• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بعد از نسل پیتر اشمایکل و اولیور کان به نظرم بوفون بهترین دروازبان این نسله! وقتی دوباره به شوت مارسلو تو بازی دیشب نگاه می کنم که نیمه ی راه خورد به مدافع حریف و ضد حمله شد برای یووه و پنالتی و گل و...! می فهمم که اگر اون شوت مارسلو هم رد می شد بوفون عمرا نمی ذاشت بره تو گل! شیرجه ای زده بود برای اون توپ که من گرخیدم!
کاسیاس فقط اسم بزرگی داره!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مدیریته اشتباه مخصوصا تو این 7 سال اخیر همچین بلایی رو سر میلان اوورد
الانم داره نصف سهام باشگاه فروخته میشه شایعاتی از امدن مالدینی به عنوان مدیر شنیده میشه فصل جدید هم یه مربی جدید میگیرن ورزشگاه هم تا 4 سال دیگه ساخته میشه
این تیمهایه بزرگ معمولا افت میکنن اما برمیگردن :general601:
جالبه که ظرفیت ورزشگاه جدیدشون حتی به 50 هزار نفر هم نمی رسه!

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
خونِ یونایتدی در رگ‌هایِ اورا و تبس
639dfd4ff72908aa9fd806d7cffed519.jpg

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
ورزشگاه های جدید اکثرا با همین حدود ظرفیت ساخته میشن تعداد متوسط صندلی و ورزشگاه پر از تماشاگر نمونش دیشب ورزشگه تازه تاسیس یوونتوس بود که فقط 41 هزار نفر کنجایش داره ولی پر بود و وحشتناک

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بعد از نسل پیتر اشمایکل و اولیور کان به نظرم بوفون بهترین دروازبان این نسله! وقتی دوباره به شوت مارسلو تو بازی دیشب نگاه می کنم که نیمه ی راه خورد به مدافع حریف و ضد حمله شد برای یووه و پنالتی و گل و...! می فهمم که اگر اون شوت مارسلو هم رد می شد بوفون عمرا نمی ذاشت بره تو گل! شیرجه ای زده بود برای اون توپ که من گرخیدم!
کاسیاس فقط اسم بزرگی داره!
حرفاتو درباره بوفون قبول دارم، کاسیاس هم دروازه بان خیلی بزرگیه، مهمترین فرقشون اینه که بوفن تو 37 سالگی هنوز توی اوجه ولی کاسیاس از 32 به بعد مرخص بود!
اما کماکان نمیشه گفت کاسیاس فقط اسمش بزرگه، واقعاً تو دوران اوجش سیوهای فوق العاده ای داشت!
پ.ن: 37 سال واقعاً سن زیادیه، ولی خوب یه بنده خدایی بود تو 41 سالگی فینال سی ال دروازه بان فیکس بود :p

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
حرفاتو درباره بوفون قبول دارم، کاسیاس هم دروازه بان خیلی بزرگیه، مهمترین فرقشون اینه که لوفن تو 37 سالگی هنوز توی اوجه ولی کاسیاس از 32 به بعد مرخص بود!
اما کماکان نمیشه گفت کاسیاس فقط اسمش بزرگه، واقعاً تو دوران اوجش سیواهای فوق العاده ای داشت!
پ.ن: 37 سال واقعاً سن زیادیه، ولی خوب یه بنده خدایی بود تو 41 سالگی فینال سی ال دروازه بان فیکس بود :p
من هیچ وقت کاسیاس رو یک دروازبان فوق العاده ندیدم! دروازبان خوبی بوده، شاید خیلی خوب! اما اینکه بگیم در فلان سال ها او بهترین دروازبان دنیا بوده به نظرم زیاده رویه! مخصوصا وقتی بازی های ال کلاسیکو رو می بینم یه واکنش فوق العاده و سیو خوب ازش نمی بینم! هر چی مسی و... زدن رفته تو گل!
ولی بوفون واقعا با شخصیته!
/
فن در سار؟ وقتی بوفون جاشو گرفت چند سال تو باقالی ها بود، داشت ریکاوری می کرد! : )))
ورزشگاه های جدید اکثرا با همین حدود ظرفیت ساخته میشن تعداد متوسط صندلی و ورزشگاه پر از تماشاگر نمونش دیشب ورزشگه تازه تاسیس یوونتوس بود که فقط 41 هزار نفر کنجایش داره ولی پر بود و وحشتناک
ورزشگاه هر چقدر بزرگتر باشه بازدهی بیشتر چه از لحاظ اتمسفر و چه از لحاظ مالی در پی خواهد داشت! انتظار داشتم و دارم که باشگاه های بزرگی مثل یووه و میلان ورزشگاه های بزرگتری داشته باشن! مثل آرسنال یه 60 هزار نفری 5 ستاره! : ))
/
حالا این تازه به دوران رسیده های یوونتوسی مثل @j_2006_n فکر می کنن تیمشون خیلی شاخه! در حالی که یوونتوس فقط تو دل آلپی با اون هوای مه گرفته ی تورین که حال هوای مافیایی خفنی داشت! این یووه قرتیه! : )))

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
مشکل صندلی های خالیشونه
ظرفیت رو باید متناسب با پتانسیل تماشاگری که میان ورزشگاه در نظر بگیرن جو یه ورزشگاه کوچک پر بهتر از یه ورزشگاه بزرگ نصفه ست
حتی تو نیوکمپ و سانتیاگو برنابئو هم صندلی های خالی در خیلی از بازیها تو ذوق می زنه بر خلاف الدترافورد که ظرفیت 75 هزار نفرش در تمام بازیها تضمینه!
حرفاتو درباره بوفون قبول دارم، کاسیاس هم دروازه بان خیلی بزرگیه، مهمترین فرقشون اینه که لوفن تو 37 سالگی هنوز توی اوجه ولی کاسیاس از 32 به بعد مرخص بود!
اما کماکان نمیشه گفت کاسیاس فقط اسمش بزرگه، واقعاً تو دوران اوجش سیواهای فوق العاده ای داشت!
اصلان اون بنده ی خدا نبود , اون پسر خدا و در بعضی روایات خود خدا بود :D

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
من هیچ وقت کاسیاس رو یک دروازبان فوق العاده ندیدم! دروازبان خوبی بوده، شاید خیلی خوب! اما اینکه بگیم در فلان سال ها او بهترین دروازبان دنیا بوده به نظرم زیاده رویه! مخصوصا وقتی بازی های ال کلاسیکو رو می بینم یه واکنش فوق العاده و سیو خوب ازش نمی بینم! هر چی مسی و... زدن رفته تو گل!
ولی بوفون واقعا با شخصیته!
/
فن در سار؟ وقتی بوفون جاشو گرفت چند سال تو باقالی ها بود، داشت ریکاوری می کرد! : )))

ورزشگاه هر چقدر بزرگتر باشه بازدهی بیشتر چه از لحاظ اتمسفر و چه از لحاظ مالی در پی خواهد داشت! انتظار داشتم و دارم که باشگاه های بزرگی مثل یووه و میلان ورزشگاه های بزرگتری داشته باشن! مثل آرسنال یه 60 هزار نفری 5 ستاره! : ))
/
حالا این تازه به دوران رسیده های یوونتوسی مثل @j_2006_n فکر می کنن تیمشون خیلی شاخه! در حالی که یوونتوس فقط تو دل آلپی با اون هوای مه گرفته ی تورین که حال هوای مافیایی خفنی داشت! این یووه قرتیه! : )))
به این جمع بندی رسیدن که توی لیگ ایتالیا هر بازی نمیشه یه ورزشگاه 60هزارتایی رو پر کرد! الان در رکوده فوتبالشون!

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
یعنی در حال اطلاعات دادن هم کل کل میکنید :general509: دهنتان سربیست :D

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
به این جمع بندی رسیدن که توی لیگ ایتالیا هر بازی نمیشه یه ورزشگاه 60هزارتایی رو پر کرد! الان در رکوده فوتبالشون!

مشکل صندلی های خالیشونه
ظرفیت رو باید متناسب با پتانسیل تماشاگری که میان ورزشگاه در نظر بگیرن جو یه ورزشگاه کوچک پر بهتر از یه ورزشگاه بزرگ نصفه ست
حتی تو نیوکمپ و سانتیاگو برنابئو هم صندلی های خالی در خیلی از بازیها تو ذوق می زنه بر خلاف الدترافورد که ظرفیت 75 هزار نفرش در تمام بازیها تضمینه!

اصلان اون بنده ی خدا نبود , اون پسر خدا و در بعضی روایات خود خدا بود :D
بحث ورزشگاه، بحث درباره ی یک پروژه تقریبا صد ساله است! یعنی ورزشگاه می سازی یه قرن باید تیمو ساپورت کنه! حالا فرض کن چهار سال دیگه یووه اینقدر قوی میشه که کل تورین می خواد بیاد بازیشو ببینه! ولی نمیشه! : ))
اینا پول نداشتن آقا، جلو مافیا رو گرفتن! : ))

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
نویر قهوه ای شد
خداییش نویر نبود راحت 5 تا میخوردن
نویر:به مسی میگویم رئیس چه کسی ست
دستش درد نکنه به اون گفت، ما هم فهمیدیم:D
چه کرد مسی و چه کرد راکیتیچ :)

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
انتقام به این میگن!!!
اونا با 3 تا گل مردود بردنمون ما با 3 تا گل سالم و حداقل 3 تا گلی که نزدیم...
نویر بگو غلط کردم،بگو پسرم بگو،آفریــــــــــــــــن،حتمآ که غلط کردی واسه بارسا و کینگ لئوش کری خوندی،دیگه هم از این اشتباها نکنی...
این است بهترین بازیکن تاریخ...:general206::)

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
انصافا بایرنی های پیتی بچه های خوبین:)
کل کل نمیکنیم باهاشون:D

• Like
Reactions: rms

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
این بایرنی که بارسلونا برد لورکوزن هم برد

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
دو گل و یک پاس گل
در مورد مسی چیزی نمیشه گفت جز اینکه بهترین بازیکن تمام ادوار فوتبال!
نوع پا به توپ شدنش , خلاقیتش , دقت و سرعت در تصمیم گیریش , تکنیکش , هوشش , حرکات غیر قابل پیش بینیش ... این بازیکن در تاریخ فوتبال یک استثنای محضه

بالا