جالبه ریشه حساب کنی با ریشه تریم!!!
اسطوره حساب کنیم اسطوره هامون بیشتره!!!
حال رو حساب کنیم خیلی بهتر و قوی تریم!!!(عرب بازی هم در نیاوردیم و نمیاریم!به مالکامونم توهین نکردیم و نمیکنیم!)
نمیدونم اینا با چه رویی میان و این حرفا رو میزنن!!!
آقا جون ما 25 سال هم نه، 50 سال میخوایم جام نگیریم ببینم کی افتخارتون به باشگاه لیورپول میرسه!!!
کم میارن میان دو تا بازیکن رو که اصلا ربطی به افتخار 2 باشگاه نداره مقایسه میکنن!!!
اگه به مقایسه افتخارات بازیکن مورد علاقس مسی رو که نصف فوتبالش مونده با اسطورتون(که از نظر من ... هم نیست چه برسه به اسطوره!) مقایسه کنین!!!
بحث منم اصلا در رابطه با اینا نبود و بیخودی بحثو میکشونین اینجور جاها!!!
-------------------------------------------------------
میگم 200 میلیون خرج کردین و قبلش هم 4 5 تا ستاره داشتین و میگین تا 4 5 تا ستاره دیگه نخریم هیچی نمیشیم!!!با این وجود از مالکا هم ناراضی هستین!!!خنده دار نیست!؟
خب این پول رو برنلی هم خرج کنید میاد و قهرمان میشه!!!
ما طرفدار لیورپولیم و جرارد یا هر کس دیگه ای بخشی از اونه نه خود باشگاه،منم از زندگی در گذشته خوشم نمیاد ولی مجبور میکنین آمار به رختون بکشم!!!
حتی پارسال هم مهم نیست برام!!!امسال چی هستیم این مهمه،در حال زندگی کنید نه گذشته،هر چند به گذشته هم برین باز چاره ای جز سکوت ندارین...
پرافتخارترین تیم انگلیس کیه!؟
لیورپول،وسلام...
حرف حقه و جوابی ندارین خو سکوت کنید لامصبا نه اینکه بیایید و فحاشی کنید!!!
تاپیک کل کل هست و دارم با قانونش کل کل میکنم و به کسی هم بی احترامی نمیکنم،جنبشو ندارین خوشحالمون کنید با یه خداحافظی و برین تاپیک تیم خودتون و اینجام پیداتون نشه...