• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
آخه میان تو چیزی که اصلآ بهشون مربوط نیست دخالت میکنن و اظهار ... میکنن!!!
من یه کلمه گفتم سیتی قهرمان میشه اومدن ذرّت پرت کردن!!!باید جوابشونو داد دیگه!!!

حاجی نظراتت که واقعا راضیم ازشون
طبق گفته شما قرار بود فصلِ قبل لیورپول قهرمان بشه
قرار بود فصل بعد با حضور لیورپول شاهد قدرت نمایی انگلیسی ها تو اروپا باشیم :general304:
قرار بود لیورپول ناکامی هاش از این فصل تموم بشه و دیگه برگرده به بیگ 4 :general304:

در کل میگم شما نظرتُ بده، ما که راضی ! شما بنظرتون سیتی قهرمان میشه ؟
واقعا جدی میگما واقعا خوش حالم این نظر رو شخصِ شخیصِ شما داده ... امیدم برا قهرمانی بیشتر شد ...

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
من میگم آخر الزمان شده میگید نه ...
یعنی لیورپول انقدر داغونه که دارن از مالِ سیتی بالا میرن ؟
یه آرزو می کنم : خدایا هیچ وقت منُ به همچین روزی ننداز
اینو یادته؟
حالا لیورپول نشد, شدن طرفدار منچستر سیتی.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
نگرانم بعد از جرارد کی میخواد امیدهای قهرمانی لیورپول رو به باد بده :دی
البته اگه دوباره روزی تونستن به کورس قهرمانی برسن :دی

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
اون پاس گلش به دروگبا تو ورزشگاه خودشون هیچوقت از یادم نمیره!
اینم از اسطوره لیورپول!:دی گیگز و اسکولز تکرار نشدنین!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
حاجی نظراتت که واقعا راضیم ازشون
طبق گفته شما قرار بود فصلِ قبل لیورپول قهرمان بشه
قرار بود فصل بعد با حضور لیورپول شاهد قدرت نمایی انگلیسی ها تو اروپا باشیم :general304:
قرار بود لیورپول ناکامی هاش از این فصل تموم بشه و دیگه برگرده به بیگ 4 :general304:

در کل میگم شما نظرتُ بده، ما که راضی ! شما بنظرتون سیتی قهرمان میشه ؟
واقعا جدی میگما واقعا خوش حالم این نظر رو شخصِ شخیصِ شما داده ... امیدم برا قهرمانی بیشتر شد ...
تموم شده ناکامیهاش،تا اینجا بود،از این به بعد cl جزء جدا نشدنی لیورپول هست و هر سال توش خواهیم بود(فقط مربی،مربی cl نیست،امسال بنیتز رو نیمکت بود از شانسهای تصاحب cl هم بودیم!)،همین امسالم شاهکار داورا نبود نهایتش 10 اختلاف با صدر داشتیم و از گزینه های قهرمانی بودیم...
جالبه لیگ به اون بزرگی منتظر اظهار نظر منه تا برعکسشو رقم بزنه،دیگه چه کاریه این همه بازی هم میکنن،من بگم سیتی قهرمانه چلسی بشه تموم بشه بره پی کارش دیگه!!!متاسفم همین...
اینو یادته؟
حالا لیورپول نشد, شدن طرفدار منچستر سیتی.
اگه اظهار نظر در مورد قهرمان یه لیگ طرفداری از اون محسوب میشه من دیگه حرفی ندارم...:|
ببینیم بعد از رفتن مافیای جزیره کی زودتر قهرمان میشه...;)
جمله ی دومت اول برازنده ی خودتونه...:)
اون پاس گلش به دروگبا تو ورزشگاه خودشون هیچوقت از یادم نمیره!
اینم از اسطوره لیورپول!:دی گیگز و اسکولز تکرار نشدنین!
هه...
مقایسه جرارد با اینا،جالب بود...:)
جرارد رو یه دنیا دوست دارن،گیگز رو برین از برادرش بپرسین...:) باز اسکولز یه چیزی هرچند اونم هیچ وقت با جرارد قابل مقایسه نیست...
اسطوره بودنم به جام نیست،لمپارد یاد بگیر هیچ وقت جلو لیورپول بازی نکرده و نخواهد کرد،جرارد عشقه عشق...:X

Last edited:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
این ویدیو رو دانلود کنید ترکیدم از خنده
25r30wi.gif

واکنش هیتلر به باخت بایرن به رئال مادریده

لینک دانلود : http://host3.aparat.com//public/use...7/4f76194b63b3f5782c36cba1e09a50261939912.mp4

hitler.png

پ.ن تیکه ایی از فیلم Downfall بود یکی از بهترین فیلمها راجع به هیتلر توصیه میکنم حتما فیلمش رو ببینید

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
هه...
مقایسه جرارد با اینا،جالب بود...:)
جرارد رو یه دنیا دوست دارن،گیگز رو برین از برادرش بپرسین...:) باز اسکولز یه چیزی هرچند اونم هیچ وقت با جرارد قابل مقایسه نیست...
اسطوره بودنم به جام نیست،لمپارد یاد بگیر هیچ وقت جلو لیورپول بازی نکرده و نخواهد کرد،جرارد عشقه عشق...:X
LOL اینا رو جایی نگیا!
گیگز رو که تمام دنیا بهش احترام میذارن جز تیم شما که اونم واضحه چرا !
موراتی میخواست اسکولز رو بخره اسکولز هم در جواب گفت اگر منو میخوای باید یونایتد رو بخری! با اینکه بازنشسته شده بود بازم برگشت تا به تیم کمک کنه اما اسطوره شما چی؟ رفت دنبال پول بیشتر و کم دردسر!
تمام بازیکنای برتر دنیا مثل ژاوی و اینیستا و زیدان اسکولز رو از خودشون بهتر میدونستن ولی هیچوقت یادم نمیاد کسی از جرارد یادی کرده باشه!
در اخر لمپارد چه ربطی داره به لیورپول!؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
لمپارد یاد میگیره ...
کاش جرارد هم این مدت که تو فوتبال بود یاد می گرفت لیز نخوره بلکه بتونه 1 جام، دقت کنید فقط 1 جام لیگ برتر با اون دستاش لمس کنه
مقایسه لمپارد و جرارد مثلِ یه جک می مونه جوری که فرانکی به عنوانِ یه هافبک چهارمین گلزن برتر تاریخ لیگ انگلیس و برترین هافبک گلزن تاریخ لیگ انگلیس هست ... بعد از گیگزی هم دومین پاس گل دهنده برتر تاریخ لیگ انگلیس هست ... کلا هر جوری هر مدلی حساب کنی جرارد تا ابد زیرِ فرانکیه !اگه شما شک داری، می تونی بری از یه بی طرف بپرسی !
جرارد هم اسطوره ست و ما تو این شکی نداریم ولی همون طور که لمپارد پایین تر از امثال زیدان هست ... جرارد هم پایین تر از امثالِ لمپاردِ !

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
http://www.goal.com/en?ICID=HP
نظر سنجی گل درباره بهترین هافبک تاریخ لیگ برتر!
نتیجه هم همونطور که کاملاً قابل پیش بینی اسکولزی اول هست! با اینکه جرارد تازه اعلام خداحافظی کرده و همه توجها بهشه!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
@AslanSalarkia
من به لمپارد رای دادم، البته اسکولز هم تک بودا! اما لمپارد خیلی گل زد... البته پست هاشونم متفاوت بوده تا حدودی
لمپاردو منم خیلی دوست دارم، ولی اسکولزی کلاً توی یه لول دیگه ای بود! میدونی؟ از همه نظر عالی بود، شاید کاملترین بازیکنی که تو عمرم دیده باشم!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
LOL اینا رو جایی نگیا!
گیگز رو که تمام دنیا بهش احترام میذارن جز تیم شما که اونم واضحه چرا !
موراتی میخواست اسکولز رو بخره اسکولز هم در جواب گفت اگر منو میخوای باید یونایتد رو بخری! با اینکه بازنشسته شده بود بازم برگشت تا به تیم کمک کنه اما اسطوره شما چی؟ رفت دنبال پول بیشتر و کم دردسر!
تمام بازیکنای برتر دنیا مثل ژاوی و اینیستا و زیدان اسکولز رو از خودشون بهتر میدونستن ولی هیچوقت یادم نمیاد کسی از جرارد یادی کرده باشه!
در اخر لمپارد چه ربطی داره به لیورپول!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله تمام دنیا،از جمله بردارش...:) (در یک کلام اخلاق رو که مهمترین ویژه گی یک اسطوره هست باخت،وسلام و خود من اسکولز رو خیلی بزرگتر از این میبینم!)
اسکولز بازیکن خیلی خوبی بود و اتفاقآ از معدود منچستریهایی بود که من ازش خوشم میومد ولی والا مطمئنم هیچ وقت جرارد نمیشه،شاید به خاطر تعصبمون هیچ کدوم قبول نمی کنیم ولی جرارد رو یه افسانه و حتی برابر با باشگاه میدونم من!!!(قبول کن اسطوره بودن فقط به جام و بازی و نیست،تعصب و اخلاق مهمترین چیزه،وگرنه پینتو هم با اون همه افتخار با بارسا الان یه اسطوره بود!:D)
هیچ وقت این حرفو نزن،جرارد اگه بره به خاطر لیورپول و به سودش میره،من از این قضیه مطمئنم...
شاید بهتر میدونستن یه زمانی ولی الان دیگه نه،انصافآ یعنی با این حرف شما ژاوی هم الان از اسکولز پایین تره!؟
لمپاردم والا دیدم داره خوب واسه قهرمانی سیتی میدرخشه و قرارداشو هم با این تیم تمدید کرده گفتم یه یادی هم از اسطوره ی چلسی بکنیم...:);)
فراموش نکن جرارد لیورپولی رو ترک نکرد و بهش تعصب داشت که اصلا در وضعیت خوبی نبود تو این چند سال و هر ستاره ای هم رو کرد رفتن و جرارد تنهای تنها موند!!!ولی گیگز و اسکولز زیرنظر مافیای جزیره روزهای خوبی داشتن و جدا نشدنشونم طبیعی هست...
B6WdxA4CMAEAYu2.png
لمپارد یاد میگیره ...
کاش جرارد هم این مدت که تو فوتبال بود یاد می گرفت لیز نخوره بلکه بتونه 1 جام، دقت کنید فقط 1 جام لیگ برتر با اون دستاش لمس کنه
مقایسه لمپارد و جرارد مثلِ یه جک می مونه جوری که فرانکی به عنوانِ یه هافبک چهارمین گلزن برتر تاریخ لیگ انگلیس و برترین هافبک گلزن تاریخ لیگ انگلیس هست ... بعد از گیگزی هم دومین پاس گل دهنده برتر تاریخ لیگ انگلیس هست ... کلا هر جوری هر مدلی حساب کنی جرارد تا ابد زیرِ فرانکیه !اگه شما شک داری، می تونی بری از یه بی طرف بپرسی !
جرارد هم اسطوره ست و ما تو این شکی نداریم ولی همون طور که لمپارد پایین تر از امثال زیدان هست ... جرارد هم پایین تر از امثالِ لمپاردِ !
آره وقتی گل قهرمانی رو واسه سیتی میزنه یاد میگیره...:)
لیز خوردن ربطی به یاد گرفتن نداره،هر کسی ممکنه لیز بخوره،اتفاقه دیگه!!!
بعد اون لیز خوردن لیورپول 1 نیمه کامل جلو هوادارای خودش فرصت داشت تا نتیجه رو عوض کنه که نتونست پس نمیشه تقصیر رو گردن حضرت استیوی انداخت،اگه دقیقه 90 لیز میخورد و توپ گل میشد باز یه چیزی...
بله واس همین تا وقتی تو تیم ملی بودن همیشه زیر سایه استیوی بود...;)
اسطوره بودن ربطی به آمار و ارقام نداره زیاد!!!شخصیت جرارد یک الگو واسه زندگی هست،استیوی خیلی فراتر از یک فوتبالیست معمولی بود...
بهترین بازیکن تمام تاریخ فوتبال واسه منه و هیچ وقت هم جاشو به کس دیگه ای نمیده،به عنوان بازیکن هم pl رو نبره به عنوان مربی دروش خواهد کرد،مطمئنم...:X

Last edited:

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
بله تمام دنیا،از جمله بردارش...:) (در یک کلام اخلاق رو که مهمترین ویژه گی یک اسطوره هست باخت،وسلام و خود من اسکولز رو خیلی بزرگتر از این میبینم!)
اسکولز بازیکن خیلی خوبی بود و اتفاقآ از معدود منچستریهایی بود که من ازش خوشم میومد ولی والا مطمئنم هیچ وقت جرارد نمیشه،شاید به خاطر تعصبمون هیچ کدوم قبول نمی کنیم ولی جرارد رو یه افسانه و حتی برابر با باشگاه میدونم من!!!(قبول کن اسطوره بودن فقط به جام و بازی و نیست،تعصب و اخلاق مهمترین چیزه،وگرنه پینتو هم با اون همه افتخار با بارسا الان یه اسطوره بود!:D)
هیچ وقت این حرفو نزن،جرارد اگه بره به خاطر لیورپول و به سودش میره،من از این قضیه مطمئنم...
شاید بهتر میدونستن یه زمانی ولی الان دیگه نه،انصافآ یعنی با این حرف شما ژاوی هم الان از اسکولز پایین تره!؟
لمپاردم والا دیدم داره خوب واسه قهرمانی سیتی میدرخشه و قرارداشو هم با این تیم تمدید کرده گفتم یه یادی هم از اسطوره ی چلسی بکنیم...:);)
فراموش نکن جرارد لیورپولی رو ترک نکرد و بهش تعصب داشت که اصلا در وضعیت خوبی نبود تو این چند سال و هر ستاره ای هم رو کرد رفتن و جرارد تنهای تنها موند!!!ولی گیگز و اسکولز زیرنظر مافیای جزیره روزهای خوبی داشتن و جدا نشدنشونم طبیعی هست...
index.php

آره وقتی گل قهرمانی رو واسه سیتی میزنه یاد میگیره...:)
لیز خوردن ربطی به یاد گرفتن نداره،هر کسی ممکنه لیز بخوره،اتفاقه دیگه!!!
بعد اون لیز خوردن لیورپول 1 نیمه کامل جلو هوادارای خودش فرصت داشت تا نتیجه رو عوض کنه که نتونست پس نمیشه تقصیر رو گردن حضرت استیوی انداخت،اگه دقیقه 90 لیز میخورد و توپ گل میشد باز یه چیزی...
بله واس همین تا وقتی تو تیم ملی بودن همیشه زیر سایه استیوی بود...;)
اسطوره بودن ربطی به آمار و ارقام نداره زیاد!!!شخصیت جرارد یک الگو واسه زندگی هست،استیوی خیلی فراتر از یک فوتبالیست معمولی بود...
بهترین بازیکن تمام تاریخ فوتبال واسه منه و هیچ وقت هم جاشو به کس دیگه ای نمیده،به عنوان بازیکن هم pl رو نبره به عنوان مربی دروش خواهد کرد،مطمئنم...:X
اقا خلاصه بگو ببینم چی میگی '''
انشا ک نیس '''

Sent from my XT1068 using Tapatalk

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
اقا خلاصه بگو ببینم چی میگی '''
انشا ک نیس '''

Sent from my XT1068 using Tapatalk
باو اینقدر خودتو تحویل نگیر،کسی با تو نبود اصلا...;)
مخاطب حرفام اونایین که نقل قول کردم نه یه ریالی...:)

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
.:X

اون قضیه گیگزی هیچوقت تایید نشد! 1% هم اگر اینطور باشه فکر میکنید مثلا جرارد خیلی پاکه؟ احتمالا کارش خیلی درسته که رسانه های انگلیس هنوز نتونستن پتشو بریزن روی اب!
گیگزی تو تمام دوران بازیش یک بار هم کارت قرمز نگرفت و نپرید به این و اون که دعوا درست کنه تو زمین!
اسکولز در حد جرارد نیست!؟ LOL این حرف خود ژاوی هست !
بله بخاطر لیورپول داره میره! میگن گرت بیل هم بخاطر پیشرفت تاتنهام رفت رئال ! اون چند سال پیش هم که میخواست بره بخاطر پیشرفت لیورپول بود؟
مافیای جزیره lol اینو نگید چی دارید بگید؟
خودتونو اینطوری توجیه کنید! اصلا سر خوردن جرارد هم کار عوامل مافیا بوده ! مافیا یه جام رو تقدیم کرد به بلکبرن تا از شما بیشتر داشته باشن!
این عادت شماست که نتیجه نگرفتن تیمتونو به زمین و زمان ربط می دید ولی یه بار نمیبینید که ایراد از خود تیمتون هست !

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
اسکولز, لمپارد و جرارد هر 3تاشون هافبکهای فوق العاده ای بودن.
کریک هم چیزی کم از اینا نداشت و یکی از بازیکنای کلیدی یونایتد بود. فصلهایی بودن که باید میگشتی تا 1 پاس اشتباه ازش پیدا کنی که البته پیدا هم نمیکردی. درست مثل اسکولز و لمپارد و جرارد.
هارگریوزم خیلی خوب بود ولی بدشانس بود.
تو این نسل بکهام 2 بار و لمپارد 1 بار بین 3 بازیکن برتر دنیا قرار گرفتن و هر 2شون هر 3 بار دوم شدن.

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
دوستان من دنبال چند تا عکس با کیفیت از تیم های مطرح اروپایی هستم {اکثر تیم ها بایرن-دورتموند - رئال- بارسا - چلسی - آرسنال- لیورپول-منچسترها - رم - میلان-یووه-اینتر-PSG و.....}
واسه چاپ روی بنر
عکس های تیمی و 11نفره که قبل از بازی میگیرن منظورمه نه اون کلی که اول فصل میگیرن
مثه این {البته کیفیت خیلی بالاتر}
ASR_FCB_07_IMA_211014.variant846x476.jpg
هرچی میگردم کیفیت خوبی که بشه چاپش کرد رو نمیبینم
و یا 2014 نیستن و نصف تیم عوض شده
کسی سایتی فرومی جایی سراغ داره بشه پیدا کرد؟
خیلی فوریه دوستان اگه میتونن حتما بنده رو کمک کنن
یا علی و سپاس

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
@A1C1E
خوشتیپ تشکر از تشکرات
جایی سراغ داری؟
گ.ا.ی.ی.د.ه شدم با این نت لاک پشتی بسکه گشتم:general602:

بالا