LiverBarca
Registered User
اره دیگه بیخود نیست میگن پنالدو امیر،این لقب افتخار داره باید بهش ببالین...ديشب معلوم شد پنالتى زدن عرضه ميخواد
Sent from my iPhone using Tapatalk
-----------------------------
این انصاریان هم عجب پنالتی زنی بود...
اره دیگه بیخود نیست میگن پنالدو امیر،این لقب افتخار داره باید بهش ببالین...ديشب معلوم شد پنالتى زدن عرضه ميخواد
Sent from my iPhone using Tapatalk
محسن بودى ؟اره دیگه بیخود نیست میگن پنالدو امیر،این لقب افتخار داره باید بهش ببالین...:general304:
-----------------------------
این انصاریان هم عجب پنالتی زنی بود...![]()
گزارشگر گفت محرومه دیگه!!!واقعآ در نبود یحیی سیتی 30 40% از قدرتش کم میشه،اعجوبس این بشر و بارسا مفت دادش به سیتی!!!یه سوال هست که باید از هواداران سیتی پرسید اما چون وجود خارجی ندارن اینجا میگم!
یایا توره دیشب چرا نبود؟ بازی با نیوکاسل بود آخه!
حست اشتباه بودیه حسی بهم میگه امشب جفت بازیها 1-1 میشه
یا نهایتا 2-1 :general406:
به نفع کی میشه دیگه به خودم مربوطه
شبتون خوش
بلعربی که منچستر مشتریش شدهجا داره اینجا اشاره ای هم بکنیم به بازی فوق العاده لورکوزن که ترکوند دیشب
اگه دقت کرده بود درمیچ و یه پاس در عرض داده بود به سون تموم بود کار آتلتیکو
فقط همینو بس که سیمئونه و گابی کاپیتانشون ابراز خوشحالی کرده از اینکه بیشتر گل نخوردن و با همین یه اختلاف باختن
بلعربی و کاهان اوغلو هم عالی بودن لارس بندر هم همینطور دروازه بانشون {لنو} که دیگه ترکونده بود
گودین و تیاگو هم محروم شدن از بازی برگشت
شرایط خوبی دارن واسه صعود
فک کنم پنالتی هم جزو بازی باشهدر جواب به پنالتی مسی فقط میتونم بگم :
ضربه رو از دست داد ولی بهترین بازی فصلش بود ، هر کاری خواست انجام داد .
.
سوآرز فقط بلده بازیکنای ایتالیا رو به دندون بگیره و بجوه و بخوره :general605: فوتبالیست خوره نامرد :general312: ازش بیزارم ، باعث شد ایتالیای نازنین من حذف بشه :general503::angrybirds3: کومار هاپو هم اینجوری گاز نگرفت که این شورشیِ دندون ندار گرفت ! الانم اومده تو تیم محبوب ما خودشو قاطیه آدمیزاد کرده هاپو همون هاپو است، دندوناش اما کرمو است!یخوبی داشت سوارز از تیم 25 سال در انتظار جداشد و بارسا رفت که گاز گرفتن رو کنار گذاشت و فقط فوتبال بازی میکنه وبس
در تیم 25 سال در انتظار راجرز گازگرفتنم بهش یاد داده بود