bahram_warrior
Registered User
من راستش کلیپ رو ندیدم اما به شما به عنوان یه منچستری اعتماد دارم.
منتها بحث اینجاست که شاید صحبتی رد و بدل شده. اینکه من به شما بگم سلام دوست عزیز چطوری ؟ یا اینکه بگم (جسارت نشه) هوووووش سلام ترسو (البته این مثاله) با هم خیلی فرق دارن. یا مثال معروفش بشین و بتمرگ
در ضمن رونالدو و گواردیولا یه سابقه قبلی دارند. همون قضیه توپ و هل دادن.
البته من نمیخوام گواردیولا رو تطهیر کنم. هر ادمی میتوهه یه روز اشتباه کنه. اما اینکه بگیم همینطوری طرف گفته سلام و اونم مثلا بد جوابش رو داده به نظر من زیاد منطقی نیست. یا از قبل جریانی بوده یا اینکه همون موقع صحبتی شده که ما در جریانش نیستیم.
مورینیو رو از نظر فنی قبول دارم اما یه ویژگی بد داره که اونم تو مربی های ایرانی ما زیاد دیده میشه. عدم پذیرش شکست. چون خودش رو برتر از بقیه میدونه وقتی میبازه زمین و زمان رو مقصر میکنه که بگه حریفا نبردن. من به زمین و زمان باختم.
این جو سازیاش رو اصلا دوست ندارم. وقتی میبازی خب شاید حریف بهتر بوده که برده. کار حریف رو که نباید بی ارزش کرد.
مثل مربی های ایرانی که همیشه موقع برد تاکتیک و ایناست و موقع باخت داور و زمین و ابر و باد و مه و خورشید و فلک
حالا من یه چی دیگه میگم کلا اصلا با همچین چیزایی دوووشواری ندارم خوب واقعا بینشون یه جورایی جنگه طبییعیه ولی اگه شما واست اینقد مهمه چرا قبل اینکه ببینی میای نقد میکنی؟؟؟!!!خوب برو ببین کلا 5 دقیقه هم وقتتو نمیگیره که میای نیم ساعت اینجا پست مینویسیو ندیده تحلیل میکنی خوب چه کاریه برادر من؟؟
میگم من اصلا با این چیزا مشکل ندارم اگه زده بود زیر گوش رونالدو هم ناراحت نمیشدمو اینقد بزرگش نمیکردم چون یارو فقط خودشو کوچیک میکنه با این کارا همین....اگرم همین کارو خوزه هم بکنه بازم همین قضیس به خود طرف اول از همه توهین میشه...اینم فقط گذاشتم دیدم خیلی کنجکاوی و بدون اینکه ببینش نظر میدی گفتم حداقل ببین بعد بگو وگرنه من خودم با حرکت گواردیولا مشکل ندارم چون طبییعیه ولی هرکی همچین کاری میکنه اول از همه کلاس خودشو میاره پایین.