور سانچز رو نخریدن با این که خود سانچز گفته بود دوست دارم تو یووه بازی کنم از این ور ویدال و پوگبا رو احتمالا دارن میفروشن فکر کنم برا همین کنته استعفا داده
مربی تیم ملی ایتالیا بشه عالیه فقط سیستمه 2-5-3 کنته رو اعصابه :general306:

Last edited:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
اون که اره مطمئنا خوشحال میشم سرمربی ایتالیا باشه :D اما چه سریع اتفاق افتاد o_O همشم سر گدا بازیه مسئولای یووه بوده از اون ور سانچز رو نخریدن با این که خود سانچز گفته بود دوست دارم تو یووه بازی کنم از این ور ویدال و پوگبا رو احتمالا دارن میفروشن فکر کنم برا همین کنته استعفا داده
مربی تیم ملی ایتالیا بشه عالیه فقط سیستمه 5-2-3 کنته رو اعصابه :general306:
بنظر سر همین قضایای نقل و انتقالات بود!!! یوونتوسی بعد از 3 تا لیگ، یه چمپیونز میخوان که وقتی فهمیده با این روند مدیران به دست نمیاره تصمیم به جدایی گرفته!!!
3-2-5 ؟؟
3-5-2 :general106:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
مارو بگو فک کردیم جوان آینده دار باشگاهمون رفت یووه..نشد موراتا رو بکنیم تو پاچشون حیف :D کنته چرا استعفا دادی آخه

Sent from my GT-I9300

بالا