hamedovic5405
Registered User
من نمیدونم!:general609:این باز دوستانه March for peace رو نمیدونید کجا نشون میده؟
من نمیدونم!:general609:این باز دوستانه March for peace رو نمیدونید کجا نشون میده؟
حامد بیکاری زده به سرتامن نمیدونم!:general609:
بزرگ تر از رئال تو اسپانسر و تبلیغات سراغ داری؟وقتی فالکائو قراردادش قرضی هست یعنی چوب خطشون پر شده! از این قراردادها هم تمام تیم ها دارن دیگه! مخصوص منچستر نیست فقط! هیچ تیمی صلواتی که اسپانسر نمیگیره! پولیه دیگه!
و البته شاید خرید دیگه ای هم در راه باشهبزرگ تر از رئال تو اسپانسر و تبلیغات سراغ داری؟
آدیداس به رئال سالی 45 میلیون پوند میده به میونایتد از سال دیگه 75 میلیون پوند. تفاوت رو احساس می کنی؟
حالا اون که رئاله. باقی تیم ها که اصلا نمی تونن با درآمد یونایتد رقابت کنن.
اینم که یونایتد فالکائو رو قرضی گرفته بنظرم برای این بوده که ببینه این یک سال چه عملکردی داره بعد اگر اکی بود سال دیگه بگیرنش.
واللا بهتر از اینه که اون بایرنه.... بگیردش.آرسنال و پيشنهاد 50 ميليون يورويي به رويس
عجب رویی دارن خداوکیلی
درسته...واقعا کیفیت فنی خامس در حد همون ایسکو هستش..شاید یکم بهتر..ایسکو رو با 40 تا گرفتیم اینو با 80تا!!! Overrated به همین میگن...میدونی پرز میتونه از خامس پول دربیاره ولی از دیماریا نه...دیماریا پیراهنش فروش نمیرفت..دلیل فروشش این بود..پرز همش دنبال گسترش توو دنیاست و گرفتن بازیکن با ملیتهای مختلف توو قاره های مختلف..دلیل اینکه نرفت سراغ فالکائو هم همین بود..از کلمبیا یه بازیکن بسه...رفت سراغ مکزیک..حالا هم که پیراهن لیگ قهرمانان تیم عکس اژدها زوشه تا توو شرق بتونه بفروشه...فروش پیراهن توو آسیا دست منچستره ظاهرا..پس شما بازار خراب کردن رو اینطور معنی می کنید؟ اگر اینطوره با شما موافقم
ولی من بازار خراب کردن رو 80 میلیون خرج کردن برای یه بازیکنی که صرفا تو جام جهانی آقای گل شده قلمداد می کنم یا خریدهایی از این دست(با عرض پوزش از طرفداران رئال). نه اینکه خرید 5 بازیکن(با احتساب بلیند) به ارزش 180 میلیون تقریبا که یکی ار این 5 نفر یه ستاره ی ثابت شده و نامبر وان و بالاتر از همون جیمز رودریگز 80 میلیونیه. بنظر من شما نباید فقط مبلغی که یه باشگاه خرج کرده رو معیار قرار بدید.بلکه باید ببینید این مبلغ برای چه تعداد بازیکن و چه بازیکنانی پرداخت شده!
بگذریم که بعضی از باشگاه ها هم از این وضعیت یونایتد سوء استفاده کردن و مبلغ بسیار بیشتری رو برای بازیکناشون طلب کردن.
در ضمن اگر فصل گذشته رئال 100 میلیون برای بیل پرداخت نمی کرد و یا اول همین فصل بارسا و رئال با این مبالغ سوارز و جیمز رو نمی خریدن ما هم می تونستیم با مبلغ کمتری دیماریا رو بخریم!
بهتره که با 20 میلیون یورو بره بایرن! بایرن همرو مفت خریده، رودار نیست!!! میرید تو تاپیکش بهم تبریک میگید! بعد حالا ما یه پیشنهاد 50 میلیونی دادیم که نه معلومه واقعیه یا نیست، بعد ما شدیم رودار! ما رودار نیستیم، دورتموندی ها سادن...آرسنال و پيشنهاد 50 ميليون يورويي به رويس
عجب رویی دارن خداوکیلی
نمیره خوشتیپبهتره که با 20 میلیون یورو بره بایرن! بایرن همرو مفت خریده،رودار نیست!!! میرید تو تاپیکش بهم تبریک میگید! بعد حالا ما یه پیشنهاد دادیم که نه معلومه واقعیه یا نیست، بعد ما شدیم رودار! ما رودار نیستیم، دورتموندی ها سادن...
بایرن رودار نیست؟نمیره خوشتیپ
بارها و بارها تاکید کرده که میمونه دورتموند
من حاضرم شرط ببندم بایرن نمیره اگه هم جدا بشه حالا چه امسال و چه سالهای بعد بی شک میره لالیگا حالا یا بارسا یا رئال
اتفاقاً پرکاری زده!حامد بیکاری زده به سرتا
قرارداد رئال و باقی تیمها اختلافش با یونایتد واسه زمانش هست! اون قرارداد بلند مدت و قدیمی بوده! مطمئن باش اگر امسال قرار بود قرارداد ببندن بالای 100 میلیون بود! من منکر ارزش باشگاه منچستر نیستم ولی قیاس اشتباهه!بزرگ تر از رئال تو اسپانسر و تبلیغات سراغ داری؟
آدیداس به رئال سالی 45 میلیون پوند میده به میونایتد از سال دیگه 75 میلیون پوند. تفاوت رو احساس می کنی؟
حالا اون که رئاله. باقی تیم ها که اصلا نمی تونن با درآمد یونایتد رقابت کنن.
اینم که یونایتد فالکائو رو قرضی گرفته بنظرم برای این بوده که ببینه این یک سال چه عملکردی داره بعد اگر اکی بود سال دیگه بگیرنش.
رو دار نمیدونم والابایرن رودار نیست؟
تو شبانه روزی تو فروم پلاسی! حقوقم داری مگه؟حقوق یسال از صبح تا شب سرکار بودن ماست
Sent from my GT-I9300
این باز دوستانه March for peace رو نمیدونید کجا نشون میده؟
خوب چرا میزنی..فعلا چن وقتیه نه ..خوب حقوق یسال از صبح تا شب سرکار بودن شماست :دیتو شبانه روزی تو فروم پلاسی! حقوقم داری مگه؟