• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
خب بالایی همین کارا رومیکنی که بجز بارسایی ها پستات رو لایک نمیکنه

<span style="font-family: verdana">[video]http://video.varzesh3.com/your-clips/other/%D8%B4%D8%A8%D9%87%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7/[/video]

داوری ی بازی واسه ما سود داشت چندین هزارباربرا شما کافی نیست

پس اینا چی ان

اخراج پپه درنیمه نهایی بابارسا با داوری رفتین بالا گوش مورینیو رو بریدین

اخراج رابین فن پرسی که در ورزشگاه امارات بازی رفت رو2به یک شکستشون دادواخراج با داوری

اخراج تیاگوموتا وده نفره شدن اینتر که بازم خدا رحم کرد ومورینیو تحقیرشون کرد در نیوکمپ

بازی پارسال در کوپا دل ری برگشت در نیوکمپ هم اخراج راموس ومردود دونستن گل صحیح راموس که زمینه ی حذف رئال شد وتونستون ی کوپا بگیرن پارسال

وبازی درمانتیک چلسی که واقعا حق خوری محض بود حسابشو بکش داور دیگه تو اروپا فعالیت نداره ولی چه فایده چلسی با ناداوری حذف شد

اینا همه جزیی از داوری ها برای اوناس بقیه در لالیگا بماند

خواهشان این پست روپاک نکنین چون اونا شروع کردن

همه ی اینا بدبختی از سال2008شروع شده با روی کارامدن میشل پلاتینی

اگه بجای مورینیو بودین چیکار میکردین که ی بار تو نیمه نهایی با لیورپول افتاد وتوپی که ویلیام گالاس از خط دروازه بیرون کشید ولی داور اون گل رو صحیح اعلام کرد ونذاشت مورینیو با چلسی قهرمان اروپا بشه

این سخن مورینیو یادم نمیره گزارشکر ازش برسید ایا تکنلوزی خط دروازه خوبه یا نه مورینیو هم جواب اینطور داد

I've lost a CL

واقعا داوری ها تا چه حد ضرر ی تیم باشه وهمش به سود اونا بشه اینا تو اروپا لالیگا بماند

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دمت گرم اقا محمد که این عکسا رو گذاشتی

عکس اول مربوط به بازی چلسی هست سال2006که یک عددسیلی به اسطوره باشگاه بارسا میزنه ونمیدونم واسه چی وخیلی محکم هم میزنه لامصب پویول هم فقط موند نگاه کرد

عکس دوم هم هم تقصیراین تیتیو بودازاون موقع بودکه من شناختمش باز خوبه که من شناختمش هی اخبارو روزنامه ها صداش میکردنا

اتفاقا عکس دوم رو اگه باز هم ببینی تیتو بیچاره اصلا مقصر نبود. داستان سر اخراج مارسلو و خطای شدیدش روی فابرگاس بود. اونجا شلوغ شده بود. (مگه اینکه صحبتی رد و بدل شده باشه) ولی کسی که اول حرکت فیزیکی رو شروع رد مورینیو بود که یه دفعه رفت انگشت کرد تو چشم تیتو

کلا این حرکت مورینیو رو از چشم خیلی ها انداخت. حتی بعضی از بزرگان رئال اون موقع موضع گرفتند که این کارها در شان رئال مادرید نیست.

واقعا رئال تو این قضیه افت داشته. اونم شاید دلیلش فشار های زیاد روی مورینیو باشه شاید هم دلایل دیگه ای داشته باشه. الان هم شرایط طوری هست که بیشتر کارانکا میره کنفرانس های خبری.

یک نکته هم در مورد کایخون
کاپدویا درباره ی کایه خون :" با تمام حرفهایی که او برای جلب توجه میزند ، همه او را با پر کردن آفساید ، در صحنه ای که فابرگاس به گل رسید ، به یاد می آورند"

مقصر اصلی گلی که رئال خورد کایخون بوده. از کجا معلوم که این حرفها رو مطرح نکرده که اون قضیه یه جورایی کمرنگ بشه. (البته در رسانه ها)

• Like
Reactions: rms

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
آقا این رونالدو چه پشتکاری داره واقعا من توش موندم واسه رسیدن به مسی حتی خودزنی هم میکنه قول داده فقط گل بزنه خودی و غیر خودی هم نداره. مورینیو همین الان واران رو مامور کرده که سر ضربات ایستگاهی حریف با رونالدو یارگیری کنه واجازه سر زدن به رونالدو رو نده

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
آقا این رونالدو چه پشتکاری داره واقعا من توش موندم واسه رسیدن به مسی حتی خودزنی هم میکنه قول داده فقط گل بزنه خودی و غیر خودی هم نداره. مورینیو همین الان واران رو مامور کرده که سر ضربات ایستگاهی حریف با رونالدو یارگیری کنه واجازه سر زدن به رونالدو رو نده

رئال بازیشو هم باخت. حالا فردا ببینیم فاصله دوباره میشه 18 امتیاز یا نه :)

اقا گل رو هم که رونالدو گل به خودی زده :)

Last edited:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
اخیش باختیم لااقل دیگه دیگه تیم دوم رو میفرستم واسه لولیگا بازیکنای اکادمی

بازیکنای اصلی رو وتسه اروپا وکوپا میذاریم تا خسته نشن

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
قابل توجه کسایی که میگن مورینیو اینجوری یا اونطوری

درسته مورینیو اخلاقاش تو زمین فوتبال فرق داره با جامعه ومثل این اقای پپ که چه رسوایی به بار اورد تو ایتالیا واون جریان معروفش

مورینیو تو زمین فرق میکنه با بیرون زمین مثل این اقا نیست که از این کارا میکنه مردی خودشو ثابت کرد واقعا اونا به چنین مربی باید افتخارکنن

pep-guardiola-refuses-hands-with-cristiano-ronaldo-ballon-dor-2013.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اخیش باختیم لااقل دیگه دیگه تیم دوم رو میفرستم واسه لولیگا بازیکنای اکادمی

بازیکنای اصلی رو وتسه اروپا وکوپا میذاریم تا خسته نشن

خوشحالی که باختی ؟

رونالدو مطمئنی اولین گل بخودیش بوده در طول تاریخ بازیش ؟ تو بازیهای ملی ایا گل بخودی نزده ؟! البته تصادفی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
قابل توجه کسایی که میگن مورینیو اینجوری یا اونطوری

درسته مورینیو اخلاقاش تو زمین فوتبال فرق داره با جامعه ومثل این اقای پپ که چه رسوایی به بار اورد تو ایتالیا واون جریان معروفش

مورینیو تو زمین فرق میکنه با بیرون زمین مثل این اقا نیست که از این کارا میکنه مردی خودشو ثابت کرد واقعا اونا به چنین مربی باید افتخارکنن

pep-guardiola-refuses-hands-with-cristiano-ronaldo-ballon-dor-2013.jpg

در ورد این عکس هم خیلی صحبت شده. صرفا از این تک فریم نمیشه نتیجه خاصی گرفت. زیاد روش مانور نده. میشه مثل همون قضیه تصاویر شما از سران **** اشغالگر قدس و پیکه و شیکرا که بعد من کلی عکس رو کردم از صمیمیت اعصای تیمتون با همون سران

شما یک عکس گذاشتی و روش مثنوی 70 من سرودی

من شک دارم که اصلا این واقعه واقعا اینطور بوده باشه که رئالیها میگن. مثل همین قضیه کایخون و مسی و اربلوآ - بیشتر اینا جو سازی به نظر میاد. اگه واقعا مسی ای تو پارکینگ بود باید بالاخره عکسش بیرون بیاد. (البته عکس واقعی نه فتوشاپ)

وی در پایان باز هم یک انتقاد کاملا تکراری داشت : انتقاد از برنامه ریزی به سود بارسلونا :" روز چهارشنبه دو تیم بازی مشکلی با هم داشتند اما یکی شنبه بازی می کند و دیگری یکشنبه . انگار برخی تیمها هیچ کنترلی روی این برنامه ریزی ندارند ...

مثل اینکه فراموش کردید که شما میزبان بودید و ما میهمان. این بهانه های مورینیو هم واقعا منو یاد اکبر میثاقیان میندازه. چطور فصل قبل از این بهانه ها نمیاورد

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
اینکه درسته فقط یه عکس ازون واقعست ولی اگه خواستی ببینیش و دیگه نتونی بهونه بیاری اینجارو نگاه کن:
http://www.youtube.com/watch?v=mbzQIJ62fQk
یا اینو سرچ کن:
Pep guardiola refuses to shake hand cristiano ronaldo at ballon D'or
منتظر بهونه های جدیدت هستیم دوست عزیز.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
این دو صحبت در یک مصاحبه بیان شده، بعد از باخت دیشب. خوشم میاد صحبت میکنه بعد در ادامه حرف حقیقت رو هم میزنه :دی
این همه اومدن روی مسی جنجال درست کردن، حاشیه سازی کردن، فیلم تدوین کردن، آخرش ستاره ی خودشون گل به خودی زد و رفت تحت فشار روانی

و مکرو و مکر الله و الله خیر الماکرین !!!!!!!! و آنان دست به فریب زدند و خدا هم مكر كرد و خداوند بهترین مكركنندگان است

سرمربی پرتغالی رئال بار دیگر برنامه ریزی رقابت های لالیگا را به سود بارسا دانست و گفت:" از مدت ها قبل مشخص شده که تیم ها روی برنامه بازی های شان کنترل ندارند. ما چهارشنبه یک دیدار دشوار و خسته کننده را پشت سر گذاشتیم اما یک تیم امروز بازی می کند و تیم دیگر فردا. این همیشه مسئله بوده است.

اما من نمی دانم چرا بقیه آنهایی که امروز بازی کردند، خسته نشان می دادند، در حالی که در بازی چهارشنبه یا روی نیمکت بودند یا روی سکوها."

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
در ورد این عکس هم خیلی صحبت شده. صرفا از این تک فریم نمیشه نتیجه خاصی گرفت. زیاد روش مانور نده. میشه مثل همون قضیه تصاویر شما از سران **** اشغالگر قدس و پیکه و شیکرا که بعد من کلی عکس رو کردم از صمیمیت اعصای تیمتون با همون سران

شما یک عکس گذاشتی و روش مثنوی 70 من سرودی

من شک دارم که اصلا این واقعه واقعا اینطور بوده باشه که رئالیها میگن. مثل همین قضیه کایخون و مسی و اربلوآ - بیشتر اینا جو سازی به نظر میاد. اگه واقعا مسی ای تو پارکینگ بود باید بالاخره عکسش بیرون بیاد. (البته عکس واقعی نه فتوشاپ)

مثل اینکه فراموش کردید که شما میزبان بودید و ما میهمان. این بهانه های مورینیو هم واقعا منو یاد اکبر میثاقیان میندازه. چطور فصل قبل از این بهانه ها نمیاورد
[/B]

مهردادخان من کلیپش رو دیدم
حرکت پپ چندش آور بود یه جورایی
انصافا آدم یه بار ببینه و هیچ پیش زمینه ای راجع به طرف مقابل نداشته باشه با خودش میگه این دیگه چحور آدمیه
گاهی میشه یه مربی باخته و عصبانی هست و ا طرف مقابلش دست نمیده(البته تو اروپا از این چیزا پیش نمیاد)
اگر روزی فرگوسن هم چنین حرکتی بکنه ازش بدم میاد (ربطی به طرفدار تیم خاص بودن نداره)
جلوی شاید نزدیک به چندصد میلیون بیینده تلویزیونی چنین کاری کردن نهایت بی شرمیه که پپ انجام داد
به شخصه مورینیو رو با اون اخلاق تندش که مظلوم نمایی نمیکنه به گواردیولا ترجیح میدم. حداقل مورینیو هرچی هست جلوی همه است. اما راجع به پپ نمیشه حرفی زد. اگرچه همین یه حرکت کافیه بود برای منفور شدن در بین خیلیا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اینکه درسته فقط یه عکس ازون واقعست ولی اگه خواستی ببینیش و دیگه نتونی بهونه بیاری اینجارو نگاه کن:
Pep Guardiola refuses to shake hands with Cristiano Ronaldo at the Ballon D'or 7 1 2013 - YouTube
یا اینو سرچ کن:
Pep guardiola refuses to shake hand cristiano ronaldo at ballon D'or
منتظر بهونه های جدیدت هستیم دوست عزیز.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

آقا کجا گفتن جواب سلام یه نفر ندادن جرمه؟ مگه توی گوش کاپیتان رئال زد؟ یا انگشت کرد تو چشم کمک مربی رئال؟ یا پشت به پشت مصاحبه در مورد یوفا و نا داوری کرد؟

حال نکرد جوابش رو بده
چون رونالدو خیلی بی ادبانه زد روی شونه ی طرف، این طرز سلام و احوال پرسیه؟ شما دیدی حرفی به عنوان سلام از دهن کریس خارج بشه؟

همین رونالدو واسه یه توپی که خارج زمین شد پپ رو چطوری هل داد؟ یادتون هست؟

من بازم حرکت پپ رو تایید نمیکنم، اما اگر رونالدو محترامانه تر اقدام به احوال پرسی میکرد و پپ جواب نمیداد دیگه هیچ توجیهی واسه کار بد پپ نمیموند

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
آقا شما رو قبلا جایی ندیدم من؟؟؟!!!
پستاتون خیلی آشناست نمیدونم جرا؟؟؟!!!
آها وایسا یادم اومد.....شما مطمینی بازی هارو مییبینی بعد میای نقد میکنی؟؟؟!!! :D
آخه چند روز پیش بعد از انتقال بالوتلی به میلان یه سوپر سوتی دادی :D
http://forum.persiantools.com/t60357-page487.html#post6486014
بالوتلی به انگلیس گلهای قشنگی زد راس میگی :D
بیشتر مراقب باش ازین دفعه اون مکرا... نصیب خودت نشه دوباره lol

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
آقا شما رو قبلا جایی ندیدم من؟؟؟!!!
پستاتون خیلی آشناست نمیدونم جرا؟؟؟!!!
آها وایسا یادم اومد.....شما مطمینی بازی هارو مییبینی بعد میای نقد میکنی؟؟؟!!! :D
آخه چند روز پیش بعد از انتقال بالوتلی به میلان یه سوپر سوتی دادی :D
http://forum.persiantools.com/t60357-page487.html#post6486014
بالوتلی به انگلیس گلهای قشنگی زد راس میگی :D
بیشتر مراقب باش ازین دفعه اون مکرا... نصیب خودت نشه دوباره lol
شما هم سبک نگارشت خیلی آشناست. احیانن چندتا آیدی نداری؟ :دی
آدم سوتی بده بهتره اینه که بجای تاپیک خیاطی و گل دوزی از تاپیک کل کل فوتبال سر در بیاره :دی

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
آقا کجا گفتن جواب سلام یه نفر ندادن جرمه؟ مگه توی گوش کاپیتان رئال زد؟ یا انگشت کرد تو چشم کمک مربی رئال؟ یا پشت به پشت مصاحبه در مورد یوفا و نا داوری کرد؟

حال نکرد جوابش رو بده
چون رونالدو خیلی بی ادبانه زد روی شونه ی طرف، این طرز سلام و احوال پرسیه؟ شما دیدی حرفی به عنوان سلام از دهن کریس خارج بشه؟

همین رونالدو واسه یه توپی که خارج زمین شد پپ رو چطوری هل داد؟ یادتون هست؟

من بازم حرکت پپ رو تایید نمیکنم، اما اگر رونالدو محترامانه تر اقدام به احوال پرسی میکرد و پپ جواب نمیداد دیگه هیچ توجیهی واسه کار بد پپ نمیموند

ایولللللللل!!!!!!!!!
این همون بهونه جدیده بود که منتظرش بودم دمت گرم :D
تا الان میگفتن که یه عکس که چیزیو نشون نمیده حالا بهونه جدید...انقد با آدمای قابل پیش بینی حال میکنم جون حاجی :D
دیدی که گفتم منتظر بهونه جدیدت هستم و این اتفاقم افتاد
ممنون که پیش بینیمو خراب نکردی دوس عزیز :D
با کمال تشکر

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مهردادخان من کلیپش رو دیدم
حرکت پپ چندش آور بود یه جورایی
انصافا آدم یه بار ببینه و هیچ پیش زمینه ای راجع به طرف مقابل نداشته باشه با خودش میگه این دیگه چحور آدمیه
گاهی میشه یه مربی باخته و عصبانی هست و ا طرف مقابلش دست نمیده(البته تو اروپا از این چیزا پیش نمیاد)
اگر روزی فرگوسن هم چنین حرکتی بکنه ازش بدم میاد (ربطی به طرفدار تیم خاص بودن نداره)
جلوی شاید نزدیک به چندصد میلیون بیینده تلویزیونی چنین کاری کردن نهایت بی شرمیه که پپ انجام داد
به شخصه مورینیو رو با اون اخلاق تندش که مظلوم نمایی نمیکنه به گواردیولا ترجیح میدم. حداقل مورینیو هرچی هست جلوی همه است. اما راجع به پپ نمیشه حرفی زد. اگرچه همین یه حرکت کافیه بود برای منفور شدن در بین خیلیا

من راستش کلیپ رو ندیدم اما به شما به عنوان یه منچستری اعتماد دارم.

منتها بحث اینجاست که شاید صحبتی رد و بدل شده. اینکه من به شما بگم سلام دوست عزیز چطوری ؟ یا اینکه بگم (جسارت نشه) هوووووش سلام ترسو (البته این مثاله) با هم خیلی فرق دارن. یا مثال معروفش بشین و بتمرگ

در ضمن رونالدو و گواردیولا یه سابقه قبلی دارند. همون قضیه توپ و هل دادن.

البته من نمیخوام گواردیولا رو تطهیر کنم. هر ادمی میتوهه یه روز اشتباه کنه. اما اینکه بگیم همینطوری طرف گفته سلام و اونم مثلا بد جوابش رو داده به نظر من زیاد منطقی نیست. یا از قبل جریانی بوده یا اینکه همون موقع صحبتی شده که ما در جریانش نیستیم.

مورینیو رو از نظر فنی قبول دارم اما یه ویژگی بد داره که اونم تو مربی های ایرانی ما زیاد دیده میشه. عدم پذیرش شکست. چون خودش رو برتر از بقیه میدونه وقتی میبازه زمین و زمان رو مقصر میکنه که بگه حریفا نبردن. من به زمین و زمان باختم.

این جو سازیاش رو اصلا دوست ندارم. وقتی میبازی خب شاید حریف بهتر بوده که برده. کار حریف رو که نباید بی ارزش کرد.

مثل مربی های ایرانی که همیشه موقع برد تاکتیک و ایناست و موقع باخت داور و زمین و ابر و باد و مه و خورشید و فلک

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
شما هم سبک نگارشت خیلی آشناست. احیانن چندتا آیدی نداری؟ :دی
آدم سوتی بده بهتره اینه که بجای تاپیک خیاطی و گل دوزی از تاپیک کل کل فوتبال سر در بیاره :دی

میگم بپا دوباره سوتی ندی گوش نمیکنی عزیزم :D
من چندتا آیدی دارم؟؟؟؟
بعد امتیاز بازاچمو چجوری توجیه میکنی؟؟؟
تاپیک گل دورزی؟؟؟!!! از کجای حضرتعالی درمیاد اینا؟؟؟؟:D
یه استعلام از ادمین فروم بگیر اگه چندتا آیدی داشتم از دستم خلاص میشی به همین راحتی به همین خوشمزگی :D
سوتی دیگه نداری بدی بخندییم؟؟!!! lol

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
والا حقیقت امر رو بخواین من خیلی وقته طبابت رو گذاشتم کنار، واسه موارد مشابه حضرتعالی توی تاپیک رئال یه نسخه دادم که فکر کنم استفاده نکردی
اما حالا که خیلی مراجعه میکنید و به پروپای ما پیچیدی پیشنهاد بنده :
هوالشافی
107.jpg
5.jpg

شما بگو سوتی من میگم ســـــوتـــــی، پستم رو هم ادیت نکردم، چون تو هزار و خورده ای پست یه چندتاییش هم اشتباه در بره جای بدی نمیره :دی

بالا