• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
کلا خیلی جالب هست طرفداران نتایج درخشان تیمهای خوشون رو یادشون رفته تاچلسی میبازه هجوم میارن و حمله میکنن به چلسی:);)ما بازی رو 5به 3 باختیم نه 5صفر که اون دوست منچستری عزیز میفرماید چه حالی میداد یکی دیگه میخوردن 6تایی حال میداد 6تا موقعی حال میده که هیچ گلی نخوری :cool:ما رفت رو 3هیچ بردیم درمجوع 6به 5ما پیروز میدون شدیم:D
خیلی جالب هست اخوی گرام و دوست خوب طرفدار تیم 8جزیره تیم خودش کنفیکون شد رفت داره از سیتی مایه میزاره که من دوست دارم سیتی قهرمان شه تا......همین سیتی رو هزارتا حرف و حدیث پشتش میگفتن حالا از نردبون تیمش بالا میرن واما بوقچیهای لندن شما که باید ناراحت ترباشین که رفتین ششم و تاتنهام جاتون رو گرفت وکم کم دارین به جایگاه اصلیتون نزدیک میشین و بیخودم سهمیه اروپا رو حروم نمیکنین
واما بازی ما در دفاع بد بودیم اما داوری هم دخیل بود بعد گل کاستا فرتونگن با دست جلوی توپ اسکار رو گرفت داورم با کمال نامردی نگرفت به خاک برادرم قسم میخورم اگه پنالتی رو میگرفت روند بازی جور دیگه ای میشد از اون گذشته وقت اضافی 2دیقه بود تموم شد 13تا 15 ثانیه گذشته بود ازش که تاتنهام پنالتی رو گرفت ما بد بودیم ولی داوری هم توش دخیل بود پره پرش باس نتیجه با ختلاف یه گل تموم میشد نه 2گل وجدانن اون از بازی قبل که بردمون رو داور با مساوی عوض کرد اینم از این بازی که میشد بدون اشتباهات داوری حداقل مساوی تموم بشه اما خوب واقعا دفاعم بد کارکرد دیگه الان باسیتی برابر هستیم حتی اقای گلهامونم باهم برابر هستند

نتایج خودمون ؟ من خودم همش دارم از مربی خودمون انتقاد میکنم!:دی این پستمم جنبه فان داشت

ولی مسئله ای که هست اینه که طرفدارای چلسی از ابتدای با قاطعیت میگفتن قهرمانن ولی الان با سیتی هیچ اختلاف امتیازی ندارن!

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
ولی مسئله ای که هست اینه که طرفدارای چلسی از ابتدای با قاطعیت میگفتن قهرمانن ولی الان با سیتی هیچ اختلاف امتیازی ندارن!

دقیقا همین الآنشم میگم با قاطعیت قهرمانیم
جدا از این که اکثرِ بازی هامون با بزرگا تو خونه مون هست یه هفته فشرده رو هم پشتِ سر گذاشتیم و اون موقع که من سیتی داشت برا بردِ برنلی و ساندرلند زور میزد ما داشتیم با ساوتهمپتون و استوک و تاتی بازی می کردیم !اکثرِ بازی ها سخت مون تموم شد حالا از هفته های بعد سیتی با اورتون و آرسنال خوش باشه ما هم با نیوکاسل و سوانزی

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
نتایج خودمون ؟ من خودم همش دارم از مربی خودمون انتقاد میکنم!:دی این پستمم جنبه فان داشت

داداش گل من منظورم شما نبودید یه نفر دیگه بود

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
داداش هرتیمی روز بد و خوب داره مثلا 4به 2 به لستر باختین یا همین بازی با استوک که شانس اوردین 3به 1نباختین و داور هم یه پنالتی به نفع استوک نگرفت وتوپ کروچ به تیرک خرد و مهاجمشون تک به تک رو زد تو اسمون
ما به منچستر و مربیش احترام میزاریم اما برعکس شماها با چلسی و مربیش اینطور نیستین
مگه من میگم هر تیمی روز بد و خوب نداره؟ شما لطف کن به ما فلسفه ی فوتبال درس نده
آره هر تیمی روز خوب و بد داره وقتی رقیبت روز بدشه و با چنین نتیجه ای می بازه باید از فرصت استفاده کرد! خوشحالم از اینکه چلسی 5 تا خورد پنهانش کنم چون شما خوشت نمیاد؟
تیم منچستر از وضعیت بحران در گذره مثل چلسی ادعای قهرمانی نداره نتیجه مقابل لستر 4-2 هم نبود و 5-3 باختیم همون بازی داور که حداقل روی 3 گل حریف مقصر بود
ما به استوک نباختیم هر وقت باختیم اعداد و رقم بیار به این منوال که شما میگی باشه و ما شانس آوردیم و فلان همون بازی با تاتنهام نیمه ی اولش باید 4 تا می زدیم
من یادم نمیاد به مورینیو توهین کرده باشم که شما میگی احترام نمیزارم اتفاقا بهش احترام میزارم تو کلوب منچستر هم چند باری گفتم که مورینیو کارش درسته و هر جا رفته نظم رو حاکم کرده
اینکه من میگم چلسی رو یا کاش 6 تا می خورد نه توهینی هست نه بی احترامی تنها نظر و سلیقه ی شخصیمه

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
برنامه بازی ها :

zkbt0po64hz8.jpg

پ.ن : روز های خوش در راهند ...

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
مگه من میگم هر تیمی روز بد و خوب نداره؟ شما لطف کن به ما فلسفه ی فوتبال درس نده
آره هر تیمی روز خوب و بد داره وقتی رقیبت روز بدشه و با چنین نتیجه ای می بازه باید از فرصت استفاده کرد! خوشحالم از اینکه چلسی 5 تا خورد پنهانش کنم چون شما خوشت نمیاد؟
تیم منچستر از وضعیت بحران در گذره مثل چلسی ادعای قهرمانی نداره نتیجه مقابل لستر 4-2 هم نبود و 5-3 باختیم همون بازی داور که حداقل روی 3 گل حریف مقصر بود
ما به استوک نباختیم هر وقت باختیم اعداد و رقم بیار به این منوال که شما میگی باشه و ما شانس آوردیم و فلان همون بازی با تاتنهام نیمه ی اولش باید 4 تا می زدیم
من یادم نمیاد به مورینیو توهین کرده باشم که شما میگی احترام نمیزارم اتفاقا بهش احترام میزارم تو کلوب منچستر هم چند باری گفتم که مورینیو کارش درسته و هر جا رفته نظم رو حاکم کرده
اینکه من میگم چلسی رو یا کاش 6 تا می خورد نه توهینی هست نه بی احترامی تنها نظر و سلیقه ی شخصیمه
منظورم اینه خوب نیست اینجور تیم چلسی رو سخره بگیریو خنده هم بندازی تنگش
شما همون موقع هم که لستر 5به 3با ختیم ما اینجور شما رو سخره گرفتیم ؟من خودم گفتم اره اون داور دهن چلسی رو یبار سرویس کرد
این بازی هم اگر داور خوب مدیریت میکرد این نتیجه رقم نمیخورد

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
اقا این جور ک بوش میاد اخرین فصل جرارد رو تو پیراهن لیورپول نمیبینیم ،،
خودش ام تایید کرده ،،،

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
جرارد هم رسماً اعلام کرد که قراردادش رو تمدید نمیکنه و این آخرین فصلش تو لیگ برتره...
با اینکه ازش خوشم نمیاد و ....
نمیشه انکار کرد که جرارد هم یک اسطورست، هم برای لیورپول، هم برای تیم ملی انگلیس.
براش بهترین ارزوها رو دارم، #از طرف یک طرفدار منچستریونایتد #RESPECT

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
تاتنهام جاتون رو گرفت رفتین رتبه ششم بلند صلوات ختم کن
اولاً اسم تیم ها رو درست تلفظ کن.
ثانیاً، مگه من اسمی از تیم تو آوردم یا پست تورو نقل قول کردم؟!!! :D خودت بعد از بازی آرسنال اومدی پست گذاشتی آرسنال سومی رو نخوره صلواتتتتتتتت.
داوری هم واسه همه تیم ها خوب و بد داره، همین بازی قبل سیتی گل آفساید خورد وگرنه برنلی رو می برد. خود شما کیهیل و فابرگاس در بازی با آرسنال و لیورپول عین والیبالیست ها توپ رو با دست زدن!
تاتنهام هم اومد بالا سرمون نوش جانش! حقشه، هم خودش هم ساوتهمپتون. با تیم های بزرگ خیلی بهتر از ما بازی کرده تو این چند سال...

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
جرارد هم رسماً اعلام کرد که قراردادش رو تمدید نمیکنه و این آخرین فصلش تو لیگ برتره...
با اینکه ازش خوشم نمیاد و ....
نمیشه انکار کرد که جرارد هم یک اسطورست، هم برای لیورپول، هم برای تیم ملی انگلیس.
براش بهترین ارزوها رو دارم، #از طرف یک طرفدار منچستریونایتد #RESPECT

لمپارد . و جرارد اسطوره ان
اما نظرم همیشه روی لمپارد بوده

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
اولاً اسم تیم ها رو درست تلفظ کن.
ثانیاً، مگه من اسمی از تیم تو آوردم یا پست تورو نقل قول کردم؟!!! :D خودت بعد از بازی آرسنال اومدی پست گذاشتی آرسنال سومی رو نخوره صلواتتتتتتتت.
داوری هم واسه همه تیم ها خوب و بد داره، همین بازی قبل سیتی گل آفساید خورد وگرنه برنلی رو می برد. خود شما کیهیل و فابرگاس در بازی با آرسنال و لیورپول عین والیبالیست ها توپ رو با دست زدن!
تاتنهام هم اومد بالا سرمون نوش جانش! با تیم های بزرگ خیلی بهتر از ما بازی کرده تو این چند سال...
خوب سیتی خیلی جاها به نفعش بوده داوری
بازی با سیتی توپ دست توره خرد نگرفتن بازی با منچستر اسمالینگ و روخو داشتن گردن تری و ایوانویچ رو میشکستن نگرفتن پنالتی رو
عوضش بازی قبل پنالتیمون رو نگرفتن و خوده داور تازه یادش افتاد عذر خواهی کنه
داداش اگه یکی دوجا به نفعمون بوده درست تو جاهای حساس ترمز مارو میکشن
این فیلیپ داد که هی جا میمونه از صحنه بیخود میکنن برای چنین بازی حساسی میزارنش هند فرتونگن رو دید نگرفت ما 2به صفر جلومیفتادیم این نتیجه رقم نمیخورد بگزریم گذشت
هازارد هم از بازی با استوک تا بازی با تاتنهام شانس اورد پاش نشکست

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
لیگ جزیره داره کم کم حساس میشه
جای چند تا طرف داره سیتی واقعا احساس میشه

Sent from my XT1068 using Tapatalk

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خوب سیتی خیلی جاها به نفعش بوده داوری
بازی با سیتی توپ دست توره خرد نگرفتن بازی با منچستر اسمالینگ و روخو داشتن گردن تری و ایوانویچ رو میشکستن نگرفتن پنالتی رو
عوضش بازی قبل پنالتیمون رو نگرفتن و خوده داور تازه یادش افتاد عذر خواهی کنه
داداش اگه یکی دوجا به نفعمون بوده درست تو جاهای حساس ترمز مارو میکشن
این فیلیپ داد که هی جا میمونه از صحنه بیخود میکنن برای چنین بازی حساسی میزارنش هند فرتونگن رو دید نگرفت ما 2به صفر جلومیفتادیم این نتیجه رقم نمیخورد بگزریم گذشت
هازارد هم از بازی با استوک تا بازی با تاتنهام شانس اورد پاش نشکست
مگر ما از شما 2-0 نباختیم؟! مگه خود تو نگفتی باختتون رو با داوری توجیح نکنید! مگه ما 6 تا نخوردیم؟! مگه خود تو نگفتی اون اخراج اشتباه هیچ نقشی تو این 6 تایی شدن نداشت؟!!! الان چطور میگی اگر داوری خوب بود این نتیجه رقم نمی خورد! چطور هر بازی امتیاز از دست میدین میگی داوری باعثش بود؟!!!
در هر صورت همونطور که آقای انصاری گفت شانس اول هنوز چلسیه، بازی های خارج خونش خیلی راحت تر از سایر تیم هاست! البته اگر استفاده کنه! فصل پیش هم دقیقا یادمه چلسی 10 هفته پایانی به جز تو زمین لیورپول، هیچ بازی سختی نداشت و راحت می تونست قهرمان بشه، اون بازی سخته رو برد، اما اونایی رو که باید می برد نبرد. البته این چلسی با اون چلسی فرق داره.

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
سیتی اصلن طرفدار نداره
یونایتد فقط میتونست با فرگوسن فقید نتیجه بگیره
آرسنال که الان 10 ساله 6 ام جدوله چون آقای ونگر عصبی نمیخاد به این نتیجه برسه که داداش من تو زد و 2 سال با این تیم نتیجه گرفتی
دیگه بکش کار از این تیم

الان چند ساله سیتی و چلسی اومدن دارن آقایی میکنن بخصوص چلسی که لیگ قهررمانان اروپا و لیگ اروپا و چند قهرمانی و درو کرد

امسال سال چلسی هست
چلسی یه پای فینال لیگ قهرمانان امسال نمیگم قهرمان
چون امسال تفکرات آقای خاص روی لیگ جزیره س .

آرسنال و یونایتد فقط برای چهارمی باید تلاش کنند تا وقتی تیمی مثه چلسی چند ساله داره بالا سرشون آقایی میکنه

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
لیگ جزیره داره کم کم حساس میشه
جای چند تا طرف داره سیتی واقعا احساس میشه

سیتی هوادار خودش رو نداره، اما به جاش همه هوادارهای تیم هایی که از کورس خارجن، برای اینکه تیمی که ازش بدشون میاد قهرمان نشه، طرفدار سیتی میشن! فصل پیش منچستری ها همه طرفدار سیتی بودن که لیوپول قهرمان نشه. الان لیورپولی ها طرفدار سیتین که چلسی قهرمان نشه، کلاً سیتی یه همچین تیمیه:general304:

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
سیتی هوادار خودش رو نداره، اما به جاش همه هوادارهای تیم هایی که از کورس خارجن، برای اینکه تیمی که ازش بدشون میاد قهرمان نشه، طرفدار سیتی میشن! فصل پیش منچستری ها همه طرفدار سیتی بودن که لیوپول قهرمان نشه. الان لیورپولی ها طرفدار سیتین که چلسی قهرمان نشه، کلاً سیتی یه همچین تیمیه:general304:
ببینم میتونم یه فکری براش بکنم
یه چندتا طرف دار واسش جمع کنم

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
سیتی اصلن طرفدار نداره
یونایتد فقط میتونست با فرگوسن فقید نتیجه بگیره
آرسنال که الان 10 ساله 6 ام جدوله چون آقای ونگر عصبی نمیخاد به این نتیجه برسه که داداش من تو زد و 2 سال با این تیم نتیجه گرفتی
دیگه بکش کار از این تیم

الان چند ساله سیتی و چلسی اومدن دارن آقایی میکنن بخصوص چلسی که لیگ قهررمانان اروپا و لیگ اروپا و چند قهرمانی و درو کرد

امسال سال چلسی هست
چلسی یه پای فینال لیگ قهرمانان امسال نمیگم قهرمان
چون امسال تفکرات آقای خاص روی لیگ جزیره س .

آرسنال و یونایتد فقط برای چهارمی باید تلاش کنند تا وقتی تیمی مثه چلسی چند ساله داره بالا سرشون آقایی میکنه
به به آقا فرزاد ورژن 4
اینجا نبودی یه مدت دلمون برات لتنگ شده بود خصوصا برای این سبک پیشگویی هاتون
اگه اون آواتار همیشگی یارو خوشتیپه رو هم بزاری دیگه تکمیل میشه

بالا