• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
ضعیف یعنی چی؟ وقتی که تیمی که شما بهش میگی ضعیف اون تیم قوی رو شکست میده فک نمیکنی باید جای ضعیف و قوی عوض شه؟
تیمی که دفاعی بازی میکنع ضعیفتر نیس،بیشتر از تیم مقابل دنبال نتیجست...میدونه دقیقا چی میخواد..."نتیجه" البته همیشه هم اینطور نیس..نسبیه.

Sent from my GT-I9300

داداش این که گفتم تیم ضعیف تر حرف خودم نبود...از زبون چندتا منتقد شنیدم و خوندم که میگفتن!!

میگی دنبال نتیجه هست خب درسته ولی همه لذت فوتبال رو میبره

مثل بازی ایران آرژانتین که یه سری ها میگن ایران 11 نفره ریخته بود تو دفاع و سبک بازی کیروش رو مسخره میکردن

شاید ما ایرانی ها با شوق و استرس اون بازی رو میدیدیم ولی یه نفر دیگه اون سر دنیا سر این بازی ها خوابش میبره

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
باید انگار به همه تک تک جواب پس بدیم!!!
کی بازار رو خراب کرده؟
56 میلیون برای یکی از بهترین های دنیا بازار خراب کردنه؟ یا تک تک خریدهای گرون قیمت رئال و بارسا و پی اس جی و ... نام ببرم؟
منچستر از اولین سال که تاسیس شده تا 2 سال پیش فقط 360 میلیون پوند تو کل تاریخش خرید داشته. ضعف هاش رو سال به سال برطرف نکرد و با مهارت و توانایی سر آلکس ضعف هاش رو پوشش داد.حالا نیاز داره این اهمالی که کرده رو با خرج کردن مقطعی جبران کنه!
زمان فرگوسن هم کم خرج نکرد منچستر ... این خرج کردن ها نسبتی هست ...
مثلا اون مقدار هزینه برا فردیناند و...

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
@bahram_warrior
نه، مشکلی هم نداره، شد همون قضیه بایرن تو آلمان که هرکی رو می خره! شما به فکر منافعتونید و میتونید، هیچ مشکلی هم نداره، من فقط گفتم شروع این اوضاع از طرف رئال بود...
من ازین خریدای رئال حمایت نمیکنم و قبول ندارم این کارای پرز رو.. ولی میدونی چی رو خواستم بگم؟ تعصب و تبعیض!!! همون منچستریایی که یکیشون گفت میتونیم میخریم و پرابلم و ازین حرفا همه همدیگه رو لایک کردن بعدش که تو گفتی رئالم این کارو کرده لایکت کردن :D بالاخره خوب اینکار خوبه یا بده؟ اگه بده خوب پس چرا میگین دارندگی و برازندگی؟ اگه خوبه پس چرا واسه رئال خار داره فقط؟ :D

Sent from my GT-I9300

• Like
Reactions: rms

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
شخصی مثل سر آلکس و ونگر با چند 100تا جوون و گمنام کار کردن و هر کدوم به نوبه ی خودشون موفقیت های بسیاری کسب کردن. شما اینارو نمی بینی. گیر دادی به 5 6 تا خرید گرونش تو 27 سال؟
از دید من قبل از اینکه یه کل کل یا یه بحثی رو بخواید شروع کنید با طرفدارای یه تیمی به این فکر کنید که تا کجا میتونید اون بحث رو ادامه بدید بعد شروع کنید.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
هر حرفی یه زمانی داره ...
اگر تونستن یه قانون بزارن که هر باشگاه با توجه به یه چارچوب خرج کنه اونوقت بعد چند سال میشه سطح باشگاه ها رو سنجید ...
...
این وسط بازم میگم تو این بازار هرکی بتونه پول بیشتری بده سطح و کلاس باشگاهش بالاتر میره ... ولی تو یه روند جوانمردانه به هیچ وجه !

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
شخصی مثل سر آلکس و ونگر با چند 100تا جوون و گمنام کار کردن و هر کدوم به نوبه ی خودشون موفقیت های بسیارس کسب کردن. شما اینارو نمی بینی. گیر دادی به 5 6 تا خرید گرونش تو 27 سال؟
از دید من قبل از اینکه یه کل کل یا یه بحثی رو بخواید شروع کنید با طرفدارای یه تیمی به این فکر کنید که تا کجا میتونید اون بحث رو ادامه بدید بعد شروع کنید.
بصورت نسبی گفتم ... گفتید خرج نکردیم خواستم نمونه بیارم وگرنه کسی منکر کار این دو نفر نیست ...

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
بصورت نسبی گفتم ... گفتید خرج نکردیم خواستم نمونه بیارم وگرنه کسی منکر کار این دو نفر نیست ...
بنده هم منکر 5 یا 6 خرید گرون قیمت سر آلکس تو 27 سال نشدم ولی این تعداد خرید بزرگ تو این همه سال فکر نمی کنم خیلی به چشم بیاد و یا نکته ی منفی به حساب بیاد.
شما گفتید منچستر بازار رو خراب کرده و من با این حرف شما مشکل دارم دوست من!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
:D:D
troll_football_image_2c1e89d13e47c728e899e195bf8764b2.jpg

Sent from my GT-I9300

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
بنده هم منکر 5 یا 6 خرید گرون قیمت سر آلکس تو 27 سال نشدم ولی این تعداد خرید بزرگ تو این همه سال فکر نمی کنم خیلی به چشم بیاد و یا نکته ی منفی به حساب بیاد.
شما گفتید منچستر بازار رو خراب کرده و من با این حرف شما مشکل دارم دوست من!
دوست عزیز بنده عرض کردم نسبت به وضعیت الان بازار به هیچ وجه شما بازار رو خراب نکردین ولی تو یه روند عادلانه معلوم میشه حق با کیه ...
اینکه شما 27سال خرید نکنی !!! ولی یه فصل به اندازه نصف کل تاریخ باشگاهت خرج کنی بازار خراب کردن هست یا نه ؟!
البته که هر هواداری برا تیم خودش این سوال رو با نه جواب میده پس جای سوالی نمیمونه !
در ضمن اون گفته من در مورد موقعی بود که فرپلی مالی ( مالیده مالی) اجرا شده باشه ... وگرنه گفتم که دارید و باید هم خرج کنید ... حق هر تیمیه !

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
اون خرجهای دانه ی فرگی فرق می کرد با خرجهای فله ای تیمهایی مثل چلسی و سیتی و PSG و رئال (با اجازه بهرام :دی) ..... که کل چهره ی تیم رو به یکباره عوض می کرد
در غایب فرگی و پس از یک فصل ناموفق آره ما هم مجبور شدیم دست به همون نوع خرج های فله ای بزنیم!

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
دوست عزیز بنده عرض کردم نسبت به وضعیت الان بازار به هیچ وجه شما بازار رو خراب نکردین ولی تو یه روند عادلانه معلوم میشه حق با کیه ...
اینکه شما 27سال خرید نکنی !!! ولی یه فصل به اندازه نصف کل تاریخ باشگاهت خرج کنی بازار خراب کردن هست یا نه ؟!
البته که هر هواداری برا تیم خودش این سوال رو با نه جواب میده پس جای سوالی نمیمونه !
در ضمن اون گفته من در مورد موقعی بود که فرپلی مالی ( مالیده مالی) اجرا شده باشه ... وگرنه گفتم که دارید و باید هم خرج کنید ... حق هر تیمیه !
پس شما بازار خراب کردن رو اینطور معنی می کنید؟ اگر اینطوره با شما موافقم
ولی من بازار خراب کردن رو 80 میلیون خرج کردن برای یه بازیکنی که صرفا تو جام جهانی آقای گل شده قلمداد می کنم یا خریدهایی از این دست(با عرض پوزش از طرفداران رئال). نه اینکه خرید 5 بازیکن(با احتساب بلیند) به ارزش 180 میلیون تقریبا که یکی ار این 5 نفر یه ستاره ی ثابت شده و نامبر وان و بالاتر از همون جیمز رودریگز 80 میلیونیه. بنظر من شما نباید فقط مبلغی که یه باشگاه خرج کرده رو معیار قرار بدید.بلکه باید ببینید این مبلغ برای چه تعداد بازیکن و چه بازیکنانی پرداخت شده!

بگذریم که بعضی از باشگاه ها هم از این وضعیت یونایتد سوء استفاده کردن و مبلغ بسیار بیشتری رو برای بازیکناشون طلب کردن.
در ضمن اگر فصل گذشته رئال 100 میلیون برای بیل پرداخت نمی کرد و یا اول همین فصل بارسا و رئال با این مبالغ سوارز و جیمز رو نمی خریدن ما هم می تونستیم با مبلغ کمتری دیماریا رو بخریم!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
پس شما بازار خراب کردن رو اینطور معنی می کنید؟ اگر اینطوره با شما موافقم
ولی من بازار خراب کردن رو 80 میلیون خرج کردن برای یه بازیکنی که صرفا تو جام جهانی آقای گل شده قلمداد می کنم یا خریدهایی از این دست(با عرض پوزش از طرفداران رئال). نه اینکه خرید 5 بازیکن(با احتساب بلیند) به ارزش 180 میلیون تقریبا که یکی ار این 5 نفر یه ستاره ی ثابت شده و نامبر وان و بالاتر از همون جیمز رودریگز 80 میلیونیه. بنظر من شما نباید فقط مبلغی که یه باشگاه خرج کرده رو معیار قرار بدید.بلکه باید ببینید این مبلغ برای چه تعداد بازیکن و چه بازیکنانی پرداخت شده!
بگذریم که بعضی از باشگاه ها هم از این وضعیت یونایتد سوء استفاده کردن و مبلغ بسیار بیشتری رو برای بازیکناشون طلب کردن.
در ضمن اگر فصل گذشته رئال 100 میلیون برای بیل پرداخت نمی کرد و یا اول همین فصل بارسا و رئال با این مبالغ سوارز و جیمز رو نمی خریدن ما هم می تونستیم با مبلغ کمتری دیماریا رو بخریم!
البته این رو هم بگم الان قیمت ها خیلی بالا رفته! الان این 180 (البته نمیدونم درسته یا نه) رقم گنده ایه ولی هیچی نیست! یعنی خیلی کمتر از مثلاً اون خرجی هست که من سیتی کرد اون سال! هر چند اون از لحاظ مبلغی پایین تر بود!
ولی با تمام این شرایط امسال بکشین خودتون رو میشین 5ام 6ام! :دی

• Like
Reactions: rms

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
البته این رو هم بگم الان قیمت ها خیلی بالا رفته! الان این 180 (البته نمیدونم درسته یا نه) رقم گنده ایه ولی هیچی نیست! یعنی خیلی کمتر از مثلاً اون خرجی هست که من سیتی کرد اون سال! هر چند اون از لحاظ مبلغی پایین تر بود!
ولی با تمام این شرایط امسال بکشین خودتون رو میشین 5ام 6ام! :دی
ما امسال ادعایی نداریم اصلا. منطقی هستیم و شرایط تیم رو درک می کنیم.
ولی آرسنال و لیورپول امسال اگه لیگ رو بردن که هیج و گرنه سال دیگه برگردیم باز واسه چند سال باید در حسرتش بمونن و باز میشه در انحصار یونایتد.!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دم یوفا گرم با قانون فرپلی مالیش ... مالیده کلا ...
البته چیزی که هست دارندگی و برازندگی ... البته طبق اصول ...
منچستر یخورده بازار رو خراب کرد ولی کسی نمیتونه بهشون خورده بگیره چون کسی با سیتی و پی اس جی و... برخورد خاصی نکرد ...

سیمپسون همون بازیکن نیوکسل هست که چندین بار توپ رو از رو خط دروازه دفع کرد ؟!
اگر اونه که اعجوبه ای بود واسه خودش ...
نه بابا! واقعاً بارت سیمپسونه! به عنوان مسکات استخدامش کردن :D
درباره فیرپلی مالی یه نکته ای رو دوستان همه یادشون رفته!
خرجایی که سیتی و پی اس جی و ... کردن مستقیم از جیب مالکاشون رفته، این یعنی یه مالک پولدار داره فوتبال میخره!
خرجای زیاد امسال ما پشتوانش قرارداد های فوق العادمون با آدیداس و شورلته، یعنی خرجی که میکنیم از درآمد حاصل از فوتباله، نه از جیب مالکامون

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
نه بابا! واقعاً بارت سیمپسونه! به عنوان مسکات استخدامش کردن :D
درباره فیرپلی مالی یه نکته ای رو دوستان همه یادشون رفته!
خرجایی که سیتی و پی اس جی و ... کردن مستقیم از جیب مالکاشون رفته، این یعنی یه مالک پولدار داره فوتبال میخره!
خرجای زیاد امسال ما پشتوانش قرارداد های فوق العادمون با آدیداس و شورلته، یعنی خرجی که میکنیم از درآمد حاصل از فوتباله، نه از جیب مالکامون
آدیداس که فصل دیگست آقا!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
آدیداس که فصل دیگست آقا!
قراردادش بسته شده :D
همون شوی بسه واسه کل مخارج این فصل! شما اصل مطلبو بگیر، از این قرارداد ها زیاد بسته وودوارد امسال و پارسال، منجمله قراردادش با AOn سر مجموعه تمرینی و ....
چیزی که همه میتونن مطمئن باشن اینه که گلیزرا از جیب خودشون عمراً خرج نکنن :D
پس همه خریدا از درآمدای باشگاه بوده.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
قراردادش بسته شده :D
همون شوی بسه واسه کل مخارج این فصل! شما اصل مطلبو بگیر، از این قرارداد ها زیاد بسته وودوارد امسال و پارسال، منجمله قراردادش با AOn سر مجموعه تمرینی و ....
چیزی که همه میتونن مطمئن باشن اینه که گلیزرا از جیب خودشون عمراً خرج نکنن :D
پس همه خریدا از درآمدای باشگاه بوده.
وقتی فالکائو قراردادش قرضی هست یعنی چوب خطشون پر شده! از این قراردادها هم تمام تیم ها دارن دیگه! مخصوص منچستر نیست فقط! هیچ تیمی صلواتی که اسپانسر نمیگیره! پولیه دیگه!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
آدیداس که فصل دیگست آقا!
خرید دیماریا یکم مشکوک بود!
واقعا من در عجبم این نایکی داره چه :general502: میخوره!
آرسنال و منچستر و دورتموند رو ول کرده چسبیده به : موناکو - پی اس جی - من سیتی - اتلتیکو - بارسلونا
خدایی الان از رقابت با آدیداس دس کشیده اومده با پوما رقابت کنه؟! :دی
مشتری های آدیداس: رئال - چلسی - بایرن - شالکه - آث میلان - بنفیکا - آژاکس و ... به زودی منچستر !!!

بالا