بله تمام دنیا،از جمله بردارش...
(در یک کلام اخلاق رو که مهمترین ویژه گی یک اسطوره هست باخت،وسلام و خود من اسکولز رو خیلی بزرگتر از این میبینم!)
اسکولز بازیکن خیلی خوبی بود و اتفاقآ از معدود منچستریهایی بود که من ازش خوشم میومد ولی والا مطمئنم هیچ وقت جرارد نمیشه،شاید به خاطر تعصبمون هیچ کدوم قبول نمی کنیم ولی جرارد رو یه افسانه و حتی برابر با باشگاه میدونم من!!!(قبول کن اسطوره بودن فقط به جام و بازی و نیست،تعصب و اخلاق مهمترین چیزه،وگرنه پینتو هم با اون همه افتخار با بارسا الان یه اسطوره بود!
)
هیچ وقت این حرفو نزن،جرارد اگه بره به خاطر لیورپول و به سودش میره،من از این قضیه مطمئنم...
شاید بهتر میدونستن یه زمانی ولی الان دیگه نه،انصافآ یعنی با این حرف شما ژاوی هم الان از اسکولز پایین تره!؟
لمپاردم والا دیدم داره خوب واسه قهرمانی سیتی میدرخشه و قرارداشو هم با این تیم تمدید کرده گفتم یه یادی هم از اسطوره ی چلسی بکنیم...
فراموش نکن جرارد لیورپولی رو ترک نکرد و بهش تعصب داشت که اصلا در وضعیت خوبی نبود تو این چند سال و هر ستاره ای هم رو کرد رفتن و جرارد تنهای تنها موند!!!ولی گیگز و اسکولز زیرنظر مافیای جزیره روزهای خوبی داشتن و جدا نشدنشونم طبیعی هست...
آره وقتی گل قهرمانی رو واسه سیتی میزنه یاد میگیره...
لیز خوردن ربطی به یاد گرفتن نداره،هر کسی ممکنه لیز بخوره،اتفاقه دیگه!!!
بعد اون لیز خوردن لیورپول 1 نیمه کامل جلو هوادارای خودش فرصت داشت تا نتیجه رو عوض کنه که نتونست پس نمیشه تقصیر رو گردن حضرت استیوی انداخت،اگه دقیقه 90 لیز میخورد و توپ گل میشد باز یه چیزی...
بله واس همین تا وقتی تو تیم ملی بودن همیشه زیر سایه استیوی بود...
اسطوره بودن ربطی به آمار و ارقام نداره زیاد!!!شخصیت جرارد یک الگو واسه زندگی هست،استیوی خیلی فراتر از یک فوتبالیست معمولی بود...
بهترین بازیکن تمام تاریخ فوتبال واسه منه و هیچ وقت هم جاشو به کس دیگه ای نمیده،به عنوان بازیکن هم pl رو نبره به عنوان مربی دروش خواهد کرد،مطمئنم...:X