احسانبزرگي
Registered User
داداش خداشاهده من تیمم 8جدول بود اصلا روم نمیشد تاپیک هوادداران بیام چه برسه به کل کلمن پستش رو کامل خوندم.
کلا توجه کردین؟!!! همیشه بعد بازی چلسی اینجا به هم میریزه
داداش خداشاهده من تیمم 8جدول بود اصلا روم نمیشد تاپیک هوادداران بیام چه برسه به کل کلمن پستش رو کامل خوندم.
کلا توجه کردین؟!!! همیشه بعد بازی چلسی اینجا به هم میریزه
داداش ایشون کلا در حد کل کل نیسنداداش ایشون یه چیز میگه فرداش 180درجه عوض میشه
میگه تا حالا شنیدید من از سیتی بد بگم اینهمه بست به سیتی حالا یادش نمیاد حالاهم از نردبون سیتی داره بالا میره تیم خودش به جایی نرسیده مجبوره دیگه
تا حالا که استیوی بوده که به جایی نرسیدین بزور هشتم جدول هستیتن و پارسالم که لیز خرد و جام رو تقدیم سیتی کردین اخه لیورپول چی هست که با استیو یا بدون استیو ش چی باشه گفتم داوری اگه یکی دو جا به نفعمون بوده بیشتر جاها به ضررمون بوده حالا وایسا تو دیدار اتحادیه به ما خردین از اون جامم سوتتون میکنیم بیرون
اتوبوسیا هر وقت تعداد جامهاتون 1/3 لیورپول شد بیا از رو باد ... حرف بزن!من میگم آخر الزمان شده میگید نه ...
یعنی لیورپول انقدر داغونه که دارن از مالِ سیتی بالا میرن ؟
یه آرزو می کنم : خدایا هیچ وقت منُ به همچین روزی ننداز
خوشم میاد خیلی به اینده امیدواری امیدوار باش شک نکن جز 4تیم که سهمیه میگیرن که نه ولی 4تیم دوم جدول قرار میگیریناتوبوسیا هر وقت تعداد جامهاتون 1/3 لیورپول شد بیا از رو باد ... حرف بزن!
لیورپول اونقدر بزرگ و پرافتخاره که تا 100 سال دیگه هیچی نبره باز عمرآ بهش برسین...
خدایا هیچ وقت تیم منو به روزی ننداز که سرنوشتش دست که روس... باشه و هر کاری دلش خواس بکنه!
لیورپول امسال بدشانسی نمیاورد خفتتون میکردیم،پارسالم که زیرمون بودین،حالا بزا امسال تموم شه بیا کری بخون...
اتوبوسیا هر وقت تعداد جامهاتون 1/3 لیورپول شد بیا از رو باد ... حرف بزن!
لیورپول اونقدر بزرگ و پرافتخاره که تا 100 سال دیگه هیچی نبره باز عمرآ بهش برسین...
خدایا هیچ وقت تیم منو به روزی ننداز که سرنوشتش دست که روس... باشه و هر کاری دلش خواس بکنه!
لیورپول امسال بدشانسی نمیاورد خفتتون میکردیم،پارسالم که زیرمون بودین،حالا بزا امسال تموم شه بیا کری بخون...
من برم دنبال اکتشافات بعدیم! :دیاگه تو ژانویه تغدیه نشن (بازیکن قرضی برنگردونن یا بازیکن نخرن) هفته 21 تا 25 گند اساسی میزنن!
این قضیه اثبات شده است!
البته فک کنم قرضی زیاد دارن که تو ژانویه برمیگردن!
کار ایشون سفسطه ست نیاز داره تا با کلمات و جملات بازی کنه 10 خط می نویسه اندازه ی نیم خط محتواخدا شاهده میتونی تو یه جمله مفهوم برسونی ن اینکه رمانش کنی '''
خودت از این همه تایپ کردن خسته نمیشی ?
حاضرم شرط ببندم هیشکی اینجا این پست ت رو نخونده
Sent from my XT1068 using Tapatalk
مهدی خدا شاهده ی سردرد ه بی موقع سکار ایشون سفسطه ست نیاز داره تا با کلمات و جملات بازی کنه 10 خط می نویسه اندازه ی نیم خط محتوا
به نظرت نویر با وجود "Leno" و "ter Stegen' و "Karius حقشه توپ طلا ببره؟!چطو شده!؟
ریالیها فعلا زبونشون درازه،بعد این 2 بازی با والنسیا و آتلتیکو کوتاه میشه به جز این امیر که خیلی پر روئه و کاریش نمیشه کرد...:general210:
تیم من از این میلان میباخت تا بازی بعدی کل نمیکردم حداقل!حالا باخته که هیچ 4 تایی هم شده!
هرجا هم به ضرر کسی حرف حق رو بزنی میشه سفسطه...
پستهای ما هم محتوایی ندارن،محتوا رو پست بعضیا داره که از نیم خطش میشه 2 صفحه برداشت کرد!
یونایتدیها هم که خودشون شروع میکنن!حالا چون واسه لیورپول اسم ساختن یه اسم هم واسشون در نظر گرفتم که فراگیر میکنم!!!:general206:اینجا با این اکانت نمیتونم کاملشو بگم فقط اشارشو بکنم که m رو از اولش بردارین و بخونین...
آخه میان تو چیزی که اصلآ بهشون مربوط نیست دخالت میکنن و اظهار ... میکنن!!!داداش تو خودت دهن همه رو بله شل کنین بابا، شل کنین.
من اصلا نمیدونم بحث و کل کل بچه گونه سر چیهبه نظرت نویر با وجود "Leno" و "ter Stegen' و "Karius حقشه توپ طلا ببره؟!
می آیند و میروند اما تمام نمیشوند!
@Benchmarker
بیا توضیح بعد از بوفون کی قراره وایسه تو دروازه ایتالیا!
مارکتی ، پادلی ، میرانتی؟!
اینا که همه از نویر بزرگترن!