• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
گل اول یوونتوس که توز تو آفساید بود موقع شوت زدن
d7ur2omrwlost36wtfj5.jpg

گل دوم یوونتوس که کمتر به نظر آفساید میومد البته با توجه به زاویه

bui1dyp8sm97sui4ndoz.jpg

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
واقعاً چرا چپ پاها تو پنالتی زدن ضعیف تر از راست پاهان!!!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
با سلام خدمت مدیرهای خوب سایت و عرض سلام و خسته نباشید
ببین LiverBarca مشکل تو میدونی چیه کلا حقیقت رو زیره پا میزاری و چیزی که برات بصرفه میگی هر حرفی هم که میزنی میگی من کی گفتم الانم میدونم چه حالی هستی چلسی رو با این همه نا داوری داری اول میبینی منتها خودت رو خنسرد نشون میدی گفتی سیتی اینجا طرفدار نداره خوب تو خودت یکیش هستی دیگه وقتی تیمت قهرمان نمیشه میری سراغ تیمی که رقیب چلسی هست
یکم رو منطق نظره بده وکمتر گزارش کن پستهای بچه های چلسی فن رو

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
سیتی هم فکر کرد سی ال لیگ برتر هست که با پولهای شیخ منصور اتحادیه رو بخره وبا پنالتی وخریدن داور به نفع خودش به جایی برسه نه جونم با اینکه از بارسا خوشم نمیاد ولی خوب لهش کرد سیتی رو تو نیوکمپ هم 2تا دیگه بهش میزنه

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
واقعاً چرا چپ پاها تو پنالتی زدن ضعیف تر از راست پاهان!!!
مشکل تو میدونه چیه پیروز؟ کلاً حقیقت رو زیر پا میزاری! دیشب قضیه متفاوت بود!
بنا به خبرهای رسیده از یک منبع موثق شیخ منصور مسی رو خریده تا با بیرون زدن دروازه خالی روی تورس رو سفید کنه!
این هم روی تورس بعد از پایان دیدار بارسلونا-منچستر سیتی
fernando-torres-2-by-Jacky.oO[199642].jpg

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
بارسایی ها هم حق دارن به کریس حسادت کنن
چون هنوز کسی رو پیدا نکردن برا پنالتی :general304:
دفعه پیش هم نیمار نتونست بزنه
دفعه بعدی نوبت کیه؟ :D

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
با سلام خدمت مدیرهای خوب سایت و عرض سلام و خسته نباشید
ببین LiverBarca مشکل تو میدونی چیه کلا حقیقت رو زیره پا میزاری و چیزی که برات بصرفه میگی هر حرفی هم که میزنی میگی من کی گفتم الانم میدونم چه حالی هستی چلسی رو با این همه نا داوری داری اول میبینی منتها خودت رو خنسرد نشون میدی گفتی سیتی اینجا طرفدار نداره خوب تو خودت یکیش هستی دیگه وقتی تیمت قهرمان نمیشه میری سراغ تیمی که رقیب چلسی هست
یکم رو منطق نظره بده وکمتر گزارش کن پستهای بچه های چلسی فن رو
اتفاقآ اینا مشکل خود تو هست+اینکه خودت یه حرفی رو میزنیو میسازی و بعدش سعی و اصرار میکنی کسی که باهاش بحث میکنی اینو گفته و در واقع براش حرف میسازی!!!خیلی جالـــــــــــــــــــبه!!!:general711:
سیتی کیلو چنده،راستی سیتی بدون توره رو اینطوری تو خونش له میکنن که داورم هر چه قدر طرفشو بگیره،شانس هم یارشون باشه و کلی موقعیت و دروازه خالی نزنیم(ویرایش: + تیر!) و پنالتی رو هم نتونیم گل کنیم باز ببازن...:general601:
نه اینکه تو زمین خودت تازه بدون فقط یحیی هم نه!یحیی+نصری و بونی 90 دقیقه 12 نفری بچپی تو دروازه و اتوبوس بچینی تا 1 امتیاز بگیری...:);)
گزارش لازم نیست،خود مدیران هم وقتی پست توهین آمیز میبینن پاکش میکنن...;)پس به دردسرشون ننداز،حقوق نمیگیرن که وقت بزارن و پست ادیت و پاک کنن و وظیفشون باشه...
برا منم فرقی نداره چلسی صدر باشه یا سیتی چون هر 2 هنوز جوجه تر از این حرفان بخوان به لیورپول برسن...;)
فقط گفتم فوتبالی که سیتی بازی میکنه پاک تره،همین...(بقیشو خودت از همون چیزی که اول پست گفتم درست کردی!)
---------------------------------------------------------------------
در مورد تاریخ هم اگر قهرمانیهای لیورپول به تاریخ پیوسته قهرمانیهای بقیه هم همین اتفاق واسشون افتاده و گذشته دیگه به هر حال برنمگیرده(حالا چه 20 سال پیش چه 1 سال پیش!)،الانم صحبت حال باشه لیورپول چیزی از هیچ تیمی کم نداره و همینطوری داره میبره فقط...:general206:;)

Last edited:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
اتفاقآ اینا مشکل خود تو هست+اینکه خودت یه حرفی رو میزنیو میسازی و بعدش سعی و اصرار میکنی کسی که باهاش بحث میکنی اینو گفته و در واقع براش حرف میسازی!!!خیلی جالـــــــــــــــــــبه!!!:general711:
سیتی کیلو چنده،راستی سیتی بدون توره رو اینطوری تو خونش له میکنن که داورم هر چه قدر طرفشو بگیره،شانس هم یارشون باشه و کلی موقعیت و دروازه خالی نزنیم(ویرایش: + تیر!) و پنالتی رو هم نتونیم گل کنیم باز ببازن...:general601:
نه اینکه تو زمین خودت تازه بدون فقط یحیی هم نه!یحیی+نصری و بونی 90 دقیقه 12 نفری بچپی تو دروازه و اتوبوس بچینی تا 1 امتیاز بگیری...:);)
گزارش لازم نیست،خود مدیران هم وقتی پست توهین آمیز میبینن پاکش میکنن...;)پس به دردسرشون ننداز،حقوق نمیگیرن که وقت بزارن و پست ادیت و پاک کنن و وظیفشون باشه...
برا منم فرقی نداره چلسی صدر باشه یا سیتی چون هر 2 هنوز جوجه تر از این حرفان بخوان به لیورپول برسن...;)
فقط گفتم فوتبالی که سیتی بازی میکنه پاک تره،همین...(بقیشو خودت از همون چیزی که اول پست گفتم درست کردی!)
---------------------------------------------------------------------
در مورد تاریخ هم اگر قهرمانیهای لیورپول به تاریخ پیوسته قهرمانیهای بقیه هم همین اتفاق واسشون افتاده و گذشته دیگه به هر حال برنمگیرده(حالا چه 20 سال پیش چه 1 سال پیش!)،الانم صحبت حال باشه لیورپول چیزی از هیچ تیمی کم نداره و همینطوری داره میبره فقط...:general206:;)
برادر یکم مخیلت رو بکار بنداز واسه همین میگم
نمیگه فابرگاس و کاستا برای چلسی نبودن میگه بونی و توره نبودن تازه اشتباه خودمون نبود بازی رو برده بودیم
شما اول برو از بین دوتیم 1تیم رو برای طرفداری انتخاب کن بعد بیا اینجا برای کل کل کلا سیستمت اینجوره که طرفدار دو تیم باشی که یکیش هیچ دسته بیلی نشد تو جزیره بری سراغ بارسا از اون مایه بزاری انقدر خالی بستی واسه همون یادت نمیاد
بازم شروع کرد دوستان این به داستان گفتن

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
یه سوال هست که باید از هواداران سیتی پرسید اما چون وجود خارجی ندارن اینجا میگم!
یایا توره دیشب چرا نبود؟ بازی با نیوکاسل بود آخه!

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
اوه اوه فرار از مالیات 10 ماه زندان o_O کالچوپولی راه انداخته واسه خودش :D کاریش ندارن اینجا ایتالیاست پرونده ها با پول مختومه اعلام میشه مخصوصا این کاناوارو هم ناپلی هست ازشون حساب میبرن :general601:
دوشواری نداره :D

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
دیشب معلوم شد سیتی در حد لیگ قهرمانان نیستند
فقط اون 4 تا تیم همیشگی در نیمه نهایی
داداش من مگه ارسنال درحده لیگ قهرمانان هست والا تاتنهام ارزشش بیشتر هست تا این ارسنال تو سی ال باشن

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
بالا