• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
تا اول دوم چقدر فاصله ست؟

بالوتلی آماده باشه میرسیم:D
نیمه اول اونقدر امتیاز مفت دادیم دیگه نمیشه رسید!!!:D مگر اینکه دیگه بالو خیلی آماده باشه...:p
البته اون تیمی که صدر هست هم خدای شانسه و همینم شانسمونو کم کرده!!!:general505:
ولی چیزی که مشخصه حداقل رتبه 3 مال خودمونه آخر فصل...:)(مگر اینکه به مراحل نهایی یوفا برسیم و پتانسیل رو بزاریم اونجا و به بیگ فور قناعت کنیم این طرف!;)به شخصه حتی در صورت قهرمانی تو یوفا ترجیح میدم 5جم شیم تا یه تیم بیشتر از جزیره بیاد تو cl!)

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
نیمه اول اونقدر امتیاز مفت دادیم دیگه نمیشه رسید!!!:D مگر اینکه دیگه بالو خیلی آماده باشه...:p
البته اون تیمی که صدر هست هم خدای شانسه و همینم شانسمونو کم کرده!!!:general505:
ولی چیزی که مشخصه حداقل رتبه 3 مال خودمونه آخر فصل...:)(مگر اینکه به مراحل نهایی یوفا برسیم و پتانسیل رو بزاریم اونجا و به بیگ فور قناعت کنیم این طرف!;)به شخصه حتی در صورت قهرمانی تو یوفا ترجیح میدم 5جم شیم تا یه تیم بیشتر از جزیره بیاد تو cl!)

تحمل فشار تیم اول خیلی برات سخت شده نه؟

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
تحمل فشار تیم اول خیلی برات سخت شده نه؟
ببخشید کدوم فشار!؟:D
اینکه ما نیم فصل اول خود بحران و بدشانسی بودیم و فرط و فرط امتیاز مفت میدادیم فشار شماس!!!؟:general304:
کار شاقی نکردین،با اون همه هدیه داورا و حداقل 7 8 هفته نبودن کلیدیترین بازیکنای تیم دوم باهاشون 5 امتیاز فاصله دارین!!!:general601:
دیگه تیم صدر جدولی که نتونه برنلی(تیم 19دهم!) رو تو زمین خودش ببره و به داور و داوری ربط بده و پنالتی پنالتی بکنه نباید باهاشون حرف زد اصلا!!!منم حرفی باهاتون ندارم...;)
اشتباه داوری رو وقتی دو تیم تقریبآ هم سطح یا با فاصله کم بازی میکنن میتونین بهش اشاره کنین نه تیمی که کل هزینش اندازه یه بازیکن شما نیست و انتظار داری با پنالتی مشکوک ببرینشون...:general404::general206:
اگه اینطوره کل بازیهایی که بارسا به تیمای ضعیف تر باخته یا حتی مساوی کرده مدرک میارم واسطون که بدون اشتباه داوری میبردیم!همین بازی با مالاگا داور چندین تک به تک رو با اعلام آفسایدهای اشتباهاش ازمون گرفت!!!:general710:

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
15 اختلاف امتیاز
بردنتون تو آنفیلد تو لیگ
حذف کردن تون تو جام اتحادیه
واقعا لیورپولی خیلی رو می خواد با این نکاتی که بالا گفتم در موردِ چلسی حتی فکر کنه !
بنظرم شما بهتره به رتبه خودتون فکر کنید چون تا اونجا که من می دونم رته ششمی راهی به چمپیونز نمی بره !
هرچند چمپونز لیگ هم بعد از سال ها حسرت دیدیم که امسال رفتید و فرقی با یه تیمِ درجه 2 نداشتید !

Last edited by a moderator:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
@al2
بیا کل کل از نوع بچه گونه بکنیم در خور تاپیک باشه :general304:
البته یوونتوسی 100% نیستم میلانی هستم لاکن یووه هم از خودمونه

میپوکونیمتون
blackeye.gif
اتیشتون میزنیم
165g.gif
پر پر تون میکنیم
budo.gif
میفرستونیمتون دسته دو
128fs318181.gif
کلوپه ازتون میگیریم
47b20s0.gif
ایموبیله رو ازتون میگیریم
4chsmu1.gif
وست فالن رو رو سرتون خراب میکنیم
ugly004.gif

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
امشب تی وی دیجیتال قطع شده

خواهشن یه سایت آنلاین بازی و پخش کنه و خوب باشه معرفی کنید
از اینا که دوبار کلیک میکنی وارده یک محیط دیگه میشه و آخرشم هیچی نه
سایت پخش مستقیم
خاهشن بگین ممنون

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
امشب تی وی دیجیتال قطع شده

خواهشن یه سایت آنلاین بازی و پخش کنه و خوب باشه معرفی کنید
از اینا که دوبار کلیک میکنی وارده یک محیط دیگه میشه و آخرشم هیچی نه
سایت پخش مستقیم
خاهشن بگین ممنون
داداش میایا اینجا اول سلام وحالو احوال کن با مدیرهای بخش تا پستت پاک نشه:general601:

sata108

Registered User
لایک‌ها
78
سلام و احوال واقعا عجب نافظه ای دارید من که اسم دو سه تا تیم زیشتر بلد نیستم .فقط تراختور

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
ببخشید کدوم فشار!؟:D
اینکه ما نیم فصل اول خود بحران و بدشانسی بودیم و فرط و فرط امتیاز مفت میدادیم فشار شماس!!!؟:general304:
کار شاقی نکردین،با اون همه هدیه داورا و حداقل 7 8 هفته نبودن کلیدیترین بازیکنای تیم دوم باهاشون 5 امتیاز فاصله دارین!!!:general601:
دیگه تیم صدر جدولی که نتونه برنلی(تیم 19دهم!) رو تو زمین خودش ببره و به داور و داوری ربط بده و پنالتی پنالتی بکنه نباید باهاشون حرف زد اصلا!!!منم حرفی باهاتون ندارم...;)
اشتباه داوری رو وقتی دو تیم تقریبآ هم سطح یا با فاصله کم بازی میکنن میتونین بهش اشاره کنین نه تیمی که کل هزینش اندازه یه بازیکن شما نیست و انتظار داری با پنالتی مشکوک ببرینشون...:general404::general206:
اگه اینطوره کل بازیهایی که بارسا به تیمای ضعیف تر باخته یا حتی مساوی کرده مدرک میارم واسطون که بدون اشتباه داوری میبردیم!همین بازی با مالاگا داور چندین تک به تک رو با اعلام آفسایدهای اشتباهاش ازمون گرفت!!!:general710:

سعی کن همیشه با چشم باز بازیهارو نگاه کنی. اینو سعی کن حتمن

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
واقعا دم مدیرهای اینجا گرم کوچکترین پستها حذف میشن اونوقت این LiverBarca
هرچی دلش میخواد میگه انگار نه انگار
این خودتی،درست حرف بزن و توهین نکن پستت پاک نشه،البته ازکسی که الگوش آقای عامه انتظار زیادی هم نمیره،این رفتارات قابل درکه ولی قابل توجیه نیست...;)
دیگه بیچاره مدیر چه قدر وقتشو بزاره پستهای تو رو پاک کنه،بچه که نیستی خودت رعایت کن دیگه!!!:general710:
ازت نقل قول نمیگیرم باز میای نقل قول میکنی،حرفی با تو ندارم ولی باز میایی و توهین میکنی!!!:general210:
15 اختلاف امتیاز
بردنتون تو آنفیلد تو لیگ
حذف کردن تون تو جام اتحادیه
واقعا لیورپولی خیلی رو می خواد با این نکاتی که بالا گفتم در موردِ چلسی حتی فکر کنه !
بنظرم شما بهتره به رتبه خودتون فکر کنید چون تا اونجا که من می دونم رته ششمی راهی به چمپیونز نمی بره !
هرچند چمپونز لیگ هم بعد از سال ها حسرت دیدیم که امسال رفتید و فرقی با یه تیمِ درجه 2 نداشتید !
اشاره کردم به هدیه داورا...:);)
اتفاقآ یه اتوبوسی خیلی رو میخواد که بیاد در مورد لیورپول حرف بزنه!!!:general210::general705:
هر وقت حداقلِ حداقل تعداد جامهای معتبرتون،مساوی نه،1/2 نه!حتی 1/3 هم نه!!!1/4 لیورپول شد بعد بیاین با لیورپول و لیورپولی بحثو کل کل کنین،آفرین پسرای خوب...;)
فعلآ با سیتیزن ها کل کنید بهتره براتون،و چون اینجا سیتیزنی نیست شما رو به جایی که اونا حضور دارن راهنمایی میکنم...:)

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
اشاره کردم به هدیه داورا...:);)
اتفاقآ یه اتوبوسی خیلی رو میخواد که بیاد در مورد لیورپول حرف بزنه!!!:general210::general705:
هر وقت حداقلِ حداقل تعداد جامهای معتبرتون،مساوی نه،1/2 نه!حتی 1/3 هم نه!!!1/4 لیورپول شد بعد بیاین با لیورپول و لیورپولی بحثو کل کل کنین،آفرین پسرای خوب...;)
فعلآ با سیتیزن ها کل کنید بهتره براتون،و چون اینجا سیتیزنی نیست شما رو به جایی که اونا حضور دارن راهنمایی میکنم...:)

والله من که گفتم لیورپولی های عزیز تاریخ شون ماشالله ماشالله خیلی خوبه !:general304:
شما با تاریخ حال کنید، ما با زمانِ حال !

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
2500 سال پیش ایران و روم کل دنیا بودن
یه عده بنده خدا همیشه در گذشته سیر میکنن و با اون ااینده شون و میسازن

ببین حالا چی در چنته دارید

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
داور احمق باید زابالتا رو جای کلیشی اخراح میکرد یه پنالتی هم میگرفت :|

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
یه سوال چرا زابالتا اخراج نشد؟
قشنگ تو 3 صحنه میتونست کارت دوم بگیره، 3 تا پنالتی داد!

بالا