• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
@A1C1E
خوشتیپ تشکر از تشکرات
جایی سراغ داری؟
گ.ا.ی.ی.د.ه شدم با این نت لاک پشتی بسکه گشتم:general602:
پوستر ها معمولا عکاسا میفروشن!
عکاسای خارجکی!
ولی با ip غیر ایرانی بگردی شاید چیزی گیرت بیاد!

• Like
Reactions: al2

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بله تمام دنیا،از جمله بردارش...:) (در یک کلام اخلاق رو که مهمترین ویژه گی یک اسطوره هست باخت،وسلام و خود من اسکولز رو خیلی بزرگتر از این میبینم!)
اسکولز بازیکن خیلی خوبی بود و اتفاقآ از معدود منچستریهایی بود که من ازش خوشم میومد ولی والا مطمئنم هیچ وقت جرارد نمیشه،شاید به خاطر تعصبمون هیچ کدوم قبول نمی کنیم ولی جرارد رو یه افسانه و حتی برابر با باشگاه میدونم من!!!(قبول کن اسطوره بودن فقط به جام و بازی و نیست،تعصب و اخلاق مهمترین چیزه،وگرنه پینتو هم با اون همه افتخار با بارسا الان یه اسطوره بود!:D)
هیچ وقت این حرفو نزن،جرارد اگه بره به خاطر لیورپول و به سودش میره،من از این قضیه مطمئنم...
شاید بهتر میدونستن یه زمانی ولی الان دیگه نه،انصافآ یعنی با این حرف شما ژاوی هم الان از اسکولز پایین تره!؟
لمپاردم والا دیدم داره خوب واسه قهرمانی سیتی میدرخشه و قرارداشو هم با این تیم تمدید کرده گفتم یه یادی هم از اسطوره ی چلسی بکنیم...:);)
فراموش نکن جرارد لیورپولی رو ترک نکرد و بهش تعصب داشت که اصلا در وضعیت خوبی نبود تو این چند سال و هر ستاره ای هم رو کرد رفتن و جرارد تنهای تنها موند!!!ولی گیگز و اسکولز زیرنظر مافیای جزیره روزهای خوبی داشتن و جدا نشدنشونم طبیعی هست...
گیگز و اسکولز زیرنظر مافیای جزیره روزهای خوبی داشتن
25r30wi.gif
سانترهای دقیق 60 - 70 متری اسکولز و پاسهای گل گیگز با امتدادهای غیبی و غیر قابل رویت مافیای جزیره انجام می شد
یه مدت به کامبکهای منچستری می گفتید شانس تک اشتباهات داوری به نفع منچسترو هم مدت ها روی بوق و کرنا می کرید که آی داوری پشت منچستره حالا مافیای جزیره شده بامبول بازی جدیدتون
بعدش گیگزی اخلاق ورزشی رو داخل زمین هیچ وقت نباخت هیچ وقت , اینکه در مسائل خصوصی و خانوادگی چکار می کنه به خودش مربوطه
هیچ وقت هم نمی تونی مطمئن بشی همون جراردت تو مسائل خصوصی و خانوادگی چکار می کنه

Benedict

Registered User
لایک‌ها
468
دوستان من دنبال چند تا عکس با کیفیت از تیم های مطرح اروپایی هستم {اکثر تیم ها بایرن-دورتموند - رئال- بارسا - چلسی - آرسنال- لیورپول-منچسترها - رم - میلان-یووه-اینتر-PSG و.....}
واسه چاپ روی بنر
عکس های تیمی و 11نفره که قبل از بازی میگیرن منظورمه نه اون کلی که اول فصل میگیرن
مثه این {البته کیفیت خیلی بالاتر}
مشاهده پیوست 734745
هرچی میگردم کیفیت خوبی که بشه چاپش کرد رو نمیبینم
و یا 2014 نیستن و نصف تیم عوض شده
کسی سایتی فرومی جایی سراغ داره بشه پیدا کرد؟
خیلی فوریه دوستان اگه میتونن حتما بنده رو کمک کنن
یا علی و سپاس
Google Image
Keyword: Arsenal Squad Player
Date: Past year
Size: Large

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
اون قضیه گیگزی هیچوقت تایید نشد! 1% هم اگر اینطور باشه فکر میکنید مثلا جرارد خیلی پاکه؟ احتمالا کارش خیلی درسته که رسانه های انگلیس هنوز نتونستن پتشو بریزن روی اب!
گیگزی تو تمام دوران بازیش یک بار هم کارت قرمز نگرفت و نپرید به این و اون که دعوا درست کنه تو زمین!
اسکولز در حد جرارد نیست!؟ LOL این حرف خود ژاوی هست !
بله بخاطر لیورپول داره میره! میگن گرت بیل هم بخاطر پیشرفت تاتنهام رفت رئال ! اون چند سال پیش هم که میخواست بره بخاطر پیشرفت لیورپول بود؟
مافیای جزیره lol اینو نگید چی دارید بگید؟
خودتونو اینطوری توجیه کنید! اصلا سر خوردن جرارد هم کار عوامل مافیا بوده ! مافیا یه جام رو تقدیم کرد به بلکبرن تا از شما بیشتر داشته باشن!
این عادت شماست که نتیجه نگرفتن تیمتونو به زمین و زمان ربط می دید ولی یه بار نمیبینید که ایراد از خود تیمتون هست !
تا نباشد چیزکی...:) ده برا بقیه هم اینو میگفتن،چرا بین چند صد شایدم هزار بازیکن جزیره این انگ اومد به گیگز چسبید!!!؟در مورد تایید نشدنش هم غیر از این بود باید تعجب میکردیم!!!
مشکل شما اینه فقط داری به سطح بازی نگاه میکنی!!!گفتم اسطوره بودن فقط به افتخار و بازی و اینا ربط نداره،به خیلی چیزای دیگه ربط داره! وگرنه هر بازیکن با استعداد و خوش شانسی اسطوره میشد!!!(هر چند تو سطح بازی هم جرارد بهتر نباشه چیزی کمترم نداره و در بدبینانه ترین حالت سطح بازیشونو مساوی میدونم!!!)
چه ربطی به بیل داره،جرارد سنش گذشته و میبینه دیگه نمیتونه اون کارایی لازم رو واسه تیمش داشته باشه به همین خاطر داره میره،بیل تو اوج دوران فوتبالیش رفت!در مورد چند سال پیش هم برو حرفهای زیدان رو بخون...:)
شنیدن واقعیت سخته،برو اشتباهات داوری به نفع تیمتون رو زمان فرگی نگاه کن...;)
دیر و زود این جام رو میگیریم،الانم 18 تا داریم و عقده ی جام نداریم،سر خوردنم که گفتم واسه همه پیش میاد،بعد اون 1 نیمه دست نخورده بود...
الان به چی ربط دادم،این منطق و صداقتتون آدمو...:general210:
25r30wi.gif
سانترهای دقیق 60 - 70 متری اسکولز و پاسهای گل گیگز با امتدادهای غیبی و غیر قابل رویت مافیای جزیره انجام می شد
یه مدت به کامبکهای منچستری می گفتید شانس تک اشتباهات داوری به نفع منچسترو هم مدت ها روی بوق و کرنا می کرید که آی داوری پشت منچستره حالا مافیای جزیره شده بامبول بازی جدیدتون
بعدش گیگزی اخلاق ورزشی رو داخل زمین هیچ وقت نباخت هیچ وقت , اینکه در مسائل خصوصی و خانوادگی چکار می کنه به خودش مربوطه
هیچ وقت هم نمی تونی مطمئن بشی همون جراردت تو مسائل خصوصی و خانوادگی چکار می کنه
در اینکه این دو بازیکنای خوب و با استعدادی بودن شکی نیست...;)
خب منظور از مافیای فوتبال جمع هموناس دیگه،نکنه باید آدم میکشت تا مافیای فوتبال میشد!!!(هر چند اگه یه داور 2 بازی به ضررتون سوت میزد اینم دور از انتظار نبود،یه جوری به داور نگاه میکرد بیچاره داور...)
داخل و خارج نداره(اسطوره بودن اولش به اخلاقه!)،ای کاش داخل زمین هر کاری میخواست میکرد ولی بیرون زمین همچین رسوایی پیش نمیاورد!!!هیچ دینی حتی بی دینها هم اون کارشو به هیچ وجه قبول نمیکنن...
خب اونجا ایران نیست و به طبع آزادترن ولی گفتم اون کار گیگز رو کافر هم قبول نمیکنه و مطمئنم با اون کار از چشم خیلیا افتاد...
-----------------------------------------------------------------------------
در کل بحث فایده ای نداره خواهشآ چندتا چندتا نقل قول نکنین،زمان امتحانات بزارین 2 3 واحدم شده پاس کنیم...:D

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
آقا این بالایی راست میگه !
جرارد نه تو امرِ گلزنی کسی هست که بهترین هافبک تاریخ باشه !
نه تو امرِ پاس گل کسی هست که یه جایگاهی داشته باشه !
نه با تیمش به اون صورت جامی گرفته !
نه خودش افتخاراتِ فردی خاصی کسب کرده !
بهترین بودن که به اینا نیست
25r30wia.gif
به همونایی که این بالاییه میگه هست
laugh1.gif

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
گینس طی بیانیه ای اعلام کرده باخت در بازی های رسمی هم مانعی نداره و رئال می تونه هم چنان برای کسب این افتخار بزرگ تلاش کنه.

البته یادمون نره مسئولین رئال و فدراسیون برای ثبت یه رکورد دیگه هم دارن تلاش می کنن، بیشترین تعداد پنالتی بی خود. احتمالاً این یکی بدون اما و اگر جواب بده، چون شماره 10 شون (یا 7ه؟) قهرمان شنای استانشون شده بود.

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
اقا خیلی خوشحال م ک بعد 22 بازی بارسا ایارو اینجا میبینم
خوش اومدید خوته ی خودتون ه

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
نگفتم!؟خدا وکیلی نگفتم صفحه ی قبل زبون این ریالیا بعد بازی با والنسیا و آتلتیکو کوتاه میشه!؟:D:general304::general304::general304::general304:
بعضیا بازم میخوان پیش بینی کنم!؟:general304::general307::general404::p
ریالیها فعلا زبونشون درازه،بعد این 2 بازی با والنسیا و آتلتیکو کوتاه میشه به جز این امیر که خیلی پر روئه و کاریش نمیشه کرد...:general210:
تیم من از این میلان میباخت تا بازی بعدی کل نمیکردم حداقل!حالا باخته که هیچ 4 تایی هم شده!

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
این یارو رو نگاه بعد 22 دفعه پیشبینی باخت
چه عشق یم میکنه

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Last edited by a moderator:

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175