امیدوارم دادا امیدوارم به سن من قد بده شما که هنوز جونی ما شاید به اون روز نرسیم. در مورد یان راش مگه من گفتم بازیکن بدی بود؟نه دادا فقط خواستم بدونی وقتی طرفدار یونایتد شدم که هنوز لیورپول رو همه پرقدرت ترین میدونستن
درمورد خرج ها هم خدمت بگم شما یه سوارز رو فروختین با پولش کولاک کردین چپ و راست میخرین ما انهمه بازیکن با اون قیمت ها فقط به رئال دادیم هرگز با پولش اینهمه ریخت و پاش نشد باید بگم تیم شما اب نمیبینه والا شناگر قابلیه . والا یونایتد جز پولدارترین ها بودهیچوقت این مدلی خرج نکرد حالا بعد از اینهمه سال دوتا بازیکن میخره باید به لیورپولم جواب پس بده
به سن مادر بزرگ 88 ساله من قد میده،شما که هنوز خیلی جوونی...
دادا شما این همه بازیکن داشتین بازم دارین میخرین!!!
اوضاع سال گذشته لیورپول از لحاظ بازیکن خیلی خراب بود!!!4 تا بازیکن رو نیمکت نداشتیم!!!با اون نیکت دوم شدن شاهههکار بود!!!جلو چلسی به گل نیاز داشتیم اسمیت 17 ساله وارد میشه و اولین بازی لیگشو تجربه میکنه!!!
امسالم که بهترین بازیکنمون رو از دست دادیم!!!:general505:میگی خرید نکنیم!؟
در ضمن ما هیچ وقت اینطوری بریز بپاش نمیکنیم و نهایت خریدمون همین 30 میلیونه!!!کارول رو هم چون زمان بدی گرفتیم و فرصتی نبود!(از یه طرف پنجره زمستان،از طرف دیگه آخرین روزش!از یه طرفم تورس رو انداخته بودیم به چلسی
)اونقدر بابتش پول دادیم!و انداختن بهمون!
اگه مجموع خرید و فروش امسال لیورپول رو حساب کنی کمتر از 50 تا اونم یورو خرج کردیم...
کسی نگفت جواب پس بدین،میگم حرفتون خیلی جالبه که بالای 200 تا خرج کردین و میگین واسه اینکه رتبه ای بیاریم باید 4 5 تا ستاره دیگم بخریم!کل حرف من همین بود!از اول!