JaroOBarghi
Registered User
تا اول دوم چقدر فاصله ست؟
بالوتلی آماده باشه میرسیم
نیمه اول اونقدر امتیاز مفت دادیم دیگه نمیشه رسید!!! مگر اینکه دیگه بالو خیلی آماده باشه...تا اول دوم چقدر فاصله ست؟
نیمه اول اونقدر امتیاز مفت دادیم دیگه نمیشه رسید!!! مگر اینکه دیگه بالو خیلی آماده باشه...
البته اون تیمی که صدر هست هم خدای شانسه و همینم شانسمونو کم کرده!!!:general505:
ولی چیزی که مشخصه حداقل رتبه 3 مال خودمونه آخر فصل...(مگر اینکه به مراحل نهایی یوفا برسیم و پتانسیل رو بزاریم اونجا و به بیگ فور قناعت کنیم این طرف!به شخصه حتی در صورت قهرمانی تو یوفا ترجیح میدم 5جم شیم تا یه تیم بیشتر از جزیره بیاد تو cl!)
ببخشید کدوم فشار!؟تحمل فشار تیم اول خیلی برات سخت شده نه؟
داداش میایا اینجا اول سلام وحالو احوال کن با مدیرهای بخش تا پستت پاک نشه:general601:امشب تی وی دیجیتال قطع شده
خواهشن یه سایت آنلاین بازی و پخش کنه و خوب باشه معرفی کنید
از اینا که دوبار کلیک میکنی وارده یک محیط دیگه میشه و آخرشم هیچی نه
سایت پخش مستقیم
خاهشن بگین ممنون
ببخشید کدوم فشار!؟
اینکه ما نیم فصل اول خود بحران و بدشانسی بودیم و فرط و فرط امتیاز مفت میدادیم فشار شماس!!!؟:general304:
کار شاقی نکردین،با اون همه هدیه داورا و حداقل 7 8 هفته نبودن کلیدیترین بازیکنای تیم دوم باهاشون 5 امتیاز فاصله دارین!!!:general601:
دیگه تیم صدر جدولی که نتونه برنلی(تیم 19دهم!) رو تو زمین خودش ببره و به داور و داوری ربط بده و پنالتی پنالتی بکنه نباید باهاشون حرف زد اصلا!!!منم حرفی باهاتون ندارم...
اشتباه داوری رو وقتی دو تیم تقریبآ هم سطح یا با فاصله کم بازی میکنن میتونین بهش اشاره کنین نه تیمی که کل هزینش اندازه یه بازیکن شما نیست و انتظار داری با پنالتی مشکوک ببرینشون...:general404::general206:
اگه اینطوره کل بازیهایی که بارسا به تیمای ضعیف تر باخته یا حتی مساوی کرده مدرک میارم واسطون که بدون اشتباه داوری میبردیم!همین بازی با مالاگا داور چندین تک به تک رو با اعلام آفسایدهای اشتباهاش ازمون گرفت!!!:general710:
این خودتی،درست حرف بزن و توهین نکن پستت پاک نشه،البته ازکسی که الگوش آقای عامه انتظار زیادی هم نمیره،این رفتارات قابل درکه ولی قابل توجیه نیست...واقعا دم مدیرهای اینجا گرم کوچکترین پستها حذف میشن اونوقت این LiverBarca
هرچی دلش میخواد میگه انگار نه انگار
اشاره کردم به هدیه داورا...15 اختلاف امتیاز
بردنتون تو آنفیلد تو لیگ
حذف کردن تون تو جام اتحادیه
واقعا لیورپولی خیلی رو می خواد با این نکاتی که بالا گفتم در موردِ چلسی حتی فکر کنه !
بنظرم شما بهتره به رتبه خودتون فکر کنید چون تا اونجا که من می دونم رته ششمی راهی به چمپیونز نمی بره !
هرچند چمپونز لیگ هم بعد از سال ها حسرت دیدیم که امسال رفتید و فرقی با یه تیمِ درجه 2 نداشتید !
اشاره کردم به هدیه داورا...
اتفاقآ یه اتوبوسی خیلی رو میخواد که بیاد در مورد لیورپول حرف بزنه!!!:general210::general705:
هر وقت حداقلِ حداقل تعداد جامهای معتبرتون،مساوی نه،1/2 نه!حتی 1/3 هم نه!!!1/4 لیورپول شد بعد بیاین با لیورپول و لیورپولی بحثو کل کل کنین،آفرین پسرای خوب...
فعلآ با سیتیزن ها کل کنید بهتره براتون،و چون اینجا سیتیزنی نیست شما رو به جایی که اونا حضور دارن راهنمایی میکنم...