• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
من راستش کلیپ رو ندیدم اما به شما به عنوان یه منچستری اعتماد دارم.

منتها بحث اینجاست که شاید صحبتی رد و بدل شده. اینکه من به شما بگم سلام دوست عزیز چطوری ؟ یا اینکه بگم (جسارت نشه) هوووووش سلام ترسو (البته این مثاله) با هم خیلی فرق دارن. یا مثال معروفش بشین و بتمرگ

در ضمن رونالدو و گواردیولا یه سابقه قبلی دارند. همون قضیه توپ و هل دادن.

البته من نمیخوام گواردیولا رو تطهیر کنم. هر ادمی میتوهه یه روز اشتباه کنه. اما اینکه بگیم همینطوری طرف گفته سلام و اونم مثلا بد جوابش رو داده به نظر من زیاد منطقی نیست. یا از قبل جریانی بوده یا اینکه همون موقع صحبتی شده که ما در جریانش نیستیم.

مورینیو رو از نظر فنی قبول دارم اما یه ویژگی بد داره که اونم تو مربی های ایرانی ما زیاد دیده میشه. عدم پذیرش شکست. چون خودش رو برتر از بقیه میدونه وقتی میبازه زمین و زمان رو مقصر میکنه که بگه حریفا نبردن. من به زمین و زمان باختم.

این جو سازیاش رو اصلا دوست ندارم. وقتی میبازی خب شاید حریف بهتر بوده که برده. کار حریف رو که نباید بی ارزش کرد.

مثل مربی های ایرانی که همیشه موقع برد تاکتیک و ایناست و موقع باخت داور و زمین و ابر و باد و مه و خورشید و فلک

حالا من یه چی دیگه میگم کلا اصلا با همچین چیزایی دوووشواری ندارم خوب واقعا بینشون یه جورایی جنگه طبییعیه ولی اگه شما واست اینقد مهمه چرا قبل اینکه ببینی میای نقد میکنی؟؟؟!!!خوب برو ببین کلا 5 دقیقه هم وقتتو نمیگیره که میای نیم ساعت اینجا پست مینویسیو ندیده تحلیل میکنی خوب چه کاریه برادر من؟؟
میگم من اصلا با این چیزا مشکل ندارم اگه زده بود زیر گوش رونالدو هم ناراحت نمیشدمو اینقد بزرگش نمیکردم چون یارو فقط خودشو کوچیک میکنه با این کارا همین....اگرم همین کارو خوزه هم بکنه بازم همین قضیس به خود طرف اول از همه توهین میشه...اینم فقط گذاشتم دیدم خیلی کنجکاوی و بدون اینکه ببینش نظر میدی گفتم حداقل ببین بعد بگو وگرنه من خودم با حرکت گواردیولا مشکل ندارم چون طبییعیه ولی هرکی همچین کاری میکنه اول از همه کلاس خودشو میاره پایین.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
والا حقیقت امر رو بخواین من خیلی وقته طبابت رو گذاشتم کنار، واسه موارد مشابه حضرتعالی توی تاپیک رئال یه نسخه دادم که فکر کنم استفاده نکردی
اما حالا که خیلی مراجعه میکنید و به پروپای ما پیچیدی پیشنهاد بنده :
هوالشافی
107.jpg
5.jpg

شما بگو سوتی من میگم ســـــوتـــــی، پستم رو هم ادیت نکردم، چون تو هزار و خورده ای پست یه چندتاییش هم اشتباه در بره جای بدی نمیره :دی
ولی من هنوز دامپزشکیو نذاشتم کنار عزیزم :D یه نسخه هم من واست دارم:
از مخ معافی
:D
موفق باشی.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حالا من یه چی دیگه میگم کلا اصلا با همچین چیزایی دوووشواری ندارم خوب واقعا بینشون یه جورایی جنگه طبییعیه ولی اگه شما واست اینقد مهمه چرا قبل اینکه ببینی میای نقد میکنی؟؟؟!!!خوب برو ببین کلا 5 دقیقه هم وقتتو نمیگیره که میای نیم ساعت اینجا پست مینویسیو ندیده تحلیل میکنی خوب چه کاریه برادر من؟؟
میگم من اصلا با این چیزا مشکل ندارم اگه زده بود زیر گوش رونالدو هم ناراحت نمیشدمو اینقد بزرگش نمیکردم چون یارو فقط خودشو کوچیک میکنه با این کارا همین....اگرم همین کارو خوزه هم بکنه بازم همین قضیس به خود طرف اول از همه توهین میشه...اینم فقط گذاشتم دیدم خیلی کنجکاوی و بدون اینکه ببینش نظر میدی گفتم حداقل ببین بعد بگو وگرنه من خودم با حرکت گواردیولا مشکل ندارم چون طبییعیه ولی هرکی همچین کاری میکنه اول از همه کلاس خودشو میاره پایین.

مساله اینجاست که الان نیمتونم اون لینک رو ببینم. ولی خب حتما نگاهش میکنم. منم قضاوت نکردم. گفتم که این حرکت اگه انجام هم شده باشه (شاید واقعا انجام شده) بی دلیل نیست. یعنی کلا چه مورینیو چه گواردیولا مریض که نیستند بی دلیل و بی جهت یه حرکت عجیب غریب انجام بدن !!! که اینطوری از چشم دیگران بیفتن !!!

امیدوارم که در اینده احترام بیشتری بین حریفان ، مربیان و بازیکنان برقرار باشه. از جانب همه تیمها

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ولی من هنوز دامپزشکیو نذاشتم کنار عزیزم :D یه نسخه هم من واست دارم:
از مخ معافی
:D
موفق باشی.

بهرام جان، شرایط شما قابل درکه، زیاد نگران نشو، خیلی طبیعیه افرادی که تیم مورد علاقشون از تیم 18م جدول ببازه بصورت آنی چنین احساساتی رو تجربه کنند. موارد بدتر زمانیه که با گل بخودی باشه و بدتر اینکه با تیم صدرنشین 18 امتیاز فاصله داشته باشن یا بدتر اینکه هرچی بازی خارج از خانه رو توی منطقه ی آندلس باخته باشن. در هر صورت من آرزوی موفقیت و سلامت پایدار دارم و امیدوارم هر چه سریعتر با بهبودی کامل به جمعمون برگردی.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
بهرام جان، شرایط شما قابل درکه، زیاد نگران نشو، خیلی طبیعیه افرادی که تیم مورد علاقشون از تیم 18م جدول ببازه بصورت آنی چنین احساساتی رو تجربه کنند. موارد بدتر زمانیه که با گل بخودی باشه و بدتر اینکه با تیم صدرنشین 18 امتیاز فاصله داشته باشن یا بدتر اینکه هرچی بازی خارج از خانه رو توی منطقه ی آندلس باخته باشن. در هر صورت من آرزوی موفقیت و سلامت پایدار دارم و امیدوارم هر چه سریعتر با بهبودی کامل به جمعمون برگردی.

نه خدایی من با این قضیه مشکلی ندارم...من طرفدار رئال هستم ولی نه اونقدا که فک میکنی از بردش خوشحال میشم ولی از باختش خیلی تاراحت نمیشم....فاصله 18 امتیاز که هیچی بارسا این فصل رکورد 100 امتیاز فصل قبل رئالم میشکنه و همین رقابتو سال به سال شکستن رکوردا واسم جالبه واقعا نمیدونم این لالیگا تهش به کجا میخواد برسه رکوردی نیس که این چند ساله بارسا و رئال تکون نداده باشن.من رو رئال اونجوری که فک میکنی تعصب ندارم...این الکلاسیکوی آخرم حق بارسا بود تا حدودی ببره و از گفتنش نمیترسم....آدم هوادار یه تیم باشه ولی بی تعصب...من نمیدونن این چقد سخته که بقیه نمیتونن.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
بهرام جان بیخیال بحث کردن با اینا فایده نداره

هی بگو مرغ دوپاداره ولی میگن نه یک پا داره

از این به بعد با هیچ بارساایی جماعت کل کل نخواهم کرد

تکبیر

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
خوشحالی که باختی ؟

رونالدو مطمئنی اولین گل بخودیش بوده در طول تاریخ بازیش ؟ تو بازیهای ملی ایا گل بخودی نزده ؟! البته تصادفی

اره خوشحالم که حداقل شماها ی جام بدست بیارین ما لولیگا بردیم پارسال اونم چه لالیگایی 100امتیازی بیش از120گل که تو خواب میبینی چنین لالیگایی رو دیگه

مرجع خبري رئال مادريد : کریستیانو در لوس کارمنس اولین گل به خودی در کل دوران فوتبالش را به ثمر راسند . او نه در اسپورتینگ ، نه در یونایتد و نه در رئال تا کنون به چنین رکوردی نرسیده بود . همین طور در تیم ملی پرتغال .
در لوس کارمنس ، بازیکن پرتغالی تنها گل تیم حریف را با ضربه سر وارد دروازه گرانادا کرد .

حالا باز باورت شد یا نه؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بهرام جان بیخیال بحث کردن با اینا فایده نداره

هی بگو مرغ دوپاداره ولی میگن نه یک پا داره

از این به بعد با هیچ بارساایی جماعت کل کل نخواهم کرد

تکبیر

به نظرم تیم ختافه و گرانادا شایستگی کل کل با شمارو داره
شما در حد ما نیستین
s%20%28177%29.gif

Last edited:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
همون ختافه صد تا تیم مثل شماها رو می ارزه

بهتره اینکه اولین جام اروپاتون تو سال1991بدست اوردین یعنی به شماها میگن نوظهور ما هر چی باشه بهترین تیم قرن20هستیم جایزه اش هم دیدی که

اگه این صداوسیما جمهوری اسلامی نبود که این همه طرفدار پیدا نمیکرد نمونه اش بخش نکردن بازی های لیگ جزیره ومانوروفوکوس کردن واسه شماها

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
کسی نمیخواد کل کل کنه وارد نشه! یه یوزر 2 روزه هم دیگه نیاد تو این تاپیک هیچ دوشواری پیش نمیاد چیزی که زیاده یوزر سر راهی و موقت!(از این یوزرها هر سال میبینیم اول همینقدر داغن بعد از یکی دوسال تیمشون عوض میشه :lol:)
چپ راست میاد تهدید میکنه من دیگه تو این تاپیک نمیام خوب نیا تو اصلا کی هستی که بیایی یا نیایی اینجا هم مدرستون نیست!
اینم از عوارض اینه که با ماهی 10 تومن هرکسی میتونه بیاد نت و نظارتی هم والدین بر بچه های خردسالشون ندارن:hmm:

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

میلاد خان نظرتون در مورد بازی دیشب رئال و گل زیبای کریس رونالدو چیست ؟

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
قابل توجه کسایی که میگن مورینیو اینجوری یا اونطوری

درسته مورینیو اخلاقاش تو زمین فوتبال فرق داره با جامعه ومثل این اقای پپ که چه رسوایی به بار اورد تو ایتالیا واون جریان معروفش

مورینیو تو زمین فرق میکنه با بیرون زمین مثل این اقا نیست که از این کارا میکنه مردی خودشو ثابت کرد واقعا اونا به چنین مربی باید افتخارکنن

pep-guardiola-refuses-hands-with-cristiano-ronaldo-ballon-dor-2013.jpg

من این کلیپ رو بار ها دیدم و در اون کلیپ کاملا واضحه که بر خلاف ادعای رئالی ها رونالدو اقدامی برای دست دادن با پپ نمی کنه
چون کسی که بخواد با کسی دست بده دستش رو حداقل چند ثانیه نگه میداره تا طرف مقابل دستش رو بگیره ولی رونالدو فقط یه دونه میزنه به شونه پپ و رد میشه و هیچ حرفی هم نمیزنه انگار داره با نوکرش یا با یه بچه 5 ساله احوال پرسی می کنه!
یعنی اگر بی احترامی هم صورت گرفته از سوی رونالدو بوده نه پپ
به هر حال رئالی ها با اون بی اخلاقی هایی که مربیشون به بار اورده بایدم منتظر هر فرصتی باشن که بخوان پپ رو خراب کنن.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ولی طفلی رونالدو خیلی گناه داشت، یه دفعه جا خورد و بدرقم ضایع شد، کلا به اندازه ی مو منفور نیست، یکم سطحیه. واقعا شاید اگه اخلاقش نگیم مثل مسی، مثل زیدان، مالدینی، مثل رائول یا کاسیاس یا خیلی بازیکن های دیگه بود شانس توپ طلا بردنش بیشتر میشد.
رونالدو چهره ی رسانه ای خوبی از خودش بجا نذاشت، همین موفقیت هاش رو تاحدی کمرنگ تر کرد، هرچند که الان جدیدا موقع خون دادن دوربین میبره که ازش عکس بگیرن ولی در کل تو دل برو نیست.
منچستر که بود خیلی فروتن تر بود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اینکه درسته فقط یه عکس ازون واقعست ولی اگه خواستی ببینیش و دیگه نتونی بهونه بیاری اینجارو نگاه کن:
Pep Guardiola refuses to shake hands with Cristiano Ronaldo at the Ballon D'or 7 1 2013 - YouTube
یا اینو سرچ کن:
Pep guardiola refuses to shake hand cristiano ronaldo at ballon D'or
منتظر بهونه های جدیدت هستیم دوست عزیز.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

خب فیلم رو دیدم.
کلا 3 ثانیه نشد که رونالدو دستشو گذاشت رو شونه پپ و رفت. چند نفر هم پشت رونالدو در حرکت بودند که حالت صف مانند بود و رونالدو باید حرکت میکرد !! شما توقع داری که تو اون 3 ثانیه گواردیولا بلند شه و برگرده و دست بده !؟ به نظر من اگه رونالدو میخواست واقعا به گواردیولا دست بده و خوش بش کنه میومد از روبرو تو یه فرصت بهتر دست میداد.

به نظر من روی این مساله دارن جو سازی الکی میکنند.

شما چطوری میگید میخواست دست بده ؟؟ در حالیکه دستشو دراز هم نکرد و فقط گذاشت رو شونه پپ و رفت.

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
آقا کجا گفتن جواب سلام یه نفر ندادن جرمه؟ مگه توی گوش کاپیتان رئال زد؟ یا انگشت کرد تو چشم کمک مربی رئال؟ یا پشت به پشت مصاحبه در مورد یوفا و نا داوری کرد؟

حال نکرد جوابش رو بده
چون رونالدو خیلی بی ادبانه زد روی شونه ی طرف، این طرز سلام و احوال پرسیه؟ شما دیدی حرفی به عنوان سلام از دهن کریس خارج بشه؟

همین رونالدو واسه یه توپی که خارج زمین شد پپ رو چطوری هل داد؟ یادتون هست؟

من بازم حرکت پپ رو تایید نمیکنم، اما اگر رونالدو محترامانه تر اقدام به احوال پرسی میکرد و پپ جواب نمیداد دیگه هیچ توجیهی واسه کار بد پپ نمیموند

خخخخخخ

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
من این کلیپ رو بار ها دیدم و در اون کلیپ کاملا واضحه که بر خلاف ادعای رئالی ها رونالدو اقدامی برای دست دادن با پپ نمی کنه
چون کسی که بخواد با کسی دست بده دستش رو حداقل چند ثانیه نگه میداره تا طرف مقابل دستش رو بگیره ولی رونالدو فقط یه دونه میزنه به شونه پپ و رد میشه و هیچ حرفی هم نمیزنه انگار داره با نوکرش یا با یه بچه 5 ساله احوال پرسی می کنه!
به هر حال رئالی ها با اون بی اخلاقی هایی که مربیشون به بار اورده بایدم منتظر هر فرصتی باشن که بخوان پپ رو خراب کنن.

خب فیلم رو دیدم.
کلا 3 ثانیه نشد که رونالدو دستشو گذاشت رو شونه پپ و رفت. چند نفر هم پشت رونالدو در حرکت بودند که حالت صف مانند بود و رونالدو باید حرکت میکرد !! شما توقع داری که تو اون 3 ثانیه گواردیولا بلند شه و برگرده و دست بده !؟ به نظر من اگه رونالدو میخواست واقعا به گواردیولا دست بده و خوش بش کنه میومد از روبرو تو یه فرصت بهتر دست میداد.

شما چطوری میگید میخواست دست بده ؟؟ در حالیکه دستشو دراز هم نکرد و فقط گذاشت رو شونه پپ و رفت.

خخخخخخخ

جان ميتي اين طرفداراي بارسا هم که بالاي 150 درصد هستن :دي

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
به نظر من هم این ها همه سناریو هست!
اول گواردیولا و حالا مسی!
جالبه چندین ساله اینها این همه سابقه اخلاقی درخشان دارن الان چجوری در عرض یکی دوماه اینقدر بد شدن؟
بعد چرا این مشکلات همه میرسه به یه تیم؟ چرا مسی و گواردیولا از این مشکلات با تیمهای دیگه نداشتن تو این چند ساله؟:blink:
البته گواردیولا به بارسا ربطی نداره بایرنی ها باید مسئول باشن :D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من فکر میکنم بعد از بازی برگشت این جوسازی ها فروکش میکنه، اگه رئال جام نبره که بدون شک مانور تبلیغاتی روی رونالدو نخواهند داشت تا احیانن مسی رو زیر سوال ببرن چون آمار گلزنی مسی این فصل خیلی بهتر از رونالدوئه،
در کل بعد از بازی پیش رو این جوسازی ها تمام میشه( حالا هر نتیجه ای حاصل بشه) تا توپ طلای جدید یا چمپیونز لیگ اگر که بارسا و رئال بهم بخورن.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
مهردادخان من کلیپش رو دیدم
حرکت پپ چندش آور بود یه جورایی
انصافا آدم یه بار ببینه و هیچ پیش زمینه ای راجع به طرف مقابل نداشته باشه با خودش میگه این دیگه چحور آدمیه
گاهی میشه یه مربی باخته و عصبانی هست و ا طرف مقابلش دست نمیده(البته تو اروپا از این چیزا پیش نمیاد)
اگر روزی فرگوسن هم چنین حرکتی بکنه ازش بدم میاد (ربطی به طرفدار تیم خاص بودن نداره)
جلوی شاید نزدیک به چندصد میلیون بیینده تلویزیونی چنین کاری کردن نهایت بی شرمیه که پپ انجام داد
به شخصه مورینیو رو با اون اخلاق تندش که مظلوم نمایی نمیکنه به گواردیولا ترجیح میدم. حداقل مورینیو هرچی هست جلوی همه است. اما راجع به پپ نمیشه حرفی زد. اگرچه همین یه حرکت کافیه بود برای منفور شدن در بین خیلیا

خب فیلم رو دیدم.

کار ندارم کدومش درسته یا غلط ولی یه فیلمو 3 نفر دیدن با 3 تا نظر مختلف...که البته نظر اول واسه یه هوادار منچستری هستش 2تای دیگه فک کنم بارسایی.
واقعا عجب شعری گفته این مولانا:
هرکسی از ظن خود شد یار من
واقعا چقد برداشتها مختلفه.میگم دعوت کنیم طرفدارای تیمهای دیگه بیان نظر بدن راجبه این فیلم اینجوری منصفانه تره.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
گواردیولا حتی اگه عمدا هم این کارو کرده باشه خوب کاری کرده هر عملی عکس العملی داره!
هل دادن و بازی های گذشته را که یادتون نرفته؟
اگه بخواهیم اینطوری حساب کنیم زیدان کثیف ترین بازیکن تاریخه که تو فینال جام جهانی جلوی میلیون ها بیننده تلویزیونی با سر میزنه به بازیکن حریف!

بالا