تو جام جهانی قبلی بود؟؟؟؟2010 رو میگم! فکر کنم بود!رفقا!
کسی تیم ویزه رو یادش هست؟ دروازه بان برمن، همدوره تیم دروفسکی و کلوزه بود.
زحمت بکشید عکس های جدیدش رو ببینید
باوو چیکار پیپو داری اون ایتالیا رو با حرفهای منحوست حذف کردی
من با دعوت مورینیو مشکل ندارم فقط می خوام بدونم کدوم ابلهی اون پیپو اینزاگی رو آورده تو جمع اینا؟
انصافا بین اینا ونگر از همشون خوشتیپ تر نیست؟
هیچی داداش اسم چلسی و خوزه بزرگ میاد یه سری بهم میریزنالآن مشکلِ یه سریا دقیقا با مورینیو چیه ؟:|
علیه چلسی چیه دوست عزیز!باز این منچستریها اعتماد به نفسشون بالا رفت هی چپ وراست علیه چلسی پست میزارن باشه اگه اینجوری اروم میشین از بروز حملات عصبی و قلبی جلوگیری میکنه انجام بدین اخر فصل معلوم میشه منتخب جهان که درست کردین جایگاهش کجاست وامیدوارم که بتونین انتقام رو از برنلی بگیرین
پ چرا امیر یو اس ای؟ایول مولر.....
ب کوری چشم دشمن ۲۰۱۶ مال ماست...
فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk
همینجوری....علاقه ب اونجاپ چرا امیر یو اس ای؟
با این خوشانسیش ؟آلمانم با این خوش شانسیش
مطمئنم اگه دیماریا در بازی فینال بود قهرمان جهان تغییر می کرد
خوب بره بازیگری برای هرفیلم هم 50 ملیون دلار میگیره اینکه بهترهجذابترین مرد جهان این بار یک فوتبالیست است، و نه ستاره سینما: آقای خامس رودریگز جوان...
...از سوی مجله «People En Espanol» به عنوان جذابترین مرد جهان در سال جاری میلادی انتخاب شد.
پیش از این افراد سرشناسی همچون برد پیت، جورج کلونی، جانی دپ، مت دیمون و رایان رینولدز از سوی نسخه انگلیسی زبان همین مجله در سالهای مختلف به عنوان جذابترین مرد سال انتخاب شدهاند.منبع
بازیگرای سینما رو نمی دونم ولی خانم سوفیا ورگارا بازیگر سریال مدرن فمیلی سالانه 37 میلیون تا می زنه به جیب و آقای اشتون کچر هم سالانه 26 میلیون تاخوب بره بازیگری برای هرفیلم هم 50 ملیون دلار میگیره اینکه بهتره
اون اشتباهی که تو بازی برگشت یووه - برمن تو ورزشگاه دل آلپی دقایق آخر بازی انجام داد رو کسی یادش هسترفقا!
کسی تیم ویزه رو یادش هست؟ دروازه بان برمن، همدوره تیم دروفسکی و کلوزه بود.
زحمت بکشید عکس های جدیدش رو ببینید
منظورم دی کاپریو و کسانی از این قبیل بود که دستمزدشون برای هر فیلم میگن 70 میلیون هستبازیگرای سینما رو نمی دونم ولی خانم سوفیا ورگارا بازیگر سریال مدرن فمیلی سالانه 37 میلیون تا می زنه به جیب و آقای اشتون کچر هم سالانه 26 میلیون تا
با دستمزد مثلا وین رونی که هفته ای سیصد تاس مقایسه کن ببین کدوماشون بیشتر پول در میارن البته این دستمزد رونی بدون درآمدش از تبلیغاته ولی خانم ورگارا با تبلیغاته
حالا یه حساب سرانگشتی کن ببین کدوماشون بیشتر پول در میارن الان تو دو راهی فوتبال و سینما گیر کردم می خوام برای آینده تصمیم بگیرم
تو ورزش بغیر فوتبالیست ها اون تایگر وود هم خیلی پولدار بود درآمدش از همه اینا بیشتر بود
عزیزم هر خوشگل پسری که نمی تونه بازیگر بشه! استعداد می خوادخوب بره بازیگری برای هرفیلم هم 50 ملیون دلار میگیره اینکه بهتره
دی کاپریو از نوابغ بازیگری هست یه چیزی در حد مسی و رونالدوی فوتبالمنظورم دی کاپریو و کسانی از این قبیل بود که دستمزدشون برای هر فیلم میگن 70 میلیون هست