bahram_warrior
Registered User
حالا من یه چی دیگه میگم کلا اصلا با همچین چیزایی دوووشواری ندارم خوب واقعا بینشون یه جورایی جنگه طبییعیه ولی اگه شما واست اینقد مهمه چرا قبل اینکه ببینی میای نقد میکنی؟؟؟!!!خوب برو ببین کلا 5 دقیقه هم وقتتو نمیگیره که میای نیم ساعت اینجا پست مینویسیو ندیده تحلیل میکنی خوب چه کاریه برادر من؟؟
میگم من اصلا با این چیزا مشکل ندارم اگه زده بود زیر گوش رونالدو هم ناراحت نمیشدمو اینقد بزرگش نمیکردم چون یارو فقط خودشو کوچیک میکنه با این کارا همین....اگرم همین کارو خوزه هم بکنه بازم همین قضیس به خود طرف اول از همه توهین میشه...اینم فقط گذاشتم دیدم خیلی کنجکاوی و بدون اینکه ببینش نظر میدی گفتم حداقل ببین بعد بگو وگرنه من خودم با حرکت گواردیولا مشکل ندارم چون طبییعیه ولی هرکی همچین کاری میکنه اول از همه کلاس خودشو میاره پایین.
گواردیولا حتی اگه عمدا هم این کارو کرده باشه خوب کاری کرده هر عملی عکس العملی داره!
هل دادن و بازی های گذشته را که یادتون نرفته؟
اگه بخواهیم اینطوری حساب کنیم زیدان کثیف ترین بازیکن تاریخه که تو فینال جام جهانی جلوی میلیون ها بیننده تلویزیونی با سر میزنه به بازیکن حریف!
منم همینو یه بار گفتم بخون...میگم که کلا این به اون فحش بده یا بزنن زیر گوش همدیگه طبیعیه چون واقعا بینشون جنگه و کلی از هم عقده دارن.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2