حالا چرا به خودت گرفتی :general304:موشکلت همینجاست دیگه:general210:
اول بابابزرگا بودن بعد شوماها پیداتون شد:general304::general304::general304::general304:
حالا چرا به خودت گرفتی :general304:موشکلت همینجاست دیگه:general210:
اول بابابزرگا بودن بعد شوماها پیداتون شد:general304::general304::general304::general304:
از اینترنت نگو ک عمر اینترنتی بنده خیلی بیشتر از اون ه ک شما فک میکنید و فوتبالم از 1994 دنبال میکنم
قضاوت با شماست دیگه
حالا چرا به خودت گرفتی :general304:
گفتم ناراحت نشی برا سنت خوب نیستبه خودم نگرفتم به اونم گرفتم:general304::general304:
بله یادمهسال 94 واعقا سال خوبی بود، 5-0 رئال رو بردیم با هت تریک بزرگترین ستاره آن زمان به نام روماریو، ایشالله جام جهانی 94 رو که یادتون هست.... به فینال لیگ قهرمانان هم رسیدیم اون سال... واعقا خیلی خوبه شما ان زمان رئال رو انتخاب کردید.
امیدوارم قرمزها سهمیه بگیرن! فکر کنم 4 امتیاز رو بده منچستر!چلسی بالاخره رسید به شفیلد و نیوکاسل
ملعون! :general312: به همین خیال باش :general106:امیدوارم قرمزها سهمیه بگیرن! فکر کنم 4 امتیاز رو بده منچستر!
لیگ خلیج فارس هم همینطوره
والا تا اخرین دقیقه رقابتها قهرمان مشخص نیس
حالا لیگی ادعای جذابیت و رقابت داره قهرمانش از پیش مشخصه اونم با 13 امتیاز اختلاف
مسئله اینجاست که بهترین تیم انگلیس هم آیا میتونه 8-0 کوردوبا رو ببره یا 9-1 گرانادا رو؟!
لامذهب سه سال تو همین لیگ ضعیف بود(لا لیگا) پشت سره هم قهرمانی اورد!!!!!!!!!!!!!!!
جلوی ما که نمی بازین! اونم تو الدترافورد!!!ملعون! :general312: به همین خیال باش :general106:
لیگ ها قدرشون دوره ای هست! الان نوبت لالیگا هست! البته داره نوبتش تموم میشه!!تبریک به هوادار های چلسی، کم نوسان ترین تیم قهرمان شد.
فقط من هنوز در عجب این مرد دیوانه هستم
مورینیو: در لیگی به قهرمانی رسیدم که اثری از بردهای 8-0 نیست!
یکی نیست بگه آخه بنده خدا نمیتونی، بحث لیگش نیست، همون لیگ تو دهه اخیر توی جام یوفا از سی ال موفق تر بوده، بدون در نظر گرفتن عملکرد تیم های ملی در رده های سنی مختلف. این چنین جملاتی نشون دهنده اوج کینه، نفرت و ضعف در برابر بعضی هاست.
اشاره مستقیم به بارسا و بایرن داشت :دی
کامنت برخی کاربرها خیلی جالب بود: