محمد جان چرا بازی برگشت سوپرکاپ رو مثال نمیزنی که فردوسی پور بارسایی دیقه 30 گفت بارسا شانس آورده تا الان 6 تا نخورده؟
همین بازی که نصف تیم نبود رو یادت مونده؟که بازهم به نظرم رئال عالی بازی کرد نسبت به نفراتش و به اندازه بارسا موقعیت داشت!
رئال پارسال مطمئنا از هجومی ترین و جذابترین تیمهای تاریخ رئال بوده!!
ببین من رفتارهای خوزه رو تایید نمیکنم ولی شما هم خیلی با دید منفی نگاه میکنی.هیچ کدوم از کارهای خوب خوزه رو نمیبینی و رو 2-3 تا حرکت زشتش زوم کردی!
همین په په که اینقدر بهش گیر میدین تو این فصل یه حرکت کرده که بتونید انگشت نماش کنید؟هر چی هست مال 2 فصل پیش و 3 فصل پیشه!!
اون عکسی هم که گذاشتی Real Madrid Fans واقعا دیگه تهشه!
یعنی ندیدی تو نیوکمپ وقتی رونالدو میره کنار زمین نه یه نفر بلکه کل جمعیت انگشت وسط رو بهش نشون میدن؟هرچند تو 4-5 بازی اخیر جوابش هم با calm down گرفتن و بازی برگشت جام حذفی بازم میگیرن!
واقعا نمیفهمم چرا طرفدارهای بارسا اینقدر متعصب ان.هرکاری یه بارسایی بکنه بدون شک درسته.اگه دست رونالدو رو رد کنه،اگه با توپ بزنه تو صورت تماشاگرای حریف،اگه بره تو پارکینگ جلو زن و بچه ملت بهشون فحش بده.اگه بقیه رو عروسک بخونه!اگه تمارض کنه.اگه کله خوک پرت کنه و...
ولی شما برو بعد سوپرکاپ که انگشت کرد ببین کدوم طرفدار رئال تایید کرد،یا بعد از حرکت په په که دست مسی رو لگد کرد یا خیلی جاهای دیگه.
تو هر پستی که میزاری یه تیکه به خوزه میندازی،باشه فهمیدیم خوزه هیچی بارش نیست و این نفرات رو اگه علی دایی هم داشت 2 برابر خوزه جام میاورد.هرچند برام قابل درکه.تنها کسی که جلوی جامهای بارسا رو گرفته همین خوزه است و خودتون هم میدونید بازم میگیره،میدونید که برگشت حذفی مثل رفتش نیست تیم دوم باشه،میدونید چمپیونز رو با اینتر از پپ گرفت،میدونید که لالیگای پارسال رو از پپ گرفت،سوپرکاپ امسال رو از تیتو و این داستان ادامه داره.
یکم فیتیله تعصب رو بکشید پایین
بحثی هم نیست،هر چی تو پست های بعد بگی من تایید میکنم.