• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
از هفته اول تا هفته آخر لیگ هم تو صدر بودیم و بعضی از دوستان رو دعوت می کنم به خوندنِ این شعار
بورینگ بورینگ بورینگ
یکی از بهترین شعارهایی بود که شنیدم :D
بنده هم به نوبه خودم تبریک میگم قهرمانی رو به تیمی که با یه تیم و نیمکت کلاس A جهانی فوتبال دهه 60ای بازی میکنه!!! 60 اونا نه 60 ما! :p

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
لیگ ها قدرشون دوره ای هست! الان نوبت لالیگا هست! البته داره نوبتش تموم میشه!! :D
لیگ خلیج فارس سال پیش هفته آخر 5 6 تا مدعی قهرمانی داشت! :general106: انصافاً اگر کیفیت تصویربرداری و ساختار باشگاه ها بهتر بود میتونست یکی از لیگ های خوب باشه!
پریود های قدرت سابقا خیلی کوتاه تر بود. بنظرم با این حجم در آمد بارسا و رئال، و بهتر شدن وضعیت مالی تیم های لالیگا از فصل بعد به علت حق پخش تلوزیونی اوضاعشون بهتر هم میشه.
خط اخر صحبتت دقیقا به برهان های همیشگی من اشاره داشت :دی
مهم نیست چندتا مدعی وجود داشته باشه. 4 یا 5 یا 6. مهم اینه که لیگ نتیجه ی مثبتی هم داشته باشه. که نه لیگ ایران داره نه لیگ برتر. مثال برعکسش میشه آلمان که یه بایرن و یکمکی دورتموند بود که کاملا هم نتیجه داد.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
جلوی ما که نمی بازین! اونم تو الدترافورد!!! :D
نه افشین!!!؟؟؟؟ :D ( با تون صدای خشایار مستوفی هنگام گفتم شبه جمله " نه غلام " خوانده شود )
@Noel Gallagher
بعد 3 4 سال به مدد داور بردین شاخ شدی؟:D:D:D داریم واستون دو هفته دیگه:D

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
امیدوارم قرمزها سهمیه بگیرن! فکر کنم 4 امتیاز رو بده منچستر!
خاااااااااااااااااااااک عالم تو سر این راجرز بی مصرف و شانس گند ما،من 4 بازی قبل گفتم یونایتد از 3 بازی آیندش پتانسیل دادن 8 امتیازو داره که از 4 بازی 9 امتیاز دادن!!!
بعد این بی مصرف نتونست دو تا تیم ته جدولی رو ببره!!!(برده بود الان بالا سر یونایتد بودیم!)
درسته حق یونایتد هم نیست چون افتضاح بودن مثل خود ما ولی باز بهتره کسی مثل ون خال بره لیگ قهرمانان تا آدمی مثل راجرز!فقط امیدوارم این 5جمی باعث اخراجش بشه و از شرش راحت شیم...
به اتوبوسها هم تبریک میگم،تو لیگی که از امتیازهاش معلومه بقیه تیما چه وضعی داشتن با 1-0 2-1 بردن قهرمان شدن،مبارکشون باشه...:)
-----------------------------------------------------------
و خااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااک عالم تو سر مربی و کادر فنی سویا که دیشب باعث باخت تیمشمون و احتمالآ پریدن سهمیه لیگ قهرمانان شدن،کادری که عوض اینکه بازیکن بیاره تو زمین مدافع مصدوم رو 10 دقیقه خارج از میدان اونم جلو ریال مداوا میکنه و باعث خوردن 2 گل عین آب خوردن میشه...:general210:
از این امری هم مربی درنمیاد،وسلام....
8 تایی هم تبریک...:D

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
@LiverBarca
عیبی نداره :D ایشالله سالِ بعدی میاید همرو 8 تا 9 تا می زنید با 38 برد قهرمان میشید با اقتدار :D
فصلِ بعدی منتظرِ قدرت نمایی قرمز ها هستیم !
این فصلِ بعدی چرا نمی رسه ؟ هر سال همه میگن سالِ بعد !
این بنده خداها فصلِ قبل تا لبِ قهرمانی اومدن که چلسی اونجوری تیم و کاپیتانشون رو سُرسُری کرد ! فکر کردن که فصلِ 2013/14 یکی از بدترین فصل های لیور بوده :( در حالی که اشتباه می کردن ! چون اون آخرین فصلی هست که لیور برا قهرمانی می جنگیده !
امیدوارم لذتِ کافی رو برده باشن از اون فصل :(

Last edited:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
میدونم دارین واسمون! منم منتظرم! :D

جان جانی اوانز نباشه جان لرد بنتنر دوباره حالی ازتون بگیریم که کرکره ها رو بکشید پایین

یادش بخیر یه رفیق داشتم عشق ارسنال و ونگر بود فردای روزی که 8 تا خوردید دیدمش رفتم سمتش مسخرش کنم گفت دیگه طرفدار ارسنال نیستم!:D بدبخت تا یکی دوسال بیخیال فوتبال شده بود :general304::general304: سه ماه پیش اتفاقی دیدمش گفت الان طرفدار تیم افشین قطبی تو فلان لیگم :general304::general304::general304:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
Last edited:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
از اینترنت نگو ک عمر اینترنتی بنده خیلی بیشتر از اون ه ک شما فک میکنید و فوتبالم از 1994 دنبال میکنم
قضاوت با شماست دیگه
از 94 فوتبال میبینی بعد رفتی طرفدار رئال شدی ؟ o_O اوفِ خدا و بنچی بر تو :D دهه 90 اوج اقتدار کالچیو و ایتالیا بود باید طرفداره میلان یا یوونتوس میشدی :p
منم از 94 شروع کردم و روبرتو باجیو منو ایتالیایی کرد :general504:

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
از 94 فوتبال میبینی بعد رفتی طرفدار رئال شدی ؟ o_O اوفِ خدا و بنچی بر تو :D دهه 90 اوج اقتدار کالچیو و ایتالیا بود باید طرفداره میلان یا یوونتوس میشدی [emoji14]
منم از 94 شروع کردم و روبرتو باجیو منو ایتالیایی کرد :general504:
بعد اون فینال طرف دار باجو و ایتالیا شدی
یادش ب خیر شب نمیزاشتن بیدار بمونیم واسه فوتبال ا دزدکی میرفتیم طبقه بالا میدیدیم

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
بعد اون فینال طرف دار باجو و ایتالیا شدی
یادش ب خیر شب نمیزاشتن بیدار بمونیم واسه فوتبال ا دزدکی میرفتیم طبقه بالا میدیدیم
اره لامصب نصفه شب بود بازیا :general509:

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
ب هر حال فعلا ی چند تا اس قشنگ تو کیسه دارم
یعنی حاکم کوت کنن
وگه دیدم اوضاع وخیم روشون میکنم
نیان الکی کل کل کنن
البته اینم قبول کن هر طرفداری موقعی طرفدار تیمی میشه که اون تیم تو اوج باشه و این به اقتضایه سنه یعنی منی که طرفدار ایتالیا شدم به اقتضایه سنم بود خب الان کسایی که مثلا طرفدار اسپانیا هستن تابلویه سنشون کمه
یا نیمی از طرفداریه رئال یا بارسا که بیشتر مسی فن یا رونالدو فن هستن تازه طرفدار رئال یا بارسا شدن چون فوتبال رو موقعی که این دو تیم تو اوجه دنبال کردن معلومه رئالی میشن یا بارسایی

به هر حال کل کل اصلا خوب نیست فقط فردا رئالو میزنیم :D

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
البته اینم قبول کن هر طرفداری موقعی طرفدار تیمی میشه که اون تیم تو اوج باشه و این به اقتضایه سنه یعنی منی که طرفدار ایتالیا شدم به اقتضایه سنم بود خب الان کسایی که مثلا طرفدار اسپانیا هستن تابلویه سنشون کمه
یا نیمی از طرفداریه رئال یا بارسا که بیشتر مسی فن یا رونالدو فن هستن تازه طرفدار رئال یا بارسا شدن چون فوتبال رو موقعی که این دو تیم تو اوجه دنبال کردن معلومه رئالی میشن یا بارسایی

به هر حال کل کل اصلا خوب نیست فقط فردا رئالو میزنیم :D
اغا حذف مون کردی
دیگه فروم تا اجازه ندی نمیام

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
این عالیه
به هیچ وجه اینُ از دست ندین
25r30wia.gif

http://www.tarafdari.com/sites/defau...1430764619.mp4

یعنی خدا بود
25r30wia.gif

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
میلان زمانی چیبود چه بلایی اومده سر این تیم :eek::general208:
مدیریته اشتباه مخصوصا تو این 7 سال اخیر همچین بلایی رو سر میلان اوورد
الانم داره نصف سهام باشگاه فروخته میشه شایعاتی از امدن مالدینی به عنوان مدیر شنیده میشه فصل جدید هم یه مربی جدید میگیرن ورزشگاه هم تا 4 سال دیگه ساخته میشه
این تیمهایه بزرگ معمولا افت میکنن اما برمیگردن :general601:

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
مدیریته اشتباه مخصوصا تو این 7 سال اخیر همچین بلایی رو سر میلان اوورد
الانم داره نصف سهام باشگاه فروخته میشه شایعاتی از امدن مالدینی به عنوان مدیر شنیده میشه فصل جدید هم یه مربی جدید میگیرن ورزشگاه هم تا 4 سال دیگه ساخته میشه
این تیمهایه بزرگ معمولا افت میکنن اما برمیگردن :general601:
کاملا درست ه هر باشگاه بزرگی یه دوره ی افت داره
و یه زمانی با قدرت بیشتر بر میگرده

بالا