• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
شوخی میکنم..من همش کلا یه بازی دیروز رو ازش دیدم طول میکشه جابیفته بالاخره...ضمنا دوباره سلام محمد :D

Sent from my GT-I9300
ها سلام، خیر سرمون 5 صب پا شدیم گفتیم ظهر بخوابیم، رب ساعت چرتیدم فرش شدم. تو کار و زندگی نداری توی تاپیک پلاسی همش؟ :D

داداش اینا همه سیو کردن واسه روز مبادا!
اینجا هم پاتوقشونه :دی
طرفدارای افراطی اینطورین: دعا میکنن تابستون سریع تمام شه و فصل شروع شه، فصل که شروع شد دعا میکنن سریع تموم شه و قهرمان شن. همش در انتظار میگذره:general106: عشق و حالش واسه 1 هفتست
نه باو، لینک عکس ها رو پیگیری کنی میبینی که داغ داغن :)

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
فعلا که نمیدونم از کدوماشی داداش که رفیق بارسایی خودت rms میگه هند بود و شما میگی نبود..این اتوبوس هم شده اصطلاح واسه تیمایی که کم میارن..اونموقع که آرژانتینتون با مسی جلو آلمان تو فینال اونجوری دفاع میکرد و ضدحمله میزد اتوبوس نبود :D خجالت نکشیدین اونوقت به قول خودت؟ اونوقت الان چجوری از بازی اتلتیکو هم حمایت میکنی میگی ما شانسی بردیمش؟!؟!؟ اتلتیکویی که کلا 2تا شوت توو چهارچوب هم نداشت..چرا اون اتوبوس نیس اونوقت؟
پ.ن: استیون هاوکینگ هم اینقد ادعای پروفسوری نداره که شوما داری :D:D:D پروفسور بالتازار :D:D:D

Sent from my GT-I9300

هرکی یه نظری داره!!اگه کسی قراره تو این هفته سره گل هند ایراد بگیره طرفدارای بایرن مونیخ باید باشن

آخه بحث سر هند نیست خدایی دقت کن دیشب پتانسیل خوردن 2 گل دیگه رو هم داشتین که راموس بعضا راموس نجات داد!

روش بازی اتلتیکو رو کاری ندارم چون نه مهره ی قدرتمندی دارن نه گران ترین تیم هستن مجبورن دفاعی بازی کنن ولی رئال چرا جلو بارسا و بایرن باید دفاعی بازی کنه

لامصب بری تو سایت های رئال، تا پیش فصل سر خریدن کروس و خامس ادعای کسب 6 گانه گوش فلک رو کر کرده بود

البته خودم معتقدم رئال با حضور دی ماریا و آلونسو و خرید های جدید قوی تر میشه نه اینکه پایه های تیمشون برن

درضمن هاوکینگ توی حرف زدنش هم دوشواری داره ولی من سالمم!!
:cool:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
هرکی یه نظری داره!!اگه کسی قراره تو این هفته سره گل هند ایراد بگیره طرفدارای بایرن مونیخ باید باشن

آخه بحث سر هند نیست خدایی دقت کن دیشب پتانسیل خوردن 2 گل دیگه رو هم داشتین که راموس بعضا راموس نجات داد!

روش بازی اتلتیکو رو کاری ندارم چون نه مهره ی قدرتمندی دارن نه گران ترین تیم هستن مجبورن دفاعی بازی کنن ولی رئال چرا جلو بارسا و بایرن باید دفاعی بازی کنه

لامصب بری تو سایت های رئال، تا پیش فصل سر خریدن کروس و خامس ادعای کسب 6 گانه گوش فلک رو کر کرده بود

البته خودم معتقدم رئال با حضور دی ماریا و آلونسو و خرید های جدید قوی تر میشه نه اینکه پایه های تیمشون برن

درضمن هاوکینگ توی حرف زدنش هم دوشواری داره ولی من سالمم!!
:cool:
خدا رو شکر سالمی
بازم از خودت سوال میکنم مگه آرژانتین که فک کنم خودتم تو تاپیکش پست میدادی و طرفدلرش بودی از آلمان ضعیفتر بود؟ کمتر مهره داشت؟ مهره هاش ارزون بود؟مگه گرونترین خط حمله جام جهانی رو در اختیار نداشت؟ پس چرا جلو آلمان رفتن تو لاک دفاعی و چشم به ضدحمله ها داشتن؟ اینو باید به عنوان یه سبک بازی بپذیرین. اتفاقا وقتی که نتیجه میده نشون میده سبک درستیه...
دیشب همونجور که میگی رئال میتونست 2تا دیگه بخوره 5تا دیگه هم میتونست نیمه اول بزنه و نزد..یدونش تیر راموس بود..یدونش تیر کریم..یدونش شوت کروس..و.. همون نزدنها باعث شد کارش به اینجا بکشه.

Sent from my GT-I9300

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
خدا رو شکر سالمی
بازم از خودت سوال میکنم مگه آرژانتین که فک کنم خودتم تو تاپیکش پست میدادی و طرفدلرش بودی از آلمان ضعیفتر بود؟ کمتر مهره داشت؟ مهره هاش ارزون بود؟مگه گرونترین خط حمله جام جهانی رو در اختیار نداشت؟ پس چرا جلو آلمان رفتن تو لاک دفاعی و چشم به ضدحمله ها داشتن؟ اینو باید به عنوان یه سبک بازی بپذیرین. اتفاقا وقتی که نتیجه میده نشون میده سبک درستیه...
دیشب همونجور که میگی رئال میتونست 2تا دیگه بخوره 5تا دیگه هم میتونست نیمه اول بزنه و نزد..یدونش تیر راموس بود..یدونش تیر کریم..یدونش شوت کروس..و.. همون نزدنها باعث شد کارش به اینجا بکشه.

Sent from my GT-I9300

قبول سبک بازیه...ولی آرژانتین هم همچین دفاعی بازی نمیکرد!کدوم مهره قدرتمند؟ زابالتا که بگیر نگیر داره دمیکلیس هم عصبی بشه مخش رد میده فقط روخو خوب بود

درسته بیشتر مالکیت توپ دست آلمان بود همون هم به خاطر حمله های زهر دارشون بود که مربی خواست بازی دست آلمان باشه!انصافا اگه اون همه موقعیت تک به تک آرژانتین گل میشد کسی به سبک بازیش ایراد میگرفت!؟

بازیه و موقعیتهاش باید بهترین استفاده رو از یه موقعیت کرد...اتفاقا بازی دیشب رئال منو یاد فصل قبل بارسا انداخت که هرچی میزد گل نمیشد ولی راحت گل میخورد

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
قبول سبک بازیه...ولی آرژانتین هم همچین دفاعی بازی نمیکرد!کدوم مهره قدرتمند؟ زابالتا که بگیر نگیر داره دمیکلیس هم عصبی بشه مخش رد میده فقط روخو خوب بود

درسته بیشتر مالکیت توپ دست آلمان بود همون هم به خاطر حمله های زهر دارشون بود که مربی خواست بازی دست آلمان باشه!انصافا اگه اون همه موقعیت تک به تک آرژانتین گل میشد کسی به سبک بازیش ایراد میگرفت!؟

بازیه و موقعیتهاش باید بهترین استفاده رو از یه موقعیت کرد...اتفاقا بازی دیشب رئال منو یاد فصل قبل بارسا انداخت که هرچی میزد گل نمیشد ولی راحت گل میخورد
همین الانشم که گل نزدن من که ایراد نمیگیرم...شما بودی که داشتی ازین سبک بازی بد میگفتی...اگه هیگواین و آگوئرو و مسی لاوتزی بدرد نمیخورن پس کی خوبه؟؟!؟!؟! شورله خیلی مهره قدرتمندیه؟ یا کلوزه 36 ساله؟ از لحاظ قیمتی که فرق مهاجمهای آلمان و آرژانتین از زمین تا آسمون بود...اتفاقا خوب شد امروز همش بحث گرون بودن بازیکنا بود..ضمنا خیلی هم دفاعی بازی میکردن بقول خودت که متتقد این سبک بازی هستی اتوبوس پارک کرده بودن ولی چون طرفدارش بودی به چشمت نیومد.

Sent from my GT-I9300

DeniZRaD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
75
این منچستریها اندازه کل تاریخ باشگاهشون هزینه کردن بازم میگن ما بازیکن نداریم!
پس چی شد اون همه ادعا که ما منچستریم ما بازیکن سازیم با مثل رئال و چلسی و سیتی نیستیم!
شما که کت همه اونا رو از پشت بستین
یعنی تو اون عکدمیتون یه بازیکن درست حسابی پیدا نمیشد بذارینش تو زمین؟

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
پس چی شد اون همه ادعا که ما منچستریم ما بازیکن سازیم با مثل رئال و چلسی و سیتی نیستیم!
دلمون میخواد میکنیم پرابلم ؟

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
همین الانشم که گل نزدن من که ایراد نمیگیرم...شما بودی که داشتی ازین سبک بازی بد میگفتی...اگه هیگواین و آگوئرو و مسی لاوتزی بدرد نمیخورن پس کی خوبه؟؟!؟!؟! شورله خیلی مهره قدرتمندیه؟ یا کلوزه 36 ساله؟ از لحاظ قیمتی که فرق مهاجمهای آلمان و آرژانتین از زمین تا آسمون بود...اتفاقا خوب شد امروز همش بحث گرون بودن بازیکنا بود..ضمنا خیلی هم دفاعی بازی میکردن بقول خودت که متتقد این سبک بازی هستی اتوبوس پارک کرده بودن ولی چون طرفدارش بودی به چشمت نیومد.

Sent from my GT-I9300

آره کلا سبک بازی آرژانتین تعریفی نداشت خودمم اصالا قبولش نداشتم.حرکت از جناحین و سانتر بی هدف که سبک نیست.اکثر بازی ها رو هم مسی گل زد و پاس گل داد

اینایی که گفتی بجز مسی و دی ماریا و تا حدودی لاوتزی بقیه فقط اسمشون تو تیم بود...خدایی هیگواین جام جهانی که تک به تک رو نتونست بزنه برابر با بازی باشگاهیش بود!؟

اتفاقا گفتی شورله و کلوزه!هر دوتا هم قوی هستن که فیکس نبودن در حدی که نیمکت این دو تیمو مقایسه کنی خنده ات میگیره

از یه چیز سبک بازی دفاعی بدم میاد اینه که ترسو بودن مربی رو نشون میده...یعنی طبیعتا تیم هایی دفاعی بازی میکنن که ضعیف تر از تیم مقابل باشن

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
آره کلا سبک بازی آرژانتین تعریفی نداشت خودمم اصالا قبولش نداشتم.حرکت از جناحین و سانتر بی هدف که سبک نیست.اکثر بازی ها رو هم مسی گل زد و پاس گل داد

اینایی که گفتی بجز مسی و دی ماریا و تا حدودی لاوتزی بقیه فقط اسمشون تو تیم بود...خدایی هیگواین جام جهانی که تک به تک رو نتونست بزنه برابر با بازی باشگاهیش بود!؟

اتفاقا گفتی شورله و کلوزه!هر دوتا هم قوی هستن که فیکس نبودن در حدی که نیمکت این دو تیمو مقایسه کنی خنده ات میگیره

از یه چیز سبک بازی دفاعی بدم میاد اینه که ترسو بودن مربی رو نشون میده...یعنی طبیعتا تیم هایی دفاعی بازی میکنن که ضعیف تر از تیم مقابل باشن
ضعیف یعنی چی؟ وقتی که تیمی که شما بهش میگی ضعیف اون تیم قوی رو شکست میده فک نمیکنی باید جای ضعیف و قوی عوض شه؟
تیمی که دفاعی بازی میکنع ضعیفتر نیس،بیشتر از تیم مقابل دنبال نتیجست...میدونه دقیقا چی میخواد..."نتیجه" البته همیشه هم اینطور نیس..نسبیه.

Sent from my GT-I9300

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
این دوستمون طرفدار کدوم تیمه؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
From Man United Fans in Pt, to All the Haters"
Go ......... Yourselves :D
میتونیم میخریم آقا! ثروتمندترین و با ازرش ترین باشگاه دنیاییم، وقتی نیاز داریم گنده خرج میکنیم!
حالا سوزش این تابستون هنوز خوب نشده منتظر ژانویه باشید :D
Uncle Woody is coming for you and your loved ones:D

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
زنیت بارت سیمسپون رو خرید :D
مرسی ای وی بی!
Bart-simpson.gif

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
دم یوفا گرم با قانون فرپلی مالیش ... مالیده کلا ...
البته چیزی که هست دارندگی و برازندگی ... البته طبق اصول ...
منچستر یخورده بازار رو خراب کرد ولی کسی نمیتونه بهشون خورده بگیره چون کسی با سیتی و پی اس جی و... برخورد خاصی نکرد ...

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
زنیت بارت سیمسپون رو خرید :D
مرسی ای وی بی!
سیمپسون همون بازیکن نیوکسل هست که چندین بار توپ رو از رو خط دروازه دفع کرد ؟!
اگر اونه که اعجوبه ای بود واسه خودش ...

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
باید انگار به همه تک تک جواب پس بدیم!!!
کی بازار رو خراب کرده؟
56 میلیون برای یکی از بهترین های دنیا بازار خراب کردنه؟ یا تک تک خریدهای گرون قیمت رئال و بارسا و پی اس جی و ... نام ببرم؟
منچستر از اولین سال که تاسیس شده تا 2 سال پیش فقط 360 میلیون پوند تو کل تاریخش خرید داشته. ضعف هاش رو سال به سال برطرف نکرد و با مهارت و توانایی سر آلکس ضعف هاش رو پوشش داد.حالا نیاز داره این اهمالی که کرده رو با خرج کردن مقطعی جبران کنه!

Last edited:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
باید انگار به همه تک تک جواب پس بدیم!!!
کی بازار رو خراب کرده؟
56 میلیون برای یکی از بهترین های دنیا بازار خراب کردنه؟ یا تک تک خریدهای گرون قیمت رئال و بارسا و پی ای جی و ... نام ببرم؟
منچستر از اولین سال که تاسیس شده تا 2 سال پیش فقط 360 میلیون پوند تو کل تاریخش خرید داشته. ضعف هاش رو سال به سال برطرف نکرد و با مهارت و توانایی سر آلکس ضعف هاش رو پوشش داد.حالا نیاز داره این اهمالی که کرده رو با خرج کردن مقطعی جبران کنه!
خوب مشکل همین اهمال هست!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
From Man United Fans in Pt, to All the Haters"
Go ......... Yourselves :D
میتونیم میخریم آقا! ثروتمندترین و با ازرش ترین باشگاه دنیاییم، وقتی نیاز داریم گنده خرج میکنیم!
حالا سوزش این تابستون هنوز خوب نشده منتظر ژانویه باشید :D
Uncle Woody is coming for you and your loved ones:D

بازارو تیمی خراب نکرد جز رئال مادرید... بعدشم بقیه تیما مجبور بودن برای رقابت خرید های گرون قیمت کنن... اونم نه امسال، چندین سال پیش...
دلمون میخواد میکنیم پرابلم ؟

:D:D:D همون جواب منچستریا

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
@bahram_warrior
نه، مشکلی هم نداره، شد همون قضیه بایرن تو آلمان که هرکی رو می خره! شما به فکر منافعتونید و میتونید، هیچ مشکلی هم نداره، من فقط گفتم شروع این اوضاع از طرف رئال بود...

بالا