• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
من کاری با اون اقا محمد28ساله که ناسلامتی همشهری هم هستیم ندارم

اینطور با من برخورد میکنه سپردمش دست خدا

مشکل اون افا اینه که مورینیو رو نمیتونه ببینه وقبولش نداره ودوس نداره موفقیت هش رو ببینه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من کاری با اون اقا محمد28ساله که ناسلامتی همشهری هم هستیم ندارم

اینطور با من برخورد میکنه سپردمش دست خدا:hmm:

شما هم ناراحت نباش. شما هم اهوازی هستی پس. اینجا چند تا اهوازی داریم. یک تاپیک مخصوص خودتون باید بزنید :)

اهواز هوا چطوره ؟ الانم این مساله گرد و غبار ازار دهنده هست ؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
نمیدونم چرا به ایشون گرفتید این مطلب رو، من کلا دلم گرفته بود از شرایط فروم این پست رو گذاشتم، فکر نمیکردم باعث رنجش کسی بشه، اگه کجتابی داشته من پستم رو ادیت میکنم,

در مورد فیفا و PES ، بنده بمدت 7 سال فقط PES بازی میکردم، اما الان 2 ساله فیفا،
باید بگم PES از هیچ نظری با فیفا قابل قیاس نیست. فیفا بی نظیره

پیشنهاد: علاقه مندان به پی ای اس، بمدت یک هفته فیفا 2013 نصب کنن، متوجه هوش مصنوعی بازی، قدرت مانور و طبیعی بودن بازی خواهید شد.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
شما هم ناراحت نباش. شما هم اهوازی هستی پس. اینجا چند تا اهوازی داریم. یک تاپیک مخصوص خودتون باید بزنید :)

اهواز هوا چطوره ؟ الانم این مساله گرد و غبار ازار دهنده هست ؟
نه من دلم از این حرفا پره بذار بگه تو اجتماع هم با چنین ادمای برخورد داشتم و اونا خوششون از مورینیو نمیاد ومیگن ضدفوتبال ودفاعی اخه اقایون مفسرفصل گذشته

بیش 100گل تو لالیگا زد این فوتبال تدافعیه مورینیو تو فصل قبل خودشو نشون داد که هم مربی تدافعی وتهاجمی هست

الان بارونی و مایل به گرم وبعضی اوقات گردوغبار که اگه نصف کمتر این گردوغبار تو تهران بیاد ی هفته تعطیل

Last edited:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
البته فیفا کنسول ها مخصوصا ایکس باکس قابل قیاس از pcنیست تو کنسول فیفا ی چیز دیگه اس

ولذت انلاینش

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نه من دلم از این حرفا پره بذار بگه تو اجتماع هم با چنین ادمای برخورد داشتم و اونا خوششون از مورینیو نمیاد ومیگن ضدفوتبال ودفاعی اخه اقایون مفسرفصل گذشته

بیش 100گل تو لالیگا زد این فوتبال تدافعیه مورینیو تو فصل قبل خودشو نشون داد که هم مربی تدافعی وتهاجمی هست

الان بارونی و مایل به گرم وبعضی اوقات گردوغبار که اگه نصف کمتر این گردوغبار تو تهران بیاد ی هفته تعطیل

بماند منابع نفت وگاز که 70درصدش توخوزستانه ومترو تازه میزنن تو قانون هر کشوری نوشته هر منطقه یا ایالتی که منابع طبیعی برخوددار هست چنددرصد از فروش درامد این منابع واسه اون استان خرج شهر بشه

ولی قضیه برعکسه واسه شهرهای دیگه بیخیال تاپیک شد سیاسی :دی

ببین میلاد جان. یه مشکلی که ما تو ایران داریم قاطی کردن همه چیز با همه.

مثلا باشگاه فرهنگی ورزشی ( من نمیدونم کدوم یک از باشگهای ما فرهنگین ؟شما میدونی) یا خیلی چیزای دیگه.

من اخلاقای مورینیو رو دوست ندارم. اما از نظر فنی شکی نیست که مورینیو یکی از بهترین مربیان تاریخ فوتبال دنیاست. نتایجی که بدست اورده گواه این مطلب هست.

منتها در ایران عادت شده که همه چیز رو قاطی کنن با هم. میگن مورینیو مربی خوبی نیست چون اخلاقش بده ! خب این چه ربطی داره.

من خودم از اون دسته ادمهایی بودم که میگفتن مورینیو باید جایگزین فرگوسن بشه. اما بخاطر یه سری اخلاقهاش که خب با سیاست منچستر سازگاری نداره الان دیگه علاقه ای به این جایگزینی ندارم.

تاپیک رو منحرف نکن :) در غیر اینصورت مدیران چاره ای ندارن که پاکش کنند. اینجا هیچ چیز سر جای خودش نیست :) بعضی وقتها از اینکه اینجا زندگی میکنم کاملا ناامید میشم. (این حسی هست که به خیلی از ماها ممکنه دست بده)

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
جان ميتي همين رفاقت هاست که ميمونه

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
جان ميتي همين رفاقت هاست که ميمونه

جمله بسیار زیبایی بود
مربی خارجی و تیم و.... اینا ارزش نداره که بخاطرش رفاقتامون و بهم بریزیم و با هم دعوا کنیم

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اونایی که میگن فوتبال مورینیو خیلی هجومیه، یه چشمش فقط بازی چند شب پیش تو برنابئو که دیدیم فقط چشم به ضد حمله ها داشتند. علاوه بر این اگر تیم ترابوزان اسپور ترکیه هم، رونالدو، کاکا، بنزما، اوزیل، دی ماریا رو در یکی دو فصل خریداری کرده بود یحتمل همون مقدار گل میزد، حتی اگه دینو زوف مربیشون بود ;)

mqdefault.jpg

Mourinho-BALLS-390x285.jpg

فاتح بودن هنر نیست، فاتح بودن جام های مختلف هم فقط از لحاظ آماری شاید قابل بحث باشه اما فاتح بزرگی مثل چنگیز خان مغول هم فقط بخاطر فتوحیاتش تو کتاب های تاریخی اسمش هست، البته با میراثی ننگین

شما هیچ وقت کوروش هخامنشی رو نمیتونید با امثال چنگیز خان، آتیلا، هیتلر و ناپلئون قیاس کنید، چون مفهوم فتح بسیار متفاوت هست، برای همین، کوروش، کوروش میشه و هیتلر و مابقی در زباله دان تاریخ زندگی میکنند.

مورینیو هم شاید از لحاظ موقعیت سنجی در انتخاب تیم هاش و قابلیت های فنی ش تونسته باشه موفقیت هایی کسب کنه که مطمئن باشید هر شخص دیگه ایی در این جایگاه و با اون بازیکن ها بود کمتر از اون بدست نمیورد. البته موفقیت پورتوش بحثی جداست . اما ریخت و پاش های آبراموویچ و موراتی و بازیکن های خریداری شده واسه رئال مطلبی هست اثر مورینیو رو کم رنگ میکنه.
مثلا با همین رئال مادرید در 3 فصل هیچ کار خاصی نکرده، آمار پلگرینی در میزان برد بهتر از مورینیو هستش البته در کسوت مربی گری رئال( پلگرینی بهترین آمار رو از لحاظ برد در مسابقات در تاریخ باشگاه فوتبال رئال مادرید داره) ( قابل ذکر هستش همین مورینیو ی کبیر در تمام بازی های اروپایی که روی نیمکت تیم های تحت هدایتش بوده فقط 50 درصد موفقیت داشته، یعنی 50 درصد بازی ها رو برده و مابقی رو یا تساوی کرده یا باخته). میانگین هر فصل یک جام. الانم که نیت کرده بره پاریسن ژرمن. بیشتر فکر میکنم مربی هستش که روی موج میشینه، بازم منکر کارای فنی ش نمیشم اما اینطوری ها هم نیست که اگه مورینیو توی چلسی یا اینتر یا رئال نبود این تیمها ته جدول بودن یا همون جام ها رو نمیگرفتن.

اون خوب بلده از رسانه ها استفاده کنه، هیاهوی تبلیغاتی، بزرگتر جلوه دادن خودش. یکم کاریزما هم چاشنی کار کنید و کارای عجیب غریب انجام بدید همواره مورد توجه قرار خواهید گرفت.
علت اصلی چهره ی رسانه ایش هم همینه، وگرنه اگر فقط بحث فنی رو عامل پیش رونده ی خودش میدید مثل مربی های بزرگ فوتبال دنیا کارش رو میکرد، امثال زیاده، مثل فرگوسن، ونگر، لیپی، هیتسفیلد و ....

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
اونایی که میگن فوتبال مورینیو خیلی هجومیه، یه چشمش فقط بازی چند شب پیش تو برنابئو که دیدیم فقط چشم به ضد حمله ها داشتند. علاوه بر این اگر تیم ترابوزان اسپور ترکیه هم، رونالدو، کاکا، بنزما، اوزیل، دی ماریا رو در یکی دو فصل خریداری کرده بود یحتمل همون مقدار گل میزد، حتی اگه دینو زوف مربیشون بود ;)

محمد جان چرا بازی برگشت سوپرکاپ رو مثال نمیزنی که فردوسی پور بارسایی دیقه 30 گفت بارسا شانس آورده تا الان 6 تا نخورده؟:)
همین بازی که نصف تیم نبود رو یادت مونده؟که بازهم به نظرم رئال عالی بازی کرد نسبت به نفراتش و به اندازه بارسا موقعیت داشت!
رئال پارسال مطمئنا از هجومی ترین و جذابترین تیمهای تاریخ رئال بوده!!
ببین من رفتارهای خوزه رو تایید نمیکنم ولی شما هم خیلی با دید منفی نگاه میکنی.هیچ کدوم از کارهای خوب خوزه رو نمیبینی و رو 2-3 تا حرکت زشتش زوم کردی!
همین په په که اینقدر بهش گیر میدین تو این فصل یه حرکت کرده که بتونید انگشت نماش کنید؟هر چی هست مال 2 فصل پیش و 3 فصل پیشه!!
اون عکسی هم که گذاشتی Real Madrid Fans واقعا دیگه تهشه!
یعنی ندیدی تو نیوکمپ وقتی رونالدو میره کنار زمین نه یه نفر بلکه کل جمعیت انگشت وسط رو بهش نشون میدن؟هرچند تو 4-5 بازی اخیر جوابش هم با calm down گرفتن و بازی برگشت جام حذفی بازم میگیرن!
واقعا نمیفهمم چرا طرفدارهای بارسا اینقدر متعصب ان.هرکاری یه بارسایی بکنه بدون شک درسته.اگه دست رونالدو رو رد کنه،اگه با توپ بزنه تو صورت تماشاگرای حریف،اگه بره تو پارکینگ جلو زن و بچه ملت بهشون فحش بده.اگه بقیه رو عروسک بخونه!اگه تمارض کنه.اگه کله خوک پرت کنه و...
ولی شما برو بعد سوپرکاپ که انگشت کرد ببین کدوم طرفدار رئال تایید کرد،یا بعد از حرکت په په که دست مسی رو لگد کرد یا خیلی جاهای دیگه.
تو هر پستی که میزاری یه تیکه به خوزه میندازی،باشه فهمیدیم خوزه هیچی بارش نیست و این نفرات رو اگه علی دایی هم داشت 2 برابر خوزه جام میاورد.هرچند برام قابل درکه.تنها کسی که جلوی جامهای بارسا رو گرفته همین خوزه است و خودتون هم میدونید بازم میگیره،میدونید که برگشت حذفی مثل رفتش نیست تیم دوم باشه،میدونید چمپیونز رو با اینتر از پپ گرفت،میدونید که لالیگای پارسال رو از پپ گرفت،سوپرکاپ امسال رو از تیتو و این داستان ادامه داره.
یکم فیتیله تعصب رو بکشید پایین;)
بحثی هم نیست،هر چی تو پست های بعد بگی من تایید میکنم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته این قضیه پارکینگ هنوز مشخص نشده واقعا اتفاق افتاده یا نه.

از یه طرف کایخون گفته که من خودم دیدم. از یه طرف البا گفته که اتفاقی نیفتاده.

باید صبر کرد و دید ایا بازیکنای دیگه هم چیزی میگن یا نه. شخصا فکر نمیکنم اگه صحبتش هم بینشون رد و بدل شده باشه توهین و اینا بوده باشه.

ولی خب نه به صحبتهای کایخون میشه 100% اطمینان کرد و نه البا

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486

دمت گرم اقا محمد که این عکسا رو گذاشتی

عکس اول مربوط به بازی چلسی هست سال2006که یک عددسیلی به اسطوره باشگاه بارسا میزنه ونمیدونم واسه چی وخیلی محکم هم میزنه لامصب پویول هم فقط موند نگاه کرد

عکس دوم هم هم تقصیراین تیتیو بودازاون موقع بودکه من شناختمش باز خوبه که من شناختمش هی اخبارو روزنامه ها صداش میکردنا

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
آلبا گفته من چیزی نشنیدم ولی سایت گل فارسی تیتر زده البا:« مسی چیزی نگفته » که بعد تو متن خودش زده چیزی نشنیدم و بعید میدونم!!
اینا خیلی با هم فرق دارن!!

Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 2

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
محمد جان چرا بازی برگشت سوپرکاپ رو مثال نمیزنی که فردوسی پور بارسایی دیقه 30 گفت بارسا شانس آورده تا الان 6 تا نخورده؟:)
همین بازی که نصف تیم نبود رو یادت مونده؟که بازهم به نظرم رئال عالی بازی کرد نسبت به نفراتش و به اندازه بارسا موقعیت داشت!
رئال پارسال مطمئنا از هجومی ترین و جذابترین تیمهای تاریخ رئال بوده!!
ببین من رفتارهای خوزه رو تایید نمیکنم ولی شما هم خیلی با دید منفی نگاه میکنی.هیچ کدوم از کارهای خوب خوزه رو نمیبینی و رو 2-3 تا حرکت زشتش زوم کردی!
همین په په که اینقدر بهش گیر میدین تو این فصل یه حرکت کرده که بتونید انگشت نماش کنید؟هر چی هست مال 2 فصل پیش و 3 فصل پیشه!!
اون عکسی هم که گذاشتی Real Madrid Fans واقعا دیگه تهشه!
یعنی ندیدی تو نیوکمپ وقتی رونالدو میره کنار زمین نه یه نفر بلکه کل جمعیت انگشت وسط رو بهش نشون میدن؟هرچند تو 4-5 بازی اخیر جوابش هم با calm down گرفتن و بازی برگشت جام حذفی بازم میگیرن!
واقعا نمیفهمم چرا طرفدارهای بارسا اینقدر متعصب ان.هرکاری یه بارسایی بکنه بدون شک درسته.اگه دست رونالدو رو رد کنه،اگه با توپ بزنه تو صورت تماشاگرای حریف،اگه بره تو پارکینگ جلو زن و بچه ملت بهشون فحش بده.اگه بقیه رو عروسک بخونه!اگه تمارض کنه.اگه کله خوک پرت کنه و...
ولی شما برو بعد سوپرکاپ که انگشت کرد ببین کدوم طرفدار رئال تایید کرد،یا بعد از حرکت په په که دست مسی رو لگد کرد یا خیلی جاهای دیگه.
تو هر پستی که میزاری یه تیکه به خوزه میندازی،باشه فهمیدیم خوزه هیچی بارش نیست و این نفرات رو اگه علی دایی هم داشت 2 برابر خوزه جام میاورد.هرچند برام قابل درکه.تنها کسی که جلوی جامهای بارسا رو گرفته همین خوزه است و خودتون هم میدونید بازم میگیره،میدونید که برگشت حذفی مثل رفتش نیست تیم دوم باشه،میدونید چمپیونز رو با اینتر از پپ گرفت،میدونید که لالیگای پارسال رو از پپ گرفت،سوپرکاپ امسال رو از تیتو و این داستان ادامه داره.
یکم فیتیله تعصب رو بکشید پایین;)
بحثی هم نیست،هر چی تو پست های بعد بگی من تایید میکنم.

جواد جان من منکر توانایی های فنی ش نمیشم، توی پستم هم چندبار ذکر کردم، اما اینقدری که از بیرون به نظر میاد بزرگ نیست. بازیکن های رئال واقعا بازیکن های تراز اولی هستند. از واران بگیر که فرگوسن خیلی تلاش کرد خریداریش کنه تا رونالدو یا مودریچ و غیره.
عرض کردم که پلگرینی آمار پیروزیش در کسوت مربی گری رئال از آمار مورینیو در رئال بهتره. پپه بازیکن خشنیه اما یه بخشی از خشونت به دستورات مربی بر میگرده، بارسا 6-2 رئال رو توی سانتیاگو برد یا 3-0 تو برنابئو پیروز شد اما خشونتی وجود نداشت. یا رئال سال 2002 توی نیوکمپ بارسا رو برد اما خشونتی نبود. بیش از 10سال بازی های این دو تیم بدون خشونت برگذار میشدن، حالا شاید بازیکنی اخراج هم میشد اما نفس بازی بر اساس تخریب حرکت بازیکن مقابل بر اساس خطا نبوده.

من این خشونت رو مدیون مورینیو می بینم نه رئال مادرید. چون یک دفعه با اومدن مورینیو این خشونت به صورت لگاریتمی افزایش پیدا کرد. گذاشتن پپه در میان زمین یکی از جوانب تاکتیکیش ترسوندن هافبک های غیر تنومند بارسا از مصدومیت بوده. نمیشه این مسائل رو منکر شد. شاید یک بار اخراج شد اما حداقل 2 بار هم اخراج نشد، حالا محرومیتش جای خودش

اون به هیچ وجه به دنبال مسائل اخلاقی ورزش نیست، مثلا کاسیاس که از نظر من بی نهایت قابل احترامه به خاطر قابلیت ها و اخلاق حرفه ایش، اما چطور شد که مورد غضب مورینیو قرار گرفت؟
بعد چندتا الکلاسیکو که رئال بازنده بود پیغام تبریک واسه بارسایی ها فرستاد یا مثلا اگه بعد اون بازی مورینیو گفت ما با ناداوری حذف شدیم یا باختیم، کاسیاس مصاحبه میکرد و میگفت تیم مقابل لیاقت پیروزی داشت.

مورینیو به این چنین بازیکن هایی نیاز نداره. چون خلاف تفکر تاکتیکی خارج از زمینش عمل میکنند و با توجه به وزنه بودن کاسیاس، رسما حرکات مورینیو رو زیر سوال میبرند. چون از نظر اون تیمی که نمیتونید به راحتی جلوش پیروز بشید و قابلیت های تاکتیکی بالایی داره فقط رقیب نیست باید تبدیل به دشمن بشه،

آربلوا یکی از آرومترین بازیکن های رئال مادرید بوده، بعد یک دفعه وسط الکلاسیکو تو گوش مسی میزنه، یا حوادث سریالی، مثل صحبت های کایخون، خطاهای شدیدی که بعد از اومدن مورینیو توی رئال شکل گرفت یا ....

مطمئن باشید اینا با ذات باشگاهی مثل رئال فاصله داره و صرفا تحت تاثیر تفکرات مو شکل گرفته. من تو پست قبل بحث فاتحان بزرگی مثل چنگیز خان و کوروش کبیر رو مثال زدم، شاید چنگیز بیش از کوروش فتوحات داشته، اما تاریخ روایت متفاوتی از فاتحین داره و این واسه مورینیو هم صادقه.

مطلبی که قبلا هم عرض کردم این بوده که بغیر از پورتو که تحت تاثیر موفقیت هاش توی اون تیم به این شهرت رسید، در تمام انتخاباتش به تیم هایی نرفته که فقط قوی باشن، به تیم هایی میره که قدرت تمول و ریخت و پاش زیادی داشته باشن.

مطمئن باشید تنها دلیلی که باعث شد به منچستر سیتی نره، چشم داشتن به نیمکت منچستر یونایتد بوده.

چلسی آبرامویچ، اینتر موراتی، رئال پرس و پاریسن ژرمن آل نهیان که حاضره واسه خرید رونالدو 200 میلیون یورو پرداخت کنه. دیدیم که شاید تو لیگی مثل ایتالیا هر فصل چندتا جام گرفت، چون اونجا بالقوه رقیبی از نظر مالی و کیفیت تیمی مقابل خودش نمی دیدی، هر فصل فینال جام حذفی رو با رم بازی می کرد، اما توی لالیگا به دیوار خورد، واسه این توی ایتالیا مورینیو کاملا ساکت بود و حاشیه نداشت چون همه چیز سرجاش بود و تیمی توان مقابله باهاش رو نداشت اما در لیگی که تیمی باعث دردسرش بشه، یه دفعه یوفا و داوران رو .... همه به کمک اون تیم میرن:D
رئال جلوی ما رو نتونسته بگیره، همین الانش 15 امتیاز اختلاف امتیاز داره، تو زمین خودش چشم به ضد حمله ها داشت، بعد مساوی همه ی طرفداراش خوشحال شدن، حتی طرفدارای این تیم توی تاپیک رئال. این یعنی شاید کلمات ما چیزی متفاوت بگه اما رفلکس های آنیمون واقعیت رو نشون میده. :دی

مطمئن باش اگه مورینیو میتونست در چارچوب قواعد فوتبالی و تاکتیکی بارسا رو متوقف کنه هیچ وقت به سمت حاشیه سازی و تحریک داوران پیش نمیرفت، اما حقیقت تلخ اینه که نمیتونه فقط به اتکای دفترچه ی یاد داشتش این کار رو بکنه، همه خوب میدونیم

تنها کسی که واقعا پپ و یا بارسا رو کاملا مغلوب کرد گاس هیدینگ بوده و هست، بی نظیر این کار رو کرد. هیچ وقت هم فراموش نمیکنم.
این حاشیه سازی های خارج از زمین یعنی احمق فرض کردن طرفدار های ورزشی.

رفتار مورینیو یعنی این: بردن به هر قیمتی، مشابه پول در اوردن به هر قیمتی و از هر راهی :D
همین اخلاق باعث شد آندراس فریسک که جز 3 داور برتر فوتبال دنیا بود خانه نشین بشه. چون تحریکات مورینیو باعث شد تماشاگران تهییج بشن و فریسک رو تهدید به مرگ کنند( در مورد اخراج دروگبا در اون بازی)

Last edited:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
پپه نماد تعصب رئال مادرید هیچ کس حق نداره بهش توهین کنمه واسه اونایی که توهین میکنن متاسفم

580022953682.jpg

130102072555-pepe-story-icon-single-image-cut.jpg

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
خوشحالم که طرفدار چنین تیمی نیست اخه این رسمشه لویس فیگوی کبیر

attachment-279005d1358157547-luis_figo2.jpg

حالا کی اندازه ی شما خرید داشته تو 3سال چقدر خرید

attachment-276635d1357846356-2012-02-03_033953.jpg

Blaugrana

Registered User