hamed599
Registered User
- نوشتهها
- 1,896
- لایکها
- 2,677
من میگم این روانیه هی میگین نه :general602:
این که دوباره شروع کرد!!! :دی
ایتالیات به قلمچی رفت!ناپولی هم حذف شد
به عنوان یه طرفدار ایتالیا تا 3-4 سال اینده هیچ تیم ایتالیایی رو تو فینال تصور نمیکنم :general602: رم با مربی بی تجربه ش تو جام باشگاهها به جایی نمیرسه بقول خودت سید چهاره اصلا شاید بالا نیاد از گروهشایتالیات به قلمچی رفت!
یه یووه هست یه رم!
که رم هم سید 4ه و خدا بخیر کنه قرعه اش رو!
اگه پای منچستر در میان باشه ..... آرهمن گفتم لیورپولی نیستم ولی لیورپول رو دوست دارم
فارسی نمی فهمی؟
من اصلا دوست دارم فقط تو این تاپیک فعالیت کنم به تو ربطی داره؟
خوبه دیگه ونگر که بازی رفت خیلی اعتراض کرد اما بازی برگشت جبران کردن برای ارسنالخودش رو زد به اون راه!
چند سال پیش اینطوری بود الان رفتم نگاه کردم دیدم بعععله همونطوریه فقط یه بازیکن فرانسوی دارناین بیلبائو که ناپولی رو حذف کرد همون تیمی نیست که میگن لژیونر نداره و تمام بازیکناش بومی و اسپانیایی هستن؟
این بازیکن رام شدنی نیست لیورپولم به زودی مجبور میشه تا اینو بفروشه
این که دوباره شروع کرد!!! :دی
فکر کنم هر بازیکنی که بخوان باید اهل ایالت باسک باشه و یه قسمت از فرانسه رو هم فکر میکنم جزء باسک میدونن احتمالا اون بازیکن فرانسوی هم همینطوره مثل لیزارازوچند سال پیش اینطوری بود الان رفتم نگاه کردم دیدم بعععله همونطوریه فقط یه بازیکن فرانسوی دارن
یعنی درود به شرفشون همشون اسپانیایی همه موز خورها رو حذف کردن
با اینکه ناپولی رو حذف کردن براشون بهترین ارزوها رو دارم :general601:
مرز مشترک اسپانیا و فرانسه (مثل کردستان ایران و عراق) از مناطقی باسکی زبان تشکیل شده. زبان و فرهنگ باسکی دارند. آیمریک لاپورته، لیزارازو و ... از نمونه های باسکی با ملیت فرانسوی بودند.فکر کنم هر بازیکنی که بخوان باید اهل ایالت باسک باشه و یه قسمت از فرانسه رو هم فکر میکنم جزء باسک میدونن احتمالا اون بازیکن فرانسوی هم همینطوره مثل لیزارازو