amirusa
Registered User
مهدی میدونی چرا؟
چون سره قضیه کاسیاس کسی از اربلو دل ه خوشی نداره
هر کی دیگه بود طرف دار جوره دیگه ای برخورد میکردن
اصلا به نظر من ربطی نداره این قضیه به اون قضیه!مهدی میدونی چرا؟
مسی 2تا از این گل خوشکلا رو واسه بایرن هم گذاشتهاصلا به نظر من ربطی نداره این قضیه به اون قضیه!
مثلا اگه خسه اون توپ رو گل کرده بود چیزی بارش نمیکردن؟
کلا به نظر میاد همه تو رئال باید کاری کنن رونالدو گل بزنه
من نه طرفدار رئالم نه بارسا رئال قهرمان بشه یا بارسا -- مسی آقای گل بشه یا رونالدو نه چیزی از من کم میشه نه چیزی بمن اضافه میشه
ولی از نظر من 10 تا از این گلهای دوازه خالی یا پنالتی که رونالدو میزنه نصف یکی از گلهای زیبای مسی {مثلا همین گل آخرش به ختافه} ارزش نداره
از نظر من کیفیت گلها مهمه نه کمیت:general601:
مهدی ن تو بی طرف قضاوت کردیاصلا به نظر من ربطی نداره این قضیه به اون قضیه!
مثلا اگه خسه اون توپ رو گل کرده بود چیزی بارش نمیکردن؟
کلا به نظر میاد همه تو رئال باید کاری کنن رونالدو گل بزنه
من نه طرفدار رئالم نه بارسا رئال قهرمان بشه یا بارسا -- مسی آقای گل بشه یا رونالدو نه چیزی از من کم میشه نه چیزی بمن اضافه میشه
ولی از نظر من 10 تا از این گلهای دوازه خالی یا پنالتی که رونالدو میزنه نصف یکی از گلهای زیبای مسی {مثلا همین گل آخرش به ختافه} ارزش نداره
از نظر من کیفیت گلها مهمه نه کمیت:general601:
ن شمام صدر صد طرف داره مادریدیبا اینکه صد درصد طرفدار رئال هستم اما این دوره چمپیونز لیگ آرزو میکنم یوونتوس قهرمان بشه.چون سلطان بوفون فقط و فقط و فقط قهرمانی تو چمپیونز لیگو تو افتخاراتش نداره. حیفه این اخرین شانسشه واسه بدست آوردن این افتخار
بامزه خوزه کبیر از 10سال گذشته تا الان رو گفته زمانی که رومن بزرگ و خوزه کبیر اومدن جزیره
اونوقت مورینیو در مورد قهرمان نشدن آرسنال صحبت میکنه!
مهدی ن تو بی طرف قضاوت کردی
ن شمام صدر صد طرف داره مادریدی
این حرف و اولین باره از یه طرف دار یه تیم میشنوم
از کمپ یوونتوس خبر میرسه ارشیتکت پیرلو یه ضربه ایستگاهی برا ایکرِ مقدس کنار گوذاشتهسلطان بوفون فقط و فقط و فقط قهرمانی تو چمپیونز لیگو تو افتخاراتش نداره. حیفه این اخرین شانسشه واسه بدست آوردن این افتخار
موافقمبا اینکه صد درصد طرفدار رئال هستم اما این دوره چمپیونز لیگ آرزو میکنم یوونتوس قهرمان بشه.چون سلطان بوفون فقط و فقط و فقط قهرمانی تو چمپیونز لیگو تو افتخاراتش نداره. حیفه این اخرین شانسشه واسه بدست آوردن این افتخار
از کمپ یوونتوس خبر میرسه ارشیتکت پیرلو یه ضربه ایستگاهی برا ایکرِ مقدس کنار گوذاشته
پیرلو تو دوتا چیز هنرمنده یکی پاسهایه هوایی پشت مهاجما یکی هم ضربه هایه ایستگاهی یعنی تو این دوتا استادهتو میگی تا اخر دوران بازیش چندتا دیگه ایستگاهی میزنه؟؟؟
قطعا به رکورد برسه تا مدتها و سالها خودش رکورد دار خواهد بود.
این استانکویچ اگه اون سال به ایران کاشته نزده بود الان همرده بود با پیرلو.ولی قطعا 4 یا 5 تا ازش جلو میفته فصل بعد
پیرلو تو دوتا چیز هنرمنده یکی پاسهایه هوایی پشت مهاجما یکی هم ضربه هایه ایستگاهی یعنی تو این دوتا استاده
رکورد لازم نداره هیچکس ضربه ایستگاهیاشو از یاد نمیبره
استانکویچ نه میهایلویچ
اون میهایلوویچ عالی بود تو ضربه ایستگاهی من با گلهایه میهایلویچ بیشتر به وجد میومدم از راه دور میزد زیر طاق :general601:
وراتیاما نسل هافبک های پاسور و بازیساز درست حسابی داره منقرض میشه ها!هافبک هایی مثل جرارد و لمپارد و اسکولز و ژاوی و همین پیرلو و یا اسنایدر،الان هافبک جوونی داریم که نشونه ای از قدرت پاسوری این بازیکنای بالا رو داشته باشه؟
کلا نسل بازیکنهایه خوب داره منقرض میشه نه فقط هافبکها فوتبال دیگه مثل اول نیست الان کسایی که تازه دارن فوتبال میبینن و مثلا از حرکات کریس به وجد میان در صورتی که مثلا اگه قبلش بازیهایه بازیکنانی مثل رونالدو برزیلی رو میدیدن یا این اواخر رونالدینیو با اون ظرافت و تکنیک ناب بازیهای کریس در حد معمولی بود براشون :general710:اما نسل هافبک های پاسور و بازیساز درست حسابی داره منقرض میشه ها!هافبک هایی مثل جرارد و لمپارد و اسکولز و ژاوی و همین پیرلو و یا اسنایدر،الان هافبک جوونی داریم که نشونه ای از قدرت پاسوری این بازیکنای بالا رو داشته باشه؟
اره دقیقا همینو داشتم توضیح میدادموراتی
عالیه این بشر!
کروس - تیاگو - وراتی - اوزیل - ویلشر (ناپایدار :دی) - مودریچاما نسل هافبک های پاسور و بازیساز درست حسابی داره منقرض میشه ها!هافبک هایی مثل جرارد و لمپارد و اسکولز و ژاوی و همین پیرلو و یا اسنایدر،الان هافبک جوونی داریم که نشونه ای از قدرت پاسوری این بازیکنای بالا رو داشته باشه؟