AslanSalarkia
همکار بازنشسته
آره آره! اصلاً کشتینشون!فردا روز انتقام از سیتیه.
آره آره! اصلاً کشتینشون!فردا روز انتقام از سیتیه.
تیم ما سال 1878 تأسیس شده، لیورپول 1892، این از ریشه!جالبه ریشه حساب کنی با ریشه تریم!!!
اسطوره حساب کنیم اسطوره هامون بیشتره!!!
حال رو حساب کنیم خیلی بهتر و قوی تریم!!!(عرب بازی هم در نیاوردیم و نمیاریم!به مالکامونم توهین نکردیم و نمیکنیم!)
نمیدونم اینا با چه رویی میان و این حرفا رو میزنن!!!
آقا جون ما 25 سال هم نه، 50 سال میخوایم جام نگیریم ببینم کی افتخارتون به باشگاه لیورپول میرسه!!!
کم میارن میان دو تا بازیکن رو که اصلا ربطی به افتخار 2 باشگاه نداره مقایسه میکنن!!!
اگه به مقایسه افتخارات بازیکن مورد علاقس مسی رو که نصف فوتبالش مونده با اسطورتون(که از نظر من ... هم نیست چه برسه به اسطوره!) مقایسه کنین!!!
بحث منم اصلا در رابطه با اینا نبود و بیخودی بحثو میکشونین اینجور جاها!!!
-------------------------------------------------------
میگم 200 میلیون خرج کردین و قبلش هم 4 5 تا ستاره داشتین و میگین تا 4 5 تا ستاره دیگه نخریم هیچی نمیشیم!!!با این وجود از مالکا هم ناراضی هستین!!!خنده دار نیست!؟
خب این پول رو برنلی هم خرج کنید میاد و قهرمان میشه!!!
ما طرفدار لیورپولیم و جرارد یا هر کس دیگه ای بخشی از اونه نه خود باشگاه،منم از زندگی در گذشته خوشم نمیاد ولی مجبور میکنین آمار به رختون بکشم!!!
حتی پارسال هم مهم نیست برام!!!امسال چی هستیم این مهمه،در حال زندگی کنید نه گذشته،هر چند به گذشته هم برین باز چاره ای جز سکوت ندارین...
پرافتخارترین تیم انگلیس کیه!؟لیورپول،وسلام...
حرف حقه و جوابی ندارین خو سکوت کنید لامصبا نه اینکه بیایید و فحاشی کنید!!!
تاپیک کل کل هست و دارم با قانونش کل کل میکنم و به کسی هم بی احترامی نمیکنم،جنبشو ندارین خوشحالمون کنید با یه خداحافظی و برین تاپیک تیم خودتون و اینجام پیداتون نشه...
ممنون که معنی ریشه رو گفتی و یاد گرفتیم!!!:general304:تیم ما سال 1878 تأسیس شده، لیورپول 1892، این از ریشه!
انگلیس اسطوره هایی بزرگتر از سر بابی چارلتون و جورج بست داره؟ اینا هم مال مان!
این که توانایی مالی ندارین و لباس تیمتونو هم یه شرکت متفرقه میزنه مزیت نیست!
هر وقت داشتید و خرج نکردید بیاید حرف بزنید!
جالبه از سال 90 تا 2012 هر سال پز قهرمانی های لیگتونو می دادید! هر سال ما می بردیم بازم میکفتید هر وقت 19 شدید حرف بزنید
19 که شدیم هیچ، بیستمیش رو هم گرفتیم به کوری چشم حسودا!الان بایدم به حال نگاه کنید! از گذشته که چیزی نمونده براتون به جز اون سی ال که با اینکه مدام میگی کاری نداری با گذاشته بهش اشاره می کنی، البته حالتونم دیدیم با ابن همه ادعا
الانم به این 5 تا سی ال بنازید چون اونم زیاد دووم نداره، ببین کی گفتم!
سیمئونه به دلیل نوازش سر داور در بازی فینال سوپرجام، 8 جلسه از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اسپانیا جریمه شده است.
ببخشيد كه ٢ تا چمپيونز رو بيشتر از دو تا پريمر ليگ حساب كردم!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
من از هر دو تیم بدم میاد ولی با این جمله موافقملیورپول تاج و آبروی بریتانیاست،وسلام...ynwa
عزیز چرا مغلطه میکنی؟؟ سیتی و آرسنال که قهرمانی ندارن! چلسیم یه دونه قهرمانی داره،من از هر دو تیم بدم میاد ولی با این جمله موافقم
یونایتد + سیتی + چلسی + آرسنال = 4 قهرمانی اروپا
لیورپول = 5 قهرمانی اروپا
علت اینکه پستای منچستری ها تو این تاپیک 8 تا لایک می خوره ولی پست لیورپولیها هیچی به خاطر این نیست که حق با منچستریهاست فقط به خاطر اینه که اونا بیشترن!
منچستر تیمیه که تازه 20 ساله تیم شده و به قول دوستمون معاصر ما دهه شصتی هاست و 90 درصد افتخاراتش هم مال این مدت بوده و مسلما در بین نسل جدید خیلی طرفدار داره وگرنه دهه های قبل از 90 دهه لیورپول بوده
تو دهه هشتاد منچستر چقدر طرفدار داشته؟!
ترکیب تیم ملی انگلیس هم تا جایی که من یادم میاد بیشتر از لیورپولیها بوده
چلسی و سیتی هم که تازه به دوران رسیدن و چند ساله با پول نفت سری تو سرا دراوردن و خودشون رو جزو مدعیان قرار دادن
دوست گرامیبه لایک نیست که، حرف حساب رو اگر هیچکس هم لایک نزنه بازم حرف حسابه و حرف ناحساب رو حتی کسایی که لایک میزنن هم میدونن که ناحسابه
من نتم ضعیفه، هرچی تشکر میزنم میپره
دوستان ما با این همه تغییر نسبت به فصل قبل به سیتی باختیم نه سوانسی! جوجه رو هم که اواسط ژانویه میشمرن، میبینمتون.
پیداش نکردم، یه لینک بده، چی گفته؟@منچسترفنز
مصاحبه ی بوتنر(اگه اشتباه نکنم) رو خوندیدن!؟
:general410::general509:
https://uk.eurosport.yahoo.com/news...ster-united-dynamo-moscow-130618666--sow.htmlپیداش نکردم، یه لینک بده، چی گفته؟
برای بار سوم میگم:دوست گرامی
دوستان لیورپولی هم یادمه فصل قبل هی میگفتند ما قهرمانیم و تیکه مینداختن به یونایتدی ها
ما میگفتیم صبر کنید جوجه رو اخر فصل میشمارن و خب دیدید که قهرمانی رسید به سیتی
امسال هم تیم شما درسته سوارز رو از دست داده اما مهره های خوبی گرفته
در ضمن منچستر هم کلی تغییر داشته
کل خط دفاعش رفته و نیاز به زمان داره