amirusa
Registered User
يا ن جدي نيس ب بازى بعدى ميرسه ؟دوست عزيز مصدوميت جدي يا ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
يا ن جدي نيس ب بازى بعدى ميرسه ؟دوست عزيز مصدوميت جدي يا ؟
احتمالاً میرسه بازی بعدو، برخورد با سرش داشت که باعث شد کلاً منگ شه!يا ن جدي نيس ب بازى بعدى ميرسه ؟
عقده اي به اندازه ٢٥ سال!!گل دوم منچستریونایتد کاملا ناجوانمردانه بود
وقتی دیدن بازیکن حریف افتاده رو زمین باید توپ رو میزدن بیرون
مربی اورتون هم به این مساله اشاره کرده و خیلی شاکی شده
فکر می کردم عدم رعایت فیرپلی فقط در فوتبال ایران وجود داره ولی ظاهرا منچستریها با اون همه ادعا هنوز نمی دونن فیرپلی یعنی چی!!
واقعا بردن یک بازی به چه قیمتی؟!؟!
ونگر اومد تو محوطه مورینیو، اعتراض کرد به داور و اومد از بازیکنش دفاع کنه، به گفته خود مورینیو، مورینیو بلند شده به ونگر گفته تو واسه چی اومدی تو محوطه من، این محوطه ماله منه برو تو محوطه خودت و دیگه هم برنگرد! ونگر اصلاً با این آقا کاری نداشت! این وظیفه داور چهارمه، به تو چه آخه!!!هنوز مشخص نشده شروع کننده ونگر بوده یا خوزه؟
ولي دلم خيلي براي ونگر بنده خدا سوخت ببين چه فشاري روشه كه اون كارو با مورينيو كرد ولي خيلي حال كردم حقش بود مرتيكه ضد فوتبال!!
من یک سوال از شما دارم! ونگر روش به جایی بود که خطا شد!! مورینیو روش به کجا بود؟ متاسفانه تو این تصویر فقط ونگر رو دوربین نشون میده! مصاحبه دو مربی رو هم بخونی کاملاً متوجه میشی که کی هدفش چی بوده! ونگر می خواسته بره سمته منطقه خطا! مورینیو: اومده جلو ونگر رو بگیره. خوب معلومه ونگر هم هلش میده.تا دیروز همه دم از اخلاق میزدن و مورینیو شده بود بی اخلاق.
حالا بعد از این یورش ونگر...
میبینیم نظر حامیان اخلاق رو:
واسه چی؟ونگر می خواسته بره سمته منطقه خطا
حالا شد! واسه اعتراض به اینکه داور باید اخراج کنه! که این کارش اشتباهه که از محوطش اومده بیرون! این قضیه چه ربطی به مورینیو داره؟ داور چهارم هست! خود داور هست. اما مورینیو چه دلیلی داره بلند بشه بیاد به ونگر بگه برو بشین سر جات!!!!واسه چی؟
بیشتر از این صحبت نمیکنم؟ مگه چیزی مونده که نگفته باشی؟؟ ریشه ی کل افتخارات باشگاه یوونتوس رو به داوری و کلاهبرداری پیوند زدی بعد میگی بیشتر از این صحبت نمیکنم؟؟توتی: یوونتوس همیشه با کلاهبرداری قهرمان ایتالیا میشود
توتی پس از این مسابقه به اسکای اسپورت ایتالیا گفت:
"خجالت آور بود که پس از یک نمایش خوب شکست خوردیم. ما به تورین آمده بودیم تا بازی خود را انجام دهیم، امّا اتفاقاتی افتاد که روی بازی تأثیر گذاشت. امشب ما از داور شکست خوردیم، نه یوونتوس. این لیگ متعلق به یوونتوس است و آنها با کلاهبرداری و حقه به راحتی قهرمان آن خواهند شد. بیشتر از این صحبت نمیکنم چرا که محروم میشوم."