اگر جمله واقعی باشه باید گفت عجب جمله ایـــه، اما کمی بی انصافی هم همراهش هست.خورخه والدانو: اگر گواردیولا موتزارت است، مورینیو سالیری است.
حتما می دونید که سالیری همیشه به موتزارت حسادت می کرده
سالیری آثار موتزارت رو به اسم خودش منتشر می کرد.
اگر جمله واقعی باشه باید گفت عجب جمله ایـــه، اما کمی بی انصافی هم همراهش هست.خورخه والدانو: اگر گواردیولا موتزارت است، مورینیو سالیری است.
حتما می دونید که سالیری همیشه به موتزارت حسادت می کرده
اداره ثبت احوال منطقه روساریو در آرژانتین، زادگاه مسی، انتخاب نام "لیونل" را برای جلوگیری از سردرگمی مردم، برای کودکان ممنوع اعلام کرده است
به گزارش ایسنا، لیونل مسی، فوق ستاره فوتبال جهان که متولد شهر روساریو در آرژانتین ، اکنون 27 ساله است.
این بازیکن آرژانتینی افتخارات بسیاری در دنیای فوتبال دارد و توانسته است، نام خود را به عنوان بهترین بازیکن نسل کنونی فوتبال جهان مطرح کند.
محبوبیت لیونل مسی در روساریو به حدی است، که در سالهای گذشته بسیاری در این منطقه اسم فرزندشان را لیونل گذاشته اند.
استقبال از نام لیونل به حدی است که اداره ثبت احوال منطقه روساریو انتخاب این نام را برای کودکان ممنوع کرد.
روزنامه آبولای پرتغال نوشت، اداره ثبت احوال روساریو اعلام کرد، به دلیل جلوگیری از سردرگمی اسم کودکان این منطقه، دیگر لیونل نام گذاری نخواهد شد.:general304::general304::general304:
تا حالا سر هیچ بازیی انقدر احساس حقارت نکرده وبدم
پر مهره ترین تیم دنیا رو داشته باشی ولی اینقدر ضعیف و ناتوان در مقابل تاکتیک تیم حریف باشی
به احترام این همه پشتکار و بیکاری و وقتهای اضافی شما در راه شخم زدن این تاپیک و پیدا کردن این پست من 1 دقیقه سکوت اعلام می کنم!قبلا هم گفتم که عملکرد گواردیولا رو باید بدون ژاوی و اینیستا و... سنجید.
تا اینجا که استاد موتسارت باعث شده هوادار بایرن اوج حقارت رو احساس کنه:
خونه این آقا رو تو لیورپول دیدید؟First bibs, now his shorts - when will Mario Balotelli learn how to dress himself?
به دلت تردید راه نده که مورینیو بهتر و موفقتر از گواردیولاست :general601:قبلا هم گفتم که عملکرد گواردیولا رو باید بدون ژاوی و اینیستا و... سنجید.
الان دقیقاً کجا تموم میشه خونش؟! اون مزرعه پشتیش هم جزو خونس؟!
باو چمنه مزرعه چیه عکس سومی از نمای نزدیک مشخصهالان دقیقاً کجا تموم میشه خونش؟! اون مزرعه پشتیش هم جزو خونس؟!
صبح جمعه ای چی زدی!؟بازم میبینیم که تا خوزه بزرگ حرفی میزنه یه سری عقده و کینشون از خوزه رو خالی میکنن اینجا فقط فکر سلامتی خودتون باشید چون میترسم از ترس چلسی و خوزه یه سری سکته قلبی و مغزی بزنن اینجا کسی که دشمن زیاد داره چون نمیتونن ببینن اونو جالب هست هرکی علیه مورینیو بازیکن یا مربی اراجیف نشخار میکنه هیچ کس نمیبینه ولی مورینیو جوابشونو میده یه سری بهشون برمیخوره حالا طرفدار تیم دیگه هم باشن خودشونو دخالت میدن تو موضوع پپ مگه فقظ بتونه تو لیگ محلات کاری برای بایرن بکنه والی تو لیگ قهرمانان رئال جوری سرخش کرد نشون داد جناب پپ اصلا درحدو اندازه رقابت با تیمهای بزرگ رو نداره با بایرن میگم فقط تو لیگ محلات بتونه افتخار کسب کنه برای بایرن
این ربطش به مورینیو چیه؟ استادتون تا جایی که یادمه فقط باخته جلو پپقبلا هم گفتم که عملکرد گواردیولا رو باید بدون ژاوی و اینیستا و... سنجید.
راستش من از یه چیز دیگه خندم میگیره که نمیگم......صبح جمعه ای چی زدی!؟
یه بار دیگه این نوشته تو بخون خودت خندت میگیره
من سیتی - آرسنال و یونایتد که بایرن پارسال با همین پپ زدشون هم تو لیگ محلات بودن!؟
تقریبا با همین هافبکها تیم ملی اسپانیا 2 بار قهرمان اروپا و یکبار قهرمان جهان شده. 4 بازی اول اینتر مورینیو 2بار باخته ولی بارسا رو حذف کرد و اینتر قهرمان اروپا شد. اگه موتا و پپه تو لیگ قهرمانان اخراج نمیشدن (که نباید اخراج میشدن) آمار متفاوت بود. ولی با تمام اینا گوآردیولا این آمار رو رقم زده و نمیشه انکار کرد. براش احترام قائلم و باید دید در آینده چه میکنه.
لیگ محلات یعنی چی؟بازم میبینیم که تا خوزه بزرگ حرفی میزنه یه سری عقده و کینشون از خوزه رو خالی میکنن اینجا فقط فکر سلامتی خودتون باشید چون میترسم از ترس چلسی و خوزه یه سری سکته قلبی و مغزی بزنن اینجا کسی که دشمن زیاد داره چون نمیتونن ببینن اونو جالب هست هرکی علیه مورینیو بازیکن یا مربی اراجیف نشخار میکنه هیچ کس نمیبینه ولی مورینیو جوابشونو میده یه سری بهشون برمیخوره حالا طرفدار تیم دیگه هم باشن خودشونو دخالت میدن تو موضوع پپ مگه فقظ بتونه تو لیگ محلات کاری برای بایرن بکنه والی تو لیگ قهرمانان رئال جوری سرخش کرد نشون داد جناب پپ اصلا درحدو اندازه رقابت با تیمهای بزرگ رو نداره با بایرن میگم فقط تو لیگ محلات بتونه افتخار کسب کنه برای بایرن