به پارتی نیست به حق و نا حقه الکی که نمیشه کسیو بن کردهمه که مثل بعضیا پارتیشون کلفت نیست
به پارتی نیست به حق و نا حقه الکی که نمیشه کسیو بن کردهمه که مثل بعضیا پارتیشون کلفت نیست
پارتی ای در کار نبود!هر چه که بود لطف رفقا بود :دیهمه که مثل بعضیا پارتیشون کلفت نیست
اینکه چیزی نیستکار کشیده به چهارمی؟! :دی
دست خیلی هارو از رو بسته با این وضع!!!!
از کی شنیدی؟شنیدم مورینیو رو دعوت نکردن مشکل اونم به علت مشکلات شخصیتی :general601:
گوشات بد شنیده که مورینیو رو دعوت نکردن یا چشمات مشکل داره که حضور مورینیو رو تدیدی بعدش مواظب حرف زدنت باش وبه خوزه بزرگ درست صحبت کنشما طرفدار کدوم تیم بودی چلسی ایا؟
بیشتر هم توقع نمیشه داشت
اگر مورینیو خوب بود که حداقل مربی یه تیم ملی میکردنش بنگلادشم نمیخوادش بد اومدی فنخال رو زیر سوال میبری
شنیدم مورینیو رو دعوت نکردن مشکل اونم به علت مشکلات شخصیتی :general601:
اینم ببین بد نیست برات
درسته هیچ وقت از ارسنال خوشم نمیاد ولی یکی از افتخاراتمون اینه یه همچین مربی هایی تو تیممون بوده و هست نه یه دیوانه :general509:
مشاهده پیوست 664234
فنخال اگه مربی بود تو 3تا بازی اول لیگ لاغل یه بازی میبرد افتخاراتتون هم به تاریخ پیوست شک نکن با این منتخب جهان که درست کردین بازی برگشت با برنلی رو خواهید برد
گوشات بد شنیده که مورینیو رو دعوت نکردن یا چشمات مشکل داره که حضور مورینیو رو تدیدی بعدش مواظب حرف زدنت باش وبه خوزه بزرگ درست صحبت کن
شما که به راحتی در مورد مربی تیم مقابل قضاوت می کنی بعد انتظار داری کسی واسه مورینیو جونت پایین تر از گل نگه؟کلا چلسی و خوزه اسمش میاد بعضیها گر میگیرن عیب نداره
پسر خوب اون زمان که من دانشگاه دانشجو بودم شما فرق فوتبال رو با والیبال با ویلچیر تشخیص نمیدادی :general601:کلا شعور فوتبالی نمیدونم چرا فقط تو شما منچستریها خلاصه شده
بعدش من از مربیگری فنخال ایراد گرفتم نه اینکه با لفظ که ادمهای بیسواد بکار میبرن فنخال رو دیوانه و شخصیتش رو زیره سوال ببرم جناب معلم اخلاق اول برو طرز کامنت گزاشتن رو هوادان خودتون یاد بده
راجب سوم شدن هلند هم که بازی با مکزیک دایو تماشایی روبن بودکه نجاتشون داد
نه بابا چقدر بزرگ بودی شما و ما خبر نداشتیم کامنتهات که درحده سوم راهنمایی هستپسر خوب اون زمان که من دانشگاه دانشجو بودم شما فرق فوتبال رو با والیبال با ویلچیر تشخیص نمیدادی :general601:
عزیز مورینیو بوده حتی کلی از لوئیز انریکه هم دیدتش تعریف کردهمن که نمیفهمم مشکل شما دو تا با هم چیه بهم پریدین ولی اگه مورینیو از زمان مادرید دعوت نشده! پس این عکسی که special one گذاشته کیه؟
اینها مال امسال نیست! یا حداقل مال این جلسه we care about football نیست ! تو که پیگیری دعوت نشده یا خودش نرفته؟