• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
جرارد هم رسماً اعلام کرد که قراردادش رو تمدید نمیکنه و این آخرین فصلش تو لیگ برتره...
با اینکه ازش خوشم نمیاد و ....
نمیشه انکار کرد که جرارد هم یک اسطورست، هم برای لیورپول، هم برای تیم ملی انگلیس.
براش بهترین ارزوها رو دارم، #از طرف یک طرفدار منچستریونایتد #RESPECT
شما خو شرف این بنده خدا رو بردین انقدر عکس لیز خوردنش رو در انواع و اقسام حالت ها گذاشتین:general304::general304::general304::general304::general304:

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
به به آقا فرزاد ورژن 4
اینجا نبودی یه مدت دلمون برات لتنگ شده بود خصوصا برای این سبک پیشگویی هاتون
اگه اون آواتار همیشگی یارو خوشتیپه رو هم بزاری دیگه تکمیل میشه

دوست عزیزم من 95 درصد پیش گویی هام همیشه درست بوده
همونطور که فصل پیش با وجود اینکه طرفدار چلسی ام سیتی رو از همون اوایل شانس دونستم

در صورتی که میدونستم آرسنال و ونگر همون 6 ام میمونن

اما امسال فرق داره چلسی قهرمانه . حتی احتمالش در لیگ قهرمانان هم هست چون رئال غرورش بدجور در لیگ قهرمانان بهش لطمه میزنه حالا ببین

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
جرارد هم رسماً اعلام کرد که قراردادش رو تمدید نمیکنه و این آخرین فصلش تو لیگ برتره...
با اینکه ازش خوشم نمیاد و ....
نمیشه انکار کرد که جرارد هم یک اسطورست، هم برای لیورپول، هم برای تیم ملی انگلیس.
براش بهترین ارزوها رو دارم، #از طرف یک طرفدار منچستریونایتد #RESPECT
ممنون، بزرگی ه خودت و تیمت و هوادارای ه تیمت رو نشون دادی
شما خو شرف این بنده خدا رو بردین انقدر عکس لیز خوردنش رو در انواع و اقسام حالت ها گذاشتین:general304::general304::general304::general304::general304:
به این میگن یه منچستری اصیل
تو کل کم نیاره تو رفاقت 20

Sent from my XT1068 using Tapatalk

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
وای داغون شدم خوزه کبیر گفته هازراد از اینکه تیمها اونو هدف رفتن و از بازی استوک که وحشیانه روش خطا میشد تا بازی تاتنهام شاید از انگلیس بره و شاید شاید در اینده اونو دیگه نداشته باشیم

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
وای داغون شدم خوزه کبیر گفته هازراد از اینکه تیمها اونو هدف رفتن و از بازی استوک که وحشیانه روش خطا میشد تا بازی تاتنهام شاید از انگلیس بره و شاید شاید در اینده اونو دیگه نداشته باشیم
اقا این مربی اصل حاشیه اس ول کن بابا تیمت باخته ارامش بده ن هیجان و استرس

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
اقا این مربی اصل حاشیه اس ول کن بابا تیمت باخته ارامش بده ن هیجان و استرس

اقا خداییش بازی با استوک گفتم پاش از 3جا شکست شانس اورد واقعا جواهری بود که نصیب چلسی شد هازارد

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من که به شخصه عکس نذاشتم، ولی خوب این کل کل ها هست دیگه! مهم اینه یادمون نره همینایی که داریم سرشون با هم کل کل میکنیم چقدر آدمای بزرگ و تأثیرگذارین، امثال جرارد برای لیورپول، اسکولز و گیگزی واسه یونایتد، بوفون واسه یووه....
اینا شاید آخرین نسل از فوتبالیستهای با غیرتی باشن که با عشق لباس تیمشونو میپوشن، آخرین نسل بازیکنایی که راحت به پول نه گفتن و تو شرایط سخت تو تیمشون موندن، چون تیمشون بود!
اقا خداییش بازی با استوک گفتم پاش از 3جا شکست شانس اورد واقعا جواهری بود که نصیب چلسی شد هازارد
کلاًً استوک وحشی ترین تیم جزیرس با فاصله زیاد!
آزار انصافاً عالی بازی میکنه، من به شخصه لذت میبرم از سبک بازیش، تو انگلیس کسی رو نداریم که بتونه مثل آزار از بازیکن روبروییش رد شه!

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705

دوست عزیزم من 95 درصد پیش گویی هام همیشه درست بوده
همونطور که فصل پیش با وجود اینکه طرفدار چلسی ام سیتی رو از همون اوایل شانس دونستم

در صورتی که میدونستم آرسنال و ونگر همون 6 ام میمونن

اما امسال فرق داره چلسی قهرمانه . حتی احتمالش در لیگ قهرمانان هم هست چون رئال غرورش بدجور در لیگ قهرمانان بهش لطمه میزنه حالا ببین
برادر شما فصل پیش شلوار مارو با اصطلاحاتی نظیر "مردان استندفوردبریج" و... تبدیل به مینی ژوپ کرده بودی!!! :general106::general106: کدومش به حقیقت پیوست که این چنین با خلوص نیت از درست بودن 95 درصدی پیش بینی هات!! حرف به میون میاری؟:general304:

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
ادن هازارد اگر درگیر حاشیه نشه و به پیشرفته ش ادامه بده میتونه تا سر حد مسی پیش بره
انصافن چلسی رو دگرگون کرده ولی هنوزم جا داره ولی در لیگ جزیره نداریم بازیکنی در این سطح الان

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
شنیدن حرف حق سخته برا بعضیا!!!:general210:
تا میبرن قدرت خودشون بوده،ولی وقتی میبازن تقصیر داور هست!!!(یادشون رفته چندین و چند امتیاز این فصل رو مدیون همین کلمه هستن!):general710:
یه جمله بیارین من پارسال از سیتی بد گفته باشم و بگم ازش بدم میاد!!!(بعد اون نمایش لیورپول جلو اتوبوس و پالاس هم کاملآ حق سیتی بود قهرمان بشه!)امسالم بزنه بارسا رو هم حذف بکنه بازم میگم ازش بدم نمیاد چون فوتبال بازی میکنه،نه مثل بعضیا...!!!تمرکزش فقط به فوتباله نه مثل بعضیا!!!بازیکنی که واقعا بهش احتیاج داره رو به هر قیمتی شده میخره ولی دیگه بازیکن اضافی نمیخره،ستاره سوزی نمیکنه مثل بعضی تیما!!!:)
امسالم داوریها عادلانه بود و آگوئرو اینهمه مصدوم نمیشد با اختلاف صدر بودن،ایشالا ستاره بعضی تیما هم مصدوم بشن تا ببینن چی میگم و چه تاثیری داره!!!;)
1 بازی از نیم فصل گذشته سیتی تمام بازیهای سختش مونده و تیم بعضیا دیگه از این به بعد فقط بازیهای راحت در انتظارشونه!!!:D:general304:انگار تنها غول این 20 تا تیم تاتی بوده که اونم رد کردن دیگه!:general506::general307:
اونم تو لیگی که هیچ بازیش قابل پیش بینی نیست و هر بازی هر اتفاقی ممکنه بیافته!:general505:
در مورد طرفدارای یونایتدیها از سیتی هم همین که آسمان منچستر چندین ساله آبیه مشخص میکنه چه قدر دوست داشتن سیتی قهرمان شه!!!بالاخره هوای تیم اول شهرشونو باس داشته باشن دیگه!:general206:
------------------------------------------------------------------------------
تصور لیورپول بدون حضرت استیوی هم سخته،:eek:امیدوارم هر جا میره موفق باشه،دیووووونشم...:(:general503::general504:

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
من میگم آخر الزمان شده میگید نه ...
یعنی لیورپول انقدر داغونه که دارن از مالِ سیتی بالا میرن ؟
یه آرزو می کنم : خدایا هیچ وقت منُ به همچین روزی ننداز

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
امثال جرارد برای لیورپول، اسکولز و گیگزی واسه یونایتد، بوفون واسه یووه....
اینا شاید آخرین نسل از فوتبالیستهای با غیرتی باشن که با عشق لباس تیمشونو میپوشن، آخرین نسل بازیکنایی که راحت به پول نه گفتن و تو شرایط سخت تو تیمشون موندن، چون تیمشون بود!
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=1194699&title=جرارد-جدايي-از-ليورپول-را-تاييد-کرد
:D

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
تا میبرن قدرت خودشون بوده،ولی وقتی میبازن تقصیر داور هست!!!(یادشون رفته چندین و چند امتیاز این فصل رو مدیون همین کلمه هستن!):general710:
یه جمله بیارین من پارسال از سیتی بد گفته باشم و بگم ازش بدم میاد!!!(بعد اون نمایش لیورپول جلو اتوبوس و پالاس هم کاملآ حق سیتی بود قهرمان بشه!)امسالم بزنه بارسا رو هم حذف بکنه بازم میگم ازش بدم نمیاد چون فوتبال بازی میکنه،نه مثل بعضیا...!!!تمرکزش فقط به فوتباله نه مثل بعضیا!!!بازیکنی که واقعا بهش احتیاج داره رو به هر قیمتی شده میخره ولی دیگه بازیکن اضافی نمیخره،ستاره سوزی نمیکنه مثل بعضی تیما!!!:)
امسالم داوریها عادلانه بود و آگوئرو اینهمه مصدوم نمیشد با اختلاف صدر بودن،ایشالا ستاره بعضی تیما هم مصدوم بشن تا ببینن چی میگم و چه تاثیری داره!!!;)
1 بازی از نیم فصل گذشته سیتی تمام بازیهای سختش مونده و تیم بعضیا دیگه از این به بعد فقط بازیهای راحت در انتظارشونه!!!:D:general304:انگار تنها غول این 20 تا تیم تاتی بوده که اونم رد کردن دیگه!:general506::general307:
اونم تو لیگی که هیچ بازیش قابل پیش بینی نیست و هر بازی هر اتفاقی ممکنه بیافته!:general505:
در مورد طرفدارای یونایتدیها از سیتی هم همین که آسمان منچستر چندین ساله آبیه مشخص میکنه چه قدر دوست داشتن سیتی قهرمان شه!!!بالاخره هوای تیم اول شهرشونو باس داشته باشن دیگه!:general206:
تصور لیورپول بدون حضرت استیوی هم سخته،:eek:امیدوارم هر جا میره موفق باشه،دیووووونشم...:(:general503::general504:
خدا شاهده میتونی تو یه جمله مفهوم برسونی ن اینکه رمانش کنی '''
خودت از این همه تایپ کردن خسته نمیشی ?
حاضرم شرط ببندم هیشکی اینجا این پست ت رو نخونده

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301

داداش ایشون یه چیز میگه فرداش 180درجه عوض میشه
میگه تا حالا شنیدید من از سیتی بد بگم اینهمه بست به سیتی حالا یادش نمیاد حالاهم از نردبون سیتی داره بالا میره تیم خودش به جایی نرسیده مجبوره دیگه

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846

همه که مثل بعضیا مهم نمیشن همه پستشونو بخونن!!!;)
اعتماد به سقفت از طول و عرض و پهنا و.... تو حلقم!!!:)

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
تا حالا که استیوی بوده که به جایی نرسیدین بزور هشتم جدول هستیتن و پارسالم که لیز خرد و جام رو تقدیم سیتی کردین اخه لیورپول چی هست که با استیو یا بدون استیو ش چی باشه گفتم داوری اگه یکی دو جا به نفعمون بوده بیشتر جاها به ضررمون بوده حالا وایسا تو دیدار اتحادیه به ما خردین از اون جامم سوتتون میکنیم بیرون

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
داداش ایشون یه چیز میگه فرداش 180درجه عوض میشه
میگه تا حالا شنیدید من از سیتی بد بگم اینهمه بست به سیتی حالا یادش نمیاد حالاهم از نردبون سیتی داره بالا میره تیم خودش به جایی نرسیده مجبوره دیگه
بیار مدرکشو،تا جایی که یادمه چیزی به سیتی نگفتم!!!
فقط یه بار در کنار خود شما و ریال و پی اس جی از خریدهای گرونش انتقاد کردم که اونم به جاست...(ولی باز هرچی باشه همه میدونن چطوری نیست!)
ما هم آخر فصل بین 4 تا تیمیم،شرطش از هر چی بگی...:);)

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351

من پستش رو کامل خوندم.
کلا توجه کردین؟!!! همیشه بعد بازی چلسی اینجا به هم میریزه:D

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
من پستش رو کامل خوندم.
کلا توجه کردین؟!!! همیشه بعد بازی چلسی اینجا به هم میریزه:D
اقا با عرض خسته نباشی خدمت شما بعد خوندن پست
خواهشن واسه ما هم مختصر و مفید توضیح ببدید ایشون چی فرمودن , ?

بالا