amirusa
Registered User
پادشاهى مطلق مادريد بر فوتبال.،،،
Sent from my iPhone using Tapatalk
دم رئال گرم خوب داره میره جلوپادشاهى مطلق مادريد بر فوتبال.،،،
مورینیو بلند نشد به ونگر بگه بشین سر جات. مورینیو خودش موقع تکل کنار زمین بود.حالا شد! واسه اعتراض به اینکه داور باید اخراج کنه! که این کارش اشتباهه که از محوطش اومده بیرون! این قضیه چه ربطی به مورینیو داره؟ داور چهارم هست! خود داور هست. اما مورینیو چه دلیلی داره بلند بشه بیاد به ونگر بگه برو بشین سر جات!!!!
منتظر بودم شما بیای وسط. یه حرف هایی می زدی که FA نمی خواد چلسی قهرمان بشه. در مورد تکل کیهیل حرفی نداری؟ البته با منطق تو در مورد داوری بازی های فصل پیش کاملاً مشخصه که الان چی می خوای بگی.اخراجی که اگر داور می کرد، نه اون پنالتی رخ می داد، نه خطاهای بعدی که مورینیو بیاد بگه آرسنال سه تا اخراجی باید می داد؟!!!چلسی همون اول باید 10 نفره میشد. این یک. اصلاً اخراجی هارو ولش کن، فابرگاسی که با جفت دست می پره وسط با جفت دست توپ رو میزه، چطوری پنالتی نیست!! چطوری FA نمی خواد چلسی قهرمان بشه اما در 3 بازی پیاپی بین این دو تیم داره اشتباهاتی به سود چلسی می کنه؟!!!داداش کلا اینا فقط همینجور یه چیزی میپرونن شما جدی نگیر
داداش از شما بعیده که با کسی که طرف مورینیو رو بگیره بحث کنیمنتظر بودم شما بیای وسط. یه حرف هایی می زدی که FA نمی خواد چلسی قهرمان بشه. در مورد تکل کیهیل حرفی نداری؟ البته با منطق تو در مورد داوری بازی های فصل پیش کاملاً مشخصه که الان چی می خوای بگی.اخراجی که اگر داور می کرد، نه اون پنالتی رخ می داد، نه خطاهای بعدی که مورینیو بیاد بگه آرسنال سه تا اخراجی باید می داد؟!!!چلسی همون اول باید 10 نفره میشد. این یک. اصلاً اخراجی هارو ولش کن، فابرگاسی که با جفت دست می پره وسط با جفت دست توپ رو میزه، چطوری پنالتی نیست!! چطوری FA نمی خواد چلسی قهرمان بشه اما در 3 بازی پیاپی بین این دو تیم داره اشتباهاتی به سود چلسی می کنه؟!!!
مورینیو گفته برگرد سر جات این کارت اشتباههه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تو اونجا بودی که مورینیو چی گفته؟!!! تو نحوه حرکات و پرخاش گری مورینیو این جملات هست!!!!؟!!! کیهیل زده بازیکن رو ناکار کرده، توپ رو ول کرده، رفته فقط پای بازیکن رو زده، مربی بشینه سر جاش؟!! خطا گوشه نیمکت چلسی بوده، ونگر بشینه سر نیمکت! ونگر اومده اعتراض کنه! داور چهارم هست، تو به من بگو به مورینیو چه ربطی داره بیاد به ونگر بگه بتمرگ سر جات، ونگری که باهات رابطه خوبی نداره! آیا اگر مورینیو نمیومد به ونگر بگه بشین سر جات، و. جلوش سبز نمی شد، ونگر هلش میداد؟!!! مورینیو حالا خیلی به قانون و منطقه مشخص شده احترام میذاره؟!! ونگر کارش اشتباه بودکه اومد بیرون، اما درگیری رو مورینیو شروع، این رو قبول نداری؟!!! مورینیو contact رو شروع کرد که ونگر هم هلش داد، من از هل دادن ونگر دفاع نمی کنم، اما مورینیو درگیری رو شروع کرد. ونگر رفیق صمیمیته باهاش حرف می زنی؟ ونگر اصلاً با تو حرفی داره؟!!! داور چهارم هست، ونگر مریض که نیست بلند شه مربی حریف رو هل بده بی دلیل.مورینیو اگر قانون رو خودش رعایت می کنه، چطور واسه اعتراض می پره وسط زمین؟!!!مورینیو بلند نشد به ونگر بگه بشین سر جات. مورینیو خودش موقع تکل کنار زمین بود.
1- ونگر برای اعتراض به داور از محوطه خودش خارج و وارد محوطه مورینیو شد. که طبق گفته خودت این کارش اشتباه بود.
2- مورینیو هم حرف تو رو میزنه و بهش میگه برگرد سر جات این کارت اشتباهه.
3- ونگر نه تنها اشتباه خودش رو قبول نمیکنه بلکه اشتباه دیگه ای هم انجام میده و مورینیو رو 2 بار هُل میده به عقب.
4- داور چهارم میاد ونگر رو میبره تو محوطه خودش, ولی ونگر بازم میاد تو محوطه مورینیو و شروع میکنه به حرف زدن تو صورت مورینیو و مورینیو بازم فقط بهش میگه برگرد سر جات.
=================
کلا تو وقتی ناراحتی حرفهای غیر منطقی میزنی. مثل "مورینیو از چلسی بخاطر ترس از فرگوسن رفت".
=================
در مورد بازی با استون ویلا, هم لمبرت هم مورینیو برای جدا کردن بازیکنا رفتن تو زمین و حتی لمبرت قبل از مورینیو رفته بود که تازه بی دلیل هم مورینیو تو اون بازی اخراج شد.
چرا دقیقاً قبل بازی با منچستر رفت؟!!!! چرا دقیقا قبل بازی با منچستر؟!!!! چرا دقیقا بعد از رفتن فرگوسن اومد؟!!! چرا وقتی که منچستر قوی بود نبود؟!!مورینیو بلند نشد به ونگر بگه بشین سر جات. مورینیو خودش موقع تکل کنار زمین بود.
1- ونگر برای اعتراض به داور از محوطه خودش خارج و وارد محوطه مورینیو شد. که طبق گفته خودت این کارش اشتباه بود.
2- مورینیو هم حرف تو رو میزنه و بهش میگه برگرد سر جات این کارت اشتباهه.
3- ونگر نه تنها اشتباه خودش رو قبول نمیکنه بلکه اشتباه دیگه ای هم انجام میده و مورینیو رو 2 بار هُل میده به عقب.
4- داور چهارم میاد ونگر رو میبره تو محوطه خودش, ولی ونگر بازم میاد تو محوطه مورینیو و شروع میکنه به حرف زدن تو صورت مورینیو و مورینیو بازم فقط بهش میگه برگرد سر جات.
=================
کلا تو وقتی ناراحتی حرفهای غیر منطقی میزنی. مثل "مورینیو از چلسی بخاطر ترس از فرگوسن رفت".
=================
در مورد بازی با استون ویلا, هم لمبرت هم مورینیو برای جدا کردن بازیکنا رفتن تو زمین و حتی لمبرت قبل از مورینیو رفته بود که تازه بی دلیل هم مورینیو تو اون بازی اخراج شد.
بازی زیاد هست و اشتباهات داوری زیاد. منتظر می مانیم...خوب FA داره رد گم میکنه!:general506::general507:
نه باو اگه کیهیل اخراج میشد نه پنالتی میشد نه چیزی ببین اخه چی فکر کردین با خودتون بخواین شاخ بشین برای چلسی شما همون تیم 3لندن هستین به قول دوستی اسم ارسنال رو باید بزارن بوق چیها نه توپچیها ونگر دید نمیتونه کاری بکنه اومد جو بده اخراجی بگیره ارسنال هم بازی رو باخت هم اخلاق رو جایگاهتونم بیتر از 3یا چهارمی نیست تو جزیره تا وقتی ونگر توش باشه شما پارسالم 6تا خوردی حرفهای عجیب غریب زیاد میزدین ازت تون بیشتر ازاین انتظار نمیره راستی شانس اوردین 9نفره نشدین شما کوشیلنی و ولبگ باید مستقیم اخراج میشدنمنتظر بودم شما بیای وسط. یه حرف هایی می زدی که FA نمی خواد چلسی قهرمان بشه. در مورد تکل کیهیل حرفی نداری؟ البته با منطق تو در مورد داوری بازی های فصل پیش کاملاً مشخصه که الان چی می خوای بگی.اخراجی که اگر داور می کرد، نه اون پنالتی رخ می داد، نه خطاهای بعدی که مورینیو بیاد بگه آرسنال سه تا اخراجی باید می داد؟!!!چلسی همون اول باید 10 نفره میشد. این یک. اصلاً اخراجی هارو ولش کن، فابرگاسی که با جفت دست می پره وسط با جفت دست توپ رو میزه، چطوری پنالتی نیست!! چطوری FA نمی خواد چلسی قهرمان بشه اما در 3 بازی پیاپی بین این دو تیم داره اشتباهاتی به سود چلسی می کنه؟!!!
ببین چه 6تا خوردین چه دوتا حرف داوری میکشین وسطخوب FA داره رد گم میکنه!:general506::general507:
اگر چرت میگیم چرا چمبرلین و گیبس فصل پیش دو تا بخشیده شدن. اولین اخراجی بازی باید کیهیل می بود، که بعد از اوئن کلاً بازی عوض می شد. اصلاً اخراجی ها رو ولش، هند فابرگاس چی، اصلا من با کی دارم بحث می کنم، من خو نظرات کارشناسی شاهکاره تو تو فصل پیش رو میدونم، فقط خواهش می کنم، فردا روز اگر داوری به ضرر چلسی شد، به من پیام خصوصی نده که این صحنه رو نگاه کن، پنالتی نبود و این حرفا!!!نه باو اگه کیهیل اخراج میشد نه پنالتی میشد نه چیزی ببین اخه چی فکر کردین با خودتون بخواین شاخ بشین برای چلسی شما همون تیم 3لندن هستین به قول دوستی اسمتون رو باید بزارن بوق چیها نه توپچیها ونگر دید نمیتونه کاری بکنه اومد جو بده اخراجی بگیره ارسنال هم بازی رو باخت هم اخلاق رو جایگاهتونم بیتر از 3یا چهارمی نیست تو جزیره تا وقتی ونگر توش باشه شما پارسالم 6تا خوردی حرفهای عجیب غریب زیاد میزدین ازت تون بیشتر ازاین انتظار نمیره راستی شانس اوردین 9نفره نشدین شما کوشیلنی و ولبگ باید مستقیم اخراج میشدن
زیاد خودتو عصبی نکن اخوی باخت تیمتون رو با رفتن حاشیه توجیه نکن گفتم تا وقتی ونگر هست بزور فقط سهمیه اروپا میگیرین تمامچرا دقیقاً قبل بازی با منچستر رفت؟!!!! چرا دقیقا قبل بازی با منچستر؟!!!! چرا دقیقا بعد از رفتن فرگوسن اومد؟!!! چرا وقتی که منچستر قوی بود نبود؟!!
بازی زیاد هست و اشتباهات داوری زیاد. منتظر می مانیم...