کلا خیلی جالب هست طرفداران نتایج درخشان تیمهای خوشون رو یادشون رفته تاچلسی میبازه هجوم میارن و حمله میکنن به چلسیما بازی رو 5به 3 باختیم نه 5صفر که اون دوست منچستری عزیز میفرماید چه حالی میداد یکی دیگه میخوردن 6تایی حال میداد 6تا موقعی حال میده که هیچ گلی نخوری ما رفت رو 3هیچ بردیم درمجوع 6به 5ما پیروز میدون شدیم
خیلی جالب هست اخوی گرام و دوست خوب طرفدار تیم 8جزیره تیم خودش کنفیکون شد رفت داره از سیتی مایه میزاره که من دوست دارم سیتی قهرمان شه تا......همین سیتی رو هزارتا حرف و حدیث پشتش میگفتن حالا از نردبون تیمش بالا میرن واما بوقچیهای لندن شما که باید ناراحت ترباشین که رفتین ششم و تاتنهام جاتون رو گرفت وکم کم دارین به جایگاه اصلیتون نزدیک میشین و بیخودم سهمیه اروپا رو حروم نمیکنین
واما بازی ما در دفاع بد بودیم اما داوری هم دخیل بود بعد گل کاستا فرتونگن با دست جلوی توپ اسکار رو گرفت داورم با کمال نامردی نگرفت به خاک برادرم قسم میخورم اگه پنالتی رو میگرفت روند بازی جور دیگه ای میشد از اون گذشته وقت اضافی 2دیقه بود تموم شد 13تا 15 ثانیه گذشته بود ازش که تاتنهام پنالتی رو گرفت ما بد بودیم ولی داوری هم توش دخیل بود پره پرش باس نتیجه با ختلاف یه گل تموم میشد نه 2گل وجدانن اون از بازی قبل که بردمون رو داور با مساوی عوض کرد اینم از این بازی که میشد بدون اشتباهات داوری حداقل مساوی تموم بشه اما خوب واقعا دفاعم بد کارکرد دیگه الان باسیتی برابر هستیم حتی اقای گلهامونم باهم برابر هستند
نتایج خودمون ؟ من خودم همش دارم از مربی خودمون انتقاد میکنم!:دی این پستمم جنبه فان داشت
ولی مسئله ای که هست اینه که طرفدارای چلسی از ابتدای با قاطعیت میگفتن قهرمانن ولی الان با سیتی هیچ اختلاف امتیازی ندارن!