• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
خوندم داداش . فیلمش رو هم دیدم . خدا رحمتشون کنه . ولی نسل طلایی در کار نبوده , اون موقع یونایتد یه تیم معمولی بوده با بازیکنای معمولی

فقط به ذکر یه نکته از تو متن اشاره میکنم که شمایی که ادعای دیدن فیلم united رو هم دارید با چشم نفرت به چیزی نگاه نکنید، چون نفرت از چیزی سبب پنهان موندن واقعیت در مورد اون چیز میشه
"""قبل از این حادثه، منچستر یونایتد تلاش می‌کرد تا به نخستین تیمی تبدیل شود که در لیگ انگلیس سه بار پشت سر هم قهرمان می‌شود. آن‌ها با ۶ امتیاز کم‌تر از ولورهمپتون در رتبه دوم بودند. هم‌چنین در بازی‌های اروپایی به نیمه نهایی راه پیدا کرده بودند."""
همین یه خط تو این دوره زمونه یعنی یه تیم قدرتمند نه معمولی

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
50 سال پیش تو اینگلیس آخه چه نسلی میتونست باشه که از بین رفت !! ؟آلمان برزیل هلند آرژانتین اسپانیا بود یه حرفی .
شما هم باید یه دوره بری استراحت و نیای تو این تاپیک :لووول

از فوتبال چیزی نمیدونی بحث نکنی بهتره

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
فقط به ذکر یه نکته از تو متن اشاره میکنم که شمایی که ادعای دیدن فیلم united رو هم دارید با چشم نفرت به چیزی نگاه نکنید، چون نفرت از چیزی سبب پنهان موندن واقعیت در مورد اون چیز میشه
"""قبل از این حادثه، منچستر یونایتد تلاش می‌کرد تا به نخستین تیمی تبدیل شود که در لیگ انگلیس سه بار پشت سر هم قهرمان می‌شود. آن‌ها با ۶ امتیاز کم‌تر از ولورهمپتون در رتبه دوم بودند. هم‌چنین در بازی‌های اروپایی به نیمه نهایی راه پیدا کرده بودند."""
همین یه خط تو این دوره زمونه یعنی یه تیم قدرتمند نه معمولی
نفرت کجا بود ؟! شما دوست داری من نفرت داشته باشم ؟!

لیگ انگلیس سال 58 فکر کنم فقط بین خودشون بوده:د اون موقع تو اروپا فقط رئال بوده و بنفیکا و میلان و 1-2 تا تیم دیگه .

ما که نگفتیم در حد لواشک سازی قرچک بوده :د ولی اونی که دوستتون گفت تیم طلایی که بارسا عمرا" اونو نمیبینه ... !! خیلی خیلی خیلی با این شرایط فاصله داشته

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
از فوتبال چیزی نمیدونی بحث نکنی بهتره

افشین خان بی خیال
نرود میخ آهنین در سنگ
یه سری از کسایی که اینجا هستند یه نفرت عجیبی از یونایتد تو وجودشون دارند که اگر اینجا خودشونو خالی نکنند.........

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
من منچستری نیستم ها
Man-United-8-2-Arsenal.jpg

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
اینم واسه دفاع از ارسنالی ها .ارسنالی ها وقتی کم میارن این عکس رو میارن

Manchester-United-1-6-Man-City-2011.jpg

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
نفرت کجا بود ؟! شما دوست داری من نفرت داشته باشم ؟!

لیگ انگلیس سال 58 فکر کنم فقط بین خودشون بوده:د اون موقع تو اروپا فقط رئال بوده و بنفیکا و میلان و 1-2 تا تیم دیگه .

ما که نگفتیم در حد لواشک سازی قرچک بوده :د ولی اونی که دوستتون گفت تیم طلایی که بارسا عمرا" اونو نمیبینه ... !! خیلی خیلی خیلی با این شرایط فاصله داشته

از جواب کاملا منطقی شما کاملا قانع شدم
شرمنده اینارو نمی دونستم.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
افشین خان بی خیال
نرود میخ آهنین در سنگ
یه سری از کسایی که اینجا هستند یه نفرت عجیبی از یونایتد تو وجودشون دارند که اگر اینجا خودشونو خالی نکنند.........

شما چشماتو ببند خالی شدن ما + خیلی چیزای دیگه رو نبینی یه وخ

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
اینم منچسترهای عزیز یادشون باشه دوبار پشت سرهم به بارسا خوردین ودوتا جام قهرمانان اروپا از دست دادین

یکی درالمپیک رم واون یکی هم در خود خاک کشور انگلیس 3به یک باختین سخته راحت میتونستین رکورد انفیلد رو بشکونین وفک نکنم دیگه بتونین

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
شما چشماتو ببند خالی شدن ما + خیلی چیزای دیگه رو نبینی یه وخ

... به روایت کلام
حوصله کل کل با تورو ندارم
اینجا مال خودت. هرچی خواستی بگو
بزار دیگران از منطق قشنگت استفاده کنند
فقط زیاد احساساتی رفتار نکن که پست های زیبای شمارو دیگران هم می خونند. گفتم یه وقت شان و شخصیت خودت رو حفظ کنی
موفق باشی

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
اینم منچسترهای عزیز یادشون باشه دوبار پشت سرهم به بارسا خوردین ودوتا جام قهرمانان اروپا از دست دادین

یکی درالمپیک رم واون یکی هم در خود خاک کشور انگلیس 3به یک باختین سخته راحت میتونستین رکورد انفیلد رو بشکونین وفک نکنم دیگه بتونین

برادر میلاد جون من معلومه کدوم طرفی هستی ؟ :D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
برادر من مچستری نیستم ولی منچستری ها رو دوس دارم :دی

2بار تو فینال حذف بشی اونم از یک تیم سخت نیست راحت میشد6تا اروپا اگه فرگوسن میگرفتشون تو تاریخ جاودانه میشد

من رئالی هستم ومثل بقیه فقط یک تیم دارم نه nتیم

ادیت شد................................

اینکه کسی طرفدار یک تیم باشه یا n تیم چیز بدی نیست. حالا یک شخصی ممکنه از هر لیگی یک تیم رو دوست داشته باشه.

ولی اینکه تو یک لیگ 2 تا تیم رو دوست داشته باشه کلا از نظر من هم پذیرفته نیست. ولی خوب گاهی حریف هم اینقدر تیم خوبی هست که نمیشه تحسینش نکرد. نمونه اش دورتموند. من با وجود اینکه طرفدار بایرن هستم اما واقعا از بازی دورتموند و مربیش خوشم میاد.

Last edited:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
اوه مای گاد میدونم اعصابت خرابه

رسیدن بخیر من اسم کسی رو به زبون نیاوردیک که به شما برخورد

اگه با شما بودم ببخشید

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
خوندم داداش . فیلمش رو هم دیدم . خدا رحمتشون کنه . ولی نسل طلایی در کار نبوده , اون موقع یونایتد یه تیم معمولی بوده با بازیکنای معمولی

کلا این منچستریها همینجورین بازیکناشونو خیلی گنده میکنن
یه جوری میگن نسل طلایی که میلان دهه نود و بارسلونای فعلی و آژاکس و بایرن دهه 70 اینجوری نمیگن!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اوه مای گاد میدونم اعصابت خرابه

رسیدن بخیر من اسم کسی رو به زبون نیاوردیک که به شما برخورد

اگه با شما بودم ببخشید

من کاری ندارم با من بودی یا بقیه. قبلا تو این مورد یه بار به خود بنده تیکه پرانی کردی. پسر جان من اگه بخوام تیکه بندازم که شما اینجا نمیتونی بمونی. ولی من علاقه ای به کل کلی که اخرش بی احترامی میشه نداشته و ندارم.

وقتی کسی از شما یک سوالی میپرسه دلیلی نداره به دیگران بی احترامی کنی و دستشون بندازی. جواب سوال رو بده.

اعصاب منم خراب نیست. اگه فکر میکنی بخاطر دیشبه که نه اصلا. بازی بسیار زیبا بود و منم از نمایش هر دو تیم لذت بردم. از همون دقیقه 2 تا دقیقه 93 دو تیم زحمت زیادی کشیدند و تماشاگرا هم لذت بردند.

من نشستم راحت دارم PES بازی میکنم و لذت میبرم.

• Like
Reactions: rms

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
من کاری ندارم با من بودی یا بقیه. قبلا تو این مورد یه باز تیکه پرانی کردی. پسر جان من اگه بخوام تیکه بندازم که شما اینجا نمیتونی بمونی.

منتها وقتی کسی از شما یک سوالی میپرسه دلیل نداره به دیگران بی احترامی کنی و دستشون بندازی.

اعصاب منم خراب نیست. اگه فکر میکنی بخاطر دیشبه که نه اصلا. بازی بسیار زیبا بود و منم از نمایش هر دو تیم لذت بردم. از همون دقیقه 2 تا دقیقه 93 دو تیم زحمت زیادی کشیدند و تماشاگرا هم لذت بردند.

من نشستم راحت دارم PES بازی میکنم و لذت میبرم.
قصدم شوخی بود ولی به مذاق شما نمیاد شوخی

من بی احترامی وتوهین بیجا نمیکنم

pesانلاین یا افلاین اگه افلاین که هیچ لذتی نداره

یادت باشه فقط fifa

منم اگه سنم نصف سن شما بودم میتونستم تیکه بندازم در حد شما

شادوپیروزباشید

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
پست ادیت شد:

در جهت تلطیف تاپیک:

گر در طلبت مارا رنجی برسد شاید
چون عشق حرم باشد سهل است بیابان ها

گر خار غم عشقت آویخته در دامن
کوته نظری باشد، رفتن به گلستان ها

سعدی

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
قصدم شوخی بود ولی به مذاق شما نمیاد شوخی

من بی احترامی وتوهین بیجا نمیکنم

pesانلاین یا افلاین اگه افلاین که هیچ لذتی نداره

یادت باشه فقط fifa

هر شوخی جایی و مکانی داره. یه شوخی رو هم بیش از یکبار انجام بدی هم بیمزه میشه هم توهین امیز.

بگذریم.
-------------------------

PES افلاین بازی میکنم. اینجا حریف قوی داریم. انلاین بازی نکردم. فیفا رو بدم نیومد ازش اما کلا اون تاکتیک پذیری ای که تو PES هست من نتونستم تو فیفا پیاده کنم. نه من و نه هیچکدوم از دوستام. نمیدونم شاید ما بلد نیستیم. اما فیفا هم به نسبت گذشته خیلی پیشرفت کرده.

من فیفا بیشتر اون حالت تک پلیره و کریر مودش رو دوست دارم.

البته بازی محبوب من call of duty هست.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مشکل اینه که ما ایرانی ها به دروغ گفتن علاقه داریم، اگه بعضی ها موقع ثبت نام سوال سن 13 سال رو واقعی میزدن نمیتونستن ثبت نام کنن و اونوقت نمیومدن تاپیک رو قهوه ای کنن.

عزیز شما هم تند نرو. اولا میلاد خان سنش بیشتر از اون حرفهاست. ثانیا بچه های 13 ساله الان هم درکشون کم نیست.

یا داستانی بود بین بنده و میلاد خان. از اول هم جنگی نبود :) الانم نیست.

هر اتیشی اول از یه جرقه شروع میشه. بهتره برای اینکه اتیش سوزی نشه ، جلوی زدن این جرقه ها رو بگیریم.

بالا