A1C1E
Registered User
اینا یکم قدیمی اند :دی
قبل از جام جهانی
فصل قبل :دی
اینا یکم قدیمی اند :دی
لایک+++ :general601:ما ترجیح میدیم که لیگ آلمان لیگ محلات باشه ولی چوب حراج نزنن به تیم ها که اعراب و روس ها و آمریکایی ها و تایلندی ها و پاکستانی ها و هندی ها بیان تیماش رو بخرن!
ببین لیگ انگلیس کارش به کجا رسیده که یه تیمی مثل منچستر سیتی بدون مالک انگلیسی بدون مربی انگلیسی و بدون داشتن حتی یک بازیکن انگلیسی در ورزشگاه خانگیش که حتی اسمشم انگلیسی نیست و اسم عربی الاتحاد داره میاد قهرمان انگلیس میشه!
تو آخرین بازی لیگ جو هارت بازی نکرد باهوش خان
اخوی حتما یه چشم پزشک برو جوهارت و میلنر به اون گندگی رو چجور ندیدی بعد چطور بازی رفت بایرن رو دیدی که برد اما بازی برگشت رو ندیدی که باخت سوپر کاپ هم دیدیم به طف وقتهای اضافه که بعد 120 دیقه داور معلوم نیست از کجاش دراورد مساوی کردین وتو پنالتی بردین داغ اصلی رو چلسی دل بایرن گذاشت فینال لیگ قهرمانان بعد پارسال بایرن با جنازه منچستر بازی کرد گفتم امسال پستش خورد ببینیم چطور بازی میکنه جلوشلیگ محلات یعنی چی؟
میشه توصیح بدی؟
اگه به توهین باشه ما هم بلدیم توهین کنیم!
ما ترجیح میدیم که لیگ آلمان لیگ محلات باشه ولی چوب حراج نزنن به تیم ها که اعراب و روس ها و آمریکایی ها و تایلندی ها و پاکستانی ها و هندی ها بیان تیماش رو بخرن!
ببین لیگ انگلیس کارش به کجا رسیده که یه تیمی مثل منچستر سیتی بدون مالک انگلیسی بدون مربی انگلیسی و بدون داشتن حتی یک بازیکن انگلیسی در ورزشگاه خانگیش که حتی اسمشم انگلیسی نیست و اسم عربی الاتحاد داره میاد قهرمان انگلیس میشه!
همین قهرمان لیگ محلات و همین جناب پپ پارسال هر 4 تیم انگلیسی رو حذف کردن
در سوپر کاپ چلسی رو با مربیگری مورینیو در گروهی سیتی رو در یک هشتم آرسنال و در یک چهارم هم یونایتد
شما که طرفدار چلسی هستی معلومه تازه فوتبال رو دنبال می کنی و فکر می کنی لیگ انگلیس بهترین لیگ دنیاست و همیشه هم همینجور بوده نمی دونی که لیگ انگلیس قبل از اومدن ابرامویچ و امثال اون لیگ چهارم اروپا بود و در دهه 90 بین لیگ ششم و پنجم اروپا رتبش در نوسان بود و چلسی شما قبل از ابرامویچ یه تیم معمولی بوده و در سال 2005 که قهرمان انگلیس شد اخرین قهرمانیش برمیگشته به 1955 یعنی 50 سال پیش!! بله در فوتبال باشگاهی امروز پول و مخصوصا پول مفت خیلی تعیین کننده شده
-------------
اینجا رتبه لیگ های اروپایی در سال های مختلف رو نوشته رتبه لیگ انگلیس هم در دهه 90 مشخص هست در حالی که لیگ آلمان همواره جزو سه تای اول بوده انگلیس معمولا پنجم ششم بوده اون زمان که هنوز مالکان ثروتمند نفتی پاشون به این لیگ باز نشده بود:
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method1/crank1998.html
در دهه 90 فقط یکبار تیم های انگلیسی به نیمه نهایی و فینال لیگ قهرمانان رسیدن در سال 99 در حالی که اخرین قهرمانیشون قبل از اون برمیگشت به 1984 و قهرمانی لیورپول
در مورد مورینیو هم این سومین بارشه که در چند وقت اخیر به پپ توهین می کنه ولی پپ هیچی جوابشو نمیده پس اگر هم عقده ای وجود داشته باشه معلومه از طرف کیه!
الان چه مشکلی داشت نوشتن همین جمله با یوزر اصلی برادر؟دوست دارم بدونم پپ جز با بارسایی که کرویف تو لاماسیا ساخت و ایشون استفادشو برد چبکار کرده تو مربیگری؟؟!!
یوزر اصلیم یه ماه بن شده!! نمیتونم پست بدم!!!!الان چه مشکلی داشت نوشتن همین جمله با یوزر اصلی برادر؟
خوبه یه چیز میگی بعدش ماس مالی میکنیتو آخرین بازی لیگ جو هارت بازی نکرد باهوش خان
فکر کردی از من سوتی گرفتی؟
ماس مالی نکردم اینو همه می دونن تو بازی اخر که سیتی قهرمان شد یه بازیکن انگلیسی هم تو ترکیب اصلیش نبودخوبه یه چیز میگی بعدش ماس مالی میکنی
تو آخرین بازی لیگ جو هارت بازی نکرد باهوش خان
فکر کردی از من سوتی گرفتی؟
اقایی که لایک میکنی تیم خودتون هم داره مثل سیتی میشهماس مالی نکردم اینو همه می دونن تو بازی اخر که سیتی قهرمان شد یه بازیکن انگلیسی هم تو ترکیب اصلیش نبود
منم همون بازی اخر رو گفتم انگار شمایی که به چشم پزشک نیاز داری
حالا در کل همون دو تا بازیکن انگلیسی رو هم می خوای نداشته باشن؟
تعارف نکن
دیدی چشم پزشک نیاز داری حتما برو دکتر تا دفعه بعد جو هارت رو با پتر چک اشتباه نگیریماس مالی نکردم اینو همه می دونن تو بازی اخر که سیتی قهرمان شد یه بازیکن انگلیسی هم تو ترکیب اصلیش نبود
منم همون بازی اخر رو گفتم انگار شمایی که به چشم پزشک نیاز داری
حالا در کل همون دو تا بازیکن انگلیسی رو هم می خوای نداشته باشن؟
تعارف نکن
شما همونی که میگفتی خوزه دعوت نشده از سوی فیفا خوب پس جواب دادن به حرف غیر منطقی میشه پریدن از نظر شمابعد شما که ادعای بزرگی میکردی که خوب نیست بگی من موجی هستم یهو میپرم بهش باید الگو باشیبعد حالا کی با شما بود که شما عصبانی شدی منکه تازه از منچستر دفاع کردم گفتم سال پیش بایرن با جنازه منچستر بازی کرد ببینیم امسال اگه بایرن خورد منتخب منچستر حالا ببینیم حرفی برای گفتن داره یانهیکی این طرفدار نما رو از برق بکشه بابا به همه میپره
منم موجیم یهو بهش میپرم :general505:
موجی مهربان
اینکه بین این همه حرف و همچنین حرف من در مورد جایگاه لیگ انگلیس قبل از اومدن ابرامویچ رفتین گیر دادین به بودن یا نبودن جو هارت تو زمین خیلی جالبه!دیدی چشم پزشک نیاز داری حتما برو دکتر تا دفعه بعد جو هارت رو با پتر چک اشتباه نگیری
چرا الزاماً باید یک تیم هویت انگلیسی داشته باشه؟اینکه بین این همه حرف و همچنین حرف من در مورد جایگاه لیگ انگلیس قبل از اومدن ابرامویچ رفتین گیر دادین به بودن یا نبودن جو هارت تو زمین خیلی جالبه!
این شیوه انگلیسی پیچوندن بحثه؟
بحث سر هویت باشگاه های انگلیسی بود اینکه تیمی نه صاحبش انگلیسیه نه مربیش نه بازیکناش به استثنای یه نفر تو دروازه و نه حتی اسم ورزشگاهش انگلیسیه این چه هویت انگلیسی داره جز اینکه اسما انگلیسی هست!
به این میگن سفسطه بحث رو از کجا به کجا می کشونیما ترجیح میدیم که لیگ آلمان لیگ محلات باشه ولی چوب حراج نزنن به تیم ها که اعراب و روس ها و آمریکایی ها و تایلندی ها و پاکستانی ها و هندی ها بیان تیماش رو بخرن!
الان مگه کسی اسمی از شما برد ؟ شما موجی هستی؟ به اینو اون میپری مگه ؟ چرا به خودت میگیری ؟:general601:شما همونی که میگفتی خوزه دعوت نشده از سوی فیفا خوب پس جواب دادن به حرف غیر منطقی میشه پریدن از نظر شمابعد شما که ادعای بزرگی میکردی که خوب نیست بگی من موجی هستم یهو میپرم بهش باید الگو باشیبعد حالا کی با شما بود که شما عصبانی شدی منکه تازه از منچستر دفاع کردم گفتم سال پیش بایرن با جنازه منچستر بازی کرد ببینیم امسال اگه بایرن خورد منتخب منچستر حالا ببینیم حرفی برای گفتن داره یانه
من بحث رو از جایی به جایی نرسوندمبه این میگن سفسطه بحث رو از کجا به کجا می کشونی
تیمهای باشگاهی بر خلاف تیمهای ملی یک وجهه بین المللی دارن
اینجاش دیگه واسه من هوادار که توی یه قاره دیگه نشستم مهم نیست که مالک تیم از کدوم جهنم دره ای باشه! مهم همون پولش هست! چه پول عرب باشه چه انگلیسی چه آمریکایی! بزار خود همون مردم انگلیس نگران این موضوع باشن که توی لیگشون چند بازیکن خارجی وجود داره
تیمهای آلمانی اکثرا خودشون رو در حالت ملی حبس و محدود کرده بودن همین باعث میشه این تیم ها صرفا در خود همون کشور و مناطق محدود طرفدار داشته باشن نه در سطح بین المللی که جدیدا بایرن داره این رویه رو تغییر میده
در ضمن جذب سرمایه ی خارجی در هر زمینه ای مهمه اینکه عرب و روس و آمریکایی پولشون رو در باشگاههای انگلیس سرمایه گذاری می کنن تا به اسم باشگاههای انگلیسی افتخار کسب کنن قطعا یک برد برای خود انگلیس محسوب میشه
درآمدهای حق پخش بازیهای لیگ برتر رو با دیگر لیگ ها مقایسه کن که با چه اختلافی در صدر قرار داره اینا همه بخاطر داشتن وجه و محبوبیت بیشتر بین المللی و بیننده ست که فقط محدود به خود کشور انگلیس و حومه نمیشه
چرا الزاماً باید یک تیم هویت انگلیسی داشته باشه؟