جاستین بیبر مسخره وقتی اینقدر محبوبه، علت محبوبیت منچستر هم همونجا نهفتست دیگه. کجا جواب خودم رو دادم، قضیه رو نگرفتی :دی
عمو شما که هنو نمیدونی آمار چیه چرا آمار میزاری؟
از موسسه گالوپ بیشتر داریم؟ گالوپ جامعه ی آماری رو انتخاب میکنه و آمار میگیره
فیسبوک و توییتر هم یه جامعه ی آماری ، بازم میگم، معیار محبوبیت حتی اگه بارسا محبوب ترین باشگاه هم باشه معیاری بچگانست، ما به محبوبیت باشگاهمون نمیبالیم
به کیفیت بازی و بهترین تیم تاریخ بودنشه که افتخار میکنیم، حالا 7 میلیارد نفر هم از ما متنفر باشن نافی هیچ موفقیت و کیفیتی نمیشه
]چیکار دارن میکنن تو زمین؟
62'
آرسنال 0 - 2 ليورپول
طرفدار واقعی یعنی این. عمرا اگه منچستر ششم جدول بود اینقدر طرفدار داشت
سرویس ویدئو – طرفداران 5 تیم برتر جزیره
پستت رو خوندم اینطوری شدم
اما ساعتم رو که دیدم، دیدم دیروقته و سندروم خواب شبانگاهی این عوارض رو داره :دی
بخدا بحث کردن با شما فایده ای نداره. اصلا منچستر بهترین تیم جهان، محبوب ترین، نه اصلا منچستر بارسلونای فوتبال دنیا
مشک آنست که خود ببوید.
این بار اولت نیست که توهین کردی جناب دفعه بعدی جوابتو خواهی گرفت
تو با تیمت خوش باش فقط بدون هر بار که بخوای در مورد منچستر بد بگی یه نفر هست که جوابتو بده
شما بزن تو گوش ما، اگه جواب دادیم یکی دیگه بزن
یه چیزایی تو نت پیدا کردم،
امیدوارم مورد پذریش درگاه حق تعالی قرار بگیره.
The world is watching: Clasico attracts a worldwide audience of 400 million - Goal.com
El Clasico audience of 400 million | Inside Spanish Football
بنده همچین جسارتی نمیکنم جناب
خودم میدونم ببیننده زیاد داره میگم اون بحث معیار رو که کشیدی وسط پس برای خودتونم صادقه
این آمار که چیز دیگه ای رو نشون میدهمنچستر تا مرز نابودی پیش رفت طرفداراش ترکش نکردن
ولی یه تیمیو میشناسم تو خونش دقیقه 20 گل خورد از همین منچستر (گل دوم یا سوم بود دقیقا یادم نیست) طرفداراش پاشدن رفتن!
این آمار که چیز دیگه ای رو نشون میده
گل سوم بود یا چهارم.اگه هم پا شدن رفتن تیمو ترک نکردند کادر فنی رو ترک کردند که تیم هرچی ستاره داشت به ... داد و حالا باید اینجوری ببازه
همون طرفدار کدام تیم در لیگ جزیره هستید دیگهکدوم امار؟! شما از حادثه مونیخ چیزی میدونی؟
تا اونجایی که یادم میاد فابرگاس و بقیه بازیکنای خوبتونو اون موقع داشتین
گل !:دی منبع دیگه ای نبود؟ اینتر طرفداراش از یووه و لیورپول بیشتره لولللللللل بعد چلسی بالای ارسنال و بایرن و میلانه!!!!!!!! لول
شما فوتبال میفهمی الان که طرفدار بارسایی؟ اونوفت از کی تا حالا فوتبالو میفهمن ؟
ما تو اسیا تبلیغ داریم تبلیغ رو پیراهن کی قطره؟ طرفدارای کدوم تیم مثل قارچ رشد کردن تو این سه چهار سال اخیر
برو قاره ها رو تفکیک کن لینکشو بذار بازم:
Manchester United 'most popular team in world' with 659 million fans | Football | guardian.co.uk
مدرک
حادثه مونیخ مربوط به 55 سال پیشه!کدوم امار؟! شما از حادثه مونیخ چیزی میدونی؟
تا اونجایی که یادم میاد فابرگاس و بقیه بازیکنای خوبتونو اون موقع داشتین
عمو اینا گوگلی کار میکنن
لینک اولی که میاد مدرکه خخخخخ
حادثه مونیخ مربوط به 55 سال پیشه!
اون موقع شما طرفدار یونایتد بودی و بعد از اون حادثه ترکش نکردی؟
یونایتد از دهه 90 به خاطر قهرمانیهاش طرفداراش زیاد شدن نه دهه 50
...
خداییش مورینیو مربی بزرگیه اما نتونست از کمک مربیه کمک مربیه سرمربی پارسال ما بر بیاد. :دی
من نبودم ولی اون موقع نسل طلایی از بین رفت که بارسلونا تو عمرش به خود ندیده و نخواهد دید
به فرض که دو دهه هست که یونایتد طرفداراش زیاد شدن دیگه بیشتر از 5 سال شما هست
خوندم داداش . فیلمش رو هم دیدم . خدا رحمتشون کنه . ولی نسل طلایی در کار نبوده , اون موقع یونایتد یه تیم معمولی بوده با بازیکنای معمولیبالایی اگه ی زحمت به خودت میدی اینو بخون وبعد نظر بده هر کی جای این تیم بودتا الان اسمی ازش وجود نداشت
سانحه هوایی مونیخ - ویکیپدیا
من نظرم همینه ولی طرفدارای اینجا خیلی زیادن نمیشه باهاشون کل کل کردخوندم داداش . فیلمش رو هم دیدم . خدا رحمتشون کنه . ولی نسل طلایی در کار نبوده , اون موقع یونایتد یه تیم معمولی بوده با بازیکنای معمولی